POKEC K DIVU
+18
babia
Aetius
meee...
Kiya
sobik33
Marecek201555
Gilmak
Bibiba
elbi
therasto
soild
Robertus SPQR
rb1skunk
rosomak
Tetus
Nemo
jojsi
shark999
22 posters
DET :: Spolocne forum :: PRIPRAVA NA DIV
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
POKEC K DIVU
POPROSIM VAS O NESPAMOVANIE TOPICU PRIPRAVA NA DIV......VSETKY SPAMY A DLHE KONVERZEJSN HADZTE SEM...DIK
shark999- Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008
Re: POKEC K DIVU
Kedze viem že vacsine z nas ide vyroba vojakov nonstop (to je uz jedno ci utok abo obrana) a dost z nas ma abo bude mat problem s obilim, bolo by dobre keby sa prihlasili hraci ktory maju nabdytocnu produkciu obilia a nevedia ju vyuzit, pre odlozenie nejakych jednotiek hracov ktory maju s obilim problem .
Viem ze je viac hracov vo frakcii DET ktorym pretekaju sypky....v tejto etape vyvoja hry by to uz vobec nemalo byt. Su to hlavne hraci co maju menej casu, alebo si rozbili army a nemenia surky cez NPC-obchodnika....ale žial viacerý ani nechodia na toto forum. Tak je to asi skor na vedeni sestier prip. kontrolrov.
Toto je len taky navrh .... ako pomoct hracom s obilim aby nemuseli koncit vyrobu jednotiek, ked su medzi nami hraci ktory majú velke rezervy.... Dufam sa nejak dohodneme aby nam to slo spolu lepsie a lepsie , myslim ze mame v spolupraci este rezervy hlavne medzi hracmi v sestrach :-)
Ozaj expeeert pusti mi to MC pri mne :-) - ale nie zartujem
Viem ze je viac hracov vo frakcii DET ktorym pretekaju sypky....v tejto etape vyvoja hry by to uz vobec nemalo byt. Su to hlavne hraci co maju menej casu, alebo si rozbili army a nemenia surky cez NPC-obchodnika....ale žial viacerý ani nechodia na toto forum. Tak je to asi skor na vedeni sestier prip. kontrolrov.
Toto je len taky navrh .... ako pomoct hracom s obilim aby nemuseli koncit vyrobu jednotiek, ked su medzi nami hraci ktory majú velke rezervy.... Dufam sa nejak dohodneme aby nam to slo spolu lepsie a lepsie , myslim ze mame v spolupraci este rezervy hlavne medzi hracmi v sestrach :-)
Ozaj expeeert pusti mi to MC pri mne :-) - ale nie zartujem
jojsi- Počet príspevkov : 137
Registration date : 09.08.2008
vsak si mente suroviny za obilie 1:1 a hotovo.. ti co si vybili vojsko a ti co maju malo obilia
hraci by sami mali svojich susedov v okruhu max 4 hodiny kontaktovat a popytat sa.
navyse, je otazka kolko maju aktivovane uz aj zlatky na obilie.. tych 25% da pekne vela za den navyse
EDIT: utocnici hrdinov na bonus 20%, obrancovia hrdinov na bonus 20% robte.
Nezabudnite:
v dedinach kde robite obranu, vojsko obrana upgrade postupne na lvl 20
utocnu armu, pechota, katy, barany lvl 20.
len, aby sa nezabudlo
hraci by sami mali svojich susedov v okruhu max 4 hodiny kontaktovat a popytat sa.
navyse, je otazka kolko maju aktivovane uz aj zlatky na obilie.. tych 25% da pekne vela za den navyse
EDIT: utocnici hrdinov na bonus 20%, obrancovia hrdinov na bonus 20% robte.
Nezabudnite:
v dedinach kde robite obranu, vojsko obrana upgrade postupne na lvl 20
utocnu armu, pechota, katy, barany lvl 20.
len, aby sa nezabudlo
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
no mam oatzku ako si naexpit hrdinu aspon o 4 urovne uz davam dole oazy dost dlho ale nic to nepomaha
Tetus- Počet príspevkov : 150
tetus mam pre teba ciel sosmi
rosomak- Počet príspevkov : 124
ja suhlasim s rosomakom, mam problem s obilim a nehram na zlatky cize stavanie obilnych poli na 15 level je dost dlhe a treba aj dost suriek....cize by mi pomohlo ak by som si u niekoho mohol nehcat nejake tie sekerky..... mohol by som postavit raz tolko
rb1skunk- Počet príspevkov : 64
do 5000 sekernikov ti viem uskladniť
na dva týždne
na dva týždne
Robertus SPQR- Počet príspevkov : 54
diiikes, uz ti pisem zltu postu......Robertus SPQR napísal:do 5000 sekernikov ti viem uskladniť
na dva týždne
rb1skunk- Počet príspevkov : 64
rosomak napísal:tetus mam pre teba ciel sosmi
no ano ale nieco kde by mi aj prezil a oprava 6 urovni
no presuvam to sem http://kpsde.heavenforum.org/forum-f15/topic-t492.htm
tak som chcel vedieť vieš ako ked založiš novu dedinu tak ak nerozširiš obilne polia tak po 2-4 stavbacg nemôžeš staviať stavby ani ine bane(neda sa isť do mínusu) no a či je to tak aj u divu sveta, alebo to je ako neskôr ako napr. v hlavnej staviaš aj ked si v mínuse ked maš obilie
tak som chcel vedieť vieš ako ked založiš novu dedinu tak ak nerozširiš obilne polia tak po 2-4 stavbacg nemôžeš staviať stavby ani ine bane(neda sa isť do mínusu) no a či je to tak aj u divu sveta, alebo to je ako neskôr ako napr. v hlavnej staviaš aj ked si v mínuse ked maš obilie
soild- Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008
urcite mozes stavat aj ked mas minus potom by ziaden DS nemal ani uroven...ved aj ja som minuse a mozem stavat..urcite to je aj v DS...
Tetus napísal:urcite mozes stavat aj ked mas minus potom by ziaden DS nemal ani uroven...ved aj ja som minuse a mozem stavat..urcite to je aj v DS...
samozrejme, dolezite je mat obilie v sypke dost.
mate to iste ako ked vam katnu obilninove polia v dedine a je tam minus... no hra vam dovoli postavit nove obilninove polia aj ked mate minus v dedine.. hlavne aby bolo obilie v sypke
na to aby som mal minus mi netreba ani nic katovat ja som uz dobre 3 mesiace v minuse 5000
nooo ako pekne celkom ale som pocul o hracoch co maju mnohokrat vacsie minus ako ty...)Tetus napísal:na to aby som mal minus mi netreba ani nic katovat ja som uz dobre 3 mesiace v minuse 5000
therasto- Počet príspevkov : 14
Alliancia : S-DET©
Registration date : 23.06.2008
tak to si na tom fakt este celkom dobre ... ja bohuzial nemam
a v minuse som -6000 a to nemam ani vsetkych vojakov v dedine
a v minuse som -6000 a to nemam ani vsetkych vojakov v dedine
elbi- Počet príspevkov : 66
Registration date : 14.06.2008
ja už som mesiac v minuse 42000
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008
Bibiba napísal:ja už som mesiac v minuse 42000
ty asi kludne nespis co? ja len pri tej mojej -6 mam strachy ze niekedy zabudnme na obilie a vojaci budu kapat - co sa uz aj stalo :/
elbi- Počet príspevkov : 66
Registration date : 14.06.2008
kdyby jsi nemel zbytecne zaplnenej hlavni dedinu tak tohle nikdy nemas,teda pokud nemas nejakejch 90K jednotek,coz pochybuju a jestli mas caesarise,tak potez panbuhBibiba napísal:ja už som mesiac v minuse 42000
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008
neviem ako ma bibiba zariadenu hlavnu ale nemyslim že tam ma zbytočne stavby a tých -42000 je normalne ak buduje hlavnu armi tam ja budujem armi v hlavnej a to mi pridava -1356 za 24 hodin a už tam mam tiež utešene číslo štvorciferne a bude to stupať až kým neprídu natary potom to niekde všetko pekne padne behom sekundy a čo tak pozeram podla seba tak tých -42000 sa da zvladnuť len musí človek to mať dobre zorganyzovane ja to stíham vlastnými surkami len to da fakt zabrať
pre Gilmak neviem co je to zbytočne zaplnena dedina ked len 8 skladov musim mat aby som mohol robit 18 level obilie, potom sýpky 4 čo je aj malo, hrdinský dvor, mlyn, hl.budova, kamenar, arena, palac, stajne, kasarne. tak akurat možno kameník by nemusel byt kým na mna nejdu utoky potom ma však velku cenu, sklady za chvilu idem burart aby som mohol postavit este pekaren ale predsa budovy zeru smiešne malo a ano prave cezary vela žeru ale utok je silnejši ako imperatoris a army sa robi nonstop a kone aj pešci a mam nielen cezarov sz jazdy. PS že to taku debatu vyvola som ani netušil len som pisal na to ze maju aj viac ja som s pokojný ako to mam len toho obilia by mohlo byt viac keby som mal imperatoris mestop cezarov zase by tých bolo viac tak by som mal mozno o 2000 /hod menej nič viac, ale som to predvcerom trochu znížil
http://travilog.org.ua/sk/5682833/6b2fccb066d6ccf7229e704e0c0db948
Bibiba napísal:pre Gilmak neviem co je to zbytočne zaplnena dedina ked len 8 skladov musim mat aby som mohol robit 18 level obilie, potom sýpky 4 čo je aj malo, hrdinský dvor, mlyn, hl.budova, kamenar, arena, palac, stajne, kasarne. tak akurat možno kameník by nemusel byt kým na mna nejdu utoky potom ma však velku cenu, sklady za chvilu idem burart aby som mohol postavit este pekaren ale predsa budovy zeru smiešne malo a ano prave cezary vela žeru ale utok je silnejši ako imperatoris a army sa robi nonstop a kone aj pešci a mam nielen cezarov sz jazdy. PS že to taku debatu vyvola som ani netušil len som pisal na to ze maju aj viac ja som s pokojný ako to mam len toho obilia by mohlo byt viac keby som mal imperatoris mestop cezarov zase by tých bolo viac tak by som mal mozno o 2000 /hod menej nič viac, ale som to predvcerom trochu znížil
nejde vubec o budovy ale o jednotky, a hlavne mas to i diky tomu ze jsme posilali jak idioti na AA,ktera je nam ted k hovnu protoze to mas pro vlastni ucely.
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008
Gilmak napísal:Bibiba napísal:pre Gilmak neviem co je to zbytočne zaplnena dedina ked len 8 skladov musim mat aby som mohol robit 18 level obilie, potom sýpky 4 čo je aj malo, hrdinský dvor, mlyn, hl.budova, kamenar, arena, palac, stajne, kasarne. tak akurat možno kameník by nemusel byt kým na mna nejdu utoky potom ma však velku cenu, sklady za chvilu idem burart aby som mohol postavit este pekaren ale predsa budovy zeru smiešne malo a ano prave cezary vela žeru ale utok je silnejši ako imperatoris a army sa robi nonstop a kone aj pešci a mam nielen cezarov sz jazdy. PS že to taku debatu vyvola som ani netušil len som pisal na to ze maju aj viac ja som s pokojný ako to mam len toho obilia by mohlo byt viac keby som mal imperatoris mestop cezarov zase by tých bolo viac tak by som mal mozno o 2000 /hod menej nič viac, ale som to predvcerom trochu znížil
nejde vubec o budovy ale o jednotky, a hlavne mas to i diky tomu ze jsme posilali jak idioti na AA,ktera je nam ted k hovnu protoze to mas pro vlastni ucely.
Gilmak tu army nema urcite pre vlastne ucely pouzije ju v prospech ally ci uz pri dobijani natarou alebo pri rozbiti druheho divu
Marecek201555- Počet príspevkov : 63
Alliancia : KPS-DE
Registration date : 14.03.2008
Bibiba napísal:pre Gilmak neviem co je to zbytočne zaplnena dedina ked len 8 skladov musim mat aby som mohol robit 18 level obilie, potom sýpky 4 čo je aj malo, hrdinský dvor, mlyn, hl.budova, kamenar, arena, palac, stajne, kasarne. tak akurat možno kameník by nemusel byt kým na mna nejdu utoky potom ma však velku cenu, sklady za chvilu idem burart aby som mohol postavit este pekaren ale predsa budovy zeru smiešne malo a ano prave cezary vela žeru ale utok je silnejši ako imperatoris a army sa robi nonstop a kone aj pešci a mam nielen cezarov sz jazdy. PS že to taku debatu vyvola som ani netušil len som pisal na to ze maju aj viac ja som s pokojný ako to mam len toho obilia by mohlo byt viac keby som mal imperatoris mestop cezarov zase by tých bolo viac tak by som mal mozno o 2000 /hod menej nič viac, ale som to predvcerom trochu znížil
tu by som sa rad spytal, kto ti povedal, ze jazda je efektivnejsia ako pechota?
hlavne ked ako riman mas najsilnejsi utok v pechote za 1 obilie... ako maj jazdu, na natarku sa zide atd. ale nemyslim, ze jazda je lepsie ako pechota, plus rimska jazda na 1 obilie je zo vsetkych narodov najslabsia....
neviem čo sa tu dohadujete či ma bibiba armi pre vlastne učey alebo nie ved každý kto použije armi proti konkurencii ju praktycky použil v zaujme aliancie lebo oslabý konkurenciu a to že bibibovy posielali surky rôzny hrači na armi bolo len dobre teraz je aspoň velka armi ak bude chcieť nemam problem posielať surky
takže fakt vy ste tu riadne trdlá ,ale ozaj je aj škoda tu vam niečo vysvetlovat tak prve Gilmak citujem tvoju vetu:kdyby jsi nemel zbytecne zaplnenej hlavni dedinu tak tohle nikdy nemas, a potom napišeš že nejde o budovy ????? asi nevieš čo piseš a pochybujem že zaplnenu si myslel armadou, podruhe tie šurky ako pišeš čo ste posielali ako idioti tak som za to ozaj vdačný trvalo to ani nie mesiac poctivo , odvtedy len sem tam 3-4 hraci pošlú /spýtaj sa melanche a Puttyho ako sa posielalo/a tu army som použil len druhý krat nie pre seba ako píšeš ale prvý krat pre marečka201555 od nas čim som mu pomohol prebrat dedinu a teraz druhý krát kvoli našim hračom aby som im pomohol /ta hračka je na druhej strane mapy/a aby som znižil tlak na obilie takže ani raz som nemal vlastný osoh z útoku , ked si nervózny tak sa ventiluj inde, keby tu každý z Vas tak využival army pre seba ako ja čo piseš vládla by tu iná jednota a spolupráca a Nemo 2x som čital svoj prispevok a nenašiel som tam že píšem že kone u rimana su efektívnejšie /porovnaval som imperátoris a cezara/ ako jeho pechota logicky preto som poslal len kone bez pechoty aby som tú pechotu šanoval a po tretie nemam čas sa tu hadat kvôli ničomu mam inú prácu.PS: tu sú tie 2 utoky s AA ostatne utoky som utočil so svojou vlastnou army
http://travilog.org.ua/sk/6993590/3690055b0d12893c1a3d287e33106d86
http://travilog.org.ua/sk/6993590/3690055b0d12893c1a3d287e33106d86
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Utoky DETc - pokec
» NAZOV DIVU-HLASOVANIE
» STAVBA DIVU