DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hlasovanie o stavbe divu

+13
Vigora100g
Robertus SPQR
Erien
fks2
kompoti
marso
Berbo
Malkavian
turgooon
Shingen
Mavinius Megas
soild
Nemo
17 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

Chcete aby rastol lvl Divu Sveta?

Hlasovanie o stavbe divu Vote_lcap13%Hlasovanie o stavbe divu Vote_rcap 13% 
[ 7 ]
Hlasovanie o stavbe divu Vote_lcap7%Hlasovanie o stavbe divu Vote_rcap 7% 
[ 4 ]
Hlasovanie o stavbe divu Vote_lcap45%Hlasovanie o stavbe divu Vote_rcap 45% 
[ 25 ]
Hlasovanie o stavbe divu Vote_lcap35%Hlasovanie o stavbe divu Vote_rcap 35% 
[ 19 ]

Celkom hlasov : 55

Poll closed

Hlasovanie o stavbe divu Empty Hlasovanie o stavbe divu

Odoslať  Nemo St december 10, 2008 4:23 pm

Takze, pocuvam, ze mnohi clenovia sustavy DET by radi videli rast lvl DS, aj ked vedia, ze po katovani od EMPs nemame na to sklady ani v 1 natarke.
Tiez verim, ze vsetkym je jasne, ze ak 1 natarka sa rozbehne so stavanim lvl DS znovu, bude niektorym zo superov (EMPs, EVE, Aliancia) znovu katnuty.
V pripade, ze nam znovu katnu natarky o 8 a viac dni, budeme musiet v DET vazne uvazovat, ze ci nebbude vyhodnejsie podporit spojenecky div a pomoct ho dostavat.

Kedze vsak mame do urcitej miery demokraciu, zakladam tychto hlasovanie so 4 moznostami odpovedat. Hlasovanie obmedzujem na 48 hodin. Potom podla vysledku sa zariadia stavitelia natariek.

Volba je na vas.
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Hlasovanie o stavbe divu Empty Re: Hlasovanie o stavbe divu

Odoslať  soild St december 10, 2008 4:32 pm

myslim že 3 možnosť je najlepšia dostava sa full dedina aj zo sypkamy aj skladmy a až potom začneme z divom, vid KPS nestavali dlho bo nemali plany a tak stavali infraštrukturu a teraz su podla mna na tom najlepšie
soild
soild

Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Mavinius Megas St december 10, 2008 4:48 pm

tiez som za tretiu moznost (tretiu od vrchu Wink )
ale aby ludia nesedeli so zalozenymi rukami a necakali necinne. ty ktory mozu nech pripravuju obranu aby v pripade potreby bola pripravena branit div...

Mavinius Megas

Počet príspevkov : 15
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Hlasovanie o stavbe divu Empty Hlasovanie o stavbe divu

Odoslať  Shingen St december 10, 2008 6:09 pm

Mavinius Megas napísal:tiez som za tretiu moznost (tretiu od vrchu Wink )
ale aby ludia nesedeli so zalozenymi rukami a necakali necinne. ty ktory mozu nech pripravuju obranu aby v pripade potreby bola pripravena branit div...

No,podla mna ludia už maju pripravené pdpory a iba čakajú na "HS-PODPORA PRE DIV SÚRNE!!!" správu od Nema!Napr. ja už neviem nikam dať vojakov.A viete,vela vojakov=málo obilia do divu!
Inak aj ja som za 3 možnosť! bounce
Shingen
Shingen

Počet príspevkov : 21
Registration date : 21.11.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo St december 10, 2008 6:22 pm

Shingen napísal:
Mavinius Megas napísal:tiez som za tretiu moznost (tretiu od vrchu Wink )

No,podla mna ludia už maju pripravené pdpory a iba čakajú na "HS-PODPORA PRE DIV SÚRNE!!!" správu od Nema!Napr. ja už neviem nikam dať vojakov.A viete,vela vojakov=málo obilia do divu!
Inak aj ja som za 3 možnosť! bounce

50% vojska posli od natarky, doma budes mat obilie a v natarke bude vojsko zrat menej = 25% spotreby dnes budes mat navyse.. ak posiela niekto obilie pre svoje vojsko ani sa sa nemusi pytat ci ho ma do natarky posielat... poslite vojsko ale ZIVTE SI HO POCITOV A RIADNE !!!
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  turgooon St december 10, 2008 6:35 pm

ja by som chcel len napisat, aby niektori hraci nemali strach, ze lvl divu nestupa. stavia sa nepretrzite, ale tak ako aj vystavat desat dediniek trva par tyzdnov, tak isto postavit dedinku s divom chvilu trva. Urcite si vsetci spomeniete na tie napisi, ze pop ma nezaujima, ale armada. to je podobne, proste lvl divu nemusi byt vzdy spravnym meradlom vystavaneho divu. A to ze na nas isli utoky? aj na mohykana isli a snad este puojdu. tak to je. proste oni utocia na nas a my na nich. A aby sme vyhrali treba dve veci - bud vystavat velku armadu s mnozstvom katov, alebo porobit obranne jednotky a posielat obilie ako besny. Preto chodi v alianciach tolko HS o obilie. Predstavte si eventualne ze by ste mali v dive minus milion na hodinu. Dokaze to utiahnut stavitel divu sam?Urcite nie. Ved kolko z vas ma v dedinke aspon minus 50K? a co potom ten milion? proste sme taky dobry ako dokazeme posielat obilie do natarky. A to ze su tu hraci, ktori po mesiaci divu povedia "ja som tam uz poslal 80K obilia, pre mna je to uzavrete". To su ludia ktori ani nemaju co robit v nasej aliancii. Inak rozmyslali ste niekedy preco sa to vola DIV? Je to skutocne "div" vidiet take obrovske minusy, take velke mnozstva obran a dokazat to uzivit len na zaklade toho ze denne su tisice obchodnikov na ceste k divu. Takze ak chceme vyhrat potrebujeme vsetci posielat aspon tolko, aby sme uzivili svojich hladosov a dufat ze tu nie je vela ludi, ktori na to kaslu a ani si svoje jednotky nezivia.
PS uz by ste mali mat vybudovane zasobovacie dedinky s velkym mnozstvom sypiek, tak ak nahodou v tom case ked ste na nete a sypka je uz plna a tool vam hlasi ze muozete poslat max tolko a tolko. tak si to radsej poslite do tych zasobovacich a neskuor v pripade nudze ich vyuzijete.
PS2. Uz to tu bolo spominane, vsetci by ste mali mat v dive pretikov, osteparov a falanxov. V pripade potreby v dedinke s vysokou arenou pripravenych rytierov, ci druidov na poslanie rychlej dodatocnej podpory.

turgooon

Počet príspevkov : 36
Registration date : 08.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Malkavian St december 10, 2008 10:56 pm

Takze vazeny dufam ze pri hlasovani podporite nase vedenie alebo aspon 3 navrh zatial nas neskalmali ... a ta info ze v natarke zerie menej obilia myslim ze polovicu ak som spravne cital som ani nevedel etda vedel ale zabudol ... je to dvolezite napiste o tom radcej HS Smile

Stale mame velku sancu vyhrat zvaldneme to Smile

Malkavian

Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Berbo St december 10, 2008 11:05 pm

jednoznačne tá tretia možnosť
Berbo
Berbo

Počet príspevkov : 39
Registration date : 19.07.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  marso Št december 11, 2008 12:28 am

toto sa mi tu paci, taketo pozitivne reakcie :-)

presne ako pise Turgooon, treba si obilie posielat do zasobovaciek a naplnit tam sypky po okraj, ja uz mam v nich krasnu produkciu, a ta je len a len pre Div :-). z tych zasobovaciek predsa len rychlejsie vykryjeme minusy, ako to tam posielat cez pol mapy s basecampov.

marso

Počet príspevkov : 135
Alliancia : DET©
Registration date : 08.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  kompoti Št december 11, 2008 12:38 am

jasne ze pokracovat cize moznost 3 - ked sme sa do toho uz raz pustili tak to dotiahnime do konca alebo aspon pokial sa bude dat...
kompoti
kompoti

Počet príspevkov : 72
Alliancia : DET©

Návrat hore Goto down

Odoslať  fks2 Št december 11, 2008 12:55 am

Princip je taky, ze treba aby setci posielali do divu obilie a urpimne vela lamiek co na forum ani nepridu pozeraju iba na lvl divu a kde je najviac tam poslu staci sa pozret na statistiky, ktore allyancie ako posielaju obilie do divu a jednoznacne vyjde ze treba potiahnut pekne hore div napriklad na 35lvl nech tak strasne nezaostaveme a nech aj deticky(lamky nam posielaju obilicko).
Je to moj nazor vacsina rozhodne. Samozrejme obilicko budem posielat do najbliziseho divu aj ked ma lvl aky ma.

fks2

Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Št december 11, 2008 1:08 am

Tak Nemo, tuto si zabodoval. Pekne zblbneš hráčov, len čo je pravda. Šalamunske otázky a pekne smeruješ hráčov kam chceš ty. Klobúk dolu. Samo, že ja dávam možnosť 1. Dôvod? Skrátka chcem pokračovať v tom v čom som začala a stavať náš div. No a to, že nám ho katujú? Všetky divy sú skatnuté a nik sa pritom stavania nevzdal. A na to, aby nám ho nepoškodili by sme sa mali prichystať, nemyslíš?

Som za pokračovanie stavby sklíčkovho divu!

Inak, mám pocit, že spoločenstvo sa aj tak prihlási iba k divu, ktorý bude na tom najlepšie. Treba sa predsa nejak poistiť, že? Na začiatku som si myslela, že máme divy dva a teraz zrazu zisťujem, že ich je viac. Normal som už tak z toho zmätená, že ani neviem, či prispievam do tých správnych divov. Už by som sa ani nečudovala, že zajtra tu bude napísané, že z dôvodu stratégie je vlastne náš div s názvom Monument a stavia nám ho Mohykán.

Erien

Počet príspevkov : 444

Návrat hore Goto down

Odoslať  Robertus SPQR Št december 11, 2008 1:15 am

no a možno že aj máš pravdu, že sa to stavia pre mohykana na jeho počesť
Robertus SPQR
Robertus SPQR

Počet príspevkov : 54

Návrat hore Goto down

Odoslať  Malkavian Št december 11, 2008 1:16 am

ved skliskou div sa bude stavat ... ved obnovi sa infrastruktura a potom sa uvidi no... ved momentalen zasa ideme dopredu v statistikach s nasim divom tak nieje u sklicka ale je nas tak preco robit rozdieli ???

Malkavian

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Št december 11, 2008 1:53 am

Malkavian napísal:ved skliskou div sa bude stavat ... ved obnovi sa infrastruktura a potom sa uvidi no... ved momentalen zasa ideme dopredu v statistikach s nasim divom tak nieje u sklicka ale je nas tak preco robit rozdieli ???

A ktorýže si to div vlastne myslel?

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Malkavian Št december 11, 2008 8:22 am

ja som myslel ten div co stavia 9. pesi pluk ... napreduje pekne a su tam aj podpori verim ze budu pribudat s pribudanim urovni divu

Malkavian

Návrat hore Goto down

Odoslať  Vigora100g Št december 11, 2008 11:09 am

ten kto zadaval anketu si v tej ankete vopred vybral odpoved aku chce dostat....takze aka to demokracia silent

Vigora100g

Počet príspevkov : 5
Registration date : 02.07.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  dajatron Št december 11, 2008 11:31 am

Vigora100g napísal:ten kto zadaval anketu si v tej ankete vopred vybral odpoved aku chce dostat....takze aka to demokracia silent

myslím že je to aspoň dobrá šanca zistiť názor väčšiny ludi a tých čo div podporujú Very Happy Very Happy Very Happy

ja som za 3
dajatron
dajatron

Počet príspevkov : 228

Návrat hore Goto down

Odoslať  Vigora100g Št december 11, 2008 11:55 am

vacsina dala za odpoved c3....ale preco tam potom nie je znenie otazky nasledovne???

Som ochotny pockat so zvysovanim lvl DS v oboch natarkach, aj ked to asi prilaka katy. Hmmm???

takto by mala vyzerat otazka c 3...lebo potom nemaju ine otazky sancu...

Vigora100g

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Št december 11, 2008 11:56 am

Vigora100g napísal:ten kto zadaval anketu si v tej ankete vopred vybral odpoved aku chce dostat....takze aka to demokracia silent

samotne odpovede su velmi vystizne, nielen obsahuju, za co mozu hraci hlasovat, ale aj pravdepodobne nasledky danej volby, takze neskor nikto nemoze tvrdit, ze nemal dostatocne info.

Vigora100g napísal:vacsina dala za odpoved c3....ale preco tam potom nie je znenie otazky nasledovne???

Som ochotny pockat so zvysovanim lvl DS v oboch natarkach, aj ked to asi prilaka katy. Hmmm???

takto by mala vyzerat otazka c 3...lebo potom nemaju ine otazky sancu...

tam kde sa nestavia lvl divu nema dovod super katovat, mmt rastie div u 9.pesi pluk a tak je jasne, ze tam su uz aj skaldy aj lvl divu na vitazstvo.. natarka KPS preto ma velke sance na ostre utoky... my nemame ani lvl divu ani sklady = mmt nie sme hrozna ani zdanlivo... ak sa postavi lvl divu lvl 50 a plus to co sa pise na verejnom fore, moze niekto prist katovat... a nam potom neostanu absolutne ziadne sklady len lvl divu 50. bude ti to stacit pre radost???
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Vigora100g Št december 11, 2008 12:08 pm

nemo mas pravdu....ale strasne slabo to bolo odkomunikovane s hracmi v HS....nie kazdy ma skusenosti so stavbou DIVu (napr. ja nie)...a vobec neviem teda ako to funguje....sam som kruzkoval odpoved 1...pre nedostatok info. Vedenie by nemalo robit techtle mechtle pod perinkou a kedy tedy vypustit nieco aby sa nepovedalo ze sa nic nerobi...ale hlavne komunikovat s hracmi neustale, napr. aj pomocou HS kde je zarucena skoro 100% citanost

Vigora100g

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Št december 11, 2008 1:16 pm

hm informovanost. par dni dozadu bola moznost polozit otazky a dostat odpoved...

kto chodi na forum pravidelne a cita vsetko, mohol prispiet otazkou.. otazky boli preto, lebo vedenie nevedelo co skor napisat. ono vedenie prevazne stavia natarky a preto si predstavte ze v kazdej stavanaje natarke je nonstop pritomna 1-2 osoby, den aj noc 24 hodin 7 dni v tyzdni. plus vedenie riesi diplomaciu, zvazuje ci chysta utoky, riesi neustale problemy s obilim atd atd.

kazdy clen vedenia ci stavitelskeho timu, su realne osoby, stavitelia na forko moc nepisu a vedenie ako som pisal ma toho vela.

Vrele odporucam, miesto uvah bez 100% podkladov, klast otazky, ktore vam pomozu zlepsit si pohlad na situaciu. Toto hlasovanie bolo zalozene, aby si ludia mohli svoje nazory vydiskutovat a pripadne zle pochopene veci lepsie vysvetlit. Keby nebolo hlasovanie, tak mnohi si myslia, ze vedenie na to kasle uplne Cool
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Št december 11, 2008 1:16 pm

@Nemo.A ešte jeden dotaz k možnosti č.3. A čo potom? N oa reagujem na tvoju správu. Pár dní dozadu sme nevedeli, čo zamýšľate. Toto všetko bolo "upečené" tesne po katovačkách. A v divoch padali sklady a vy už ste piekli túto bábovičku. A ešte v divoch tlelo a plány boli už fuč. Tak nehovor, že túto otázku ti mali položiť vtedy. V osudnú noc viem, ako to všetko prebiehalo. A aj ked sme sa na skype hádali a ja som nesúhlasila, tak mi to bolo nanič, bo rozhodlo iba vedenie. Takže neviem načo tu dávaš to "demokratické" hlasovanie, ktoré je na dve veci. Na nič a na h***o.

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Št december 11, 2008 2:50 pm

Erien napísal:@Nemo.A ešte jeden dotaz k možnosti č.3. A čo potom? N oa reagujem na tvoju správu. Pár dní dozadu sme nevedeli, čo zamýšľate. Toto všetko bolo "upečené" tesne po katovačkách. A v divoch padali sklady a vy už ste piekli túto bábovičku. A ešte v divoch tlelo a plány boli už fuč. Tak nehovor, že túto otázku ti mali položiť vtedy. V osudnú noc viem, ako to všetko prebiehalo. A aj ked sme sa na skype hádali a ja som nesúhlasila, tak mi to bolo nanič, bo rozhodlo iba vedenie. Takže neviem načo tu dávaš to "demokratické" hlasovanie, ktoré je na dve veci. Na nič a na h***o.

napr. ak by 60% ludi hlasovalo, ze tahajme lvl divu, tak asi ten lvl divu potiahneme nie?

Erien, je jedna vec spamovat a diskutovat, a druha vec nevediet k veci povedat viac ako h***o. cakal som od teba viac Neutral

hlavne, ze v natarkach neustalo dochadza obilie hoci sa pisu HS aj 5-6krat denne...
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Malkavian Št december 11, 2008 3:34 pm

Vigora100g napísal:nemo mas pravdu....ale strasne slabo to bolo odkomunikovane s hracmi v HS....nie kazdy ma skusenosti so stavbou DIVu (napr. ja nie)...a vobec neviem teda ako to funguje....sam som kruzkoval odpoved 1...pre nedostatok info. Vedenie by nemalo robit techtle mechtle pod perinkou a kedy tedy vypustit nieco aby sa nepovedalo ze sa nic nerobi...ale hlavne komunikovat s hracmi neustale, napr. aj pomocou HS kde je zarucena skoro 100% citanost

osoben si myslim ze ty co nevedia co dalej co nemaju skusenosti maju hlaosvat za 4. moznost ... ked nieco neveim dvoverujem vedeniu ktore vei co robi ... ja osm hlasoval za to viedli nas dobre doteraz a verim ze budu aj nadalej a hlavne ked ceem taktizovat nemozem kazdy krok 2 dni odhlasovavat an forach a konzultovat preto musime verit vedeniu a snazit sa byt informovany co podla mna vdaka nemovy funguje kedze nedavno daval odpovede na vsetky otazky a uspokojujuce odpovede ( aj ked sam lutuje toto rozhodnutie Very Happy...respekt za tolke pisanie ) ... a k tomu ze 100% je HSka hraci maju chodit na forum ak cu byt informovany HS niesu an to aby sa v nich diskutovalo na to je forum ... a ked sa niekomu nece citat forum nech si najde niekoho kto ho cita a upozorni an vsetko zauimave ale nie HS (tak som to robil ja ked som nemla cas )

A erien ties si ma kusok sklamal mal som o tebe vysiu mienku bola si uzasny hrac a nastavil by osm za teba niekedy chrbat ale mam pocit ze teras tu len kazdeho meties a demoralizujes a v nemaju ziadny uzitok aspon ja mam taky pocit asi ich radcej prestanem citat ... Sad

Malkavian

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Návrat hore

- Similar topics