Priebeh stavby divu
+27
p3tooo
rb1skunk
geronimus
Londyn
URNA
kačička
Shingen
miso422
Kiya
Gilmak
maphew
babia
patimer
WaterFox
woodoo panenka
Bibiba
kubik
marso
fishbone666
hps
Malkavian
shark999
VITTER
fks2
Nemo
Erien
dajatron
31 posters
DET :: Spolocne forum :: PRIPRAVA NA DIV
Strana 3 z 7
Strana 3 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Priebeh stavby divu
marso napísal:dajatron napísal:Ahoj , zaznamenal som úbytok podpor v dive ,poprosím vedenie k nejakému ,,bezpečnému,, infu
V jednom aj druhom dive prisli Natari oholit nasich vojacikov. Zopar z nich podlahlo infekcnym chorobam, asi je tam preplneno :-) tak sa to tam rychlo siry. Esteze nie su podvyziveni ...
Mam jednu otazku tykajucu sa samotnej stavby (mozno bude lamerska): ako je to so stavbou jednotlivych levelov. nechapem, preco taky div Aliancie uz prebehol oba nase divy, ked napriklad zapadny mal lvl 6 kym Alinacia sa len rozbiehala. nejaky takticky variant, ci? Vdaka za vysvetlenie
niekto stavia cim skor div na vyssie urovne, iny sa zameriava na infrastrukturu skor ... v konecnom dosledku vsak aj jedni aj druhi musia mat rozvinutu infrastrukturu (sklady), aby sa dostali co najvyssie v stavbe divu ... cize je to vec taktiky, ktora sa zvoli
Kiya- Počet príspevkov : 115
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008
Vdaka za odpoved a vysvetlenie. nebol som si isty, ci je Div sveta povazovany za stavbu v dedine, alebo je mimo. Myslim, ci ide stavat ho zarovno stavanim infrastruktury. Zjavne nie :-)
marso- Počet príspevkov : 135
Alliancia : DET©
Registration date : 08.08.2008
mhm, a ako sa v dive dajú využit zlatky na dokončenie budov ?
dajatron- Počet príspevkov : 228
dajatron napísal:mhm, a ako sa v dive dajú využit zlatky na dokončenie budov ?
v dedine, v ktorej sa stavia div sa nedaju pouzivat zlatky vobec ... tzn. ze stavitel si moze zamienat suroviny za obilie len v inych svojich dedinach a stavby musi nechat stavat plny cas
Kiya- Počet príspevkov : 115
Esteze to tvorcov hry napadlo, ak by fungovali zlatky v dedine s Divom uz mame dohrate :-)
Kiya napísal:dajatron napísal:mhm, a ako sa v dive dajú využit zlatky na dokončenie budov ?
v dedine, v ktorej sa stavia div sa nedaju pouzivat zlatky vobec ... tzn. ze stavitel si moze zamienat suroviny za obilie len v inych svojich dedinach a stavby musi nechat stavat plny cas
to som práve myslel ,bo ak budujeme infraštruktúru tak mame s dlhodobého hľadiska výhodu
Ale ak sa pozres na div ally VIVAT - 13 level a popka o 70 viac ako nasa. Tak nam moc nepomoze ze mame oproti niekomu inemu vyhodu v infrastrukture.dajatron napísal:to som práve myslel ,bo ak budujeme infraštruktúru tak mame s dlhodobého hľadiska výhodu
miso422- Počet príspevkov : 34
Alliancia : S-DET@
Registration date : 14.06.2008
div
Ani som nevedel.že div sa tak rýchlo stavia.Div husitov ráno nebol ani na 9. levely a teraz je už na 15.
O Vivat už ani nepoviem nič...
Mišo má pravdu!Čo budeme mať z toho,ak budeme mať krásnu infraštruktúru a div na 10. urovni a husité na 36.
Mišo má pravdu!Čo budeme mať z toho,ak budeme mať krásnu infraštruktúru a div na 10. urovni a husité na 36.
Shingen- Počet príspevkov : 21
Registration date : 21.11.2008
Shingen napísal:Ani som nevedel.že div sa tak rýchlo stavia.Div husitov ráno nebol ani na 9. levely a teraz je už na 15.
No neviem, ale neviem ci sa niekomu podarilo vystavat vyhrat server stylom start ciel. Je prilis vela utocnych armad a aj utoky natarov neskor zosilnia a ako je pisane skutocne iba ty najsilnejsi maju div postavit. Do lvl 80 (skor 90) je podla mna vsetko otvorene.
fks2- Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008
je to vsetko otvorene + najvecie utoky idu na toho kto ma najskor postavenu danu uroven divu tak sme zatim aj v zavetri
Malkavian- Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Registration date : 14.03.2008
Shingen napísal:Ani som nevedel.že div sa tak rýchlo stavia.Div husitov ráno nebol ani na 9. levely a teraz je už na 15.
myslím ze ak my teraz budeme budovať sklady na vysoke kapacity ,a div sa stava tak rýchlo tak budeme mat neskor výhodu v tom ze budeme mat plne sklady a možnosť len stavať div div div Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy a ostatný zamrznú na tom že budu čakať na dobudovanie skladov
a to nehovorím o tom ze čim sú iný vyššie tým viac útokov na nich ide Smile
div
A čo je ak ostatní už majú tie sklady a preto robia divy?
utok od natarov
Može mi niekto povedať,že kolko natarov útočilo na náš div?
a vie niekto ako je to teraz s KPS ked nestavaju div?
hps- Počet príspevkov : 96
Registration date : 15.03.2008
A hlavne: Ako je to s EMPs ked nestavaju div?
VITTER- Počet príspevkov : 66
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 23.06.2008
Myslim si, ze log z utoku natarov (upraveny o nasu obranu) by sa tu objavit mohol. Moc jednotiek nepadlo, ale celkom by som uvital dozbrojenie, lebo uz to nie je cim doma zivit :-)
osobne myslim ze emp budu podporovat alianciu
hps- Počet príspevkov : 96
Registration date : 15.03.2008
hps napísal:osobne myslim ze emp budu podporovat alianciu
HAMBA IM!!!
hps napísal:osobne myslim ze emp budu podporovat alianciu
Ano budu ich podporovat, aby si na nich ostatni nepriatelia rozbili armady a oni mohli v klude dobudovat ten svoj. Proste iba cakaju kym sa to ostatnym rozsype. Nikdy sa nevzdaju budovania divu.
fks2- Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008
fks2 napísal:hps napísal:osobne myslim ze emp budu podporovat alianciu
Ano budu ich podporovat, aby si na nich ostatni nepriatelia rozbili armady a oni mohli v klude dobudovat ten svoj. Proste iba cakaju kym sa to ostatnym rozsype. Nikdy sa nevzdaju budovania divu.
mohykan zatim nestavi div ale stavi sklady.
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008
fks2 napísal:hps napísal:osobne myslim ze emp budu podporovat alianciu
No podporovat Alianciu, co ma ako motto stary gardisticky slogan je smutne. A my s nimi mame DoN
Pozeram že mi téma zapadá prachom
Myslím že niekto slubil aspoň raz za 10 dni nejake info a logy
ja len ráno zistím kolko podpory v dive mi umrelo
PLEAS nejake logy s útokov
Myslím že niekto slubil aspoň raz za 10 dni nejake info a logy
ja len ráno zistím kolko podpory v dive mi umrelo
PLEAS nejake logy s útokov
az ked ma prejde hnev z nejakeho sikulu co natrepe do divu obilie navyse a teraz to tam bude hodinu pretekat vyse 200K !!!!!! - hlavne moji obchodnici co tam nejamu extra blizko...
na ky das ci cert mate ten posraty tool?!?!?!?
*ebem na to zivte si to sami. ja idem pracovat.. fishobone pretecie naraza vyse 30K obilia (posielal to pekne z daleka nacasovane) .. ozaj uzasne su niektori priaktivni ludia... naje*bat z dedin pri natarke obilie navyse ked ho tam ide dost (a to spravil nielen 1 dobrak dnes) .. ked to bude kapat, nech to zivia z dedin pri natarkach ti, co maju tolko rozumu... a na aktualizaciuu toolu dnes necakajte... si to vycucajte z prsta, lebo ked vam ho clovek rano naschval este o 9. aktualizujete a jeb*te na to, tak to je zbytocne...
*ebem na to zivte si to sami. ja idem pracovat.. fishobone pretecie naraza vyse 30K obilia (posielal to pekne z daleka nacasovane) .. ozaj uzasne su niektori priaktivni ludia... naje*bat z dedin pri natarke obilie navyse ked ho tam ide dost (a to spravil nielen 1 dobrak dnes) .. ked to bude kapat, nech to zivia z dedin pri natarkach ti, co maju tolko rozumu... a na aktualizaciuu toolu dnes necakajte... si to vycucajte z prsta, lebo ked vam ho clovek rano naschval este o 9. aktualizujete a jeb*te na to, tak to je zbytocne...
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Ta ked si rano prečitam 5 HS z večera tak jebem ten tool a nezostava čas ho čitať bo aj ja sa ponahlam a kym všetko poklikam ta meškamNemo napísal:az ked ma prejde hnev z nejakeho sikulu co natrepe do divu obilie navyse a teraz to tam bude hodinu pretekat vyse 200K !!!!!! - hlavne moji obchodnici co tam nejamu extra blizko...
kačička- Počet príspevkov : 38
Registration date : 09.08.2008
Strana 3 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» NAZOV DIVU-HLASOVANIE
» STAVBA DIVU
» POKEC K DIVU
» Hlasovanie o stavbe divu
» Priprava na katovanie Divu
» STAVBA DIVU
» POKEC K DIVU
» Hlasovanie o stavbe divu