STAVBA DIVU
+5
kubik
razor svk
VITTER
Nemo
Erien
9 posters
DET :: Forum DET-M&T :: Spravy vedenia
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
STAVBA DIVU
Túto tému dáme aj na spoločné forum, ale bola by som rada, ak sem napíšete aj vaše názory ohľadom toho, s kým by ste ten div radi stavali. Myslím, že je najvyšší čas osloviť aj ali, ktoré sú v rebríčku na nižších pozíciách, lebo nám ich potom vyfúknu iní stavitelia. A čím viac surovín, tým rýchlejšie ide stavba. No a stavať by sme mohli s ali KPS. Teda, ak budú chcieť.
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
Re: STAVBA DIVU
Tak chlapci, máte v susedstve Natarov. VITTER, tomsk, Aetius, J.B., def. Pekne ich privítajte. A hlavne pohostite.
Erien napísal:Tak chlapci, máte v susedstve Natarov. VITTER, tomsk, Aetius, J.B., def. Pekne ich privítajte. A hlavne pohostite.
poprosim neutocit, odblokovani budu az zajtra ale aj tak vojskami treba setrit.
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008
Ahoj Nemo, ale ja som nepísala, aby útočili, to my vieme, že sa aklimatizujú, ja som písala pohostiť. Trebárs chlebom a solou.
No radšej asi budú nejakej šnicli.
No radšej asi budú nejakej šnicli.
@Nemo
P.S.: A čo súťaž? Nezapojíš sa? Nesklam ma. Som zvedavá na tvoju predstavivosť.
Erien napísal:@Nemo
no podla mna si oblecena, ale kedze spravne pomenovanie casti zenskeho oblecenia nepoznam, nebudem kecat blbosti. myslim si len, ze to obledenie nema ramienka.
Hmmm, byť tebou by som sa to do tej súťaže zapojila. Možno vyhráš.
lol uz som nieco vyhral aj v DETc - konkretn surovinky ale zas keby som vsetko zaradom vyhraval tak aka by to bola sutaz?
nech si aj ostatni zahraju
nech si aj ostatni zahraju
Hmm, a ja že k výhre pribalím aj bonus, večeru v dive.
No, chlapci, teraz by som od vás žiadala maximálnu aktivitu a neustále byť na nete, aby ste mohli okamžite reagovať, ak bude niečo treba. A hlavne pomáhať hráčom, čo sú v centre diania.
Takže teraz platia pravidlá:
1. aktivita
2. aktivita
3. aktivita
Takže teraz platia pravidlá:
1. aktivita
2. aktivita
3. aktivita
Je to mozne??? Dve policka od mojej hlavnej dediny? Uaaaa!!!
VITTER- Počet príspevkov : 66
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 23.06.2008
@VITTER, ja som s Natarmi ešte nehovorila, ja v tom prsty nemám. Mám ich ukecať aby sa odsťahovali?
No to nie, som rada, že sa tešíš na susedov.
No to nie, som rada, že sa tešíš na susedov.
To hej. Len ma zaraza, ako malo ostatnych byvalych clenov z M&T sa tesi tiez, ze maju div pod nosom. Hadam sa to pomaly zlepsi ked to zistia. (AK to zistia)
No oni sa skor dostávajú z toho šoku. A že, "páni, bolo nám to treba?"
hehe
Tento server vyzeral na riadnu nudu, ale teraz ked to mame rovno pod nosom tak to musime zmaknut. Myslim, ze aj Vitter, chyti druhy dych a zasa prepadne osialu travianomanie
razor svk- Počet príspevkov : 8
JJ, aspon v tom nebudete tak sami ako doteraz . Forum iba spalo kym som tu nebol. A teraz? Pozri ako pekne spamim
Už sa teším, ako tu budeme spamovať pri čakaní na obchodníkov. A kúpte si dobré budíky. Ked budete posielať o 3:00 hod ráno obchodníkov, tak aby ste nezaspali. No a VITTER, ty sa vyspi dnes, bo je to asi naposledy. Spať pojdeš až skončí server.
Tak to teda nie, ja spat musim vela, aby som zdravy a silny. Ale necham to na mojich zastupcov, oni potiahnu. Ja budem len pisat na fore.
ja sa teším,že je to blízko, toľko vzrušenia tu na Traviane ešte nebolo a Defragment to s našou pomocou zvládne, ja v to pevne verím a potom sa stretneme a poriadne ten div oslávime a zapijeme, huráááá
kubik- Počet príspevkov : 69
Alliancia : DET - M&T
Zdravim,
vela z vas je sklamanych z toho, ze natarska dedina na 49/25 nie je v rukach defragmenta. To nie je celkom pravda, napriklad prave teraz to tam taha on. Uz v prvej sprave od Erien o dive bolo napisane ze div bude stavat defragment ZA ALLY M&T. To bolo myslene tak, ze z viacerych ludi, ktori maju od divu kluce je defragment nas zastupca (M&T). Div nemoze stavat len jeden clovek, musel by pri tom sediet v jednom kuse. To, ze sklicko sa odhodlal to tam oficialne vyklikavat este neznamena, ze M&T straca na div narok. Ten div je hlavne nas! Boli to nasi hraci co to tam vycistili, boli to nasi hraci co znizili loajalitu a boli to nasi hraci co tam poslali prve suroviny a podpory. Ak sa neviete preniest cez skutocnost ze def oficialne na dive nesedi zo svojim zadkom, bude to len na skodu veci. Div spolocenstva DET, ktory mame pod nosom, neporastie prave kvoli M&T. Dufam, ze sa tak nestane a ukazeme celemu DET ako M&T cely cas podcenovali...
vela z vas je sklamanych z toho, ze natarska dedina na 49/25 nie je v rukach defragmenta. To nie je celkom pravda, napriklad prave teraz to tam taha on. Uz v prvej sprave od Erien o dive bolo napisane ze div bude stavat defragment ZA ALLY M&T. To bolo myslene tak, ze z viacerych ludi, ktori maju od divu kluce je defragment nas zastupca (M&T). Div nemoze stavat len jeden clovek, musel by pri tom sediet v jednom kuse. To, ze sklicko sa odhodlal to tam oficialne vyklikavat este neznamena, ze M&T straca na div narok. Ten div je hlavne nas! Boli to nasi hraci co to tam vycistili, boli to nasi hraci co znizili loajalitu a boli to nasi hraci co tam poslali prve suroviny a podpory. Ak sa neviete preniest cez skutocnost ze def oficialne na dive nesedi zo svojim zadkom, bude to len na skodu veci. Div spolocenstva DET, ktory mame pod nosom, neporastie prave kvoli M&T. Dufam, ze sa tak nestane a ukazeme celemu DET ako M&T cely cas podcenovali...
to vitter
Muhahahaha, diky za povzbudzujuci a zbytocny manazersky mindfuck, trulo. Mne osobne je to u prdele, ci tam je defragment, erien, ty alebo hocikto iny
koka1- Počet príspevkov : 9
Alliancia : KPSdeM&T
Registration date : 02.07.2008
Rado sa stalo, aj nabuduce. Ak si si vsimol, ten prispevok bol adresovany tym, ktorym to prekaza. Nie tym, ktorym to je "u prdele". Pekne grcajuce smajle, BTW, konecne nieco podla tvojho gusta, ze?
Trulo, ale fakt to bola pekna rec, velmi chvalim
Aetius- Počet príspevkov : 54
@ Truli, super. cmuk
@koka dúfam, že dáš aj lepších smajlov. A nie pre anorektičky, alebo bulimičky. Lebo ako som ich zbadala, tak som normal skoro tiež.
@koka dúfam, že dáš aj lepších smajlov. A nie pre anorektičky, alebo bulimičky. Lebo ako som ich zbadala, tak som normal skoro tiež.
no ale nám ho treba brániť, tak šup-šup posielať suroviny a podpory, len mi chýbajú čísla, keď písali pomenej tak som poslal po 9000 suriek a 50 oštepov, vtedy bola pop vyše 200 a keď dorazili už bola len cez 80
kubik- Počet príspevkov : 69
Alliancia : DET - M&T
Strana 1 z 2 • 1, 2
DET :: Forum DET-M&T :: Spravy vedenia
Strana 1 z 2
Povolenie tohoto fóra: