DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Priebeh stavby divu

+27
p3tooo
rb1skunk
geronimus
Londyn
URNA
kačička
Shingen
miso422
Kiya
Gilmak
maphew
babia
patimer
WaterFox
woodoo panenka
Bibiba
kubik
marso
fishbone666
hps
Malkavian
shark999
VITTER
fks2
Nemo
Erien
dajatron
31 posters

Strana 6 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Goto down

Priebeh stavby divu - Stránka 6 Empty Re: Priebeh stavby divu

Odoslať  Londyn St december 31, 2008 12:53 am

Nemo napísal:[tak ti poviem v tejto chviliu uz nejaku hodku dve bubusko nema hradbu Smile caka sa len na zhromazdenie travilogov z kazdeho utoku.

mne ide o toto...smaila , radost z toho ze bubusko nema hradbu...ako sa mam z toho posrat? nebolo mu katnute nic...
+ spravy od vedenia, ze juh este bude plakat...aj komunikacia stebou na icq ma len ukludnovala..., ale urcite nie len zaseba vravim "su potrebne skutky" a tie bohuzial nemame...

p.s. to nie je o hlaseni...od vedenia mam postu, ak dorazim z prace domov tak postnem ju tu, kde je napisane, ze na bubuska je uz dostatok ludi, ja dostanem iny ciel. preco im kurva nechavame cas sa spametat? oni nam dali pesi pluk dole o 30 lvlov divu + viac infrasktruktury ako mi im teraz...nehovoriac, ze nam katli v tom istom case dalsie dva divy. Ja budem kriticky...vedenie sa snazi aby sme sa mi pozerali na setku pracu vedenia cez ruzove okuliare.
confused

Naposledy upravil Londyn dňa St december 31, 2008 12:59 am, celkom upravené 1 krát.

Londyn

Počet príspevkov : 64
Registration date : 23.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo St december 31, 2008 12:56 am

sefe.. je hradba fuc a mierne spomalenie(hlavna budova a sklady).. to nam dava cas, aby tie nase rozlezene armady sa zliezli a zautocili sme zas...

nemam problem ta nechat ist ako prveho na bubusko hned po pokoji zbrani a ukazat nam ako sa utoci na juh spravne, vyhovuje? Smile
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien St december 31, 2008 12:56 am

affraid c-valley útočilo na Bubuskov div? Tak to je teda bomba. Vlastne ani ne. Tu už tuším je každy s každým. Už sa normal bojím poslať podpory sklíčkovy do divu. Čo ked z divu vylezie Mohykán a poďakuje mi za pomoc. Shocked

Erien

Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo St december 31, 2008 1:01 am

Erien napísal:affraid c-valley útočilo na Bubuskov div? Tak to je teda bomba. Vlastne ani ne. Tu už tuším je každy s každým. Už sa normal bojím poslať podpory sklíčkovy do divu. Čo ked z divu vylezie Mohykán a poďakuje mi za pomoc. Shocked

Laughing Laughing Laughing dobry for, ale akosi sem to nepatri Erien.

C-valley jasne deklarovalo pomoc SEVERu z dovodov nenechat Aliancia vyhrat sk6. Bubusko je Aliancia. a kazdy vie a vedel, ze C-valley ma zaujem na Aliancia utocit. Ked DET dalo DoN s A, C-valley sa pustilo na par dni do Aliancia atd...
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak St december 31, 2008 1:03 am

Erien napísal:affraid c-valley útočilo na Bubuskov div? Tak to je teda bomba. Vlastne ani ne. Tu už tuším je každy s každým. Už sa normal bojím poslať podpory sklíčkovy do divu. Čo ked z divu vylezie Mohykán a poďakuje mi za pomoc. Shocked

ty jsi koza,valka je boj,a je to o chytrosti tech nejdulezitejsich lidi...vem si treba spartany,vem si napoleona kdyz nechal schvalne umrit jednoho posla s listkem....vem si toho pidlovokyho husitu,nevzpomenu si na jmeno,ten dokazal ty zasrany nemce porazit i ve triceti lidech...

proste ve valce jsou zrady,velezrady,vitezstvi,prohry,ale nikdy nesahnes vitezstvi kdyz na to budes koukat,nekdy sice dopadnes jako Japonci ve druhy svetovy ale za pokus to stalo.

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Alliancia : DET
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien St december 31, 2008 1:05 am

@Londyn, ak ti budú hovoriť, že je to pohode, tak si to prelož, že je to na h...o. Už dva razy som tak naletela, ked som sa pýtala aká je army v sklíčkovom dive. A že je jej tam dosť. No a to znamenalo, že tam bolo h...o.
No a už sa nepýtam, už tam army jednoducho posielam. Wink

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Londyn St december 31, 2008 1:06 am

Nemo napísal:sefe.. je hradba fuc a mierne spomalenie(hlavna budova a sklady).. to nam dava cas, aby tie nase rozlezene armady sa zliezli a zautocili sme zas...

nemam problem ta nechat ist ako prveho na bubusko hned po pokoji zbrani a ukazat nam ako sa utoci na juh spravne, vyhovuje? Smile

ake rozlezene armady? oni tam poxipali...Nemo chod si dat studenu sprchu...smailikov si odpusti...zacni konecne vysvetlovat co robime, ak vobec daco. Kecy, ze mam ist prvy...Dnes tam malo ist 20 utokov...odjebat ho celkovo...do konca serva. nie mi im dame cas doposielat tam podpory, postavat hradbu aby nase barany nesli nadarmo aj nabuduce, aby nove army isli opet do 5melonovej obrany, pripadne aby sme si ich odjebali OPET na bubuska ked budeme si musiet strazit lutheu a mohykana o par dni zase. som zvedavy kolko ludi tu cusi a mysli si to iste co som napisal, len to nenapisu. bounce

Londyn

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo St december 31, 2008 1:10 am

Londyn napísal:
Nemo napísal:sefe.. je hradba fuc a mierne spomalenie(hlavna budova a sklady).. to nam dava cas, aby tie nase rozlezene armady sa zliezli a zautocili sme zas...

ake rozlezene armady? oni tam poxipali...Nemo chod si dat studenu sprchu...smailikov si odpusti...zacni konecne vysvetlovat co robime, ak vobec daco. Kecy, ze mam ist prvy...Dnes tam malo ist 20 utokov...odjebat ho celkovo...do konca serva. nie mi im dame cas doposielat tam podpory, postavat hradbu aby nase barany nesli nadarmo aj nabuduce, aby nove army isli opet do 5melonovej obrany, pripadne aby sme si ich odjebali OPET na bubuska ked budeme si musiet strazit lutheu a mohykana o par dni zase. som zvedavy kolko ludi tu cusi a mysli si to iste co som napisal, len to nenapisu. bounce

ty si nejaky divny, doteraz cusis. neviem o tom, ze by si sa bol sam prihlasil do nejakej akcie. mas vojsko utocne? s takymto pristupom chcem! a robte! neviem co chces dosiahnut. poskytni sefom DET svoje vojsko a dostanes pokyny...

JUH tvrdil ze nic nekatneme, katli sme a este aj katneme. ci tomu veris londyn, alebo neveris. Vedenie sustavy DET o doveru hracov sustavy DET pocas skoro 1 roka neprislo ani raz.
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo St december 31, 2008 1:12 am

Erien napísal:@Londyn, ak ti budú hovoriť, že je to pohode, tak si to prelož, že je to na h...o. Už dva razy som tak naletela, ked som sa pýtala aká je army v sklíčkovom dive. A že je jej tam dosť. No a to znamenalo, že tam bolo h...o.
No a už sa nepýtam, už tam army jednoducho posielam. Wink

len nezabudni povedat, kto ti to napisal.. kto bol vtedy u sklicka Wink bol som to ja? asi nie, ze? a dvakrat na sklicko sli silnejsie utoky ako na mecenas...
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Londyn St december 31, 2008 1:13 am

Hlavne, ze maju hradbu dole!!! nevadi, ze ju opravia...a hodim si aj ja Laughing sak nech je sranda

Londyn

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien St december 31, 2008 1:15 am

@Gilmak affraid affraid affraid No pár mesiacov do zadu som bola za svoje výroky skoro upálená na hranici, vyhlásená za špiona, rozvracača ali a zradcu. To som ešte netušila, že ten zradca bude oprávnene. Nikdy som si nemyslela, že zradím spojenca. A ups, stalo sa. A po tom tvojom vysvetlení už aspoň nemám také velké výčitky. Vďaka Gilmak, pomohlo mi to. A nejsem koza, sem tvúj smudla. cat Wink

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak St december 31, 2008 1:58 am

Erien napísal:@Gilmak affraid affraid affraid No pár mesiacov do zadu som bola za svoje výroky skoro upálená na hranici, vyhlásená za špiona, rozvracača ali a zradcu. To som ešte netušila, že ten zradca bude oprávnene. Nikdy som si nemyslela, že zradím spojenca. A ups, stalo sa. A po tom tvojom vysvetlení už aspoň nemám také velké výčitky. Vďaka Gilmak, pomohlo mi to. A nejsem koza, sem tvúj smudla. cat Wink

ja vim,ale ten kdo hraje ferove nikdy nevyhraje,to mi ver...

a eo ty se uklidni omg,ja vim libry jdou dolu vydelavas min penez,ale ja jsem nevidel jeste utok nevim jestli jsi psal bibibovi tvuj stav army,nevim jestli jsi to uz nekam posilal ale je spravny cas tu army rozbit tak napis stav bibibovi on ti najde cil,nebo sharkovi.a uz se tu nehandrkuj.

Gilmak

Návrat hore Goto down

Odoslať  Londyn St december 31, 2008 2:19 am

(12/28/2008 12:53 AM):
jo jasne ideme zrusit bubusko a stym nespravia nic aj ked aky beton pripravia

(12/28/2008 1:48 AM):
no utok... hmmm.... ked ti poviem ze toto ma na starosti vedenie a nie ja mi neuveris....... ja neviem kedy bude dalsi utok a na koho.... ale to sa ti da vediet dost dopredu... neboj..... mozno ty nepojdes na bubuska .... tam tusim je uz urcenych dost hracov.... tusim aj pri podpore 5melka sa bojim ze posledni uz nebudu mat velke sklady na zostrel

toto mam napisane od dhoch ludi z vedenia, cize preto vravim skutek utek.

Londyn

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak St december 31, 2008 2:27 am

Londyn napísal:(12/28/2008 12:53 AM):
jo jasne ideme zrusit bubusko a stym nespravia nic aj ked aky beton pripravia

(12/28/2008 1:48 AM):
no utok... hmmm.... ked ti poviem ze toto ma na starosti vedenie a nie ja mi neuveris....... ja neviem kedy bude dalsi utok a na koho.... ale to sa ti da vediet dost dopredu... neboj..... mozno ty nepojdes na bubuska .... tam tusim je uz urcenych dost hracov.... tusim aj pri podpore 5melka sa bojim ze posledni uz nebudu mat velke sklady na zostrel

toto mam napisane od dhoch ludi z vedenia, cize preto vravim skutek utek.

copak uz ty utoky skoncili?si jak malej jarda...

Gilmak

Návrat hore Goto down

Odoslať  Londyn St december 31, 2008 2:31 am

Nemo napísal:Takze, uz som dostal vsetky logy (uspesnych) utokov na bubusko:

VSETKY?(mohol napisat, kt dorazili) USPESNYCH?(neuspesne pre istotu neda aby moralka viac neklesla),

od 4 doteraz...8+hodin na doplnenie stavu obrany aka bola pred 1utokom. Viki utocil do kolko 75% abo menej? Ked je velka obrana tak sa nekatne nic, abo malo...je to tak?

Londyn

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak St december 31, 2008 2:35 am

Londyn napísal:
Nemo napísal:Takze, uz som dostal vsetky logy (uspesnych) utokov na bubusko:

VSETKY?(mohol napisat, kt dorazili) USPESNYCH?(neuspesne pre istotu neda aby moralka viac neklesla),

ja tam jeden neuspesnej vidim,nic nezboril a o vsechno prisel to vidis jako uspech?treba byli dalsi utoky,ale i ty utoky meli svuj smysl...boze rekni mki jedno co tu ted resis?to chces vsechny nasrat o svatcich na sylvestra,,,nebo nemas co delat?v utocich se hlavne kouka na to co znicis a pri ty obrane co tam meli jsme toho znicili dost,zastavili jsme je s vyrobou na 6 dni to ti je malo?...minimalne 6 dni jim bude trvat nez to daj dohromady jak to meli...a to uz tam treba budem znovu co ja vim...ale treba tam ted budes i ty aby jsi tu nepsal hovna na forum...radsi jdi spat eo,zejtra urcite musis jit obluhovat chudy anglicany s lacinejma librama v kapse...koncim svoji diskusi.

Gilmak

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo St december 31, 2008 2:45 am

ehm vlakno podme sa hadat, je na ucely ak ma niekto nervy atd... nie je to tu.

neuspesne utoky boli btw 2 dalsi od C-valley, vsetky utoky DET a KPS na bubusko dnes, vidite vyssie.
Osobne neviem tiez, co sa ti londyn porobilo. spravas sa ako uplne ina osoba...
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Londyn St december 31, 2008 2:46 am

nvm vyjdete na mna uz nejakymi argumentami? odpoviete na otazky, kt som polozil? dosial tu spletate hlava nehlava. Moja army je passe, kym nedostanem co xem. Ano nemo, citas spravne...xem. A este si vyberem od koho to xem...bibiba,shark, kya, jojsi alebo iperitas. Cakam...

Londyn

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 St december 31, 2008 9:51 am

@ Londyn ......... no musim povedat ze ty si porazeny uz teraz..... pretoze sa tak citis.... inak otazka na teba....kde si bol 11 mesiacov? ako to ze doteraz si tisko sedel na det stolicke a ini muk ani nic... a teraz na sklonku veku si sa pustil do kritiky..... na icq si mi sam pisal ze 6 mesiacov si travian flakal a zrazu mi vypisujes spravy a dozadujes sa informacii o presnom stave nasich armad a o nickoch ktori ich vlastnia.... mozno cakas ze ti vyklopim ze rosomak ma 7k baranov bibiba 7k katov atd..... nebud smiesny a naivny... nikto v ziadnej ali neda taketo informacie su to velmi chulostive informacie ktore vie len par ludi... dokonca ani cele vedenie to nevie.. zadalsie.... strategia je/bola uz urcena...mojou ulohou je to naplanovat a na hracoch zrealizovat.... ked sa celkove prevedenie podari ako som ja a dalsi clenovia z vedenia naplanoval a prehrame... hnoj sa vykyda na nas... pokial zlyha prevedenie....a prehrame... tak sa hnoj prerozdeli na nas vsetkych ..... pokial vyhrame... tak kazdy bude kapitan a tvrdit ze nam vzdy veril....
ver mi ze uloha vo vedeni nie je med lizat..... hraje nas tu 300 hracov.... kazdemu nevyhovieme... to je samozrejme s tym sa neda robit nic..taktiez nam nevyhovuje spusta hracov ... uvediem priklad... naplanujem utok, zapojim 8 hracov + 2 ako poistku aby sa ciel splnil.... ver ci never z tych osmich sa 5ti ospravedlnia z akcie lebo jeden v case utoku bude v robote druhy bude sediet na zachode treti mi napise aby som zabudol ze on koli utoku bude vstavat o 3tej v noci a stvrty s piatym mi napisu v hodine 12:05 ze to posrali s casovanim....
takze mi ostali 4ja hraci ktori sa obetuju a ktori si zasluzia moj respekt a z tych 300 hracov v det to mozem povedat o 100 hracoch a z tych zvysnych 200 sa vzdy najde niekto kto po akcii otvori usta a ide ma jebat za to ako som spravil akciu ..... sorry za vyraz ale vhodnejsi ma nenapadol
ale aby som sa vratil k teme... poviem prihodu z mojho zivota: kedysi som dost stavkoval a musim povedat ze mi to slo, raz som za tri mesiace vyhral 2000 eur a rozhodol som sa zariskovat... natukal som tri zapasy a vlozil komplet 2 tacky v eurach.... dva zapasy mi vysli a treti bol jeden zapasik v nhl tipol som ze pocet vsetkych golov bude mensi ako 8 ...... zapas sa vyvijal slubne rangers viedlo nad sabers 3 minuty pred koncom 5:1 ... este som si mohol dovolit jeden gol.... vyhra bola cez 12k eur .....uz som sa videl v mitsubishi fto ..... padol gol.... 5:2 ... neva ved pohodicka 30 sekund do konca...... 20 sekund do konca.... 10 sekund do konca.... nikomu z nich uz o nic neslo... ziadne power play..... 5,2 sekund do konca.... padol gol.6:2.... a ja som padol od zufalstva....... tym chcem len povedat ze aj ked som sa uz citil vitaz... prehral som takisto ma teraz juh navrh... citia sa uz mnohi vitazmi.... ale este nie je koniec a cele sa to moze zvrtnut v jednom okamihu.... a ja ako strateg det viem ze je to mozne, pretoze mam najviac info a viem ze sa to da......taktiez som si vedomy ze sa to nemusi stat.... a verte tomu alebo nie ked budem vediet ze to uz neukerujeme... dam vam vediet, pretoze trapit sa koli fantomu vas a seba nevinimajuc nenecham
shark999
shark999

Počet príspevkov : 167

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 St december 31, 2008 10:25 am

Londyn napísal:nvm vyjdete na mna uz nejakymi argumentami? odpoviete na otazky, kt som polozil? dosial tu spletate hlava nehlava. Moja army je passe, kym nedostanem co xem. Ano nemo, citas spravne...xem. A este si vyberem od koho to xem...bibiba,shark, kya, jojsi alebo iperitas. Cakam...

pre mna si londyn jednym z mala hracov ktori ma svojou intelektualnou urovnou a psychyckou odolnostou sklamali...... skor mam pocit ze na tvojom ucte prebehla zmena majitela a tvojou ulohou je rozvracat moralku..... viac s tebou nemienim komunikovat pretoze to nema vyznam, places tu jak male decko co mu rodicia vzali lizatko a vyhrazas sa ze ked ti ho nedaju spat tak sa naschval pocuras a rodicia budu mat o starost viac
shark999
shark999

Počet príspevkov : 167

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba St december 31, 2008 12:51 pm

ahojte blbne my net v posledmom case tak som tu menej ale chodit sem je len sa prist rozculit vždy sa tu najde niekto mudry co všetko vie a všade bol teraz hrac Londýn nuž asi je to ako pise nemo povodný hrac tu už asi nehra ten celý rok tu poriadne nepisal a teraz pise stale a stale blbosti tak važený čo mate aspon logiku skuste porozmýšlat so mnou DET ako jedina tu katla div mohykana., Lutey, husitov a Bubuška a niektore divi opakovane jedna ali podotýkam ani jedna ina ali nekatovala 4 Divy a z tolkými armadamy ako DET ? ked 4 ine ali /EMPs,ALIANCIA,EVE/nicia spolu 4 divy je to asi o inom nie? nuž Londýn hanba ti moralku nerozvraciaš len sa strapnuješ ako vidim nik iný nema tvoje nazory co si tu dokazal že sa robíš taký múdry? Staci kliknut na off a to vravi za vela kolko mas katov? A armu? Co si dal podklady tak ani len priemernu army nemas keby tu mal kazdý taku ani to co sme spravili by sme nedokazali . Dalej si uvedomte ze ali DET stavia 3 divy /aj chatrc/ a podporuje 4 divy ktora ina ali tak robí? ALIANCIA ma 2 EMPs 1,Husite1 , a dalej DET nema takeho dobreho spojenca ako EMPs, a to EVE opacne KPS ktorým niekolkokrat bolo pisane aby utocili na zaciatku na DS Aliancia tak to nedokazali urobit a teraz je tam vyše 6mil. podpory v bubuskovi . Skoda sa tu rozčulovat, nazory na vec je jedna stranka veci a hluposti vypisovat je zas druha stranka mali by ste byt radi ako ja ze ste boli prave tu v tejto ali tak ako som aj ja a je jedno ci vyhrame ide o to ze sme spravili co sa dalo a celý rok sme boli tu niekto a ked už ja keby som bol taký nespokojný rok v nejakej ali asi by som tam nebol rok, kto nieco dokazal, nieco spravil ten ma narok aj na kritiku ten co tu rok hral sam za seba tento narok nemá D
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Londyn St december 31, 2008 1:39 pm

konecne tu niekto zacina vysvetlovat veci...kritika na moju osobu sa mi paci. Som stale ten isty hrac, bohuzial abo bohuvdaka. Army je taka aka je, kazdy mame vlastny zivot, chut nechut do hrania. Tri veci ma nasrali :1) po konverzacii stebou, o dostatocnom pocte utokov som mal prislisne ocakavania, kt sa nedostavili, vysvetlenie si mam dovtipit.
2) radost ako sme dali dole HRADBU...nejdem spominat, ze od katovacky ma bubusko +2lvly na dive.
3) po bitke je kazdy general, bohuzial ja som ten general bol pred nou a uz 2x.

Londyn

Návrat hore Goto down

Odoslať  rb1skunk St december 31, 2008 2:34 pm

mate niekto nejaky ciel pre nas co nemaju moc katov???. Nejaku army mam ak ked som nemal 2 mesiace pristup na net a ucet hral len zastup. Proste ci mozem byt nejak napomocny....( k army mam aj nejaky barany... max 300 )

rb1skunk

Registration date : 09.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  p3tooo St december 31, 2008 4:23 pm

Londyn, prave mi bolo vysvetlene, ze Bubusko naklikal stavanie divu pred nasimi utokmi a teraz sa dostavali, takze mozes byt kludny, staci si nalistovat navod a pozriet si kolko sa stava velky skald, ked ho chces vytiahnut z 15lvl na 20lvl...som to spocital a vyslo to cez 30 hodin..a my sme mu katli viac ako jeden sklad, takze ma co opravovat:D

p3tooo

Počet príspevkov : 12
Registration date : 10.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  rosomak St december 31, 2008 5:10 pm

p3tooo napísal:Londyn, prave mi bolo vysvetlene, ze Bubusko naklikal stavanie divu pred nasimi utokmi a teraz sa dostavali, takze mozes byt kludny, staci si nalistovat navod a pozriet si kolko sa stava velky skald, ked ho chces vytiahnut z 15lvl na 20lvl...som to spocital a vyslo to cez 30 hodin..a my sme mu katli viac ako jeden sklad, takze ma co opravovat:D
lidičky tu si to zratajte je to omnoho viac Twisted Evil
http://kirilloid.ru/travian/build.php#mb_lvl=1&n

rosomak

Počet príspevkov : 124

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 6 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Návrat hore