Div Sveta
+68
olololo
dzami
Sigo
Vigora100g
Valhala
djander
svinka
kubik
fishbone666
Killer-BOSS
Masko555
metluck
Shingen
Berbo
Londyn
Kiya
babia
midleton
URNA
MikeKnight
kačička
Robertus SPQR
elbi
dajatron
jojsi
janci jr
geronimus
astro
rosomak
marso
razor svk
fks2
Ok.tam
Tetus
.jjj.
turgooon
gorgo
shark999
Nemo
rubenso
pirhi
BigT
cikulkovo
Hoshimaru
defragment
hps
Mischou
meee...
puTTy
keny_spss
Surko
Mavinius Megas
woodoo panenka
Iperitas
katka-1977
Kanek
Gilmak
miso422
Darckol
soild
therasto
Tom_SK
LyoN
Erien
WaterFox
Bibiba
Malkavian
Admin
72 posters
DET :: Spolocne forum :: Div Sveta
Strana 1 z 18
Strana 1 z 18 • 1, 2, 3 ... 9 ... 18
Div Sveta
Tak tu sa mozete vyjadrit o DS a pisat vase otazky a navrhy ohladne toho kto by ho mal staviat popripade koho army by mali zautocit na natarov kto prevezme plany kto bude vyrabat obranne jednotky na podpory, kde stavat dediny aby boli blizko kvoli podporam a zasobovaniu. Nezabudajte ze na konci musite hrat za cele spolocenstvo a nie za seba ako to niektory robite teraz. Niekto sa snazi aby sme to dotiahly co najdalej ale zda sa mi ze niektory stale hraju iba samy za seba. V tejto casti bude zavedena podsekica aktivita kde sa dozvieme kto a ako pomaha spolocenstvu a kto nan uplne kasle.
Re: Div Sveta
obchodne kancelatei mam 4...a div bude nas... a kto nebude podporovat toho vyrazime a vyfarmime nech podporuje aj tak hoci nedobrovolne
Malkavian- Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Registration date : 14.03.2008
no kto by mal zautočit na natarov tak prave ta AA čo staviame traja no a ked splní učel ia zostane ešte army tak ideme na nepriatela
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008
div by mal stavat ten co je tu stale, treba niekoho najst
WaterFox- Počet príspevkov : 66
Alliancia : KPS{DE}A
Stavať div musia min. 3 a to 24 hod denne. Budú sa v dedinke striedať. A obchodných kancelárov poprosím v každej dedine a na najvyššom lvl. Potom budú najdôležitejší oni a obranné jednotky. V obrane sa najviac osvedčili pretoriáni, tak tiež by mali byť vycvičení čo najviac. Útočné armády budú treba na dobitie natarskej dediny, kde sa bude stavať div a na dobitie artefaktu, alebo artefaktou. Ak dobijeme iba jeden artefakt, tak stavať div môžeme len do úrovne 50. Potom sa môžeme spojiť s ďaľšou ali, ktorá bude mať ďaľší artefakt. Ale to je ešte skoro, to sa vyvinie počas stavby, aká tu bude vládnuť politická situácia.
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
a hlavne bi ho mal stavat nejaki riman bo mozu stavat dve veci naras
LyoN- Počet príspevkov : 15
Registration date : 26.06.2008
tak to ti je asi tak na dve veci tá produkcia ti bude na dve veci... na sutrovinové polia sa v natarskej dedine vykašlať .. samozrejme až na obilne , ktore treba kvoli budovám ...
Tom_SK- Počet príspevkov : 28
ja si myslim ze ho moze stavat hocikto ved kazdy moze stavat dve stavby ked si dobije zlatky a myslim si ze tych par korun clovek obetuje...Tom_SK napísal:tak to ti je asi tak na dve veci tá produkcia ti bude na dve veci... na sutrovinové polia sa v natarskej dedine vykašlať .. samozrejme až na obilne , ktore treba kvoli budovám ...
therasto- Počet príspevkov : 14
Alliancia : S-DET©
Registration date : 23.06.2008
No po prve na tu dedinu zlatky neplatia... Stavať by ju mal ten kto bude pri nej najbližšie mať svoje dediny alebo kto ju objavy... Kto bude v prvy utočiť AA...therasto napísal:ja si myslim ze ho moze stavat hocikto ved kazdy moze stavat dve stavby ked si dobije zlatky a myslim si ze tych par korun clovek obetuje...Tom_SK napísal:tak to ti je asi tak na dve veci tá produkcia ti bude na dve veci... na sutrovinové polia sa v natarskej dedine vykašlať .. samozrejme až na obilne , ktore treba kvoli budovám ...
soild- Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008
No a dozvedel som sa ze natarske dedinky budu rozhadzane.....Nebudu na svojich suradnicia.....TAk sa mozu objavit pri kazdom .....Ked mam dobry zdroj....
Anonymný- Anonymný
je to aj tak jedno ci platia alebo nie lebo dve stavby sa nestavaju tak ci tak lebo ta druha je vo vyckavacej slucke no a myslim ze formou zatupu sa da docielit aby sa stale daco stavalo...soild napísal:No po prve na tu dedinu zlatky neplatia... Stavať by ju mal ten kto bude pri nej najbližšie mať svoje dediny alebo kto ju objavy... Kto bude v prvy utočiť AA...therasto napísal:ja si myslim ze ho moze stavat hocikto ved kazdy moze stavat dve stavby ked si dobije zlatky a myslim si ze tych par korun clovek obetuje...Tom_SK napísal:tak to ti je asi tak na dve veci tá produkcia ti bude na dve veci... na sutrovinové polia sa v natarskej dedine vykašlať .. samozrejme až na obilne , ktore treba kvoli budovám ...
asi tak nejako...si myslim ze ked sa chce a ali spolupracuje tak ako ma da sa zabezpecit aby sa stavalo a zaroven bol niekto na ucte aj 24 hodin...Nathaniel22 napísal:Jednoducho ho musia zastupovat zodpovedny clenovia...
musia na natarku fungovat zlatky, ako by sa inak dalo postavit 20 urovni za necely den ?
WaterFox- Počet príspevkov : 66
Alliancia : KPS{DE}A
20 uroven ....no neviem ...v.ed sa spitaj supportu oni by ti mali odpovedat na vsetky otazky ohladom travianu ....ne??
Anonymný- Anonymný
Ktori traja sa dobrovolne hlasia za najvacsich maniakov?
Darckol- Počet príspevkov : 53
v natarskej dedine sa zlatky na stavbu nedaju pouzitWaterFox napísal:musia na natarku fungovat zlatky, ako by sa inak dalo postavit 20 urovni za necely den ?
miso422- Počet príspevkov : 34
Alliancia : S-DET@
neveim jak to je zo zlatkami ja len viem teda som si skoro isty ze div sa da stavat aj niekolko lvl zarven proste ak ej dost suriek stava sa naras uroven 1 2 a 3....alebo nieco take
ja jsem koukal tak na cz4 byli natari a videl jsem ze dobit tu jejich vecnici je za potrebi tak 38K seker a 10-12K teutonu.Bibiba napísal:no kto by mal zautočit na natarov tak prave ta AA čo staviame traja no a ked splní učel ia zostane ešte army tak ideme na nepriatela
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Alliancia : DET
Registration date : 22.04.2008
dobre si koukal ale to si mal asi tak jeden report z sest asi tak nejak
LyoN- Počet príspevkov : 15
Registration date : 26.06.2008
já ... bývám tu do půlnoci, a taky tu bývám skoro celé odpoledne, a taky skoro celé ráno ... jenom na noc si trošku schrupnu ...Darckol napísal:Ktori traja sa dobrovolne hlasia za najvacsich maniakov?
Kanek- Počet príspevkov : 41
Registration date : 22.03.2008
keby trebalo napiste aj mne ja sice tu niesom vzdy ale ked terba som schopny a ochotny presediet tu celu noc alebo minimalen vstavat kazdu hodinu aby som to skontroloval aj takych noci som par mal
na natarsku dedinu idu pouzit zlatky ale nejdu dokoncit stavby(aspon DS urcite nie)...
Anonymný- Anonymný
Strana 1 z 18 • 1, 2, 3 ... 9 ... 18
DET :: Spolocne forum :: Div Sveta
Strana 1 z 18
Povolenie tohoto fóra: