DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Div Sveta

+68
olololo
dzami
Sigo
Vigora100g
Valhala
djander
svinka
kubik
fishbone666
Killer-BOSS
Masko555
metluck
Shingen
Berbo
Londyn
Kiya
babia
midleton
URNA
MikeKnight
kačička
Robertus SPQR
elbi
dajatron
jojsi
janci jr
geronimus
astro
rosomak
marso
razor svk
fks2
Ok.tam
Tetus
.jjj.
turgooon
gorgo
shark999
Nemo
rubenso
pirhi
BigT
cikulkovo
Hoshimaru
defragment
hps
Mischou
meee...
puTTy
keny_spss
Surko
Mavinius Megas
woodoo panenka
Iperitas
katka-1977
Kanek
Gilmak
miso422
Darckol
soild
therasto
Tom_SK
LyoN
Erien
WaterFox
Bibiba
Malkavian
Admin
72 posters

Strana 5 z 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Next

Goto down

Div Sveta - Stránka 5 Empty Re: Div Sveta

Odoslať  pirhi Po august 11, 2008 7:10 pm

turgooon napísal:mozno je to len dohad, ale velmi by ma zaujimalo preco pri nahodnych suradniciach EMPs obostavava suradnice 0,-6?

mozno furt neveria, ze suradnice su nahodne...abo to vedia, ale si tam robia koloniu..

pirhi

Počet príspevkov : 54
Alliancia : DET©
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  .jjj. Po august 11, 2008 7:13 pm

Niekto im tam postavte dedinku a hned vieme na com sme Very Happy

.jjj.

Počet príspevkov : 9
Registration date : 04.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tom_SK Ut august 12, 2008 12:12 am

no na cz3 sme spravili taky tah že sme konkurencii tesne pred prichodom natarov postavili dedinu tak kde mali mať natarku a x dalších dedín naokolo aby bola natarka čo najviac posunutá ...

Tom_SK

Počet príspevkov : 28
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  pirhi Ut august 12, 2008 12:20 am

ty tom...a ta dedina vam tam ao dlho vydrzala?

pirhi

Počet príspevkov : 54

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tetus Ut august 12, 2008 8:43 pm

Tak to hej urcite nie dlho Smile par katov a niekto za den da dole 20 dedin Smile a inak mam otazocku ohladom Bonusu hrdinu ako to je s tou obranou zapocita to vsetky jednotky v dedine alebo iba svoje??
A este nieco ja na DS sa moc nechystam urcite ho nebudem stavat zapajat sa budem urcite a hlavne utokmy na nepriatelov na Natarske dediny neviem ale urcite tam sa rozbije vela hracov dokonca niektory hraci ich aj podporuju aby nemohli ju prebrat mam otazocku na byvalom sk1 sa dali podporobat Natari aj tu sa daju?? ak hej nebolo by na skodu dat najvecsiemu superovi z tohoto serveru podporu do Natarskej dediny neviem ako to napisat aby ste to pochopili...No proste zistit ktoru natarsku dedinu chcu dobit a poslat tam podporu nie velku urcite aby sme mali ako obranit DS len tak par vojacikov by neuskodilo vela hracov by sa rozbilo Smile Moj napad urcite nieje normalny ale musel som to napisat bo mi to stale beha po rozume a neviem ci to je celkom mozne alebo aspon normalne... Wink
Tetus
Tetus

Počet príspevkov : 150
Alliancia : DET

Návrat hore Goto down

Odoslať  hps Ut august 12, 2008 8:49 pm

no to s tou podporou nie je zly napad. hlavne ak by sme im dokazalai skomplikovat ziskanie planov. mohli by sme ziskat naskov v stavani divu ;-) inak zo skusenosti na s3 viem ze natari az taku silnu obranu nemaju takze pre silnu alianciu nie je problem ich dedinu dobyt. moja aliancia bola na 21 mieste a zmakli sme to uplne bez problemov

hps

Počet príspevkov : 96
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Ut august 12, 2008 10:25 pm

Tetus napísal:Tak to hej urcite nie dlho Smile par katov a niekto za den da dole 20 dedin Smile a inak mam otazocku ohladom Bonusu hrdinu ako to je s tou obranou zapocita to vsetky jednotky v dedine alebo iba svoje??
A este nieco ja na DS sa moc nechystam urcite ho nebudem stavat zapajat sa budem urcite a hlavne utokmy na nepriatelov na Natarske dediny neviem ale urcite tam sa rozbije vela hracov dokonca niektory hraci ich aj podporuju aby nemohli ju prebrat mam otazocku na byvalom sk1 sa dali podporobat Natari aj tu sa daju?? ak hej nebolo by na skodu dat najvecsiemu superovi z tohoto serveru podporu do Natarskej dediny neviem ako to napisat aby ste to pochopili...No proste zistit ktoru natarsku dedinu chcu dobit a poslat tam podporu nie velku urcite aby sme mali ako obranit DS len tak par vojacikov by neuskodilo vela hracov by sa rozbilo Smile Moj napad urcite nieje normalny ale musel som to napisat bo mi to stale beha po rozume a neviem ci to je celkom mozne alebo aspon normalne... Wink

napad je to dobry, ale ked uz tak aspon 10K praetorianov napr. tam dat na prvy den...a hlavne to tam zivit, natari zeru obilie no vela si ho nevyrobia takze za par dni napr. v oazach sami vykapu... takze ak podporu, tak aspon 10K a zivit to obilim par dni Smile
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc

Návrat hore Goto down

Odoslať  defragment St august 13, 2008 12:53 pm

Tetus napísal:Tak to hej urcite nie dlho Smile par katov a niekto za den da dole 20 dedin Smile a inak mam otazocku ohladom Bonusu hrdinu ako to je s tou obranou zapocita to vsetky jednotky v dedine alebo iba svoje??

Def-Bonus:
Body přidané do této schopnosti zvyšují schopnost obrany celé armády o 0,2% za úroveň schopnosti (maximum je 20%), ale tento bonus se váže jen na tvoji obranou armádu, tedy jen tvoje jednotky.

help.travian.cz
defragment
defragment

Počet príspevkov : 92

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tetus St august 13, 2008 12:56 pm

defragment napísal:

Def-Bonus:
Body přidané do této schopnosti zvyšují schopnost obrany celé armády o 0,2% za úroveň schopnosti (maximum je 20%), ale tento bonus se váže jen na tvoji obranou armádu, tedy jen tvoje jednotky.

help.travian.cz

Ok diky uz chapem to iste je urcite aj s Utokom...
Tetus
Tetus

Návrat hore Goto down

Odoslať  turgooon St august 13, 2008 2:16 pm

Tetus napísal:
defragment napísal:

Def-Bonus:

help.travian.cz

Ok diky uz chapem to iste je urcite aj s Utokom...

Very Happy nie, v pripade utoku sa ti utocny bonus pripocita aj k utociam jednotkam na podpore Laughing

turgooon

Počet príspevkov : 36
Registration date : 08.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tetus St august 13, 2008 2:21 pm

lol! no ok sekol som sa Very Happy nachytal si ma
Tetus
Tetus

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tom_SK So august 16, 2008 1:24 am

ono neišlo o to tu dedinu udržať ale aby bola natarska posunuta čo najuviac .. predstav si že všetko je planovanme že neatarka bude tam a tam a ale zarzu tam niekto postaví dedinu a je o 10 poličok dalej ... takže to komplikuje prepošty s rychlostou dobitaia zasobovania atd nad ktorymi si vtedy lamalo velmo dlho vela ludi hlavy

Tom_SK

Počet príspevkov : 28

Návrat hore Goto down

Odoslať  Ok.tam So august 16, 2008 4:42 pm

Lol, turgoon, to sa ti podarilo, aj mna to ale napadlo ked to tetus napisal, to neva, sme ludia aj ked uz skoro ani nie ked tu travime tolko casu, nie nadarmo sa to vola TRAVIan. Very Happy
Ok.tam
Ok.tam

Počet príspevkov : 25

Návrat hore Goto down

Odoslať  Ok.tam So august 16, 2008 4:44 pm

Tom_SK napísal:ono neišlo o to tu dedinu udržať ale aby bola natarska posunuta čo najuviac .. predstav si že všetko je planovanme že neatarka bude tam a tam a ale zarzu tam niekto postaví dedinu a je o 10 poličok dalej ... takže to komplikuje prepošty s rychlostou dobitaia zasobovania atd nad ktorymi si vtedy lamalo velmo dlho vela ludi hlavy
Sranda je ze sa ta zmena uskutocnila akurat vtedy ked som hral(teda este par dni bude) cz11, myslim ze sa to zmenilo zo serverom cz9 ale my sme uz maly 50 dedin okolo tych predpokladanych polickat, a pekne to nasranlo... Twisted Evil
Ok.tam
Ok.tam

Počet príspevkov : 25

Návrat hore Goto down

Odoslať  fks2 Ut november 25, 2008 4:38 am

ZIADAM STAVITELSKY TEAM ABY ASPON KAZDU HODINU AKTUALIZOVAL STAV SYPKY. NEMIENIM POSIELAT OBILIE POKIAL SU NEAKTUALIZOVANE DATA CEZ 1.40H. INAK NEPOSLEM MAM NA SALAME. VIEM, ZE TOHO MATE DOST ALE ASPON RAZ ZA HODINU MOZETE AKTUALIZOVAT STAV SYPKY. PRE VSETKYCH NECH TO NEPRETEKA. (JEDNA SA O VYCHODNY DIV)

fks2

Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  miso422 Ut november 25, 2008 10:45 am

fks2 napísal:ZIADAM STAVITELSKY TEAM ABY ASPON KAZDU HODINU AKTUALIZOVAL STAV SYPKY. NEMIENIM POSIELAT OBILIE POKIAL SU NEAKTUALIZOVANE DATA CEZ 1.40H. INAK NEPOSLEM MAM NA SALAME. VIEM, ZE TOHO MATE DOST ALE ASPON RAZ ZA HODINU MOZETE AKTUALIZOVAT STAV SYPKY. PRE VSETKYCH NECH TO NEPRETEKA. (JEDNA SA O VYCHODNY DIV)
ak som to dobre pochopil tak vo vychodnom dive je ta aplikacia na posielanie obilia. Preco neni aj pre Zapadny div?

miso422

Počet príspevkov : 34
Alliancia : S-DET@

Návrat hore Goto down

Odoslať  razor svk Ut november 25, 2008 11:02 am

razor svk

Počet príspevkov : 8

Návrat hore Goto down

Odoslať  miso422 Ut november 25, 2008 3:08 pm

razor svk napísal:Je, uz asi tyzden....
http://laffers.net/tww-det2/overview.php
vdaka.
Zaujimave ze preco som sa o tom dozvedel az teraz confused

miso422

Počet príspevkov : 34
Alliancia : S-DET@

Návrat hore Goto down

Odoslať  fks2 Ut november 25, 2008 4:28 pm

No je, ale nikto ju neaktualizuje. Sak pokial niekto chce, aby sa posielalo obilie a rozposiela pre ally zlte obalocky, aby posielali obilie, tak nech to priebezne aktualizuje(ten kto je v dive). Nechceme, aby tam niekto bol stale sak to je nemozne, ale aktualizovat aspon kazdu hodinu povedzme, by sa to podla mna dalo. Obilia nie je az tolko aby sme si ho mohli dovolit nechat vo velkom pretekat.

fks2

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Ut november 25, 2008 5:50 pm

fks2 napísal:No je, ale nikto ju neaktualizuje. Sak pokial niekto chce, aby sa posielalo obilie a rozposiela pre ally zlte obalocky, aby posielali obilie, tak nech to priebezne aktualizuje(ten kto je v dive). Nechceme, aby tam niekto bol stale sak to je nemozne, ale aktualizovat aspon kazdu hodinu povedzme, by sa to podla mna dalo. Obilia nie je az tolko aby sme si ho mohli dovolit nechat vo velkom pretekat.

no tato kritika sa tyka ciastocne mna tak na nu budem reagovat

zlte obalocky sa posielaju a je to tak spravne... posielaju sa priblizne s ostupom 6-8 hodin cize dobu kedy dojde obvykle obilie co sa poslalo po poslednej zltej obalock do natarky. cize posielat obilie len na zaklade zltej obalocky nie je problem.

tool samotny je len na pomoc.. hlavne vdaka casti napoveda. tool uz mame nejaky ten piatok a bol aj v HS posielany a to nie raz (toto plati minimalne za DETc). avsak aj ked tool bol aktualizovany kazdych 30-60 min bolo bezne ze obilie pretieklo.. rekord bol 72K obilie v lufte na 1 hraca za 3 hodiny... takze vyhovorky na tool neobstoja, nakolko vacsina hracov ho ani nepouziva.

HAWK.
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc

Návrat hore Goto down

Odoslať  fks2 Ut november 25, 2008 6:10 pm

Som to preeditoval ete aby som to stylizoval, ze neaktualizuju to ti co su v dive, kedze sme sa o tom bavili a vcera som ti uz daval hubovej polievky za to ze sa to neaktualizuje. Cize viem, ze za to mozu stavitelia, tak sa necit ukrivdeny Nemo.
xixi za chvilku tu bude shark popripade bibaba pisat Very Happy.

fks2

Návrat hore Goto down

Odoslať  marso Ut november 25, 2008 6:25 pm

No ten tool je sice dobra vec, ale treba si uvedomit ze je to len informacna vec. Nedokaze nam naprogramoivat dodavky. Inak ja osobne obilie po vyzve zltou postou vobec neposielam (teraz si nebrat priklad). Posielam totiz priebezne, zvacsa po kuknuti na laffera tak aby nepretekali sypky. Som dost daleko, takze mi nocne davky po 10K a viacej chodia v rannych hodinach a medzi siedmou osmou poslem dalsich par tisic zo zasobovaciek.

Tool odporucam pouzivat a vyzvy cez zltu postu tiez (tymto chvalim Nema, Fks2 aj Zafiru). Len sa moze stat ze po tej vyzve posiela vela hracov naraz a sypky pretekaju. Preto zvacsa neposielam :-)

Podobny tool pouzivaju aj EMPsaci http://www.natari.cz/aplikace/eced/zasobovani.php

marso

Počet príspevkov : 135

Návrat hore Goto down

Odoslať  rosomak Ut november 25, 2008 10:29 pm

no ja asi nemam moc čo do toho hovoriť ale podla mňa treba posielať stale ja ked môžem pošlem ale vela toho neni menim 2 krat denne v jednej dedine surky za obilie a raz za 2 dni k tomu v 2 dedinach surky za obilie takže toho obilia mam akurat a ked prídem o armi tak je mi jedno či bude pretekať ale odomňa bude do divu denne pochodovať okolo 100000 obilia takže otazky ako to je s obilim v dive nie su na mieste treba posielať stale a nepýtať sa či preteka alebo nie

rosomak

Počet príspevkov : 124

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 St november 26, 2008 9:28 am

dovolim si ti rosi oponovat..... pretoze ked niekto posle z 5 dedin po 20k obilia v case ked je sypka plna...tak pretecie 100k obilia... co mozno ten hrac setril dva dni... mozno to aj zlatkoval.... no proste efekt je taky ako keby neposlal.... preto je dobre pozriet si ten tool predtym ako posielame... dovod je jednoduchy.... kvantum ludi sa prihlasuje v priblizne rovnakom case vecer... naposielaju zitko bez toolu... a okolo druhej hodiny v noci pretecie dajme tomu milion obilia...a rano okolo 9-12 sa mozme rozkrajat ale obilie sa neposiela... resp. posiela ale je to o drzku......
pripominam este linky:
zapad
http://laffers.net/tww-det2/overview.php
vychod
http://laffers.net/tww-det/overview.php
shark999
shark999

Počet príspevkov : 167

Návrat hore Goto down

Odoslať  astro St november 26, 2008 11:57 am

sharky dik za linky, ja som sa dotazoval na sýpkomer včera a ešte som aj dostal vyhubované že prečo tak neskoro. nooooo lebo som asi ako viacerí predpokladal že ho dostaneme v HS-ke. bohužiaľ sa v DET asi ako v jedinej ali koalície nerozoslal hromádkou a tak nemohol byť používaný. ale už je to všetko O.CH. (óčiň chorošo) a link máme. ja mám "svoj" div blízko takže sledujem sýpkomer a ak vidím že do hodinky chýba žitko tak ho tam pošlem, pomenej, tak 4-5k a pošlem ich bežať dvakrát. jasné že aj pomedzi to. veď tam mám svojich vojakov kua tak ich nenechám skapať ani sa nebudem spoliehať na to že iní pošlú, no ne?! What a Face

jo, a ešte by ma potešilo keby som mohol vidieť štatistiky zo zásobovania žitom, nielen koláč ktorá aliancia koľko poslala ale aj po jednotlivých hráčoch. viem, že to ide.
astro
astro

Počet príspevkov : 38
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 5 z 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Next

Návrat hore