DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Div Sveta

+68
olololo
dzami
Sigo
Vigora100g
Valhala
djander
svinka
kubik
fishbone666
Killer-BOSS
Masko555
metluck
Shingen
Berbo
Londyn
Kiya
babia
midleton
URNA
MikeKnight
kačička
Robertus SPQR
elbi
dajatron
jojsi
janci jr
geronimus
astro
rosomak
marso
razor svk
fks2
Ok.tam
Tetus
.jjj.
turgooon
gorgo
shark999
Nemo
rubenso
pirhi
BigT
cikulkovo
Hoshimaru
defragment
hps
Mischou
meee...
puTTy
keny_spss
Surko
Mavinius Megas
woodoo panenka
Iperitas
katka-1977
Kanek
Gilmak
miso422
Darckol
soild
therasto
Tom_SK
LyoN
Erien
WaterFox
Bibiba
Malkavian
Admin
72 posters

Strana 8 z 18 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18  Next

Goto down

Div Sveta - Stránka 8 Empty Re: Div Sveta

Odoslať  hps So december 06, 2008 9:02 pm

no super. pekne sa pohadajte. superov to len potesi

hps

Počet príspevkov : 96
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo So december 06, 2008 9:05 pm

hps napísal:no super. pekne sa pohadajte. superov to len potesi

Laughing Laughing Laughing

cakal som, ze to niekto spomenie, ale neboj, ja tu len vyhubujem, tomu, komu sa ziada, a kto sa vie na veci pozriet rozumne, sa so mnou vzdy dohodne Wink

Gilmak - tazko komentovat...

Erien - vie, ze si mozme pokecat, ale forko neni prave to idealne miesto.
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien So december 06, 2008 9:08 pm

tak im Nemo tlmoč na skype moje názory: som zásadne proti tomu, čo zamýšlajú!!!!

A kde inde si možme pokecať? To som nepochopila.

Erien

Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo So december 06, 2008 9:10 pm

Erien napísal:tak im Nemo tlmoč na skype moje názory: som zásadne proti tomu, čo zamýšlajú!!!!

A kde inde si možme pokecať? To som nepochopila.

skype ci icq...

otazka, vies preco sa tak uvazuje?
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak So december 06, 2008 9:11 pm

ty franto kdyby jsi vedel tak jak rikas pred mesicem jsem byl na 14 dni v nemocnici...prekvapko?ani nevis co?to je tim ze proste jako ja clen vedeni te nezajimam nic jineho,pred dvema mesiacema jsem delal v praci i 14ti hodinovy sichty,prekvapko?taky nevis,v nemocni rekni mi jak jsem se mel aktivizovat?,jinak na zacatku spojeni trvalo nasemu slavnemu vedeni 14 dni nez se urcilo kdo co bude delat,byl jsem kontrolor,po trech dnech jste vy vyhodili 3 hrace za nekativitu,ani jednou ti hraci nebyli zluty?divne ?ne proste jste meli vic info...tak to vyhodite,nikdo mi nic nerek tak jsem se na to vysral delat praci kterou si robite vy k cemu tu budu pak prisla prace a pak nahle skonani a byl jsem 14 dni v nemocni jsem 3 tejdny doma a tri tejndy se snazim tu neco ziskat informace,podpory,ptam se kam mam poslat utok,odpoved je vydrz tak drzim,uz me to nebavi, a ty mi tu ted neco rikas ze ty informace jsem neziskal na zaklade svy male aktivity?nedelej jsi ze me srandu protoze tohle neberu jako vtip.

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Alliancia : DET
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo So december 06, 2008 9:14 pm

Gilmak napísal:ty franto kdyby jsi vedel tak jak rikas pred mesicem jsem byl na 14 dni v nemocnici...prekvapko?ani nevis co?to je tim ze proste jako ja clen vedeni te nezajimam nic jineho,pred dvema mesiacema jsem delal v praci i 14ti hodinovy sichty,prekvapko?taky nevis,v nemocni rekni mi jak jsem se mel aktivizovat?,jinak na zacatku spojeni trvalo nasemu slavnemu vedeni 14 dni nez se urcilo kdo co bude delat,byl jsem kontrolor,po trech dnech jste vy vyhodili 3 hrace za nekativitu,ani jednou ti hraci nebyli zluty?divne ?ne proste jste meli vic info...tak to vyhodite,nikdo mi nic nerek tak jsem se na to vysral delat praci kterou si robite vy k cemu tu budu pak prisla prace a pak nahle skonani a byl jsem 14 dni v nemocni jsem 3 tejdny doma a tri tejndy se snazim tu neco ziskat informace,podpory,ptam se kam mam poslat utok,odpoved je vydrz tak drzim,uz me to nebavi, a ty mi tu ted neco rikas ze ty informace jsem neziskal na zaklade svy male aktivity?nedelej jsi ze me srandu protoze tohle neberu jako vtip.

jo hochu je to trapnej vtip. revenge mal autonehodu a sam sa ozval ze ma cas atd.

ty si neviem co mal, ale tiez si bol v nemocnici. zaujima ze revenge sa vedel ozvat. tak sa tu nehraj na ukrivdeneho.. ako sam pises.. vysral si sa na to...
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak So december 06, 2008 9:17 pm

Nemo napísal:
Gilmak napísal:ty franto kdyby jsi vedel tak jak rikas pred mesicem jsem byl na 14 dni v nemocnici...prekvapko?ani nevis co?to je tim ze proste jako ja clen vedeni te nezajimam nic jineho,pred dvema mesiacema jsem delal v praci i 14ti hodinovy sichty,prekvapko?taky nevis,v nemocni rekni mi jak jsem se mel aktivizovat?,jinak na zacatku spojeni trvalo nasemu slavnemu vedeni 14 dni nez se urcilo kdo co bude delat,byl jsem kontrolor,po trech dnech jste vy vyhodili 3 hrace za nekativitu,ani jednou ti hraci nebyli zluty?divne ?ne proste jste meli vic info...tak to vyhodite,nikdo mi nic nerek tak jsem se na to vysral delat praci kterou si robite vy k cemu tu budu pak prisla prace a pak nahle skonani a byl jsem 14 dni v nemocni jsem 3 tejdny doma a tri tejndy se snazim tu neco ziskat informace,podpory,ptam se kam mam poslat utok,odpoved je vydrz tak drzim,uz me to nebavi, a ty mi tu ted neco rikas ze ty informace jsem neziskal na zaklade svy male aktivity?nedelej jsi ze me srandu protoze tohle neberu jako vtip.

jo hochu je to trapnej vtip. revenge mal autonehodu a sam sa ozval ze ma cas atd.

ty si neviem co mal, ale tiez si bol v nemocnici. zaujima ze revenge sa vedel ozvat. tak sa tu nehraj na ukrivdeneho.. ako sam pises.. vysral si sa na to...

ty demente ja se sam ozval kryple ty tu pises veci o kterych vis hovno,3 lidi z vedeni vedeli ze jsem v nemocnici jen ty ne protoze te to NEZAJIMA:

Gilmak

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo So december 06, 2008 9:18 pm

Gilmak napísal:
Nemo napísal:

ty demente ja se sam ozval kryple ty tu pises veci o kterych vis hovno,3 lidi z vedeni vedeli ze jsem v nemocnici jen ty ne protoze te to NEZAJIMA:

no comment na teba viac, chod si doliecit nervy Wink
nemas ochotu spolupracovat, len kritizujes a dozadujes sa...
HAWK
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak So december 06, 2008 9:21 pm

Nemo napísal:
Gilmak napísal:
Nemo napísal:

no comment na teba viac, chod si doliecit nervy Wink
nemas ochotu spolupracovat, len kritizujes a dozadujes sa...
HAWK
jentak mimochodem na to tvoje slavny forum vedeni se naposledy prispelo v zari,to jsou dva mesice,takze vlastne dva mesice se nepodali zadyn informace,teda krome tech na skypu,promin,vsichni tam maji pristup.

Gilmak

Návrat hore Goto down

Odoslať  kačička So december 06, 2008 9:22 pm

UŽ to tu bolo napisane ste normalny ake podpory do divu ano mam nadbytok obrany a som v minuse kam ju asi tak pošlem do divu Evil or Very Mad Evil or Very Mad Div Sveta - Stránka 8 Just_Cuz_15 Div Sveta - Stránka 8 4fvgdaq_th si ju nechajte radšej pošlem svojich sice ich tolko nemam ale BUDEM TAM POSIELAT ešte viac obilia a ne potom ked sa prihlasim zase 52 hsky obilie v dive neni ta super ja viem že to treba aj časovať ale určite to nieje uschovna tak tu nepíšte že mate obranu, A skatnute by to bolo aj tak s tolkým katmy aj keby tam bolo 9x viac obrany možno že ne až tak ale ved sa nič take nestalo tak tu neplačte a hrajte dalej pri najhoršom ked to nebude mat zmysel tak kamikadze na ALIANCIU a začina sa odznovu
kačička
kačička

Počet príspevkov : 38
Registration date : 09.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  hps So december 06, 2008 9:23 pm

ono by trochu viac informacii naozaj nezaskodilo. napr. kto bude ten spojenec. aky je momentalne naz vztah s KPS atd

hps

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak So december 06, 2008 9:26 pm

hps napísal:ono by trochu viac informacii naozaj nezaskodilo. napr. kto bude ten spojenec. aky je momentalne naz vztah s KPS atd

hps to ti ale nikdo nerekne...ja to ted z nich lamu na skypu jeste ze tam neni nemo.az neco zjistim dam vam info,asi budu prvni a posledni.

Gilmak

Návrat hore Goto down

Odoslať  rosomak So december 06, 2008 9:29 pm

gilmak ja sa ti čudujem čo sa rozčuluješ ja poslušne čakam od skončenia bojov s ali ALIANCIA aby poslal niekde utok napisal som sharkovy odpísal že ešte mam počkať tak čakam a budujem dalej armi nech je efekt utoku čo najväčší Very Happy

rosomak

Počet príspevkov : 124

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak So december 06, 2008 9:34 pm

rosomak napísal:
gilmak ja sa ti čudujem čo sa rozčuluješ ja poslušne čakam od skončenia bojov s ali ALIANCIA aby poslal niekde utok napisal som sharkovy odpísal že ešte mam počkať tak čakam a budujem dalej armi nech je efekt utoku čo najväčší Very Happy

o tohle az tolik nejde nevadi mi ta army,i kdyz dneska mi pochcipalo asi 500 beranidel:D hladem,ale jde mi to ze nemo tu mele hovadiny,a proste infromace o tom co se bude dit ma jenom 7 lidi nikdo jinej,to je na tom to nejhorsi.ja jsem zjistil neco az ted,vy jako hraci bez funkce to nemate jak zjistit vubec.

Gilmak

Návrat hore Goto down

Odoslať  elbi So december 06, 2008 9:36 pm

ale ludia vazne klud...teraz sa skoncila sk5, bol som v ally ktorej div bol dost poskodeny a vedenie rozhodlo stiahnut podpory a poslat ich spojencom samozrejme + obilie a suroviny - nas DS ostal stat :/ a tak vsetci presuvali deff ku spojencom - no a co sa nestalo? neskor bol dost poskodeny aj div spojencov a my sme chytili 2 dych a pokracovali v stavbe DS potom sa podarilo aj katnut nepriatelsky DS (myslim, ze log sa posielal aj u nas v HS) a dostali sme na 1. miesto, ale nepriatel sa nevzdal ako my predtym a dotiaho to nakoniec na vitazstvo Sad
.............ak by sme na istu dobu nezaspali mohli sme to vyhrat - ale co uz stalo sa...dufam, ze to tu nebude podobne

asi vsetko odomna... Shocked

elbi

Počet príspevkov : 66

Návrat hore Goto down

Odoslať  MikeKnight So december 06, 2008 9:38 pm

Tiež ma kapke štve, že nemám skoro žiadne info, ale vedeniu dôverujem na 100% tak viem, že akokoľvek sa rozhodnu, tak sa rozhodnu správne... Cool

A už sa pls nehadajte!!! Mad

MikeKnight

Počet príspevkov : 10

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak So december 06, 2008 9:41 pm

elbi napísal:ale ludia vazne klud...teraz sa skoncila sk5, bol som v ally ktorej div bol dost poskodeny a vedenie rozhodlo stiahnut podpory a poslat ich spojencom samozrejme + obilie a suroviny - nas DS ostal stat :/ a tak vsetci presuvali deff ku spojencom - no a co sa nestalo? neskor bol dost poskodeny aj div spojencov a my sme chytili 2 dych a pokracovali v stavbe DS potom sa podarilo aj katnut nepriatelsky DS (myslim, ze log sa posielal aj u nas v HS) a dostali sme na 1. miesto, ale nepriatel sa nevzdal ako my predtym a dotiaho to nakoniec na vitazstvo Sad
.............ak by sme na istu dobu nezaspali mohli sme to vyhrat - ale co uz stalo sa...dufam, ze to tu nebude podobne

hm neco mi to pripomina?Very Happy

Gilmak

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo So december 06, 2008 9:43 pm

elbi napísal:ale ludia vazne klud...teraz sa skoncila sk5, bol som v ally ktorej div bol dost poskodeny a vedenie rozhodlo stiahnut podpory a poslat ich spojencom samozrejme + obilie a suroviny - nas DS ostal stat :/ a tak vsetci presuvali deff ku spojencom - no a co sa nestalo? neskor bol dost poskodeny aj div spojencov a my sme chytili 2 dych a pokracovali v stavbe DS potom sa podarilo aj katnut nepriatelsky DS (myslim, ze log sa posielal aj u nas v HS) a dostali sme na 1. miesto, ale nepriatel sa nevzdal ako my predtym a dotiaho to nakoniec na vitazstvo Sad

rozumny prispevok... ak bude niekto stavat plan v neskatovanej natarke (ano je to tazke vediet, ze je to KPS), tak musia utocit tam.. zatial sa inde moze znovu budovat a dohanat meskanie nasimi utokmi na ich natarky... ale ked napr. ostanu plany len u nas.. naco by niekto utocil na inu nez nasu natarku?

EDIT: spojencov mame aby aj oni nam pomohli a my im. nase utoky na natarky EMPs a A som myslel. a prepacte mi, ale pisat veci doslovne sa mi zda trosku no prilis jednoduche. vzdy ma potesi, ked niekto na HS o obilie pre div, odpise - daj mi suradnice...
Nedostatok informacii nuti ludi uvazovat ... a kto neuvazuje...

Naposledy upravil Nemo dňa So december 06, 2008 9:47 pm, celkom upravené 1 krát.
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien So december 06, 2008 9:46 pm

elbi, práve o toto tu s Gilmakom bojujeme. Aby sa nestalo to, čo vám na sk5.

Erien

Počet príspevkov : 444

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo So december 06, 2008 9:48 pm

Erien napísal:elbi, práve o toto tu s Gilmakom bojujeme. Aby sa nestalo to, čo vám na sk5.

mmt povedal/napisal niekto ze sklickov div sa nebude obnovovat?

EDIT: ocakavam, ze Gilmak bude hlavny spolustavitel pri obnovovani natarky u sklicka... a bude tomu primerane venovat svoj cas a energiu ako teraz na fore Twisted Evil

Naposledy upravil Nemo dňa So december 06, 2008 9:49 pm, celkom upravené 1 krát.
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  hps So december 06, 2008 9:49 pm

myslim ze presunut plany nemusi byt zly napad. aj tak teraz musime stavat sklady tak sa inde moze zatial stavat div. potom sa mozu plany presunut naspat. a je pravda aj to ze tak mozeme rozdelit utoky protivnikov na viac divov

hps

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo So december 06, 2008 9:51 pm

hps napísal:myslim ze presunut plany nemusi byt zly napad. aj tak teraz musime stavat sklady tak sa inde moze zatial stavat div. potom sa mozu plany presunut naspat. a je pravda aj to ze tak mozeme rozdelit utoky protivnikov na viac divov

hps na hrad cheers cheers cheers
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  elbi So december 06, 2008 9:53 pm

ja to chapem ... aj vedeniu doverujem ... len dufam, ze aj druha strana uz dostane nakladacku Twisted Evil

elbi

Počet príspevkov : 66

Návrat hore Goto down

Odoslať  hps So december 06, 2008 9:55 pm

mne je dobre doma ;-) kazdopadne by vedenie malo ten plan ludom poriadne vysvetlit. vratia sa plany k nam hned ako obnovime sklady alebo iba v pripade ze dostane na drzku novy div? kto su teraz vladtne nasi spojenci KPS , DDT ? tiez mame dost malo informacii o tom co sa udialo v KPS. myslim tu situaciu okolo koliksa. ako sa to zomlelo, ako to dopadlo a tak. tiez nevieme preco kps nemaju vlastne plany. netreba sa cudovat ze su potom ludia nervozni.

hps

Návrat hore Goto down

Odoslať  hps So december 06, 2008 9:56 pm

inak celkom chapem ze sa vedenie snazi odkladat utok na div superov. ked na nich pojdu vacsie utoky natarov mame lesiu moznost zautocit hned po ich utoku a napachat vacsie skody

hps

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 8 z 18 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18  Next

Návrat hore

- Similar topics

Povolenie tohoto fóra: