DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Priebeh stavby divu

+27
p3tooo
rb1skunk
geronimus
Londyn
URNA
kačička
Shingen
miso422
Kiya
Gilmak
maphew
babia
patimer
WaterFox
woodoo panenka
Bibiba
kubik
marso
fishbone666
hps
Malkavian
shark999
VITTER
fks2
Nemo
Erien
dajatron
31 posters

Strana 2 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Goto down

Priebeh stavby divu - Stránka 2 Empty Re: Priebeh stavby divu

Odoslať  marso Ut november 18, 2008 8:40 pm

Ja len dufam, ze stale sa posielaju falosne utoky (myslim non stop), aby boli nuteni drzat maximalne podpory stale nie len ked sa nieco blizi. Totalne nasadenie sa neda drzat stale :-)

marso

Počet príspevkov : 135
Alliancia : DET©
Registration date : 08.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  fks2 Ut november 18, 2008 9:23 pm

patimer napísal:myslim, ze koniky si ponechali na farmenie Wink ved cielom utokov bolo ich spomalit, nie rozbit a myslim, ze aj keby tam boli kone, tak by o moc vacsiu skodu nenapachali pri tych podporach co tam isto maju bounce

Nasim cielom tu asi potom nie je vyhrat, ale zucastnit sa. lol! Naj bude ked poslem na nich 5 utokov a nie jeden velky, aby som ich nahodov nerozbil pretoze oni k nam budu mat urcite zlutovanie a nechaju nas vyhrat. :peace:

fks2

Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  babia St november 19, 2008 1:52 am

Dolezity link na Div EMPS... presne takto to tam vyzera... od kamarata som sa dostal k heslu na ich ucet, necakal som ze to tam bude take husteeeee, pokochajte sa:

http://tr.miles.sk/osadene_udolie.jpg

babia

Počet príspevkov : 83
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Malkavian St november 19, 2008 1:57 am

lol! je to krasne ale radcej to tu nezvrhavajme na tento styl treba tu riesit dvolezite veci ... ale ako hovorim krasa lol!

Malkavian

Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  marso St november 19, 2008 2:01 am

Mohykan to ma v profile. Bude to trochu aj vtipny chlapec.

marso

Návrat hore Goto down

Odoslať  babia St november 19, 2008 2:03 am

marso napísal:Mohykan to ma v profile. Bude to trochu aj vtipny chlapec.

vazne ? To som si nevsimol... mam to z inokadial

babia

Návrat hore Goto down

Odoslať  babia St november 19, 2008 2:06 am

Malkavian napísal:lol! je to krasne ale radcej to tu nezvrhavajme na tento styl treba tu riesit dvolezite veci ... ale ako hovorim krasa lol!

To len na uvolnenie...

babia

Návrat hore Goto down

Odoslať  maphew St november 19, 2008 10:00 am

omylom som poslal na Mohykána namiesto útoku lúpež a aha ako to dopadlo Smile
http://travilog.org.ua/sk/3886234/9715e3563fb985f745ab1678675c0522
maphew
maphew

Počet príspevkov : 5
Registration date : 23.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  marso St november 19, 2008 11:04 am

babia napísal:
Malkavian napísal:lol! je to krasne ale radcej to tu nezvrhavajme na tento styl treba tu riesit dvolezite veci ... ale ako hovorim krasa lol!

To len na uvolnenie...

babia babia, treba si vsimat aj rozdiel medzi podporou a utokom :-). Chudaci ti Tvoji ostepari

marso

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo St november 19, 2008 12:04 pm

maphew napísal:omylom som poslal na Mohykána namiesto útoku lúpež a aha ako to dopadlo Smile

no jo cenne info sme ziskali. maju vacsinu herov v natarke. takze mnohe ich utoky na nas su asi fake.
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba St november 19, 2008 2:20 pm

Ten utok od Maphew na div uplne zbytočný nerozbijajte si army takto zbytočne, Shark si rozbil army len preto aby sa mohol venovat stavaniu a nie sa starat aj o army -z jeho utoku sa dalo zistit cca koko tam maju army kedže mur aj budovy padli len o malo levelov a suhlasim s FKs2 je to aj preto ze tam neboli koníky ktore sice vela žeru ale stavaju sa zaroven s pechotou a maju velku utocnu silu
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  maphew St november 19, 2008 7:39 pm

Bibiba napísal:Ten utok od Maphew na div uplne zbytočný nerozbijajte si army takto zbytočne, Shark si rozbil army len preto aby sa mohol venovat stavaniu a nie sa starat aj o army -z jeho utoku sa dalo zistit cca koko tam maju army kedže mur aj budovy padli len o malo levelov a suhlasim s FKs2 je to aj preto ze tam neboli koníky ktore sice vela žeru ale stavaju sa zaroven s pechotou a maju velku utocnu silu

od útoku som čakal nabitie hrdinu (podarilo sa o 3 levely) a hlavne som sa potreboval zbaviť útočnej armády pretože som bol 15 000 v mínuse s obilím.
maphew
maphew

Počet príspevkov : 5
Registration date : 23.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  fks2 St november 19, 2008 10:12 pm

Nemo napísal:
maphew napísal:omylom som poslal na Mohykána namiesto útoku lúpež a aha ako to dopadlo Smile

no jo cenne info sme ziskali. maju vacsinu herov v natarke. takze mnohe ich utoky na nas su asi fake.

Ked si clovek uvedomi, ze EMPs- Mohykana podporuje strasne vela lamiek tak z toho prameni pocet hrdinov. Utoky na nas nebudu len fake, ale ostre nepojdu na div si myslim. Popripade pridu za cca 25h.
Bolo by dobre poslat tento link vsetkym nasim hracom aby videli co sa da v pohode v dive za armadu uskladnit a aby aj oni posielali podpory a obilie.

fks2

Návrat hore Goto down

Odoslať  babia St november 19, 2008 11:13 pm

marso napísal:
babia napísal:

To len na uvolnenie...

babia babia, treba si vsimat aj rozdiel medzi podporou a utokom :-). Chudaci ti Tvoji ostepari

marso marso, to sa este aj tebe stane ... ked budes posielat z piatich dedin podpory a musis sa ponahlat

babia

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Št november 20, 2008 7:15 pm

Obilie obilie obilie.. posielajte
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  marso Ne november 23, 2008 11:35 am

Co trakto nejaka nova informacia k tejto teme od nocnych, ci dennych vartasov. Nebola by?

marso

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Ne november 23, 2008 5:06 pm

same fake a dokonca neuspense lupezne utoky boli...
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak Po november 24, 2008 1:59 am

Bibiba napísal:Ten utok od Maphew na div uplne zbytočný nerozbijajte si army takto zbytočne, Shark si rozbil army len preto aby sa mohol venovat stavaniu a nie sa starat aj o army -z jeho utoku sa dalo zistit cca koko tam maju army kedže mur aj budovy padli len o malo levelov a suhlasim s FKs2 je to aj preto ze tam neboli koníky ktore sice vela žeru ale stavaju sa zaroven s pechotou a maju velku utocnu silu

toalni hovadina radsi postavim tri sekery ktery budou mit vetsi utok nez jeden kun,a pokud se nepletu tak kombinovany utook je horsi nez jednotny.

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  fks2 Po november 24, 2008 3:40 am

Gilmak napísal:

toalni hovadina radsi postavim tri sekery ktery budou mit vetsi utok nez jeden kun,a pokud se nepletu tak kombinovany utook je horsi nez jednotny.

Pouzivaj hlavu na krku nie tu druhu. Kazdi najsamvacsi lamer postavi pretoriana (aj ja ich mam mrte) a ked sa mu nakaze tak vo velkom pocte. Hradby ma tiez takmer kazdi cize s tou tvojou logikou zajdes vies akurat tak kam.

fks2

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Po november 24, 2008 10:30 am

Pre Gilmak : škoda ti je odpovedat každý si o tvojom super nazore urobi usudok - vravi sa 2x meraj a raz strihaj. PS Ano pleteš sa je to opačne
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Po november 24, 2008 2:48 pm

Gilmak napísal:

Gilmak, aby ste sa tu zas nepochytili, lebo sa zle pochopite... utok pechotou je vzdy najefektivnejsi co sa tyka utocnej silny na obilie, ale kedze EMPs ma prevazne rimanov a podla ziskanych info plosne robili a robia praetorianov = maju prevazne obranu voci pechote... za takychto okolnosti je lepsie zamerat sa na jazdu, sice bude kombinovany utok, ale v optimalnom pripade prevysi v utoku jazda.. pricom v obrane bude najma pechota = utok bude uspesnejsi.

utok pechoty na praetorianov skonci neuspenym masakrom v natarke... zial, toto je cena toho ze mohykan a spol. nas dlho spehovali a tak EMPs vedeli ze, sme isli do US sily hlavne = pechoty.
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  dajatron Po november 24, 2008 9:51 pm

Ahojte Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
človek tu pár dní nie je a hneď lietajú ,,nadávky ,, Smile poprosil by som info hlavne so stavania divu Smile
dajatron
dajatron

Počet príspevkov : 228

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak Ne november 30, 2008 8:00 am

Nemo napísal:
Gilmak napísal:

Gilmak, aby ste sa tu zas nepochytili, lebo sa zle pochopite... utok pechotou je vzdy najefektivnejsi co sa tyka utocnej silny na obilie, ale kedze EMPs ma prevazne rimanov a podla ziskanych info plosne robili a robia praetorianov = maju prevazne obranu voci pechote... za takychto okolnosti je lepsie zamerat sa na jazdu, sice bude kombinovany utok, ale v optimalnom pripade prevysi v utoku jazda.. pricom v obrane bude najma pechota = utok bude uspesnejsi.

utok pechoty na praetorianov skonci neuspenym masakrom v natarke... zial, toto je cena toho ze mohykan a spol. nas dlho spehovali a tak EMPs vedeli ze, sme isli do US sily hlavne = pechoty.

no vidis a na to me nikdo neupozornil:D,ne ja bych to asi stejne udelal stejne:D,me nezastavej nejaky preatoriani

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Priebeh stavby divu - Stránka 2 Empty utoky

Odoslať  dajatron Ut december 02, 2008 12:44 pm

Ahoj , zaznamenal som úbytok podpor v dive ,poprosím vedenie k nejakému ,,bezpečnému,, infu Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
dajatron
dajatron

Počet príspevkov : 228

Návrat hore Goto down

Odoslať  marso Ut december 02, 2008 12:59 pm

dajatron napísal:Ahoj , zaznamenal som úbytok podpor v dive ,poprosím vedenie k nejakému ,,bezpečnému,, infu Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

V jednom aj druhom dive prisli Natari oholit nasich vojacikov. Zopar z nich podlahlo infekcnym chorobam, asi je tam preplneno :-) tak sa to tam rychlo siry. Esteze nie su podvyziveni ...

Mam jednu otazku tykajucu sa samotnej stavby (mozno bude lamerska): ako je to so stavbou jednotlivych levelov. nechapem, preco taky div Aliancie uz prebehol oba nase divy, ked napriklad zapadny mal lvl 6 kym Alinacia sa len rozbiehala. nejaky takticky variant, ci? Vdaka za vysvetlenie

marso

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 2 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Návrat hore

- Similar topics