DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Div Sveta

+68
olololo
dzami
Sigo
Vigora100g
Valhala
djander
svinka
kubik
fishbone666
Killer-BOSS
Masko555
metluck
Shingen
Berbo
Londyn
Kiya
babia
midleton
URNA
MikeKnight
kačička
Robertus SPQR
elbi
dajatron
jojsi
janci jr
geronimus
astro
rosomak
marso
razor svk
fks2
Ok.tam
Tetus
.jjj.
turgooon
gorgo
shark999
Nemo
rubenso
pirhi
BigT
cikulkovo
Hoshimaru
defragment
hps
Mischou
meee...
puTTy
keny_spss
Surko
Mavinius Megas
woodoo panenka
Iperitas
katka-1977
Kanek
Gilmak
miso422
Darckol
soild
therasto
Tom_SK
LyoN
Erien
WaterFox
Bibiba
Malkavian
Admin
72 posters

Strana 13 z 18 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18  Next

Goto down

Div Sveta - Stránka 13 Empty Re: Div Sveta

Odoslať  Berbo So december 27, 2008 9:51 am

no ja som tam ešte včera posielal cez 2500 oštepov, a teraz ráno čítam že boli trochu zmasakrovaní, brrr Sad
Berbo
Berbo

Počet príspevkov : 39
Alliancia : DET@
Registration date : 19.07.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Londyn So december 27, 2008 10:03 am

boli to urcite pekne armadky...pockam si na travilogy, tie normalne knucali po obilnom volne ake setci dostali.
som zvedavy co vytiahneme na nich mi...
a najlepsie je teraz na travianskom fore citat ako si emps budu mastit ego EVE armadami...inak ja som vymazal napadnute podpory, ale malo by to byt okolo 15-20 utokov?

Londyn

Počet príspevkov : 64
Registration date : 23.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  dajatron So december 27, 2008 10:16 am

mhm musela to byt veru riadna akcia ,ja som tam nechal v noci 6000 mŕtvych Sad
dajatron
dajatron

Počet príspevkov : 228
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo So december 27, 2008 10:34 am

Neviem jak vas ale mna najviac vytaca to, ze kto kazdy utocil. Napriklad taky Kakabus. Skryval sa spolu so sachmatom v akejsi sprostej aliancii a naraz na nas vytiahne taku armadu. technicky sme s nim nic nemali a kazdy by bol taky frajer, keby nemusel nikomu pomahat, nepodporovat vlastnych hracov, nebojovat za alianciu len v tichosti stavat, podpory v pripade potreby dostavat od tych pre ktorych v skutocnosti stavia army... A este ten jeho profil! Evil or Very Mad Ej ale ma sere, skoda ze som mu nekatol hlavnu dedinu este pred tym volnom... No
gorgo
gorgo

Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  babia So december 27, 2008 11:53 am

tiez som prekvapeny kolko tam toho padlo... mne cca 5000ks...bud mali velku utocnu silu, alebo tam bolo malo podpory---
ale aspon hrdina poskocil o 6levelov...

babia

Počet príspevkov : 83

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kiya So december 27, 2008 11:56 am

padalo to preto tak vela, ze hned na zaciatku katli uplne zemnu hradzu a potom im slo vsetko rychlejsie
Kiya
Kiya

Počet príspevkov : 115
Alliancia : DET

Návrat hore Goto down

Odoslať  metluck So december 27, 2008 1:04 pm

gorgo napísal:Neviem jak vas ale mna najviac vytaca to, ze kto kazdy utocil. Napriklad taky Kakabus. Skryval sa spolu so sachmatom v akejsi sprostej aliancii a naraz na nas vytiahne taku armadu. technicky sme s nim nic nemali a kazdy by bol taky frajer, keby nemusel nikomu pomahat, nepodporovat vlastnych hracov, nebojovat za alianciu len v tichosti stavat, podpory v pripade potreby dostavat od tych pre ktorych v skutocnosti stavia army... A este ten jeho profil! Evil or Very Mad Ej ale ma sere, skoda ze som mu nekatol hlavnu dedinu este pred tym volnom... No

gorgo kukol som ten jeho profil,nemusis mat vycitky ten pako nevie ani po slovensky (HRAJETE)
metluck
metluck

Počet príspevkov : 55
Alliancia : KPSdeM&T
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien So december 27, 2008 2:34 pm

Poprosila by som o reporty z útokov na sklíčkov a mecenášov div. Na sklíčkov by som poprosila originál neupravené. Aj tak je to už jedno. Padlo mi tam všetko vojsko, tak je div už aj tak prázdny.

Erien

Počet príspevkov : 444

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien So december 27, 2008 2:48 pm

A ešte jeden dotaz. Som z toho teraz už vonkoncom zmätená, tak neviem čo mám urobiť s vojskom u 9pp. Mám si ho stiahnuť a presunúť zase inam? Alebo ho mám ešte nechať tam?

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Masko555 So december 27, 2008 3:41 pm

nikto nevie nič, a chýba nejaká informácia ukludňujúca situáciu.

Masko555

Počet príspevkov : 10
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  dajatron So december 27, 2008 3:45 pm

dajatron
dajatron

Návrat hore Goto down

Odoslať  Killer-BOSS So december 27, 2008 4:10 pm

ty ale krásna army nam dali pekne dole DS

Killer-BOSS

Počet príspevkov : 1
Registration date : 22.10.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo So december 27, 2008 4:18 pm

Cafte som tu. v noci som zbieral logy idem precitam co ste kde pisal a budem reagovat.

boli pokusy ukradnut plany, ale vsetky 4 stale mame.
u sklicka bolo malo obrany a vela ostrych utokov, takze vybili vsetku obranu,
u mecenasa bolo obrany o nieco viac a menej ostrych utokov, takze obrana ostala.. skody teda su
u 9.pp sa vybilo EVE, Aliancia a aj Husite utocili... takze juh je uz bez utokov este 4 su na ceste

u jiko zatial len fake, o 2 hodiny cca budeme vediet ako dopadli utoky Aliancia... je to otazka stastia, je tam obrana, ale nie ako u 9.pp a tiez je otazne, co dali zamerat, ak zas trafia fake ciele bude to dovod na usmev.

Suma sumarum, zle je, ze 9.pp je mimo top 3 lebo tam utocili vsetkym co mal juh, DOBRE je, ze po dnesnom dni juh nebude mat riadne utoky zatial co SEVER este ma = treba odstavit bubusko, co verim, ze DET zvladne o dost lepsie ako KPS (nebudeme setrit baranmi) CO ZNAMENA, ze akurat server neskonci prvy januarovy tyzdne ale skor koncom januara... cize este par tyzdnov sa tu bude hrat dlhsie ako sme dufali.

Zatial vsetko.. dalsie info bude az ked dojdu utoky na jiko... logy su ale najskor odpisem vsetko co ste pisali... a potom budu logy.. hej Cafe Viki, kedze par mesiacov neutocil pekne nazbrojil.. asi najvacsi arma na sk6, ale ked utocil tak uz sme vedeli, ze ide zbytocne...
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc

Návrat hore Goto down

Odoslať  fishbone666 So december 27, 2008 4:19 pm

no vidim ze je to bieda v tom nasom zapadnom dive doslo mi tam 2000 druidov 1000 heduanov a o 5 minut vsetko death....pekne sa nam o to starate :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

fishbone666

Počet príspevkov : 8
Registration date : 08.11.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild So december 27, 2008 4:24 pm

fishbone666 napísal:no vidim ze je to bieda v tom nasom zapadnom dive doslo mi tam 2000 druidov 1000 heduanov a o 5 minut vsetko death....pekne sa nam o to starate :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Staraju sa o to dobre ved to bolo napraskane obranov tak čo chceš kedy nam to mali inokedy skatnut ved si dali aj pekne urotočne army dole Very Happy Very Happy pekne len sa predlžila doba serveru čo som aj čakal, a ja že na narodky už budem oslavovat v pokoji
a uvedomte si že taky mega utok ešte žiaden z divov nezasiahol 2,2mil. zabitých jednotiek 1 miesto def na servery
soild
soild

Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Londyn So december 27, 2008 4:31 pm

Nemo napísal: DOBRE je, ze po dnesnom dni juh nebude mat riadne utoky zatial co SEVER este ma = treba odstavit bubusko, co verim, ze DET zvladne o dost lepsie ako KPS (nebudeme setrit baranmi) CO ZNAMENA, ze akurat server neskonci prvy januarovy tyzdne ale skor koncom januara... cize este par tyzdnov sa tu bude hrat dlhsie ako sme dufali.

nejaky velmi isty, ze juh uz nebude mat army... a podotykam, ze dole treba dat bubuska aj lutheu..., a dufam, ze jiko nepadne pod mohykana pac to uz fakt nedame.

p.s. logy predtym nez pojdem do prace prosim.

Londyn

Návrat hore Goto down

Odoslať  dajatron So december 27, 2008 4:41 pm

link od eve ...že vraj toho máju este dosť

https://www.youtube.com/watch?v=CiaLMLf9WxM

beriem to s rezervou ::: Mad
dajatron
dajatron

Návrat hore Goto down

Odoslať  fks2 So december 27, 2008 5:00 pm

Mna len mrzi, ze v divoch nekapali jednotky a ata obrana tam realne nebola:(. Neviem naco to mnohy z vas susili doma a neposlali to do divu.
Musim uznat, ze nas 100% dostali fakt ani ja by som necakal, ze zautocia na divy ked tam mozeme mat megaobranne armay a my sme tam mali "nic moc"
Inak u meca mi umrelo 50% jednotiek co su fakt pekne cisla. Evil or Very Mad

fks2

Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo So december 27, 2008 5:05 pm

metluck napísal:
gorgo napísal:Neviem jak vas ale mna najviac vytaca to, ze kto kazdy utocil. Napriklad taky Kakabus. Skryval sa spolu so sachmatom v akejsi sprostej aliancii a naraz na nas vytiahne taku armadu. technicky sme s nim nic nemali a kazdy by bol taky frajer, keby nemusel nikomu pomahat, nepodporovat vlastnych hracov, nebojovat za alianciu len v tichosti stavat, podpory v pripade potreby dostavat od tych pre ktorych v skutocnosti stavia army... A este ten jeho profil! Evil or Very Mad Ej ale ma sere, skoda ze som mu nekatol hlavnu dedinu este pred tym volnom... No

gorgo kukol som ten jeho profil,nemusis mat vycitky ten pako nevie ani po slovensky (HRAJETE)
Len taky detail.... ja nemam zlu anglictinu, nazvy dedin a niektorych veci v profile su v danstine. Laughing
gorgo
gorgo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Londyn So december 27, 2008 5:55 pm

Unas....(citaj Nemo, pozn redaktora) som xel tie reporty pred sichtou, teraz ich budem citat az okolo 3-4 rano vasho casu. Bodaj ta.

Londyn

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien So december 27, 2008 6:05 pm

No myslím, že Cafe Vicky si zaslúži za takú army poklonu. Paráda. A neviem, či zatiaľ nemal aj najlepšiu army. Lepšiu ako na sk5 už ani neviem ako sa volal ten hráč. Ale to ja neviem porovnať. Ale uživiť to tak to je fakt paráda.
No a poprosila by som o tie reporty zo sklíčkovho divu. A ešte by som poprosila info, či sa tam nejaká army aj chystá, bo mi tam teraz poobede padlo zase 1600 pretoriánov. Tak mám iba dve verzie: buď tam nie je už vojsko, alebo tam fakt idú dobré útočné army, ktoré skolia naraz tolko army. Podotýkam, moji pretoriani su vyzbrojení na lvl 20. A padli na jednu šupu.
A poprosila by som vedenie DET aj o vyjadrenie, či sa mieni s tým sklíčkovym divom ešte počítať. Vďaka

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  kubik So december 27, 2008 6:13 pm

tak koho brániť? u jika mi to tiež kape, ak v priebehu 2. hod neprídu presné inštrukcie, tak to s našimi divmi nedopadne dobre Evil or Very Mad

kubik

Počet príspevkov : 69
Alliancia : DET - M&T

Návrat hore Goto down

Odoslať  kubik So december 27, 2008 6:15 pm

a ešte niečo, kto fakuje bubuška? teda okrem mňa

kubik

Počet príspevkov : 69
Alliancia : DET - M&T

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo So december 27, 2008 6:16 pm

tak ma teraz napadla jedna vec, pisal som to v mojej aliancii ao HS, ze ked uz davate obranne jednotky na podporu tak ich poslite len do jedneho divu a supnite tam s nim aj hrdinu, ak ma obranny bonus, nedavajte jednotky do viacerych divov, lebo len jedny budu mat bonus od hrdinu, radsej nech je ten obranny bonus vyuzity maximalne, lebo ak niekto utoci na div tak ma vzdy jednotky vylepsene na maxime a hrdinu s utocnym bonusom, cize ak vy tam nemate svojeho hrdinu tak su vase jednotky lahsou koristou... ja som mal hrdinu v dive asi 12 hodin aj to pocas toho pokoja, lebo moj velmi doma neobsedi, stale utocim a on ma aj tal ken neakych 12% do obrany, ale za to vyse 10k v utoku a 20% dava bonus do utoku ;-) takze viac ho vyuzijem v utoku, ale ti co ste sa zamerali na obranu a pokial viem tak je vas ako hadov, tak hrdinov musite mat v divoch s 20%tnym bonusom a dufam ze uz aj ich vlastna obrana je vylepsena na maximum.... pirat
gorgo
gorgo

Návrat hore Goto down

Odoslať  dajatron So december 27, 2008 6:17 pm

nejaké info by sa zišlo to je fakt ........
dajatron
dajatron

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 13 z 18 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18  Next

Návrat hore

- Similar topics