Priprava na katovanie Divu
3 posters
DET :: Forum DET-M&T :: Utoky
Strana 1 z 1
Priprava na katovanie Divu
Zdravim,
tento prispevok je urceny hracom, ktori si este neosvojili Erienin pacifisticky postoj, je pre tych, ktori nechcu byt len zasobovacmi do konca servera. Ak mate velku produkciu obilia a chut v kuse vyrabat katapulty, prosim, ozvite sa mi, aby som s vami mohol ratat. Nie tu, ale cez postu v traviane. Casy sa zmenili, mat armadu z pechoty a jazdy uz nie je prilis potrebne, potrebujeme tisice katapultov. Ak ma niekto z vas ambicie postavit 4000 a viac katapultov, ma sancu rozhodnut o vysledku celeho servera...
tento prispevok je urceny hracom, ktori si este neosvojili Erienin pacifisticky postoj, je pre tych, ktori nechcu byt len zasobovacmi do konca servera. Ak mate velku produkciu obilia a chut v kuse vyrabat katapulty, prosim, ozvite sa mi, aby som s vami mohol ratat. Nie tu, ale cez postu v traviane. Casy sa zmenili, mat armadu z pechoty a jazdy uz nie je prilis potrebne, potrebujeme tisice katapultov. Ak ma niekto z vas ambicie postavit 4000 a viac katapultov, ma sancu rozhodnut o vysledku celeho servera...
VITTER- Počet príspevkov : 66
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 23.06.2008
Re: Priprava na katovanie Divu
sefe ale katy bez vojska vela nenarobia...
ale inak paci sa mi snaha aj bojovat a verim ze to mas premyslene
ale inak paci sa mi snaha aj bojovat a verim ze to mas premyslene
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008
@VITTER, ty chceš tých Natarov rozsekať na kusy? Si naštvaný moc?
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
@erien: Ja nie som nastvany, ja sa len chcem hrat! A presuvanie surovin nie je az tak velka zabava
@nemo: aspon trosku som nad tym rozmyslal, ale neviem ci dost Kazdopadne mas na mna kontakt na skype, kludne porad amaterovi
EDIT: Samozrejme snad k tym katom kazdy dostavia aj nejakych vojakov, ale podstata su katy, ci nie?
@nemo: aspon trosku som nad tym rozmyslal, ale neviem ci dost Kazdopadne mas na mna kontakt na skype, kludne porad amaterovi
EDIT: Samozrejme snad k tym katom kazdy dostavia aj nejakych vojakov, ale podstata su katy, ci nie?
VITTER- Počet príspevkov : 66
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 23.06.2008
DET :: Forum DET-M&T :: Utoky
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: