DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Div Sveta

+68
olololo
dzami
Sigo
Vigora100g
Valhala
djander
svinka
kubik
fishbone666
Killer-BOSS
Masko555
metluck
Shingen
Berbo
Londyn
Kiya
babia
midleton
URNA
MikeKnight
kačička
Robertus SPQR
elbi
dajatron
jojsi
janci jr
geronimus
astro
rosomak
marso
razor svk
fks2
Ok.tam
Tetus
.jjj.
turgooon
gorgo
shark999
Nemo
rubenso
pirhi
BigT
cikulkovo
Hoshimaru
defragment
hps
Mischou
meee...
puTTy
keny_spss
Surko
Mavinius Megas
woodoo panenka
Iperitas
katka-1977
Kanek
Gilmak
miso422
Darckol
soild
therasto
Tom_SK
LyoN
Erien
WaterFox
Bibiba
Malkavian
Admin
72 posters

Strana 9 z 18 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18  Next

Goto down

Div Sveta - Stránka 9 Empty Re: Div Sveta

Odoslať  Nemo So december 06, 2008 9:59 pm

tak je vikend vonku je zle pocasie...

mam teda cas aj ked uz malo trpezlivosti.. napiste... este raz pls svoje otazky,,, berem na vedomie temu KPS a koliks... co este je hot zaujimave?

a ja si najdem cas popisat co sa dialo sem na forum, podla mojich info...

tak mi sem napiste este zo 2-3 temy, co chcete lepsie vediet. diky

EDIT: cakam na temy do polnoci cca.
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  hps So december 06, 2008 10:05 pm

ok takze kedze som zvedavy ako stara baba tak tu su otazky ;-)
1, KPS a koliks. mam pocit ze sa od kps oddelili aj dalsi hraci
2, situacia okolo planov KPS vraj im ich omylom prebralo DDT. je to pravda a ak hej preco im ich nevratili
3, aky mame vztah s DDT. pokial viem tak sa jednu dobu spominalo ze nam budu pomahat budovat div
4, co boje medzi KPS a aliancia. stale plati ze my mame na starosti EMPs a oni alianciu?

no myslim ze je toho zatial dost.

hps

Počet príspevkov : 96
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo So december 06, 2008 10:14 pm

ok ale patri sa este pockat, aj ked je tem uz viac nez som chcel Cool
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  elbi So december 06, 2008 10:16 pm

uz radsej necakaj a utekaj z fora prec Very Happy ale nie myslim, ze viac otazok by uz byt nemalo - mna napadli 3 a aj tie napisal hps Smile

elbi

Počet príspevkov : 66
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 So december 06, 2008 10:44 pm

...... HMMM.........NO,,,, HMMM.... KED TO CITAM TAK NEVERIM VLASTNYM OCIAM....... TO VAS TAK ROZLADILO TYCH 8 UTOKOV?..... CO SPRAVITE KED DOJDE DALSICH 15?...... SKOLABUJETE?.... PODREZETE SI ZILY????? ALEBO SA SCHULITE DO KUTIKA A POPLACETE SI????....... OK ZACNEM S JEDNOU NAJPODSTATNEJSOU INFORMACIOU..... TERAZ JE DOBA KED MOZE IST VON.........
===================================================================================
........................DOHODA O SPOJENECTVE MEDZI DET,KPS,DDT.................................
ZNIE: KAZDA Z DANYCH ALIANCII SI BUDE STAVAT SVOJU NATARKU A SVOJ DIV..... V URCITOM MOMENTE(KED PREJDE VACSINA SUPEROVYCH ARMAD) SA KOMISIA NA TO URCENA ZO ZASTUPCOV ZUCASTNENYCH ALIANCII ROZHODNE KTORY DIV JE NAJMENEJ POSKODENY A TEN SA SPOLOCNE DOSTAVIA.... VITAZSTVO BUDE VEREJNE PREZENTOVANE AKO SPOLOCNE VITAZSTVO.
===================================================================================
TERAZ PAR MOJICH TECHNICKYCH POZNAMOK..... STAVITELIA DET A KPS SU UZ V JEDNEJ ALIANCII..... PROSTE BERTE TO TAK ZE TAHAME ZA JEDEN POVRAZ
CO SA TYKA PLANU..... JE ZAPOZICANY 9.PESI PLUK ABY ZACAL VYSTAVBU.... SU DVE MOZNOSTI AKO SA ZACHOVA SUPER.... BUD BUDE KATOVAT DET DALEJ.... A 9.PESI PLUK V KLUDE DOSTAVIA....ALEBO SA BUDE MUSIET SUSTREDIT NA 9. PESI PLUK..... KYM TO VSETKO PREBEHNE UBEHNE NEJAKA DOBA V KTOREJ DAME SPAT DOKOPY NASE NATARKY....A PLAN SA NAM VRATI.....
-----UVEDOMTE SI JEDNO.....VSECI HRAJEME SPOLU... LEN TERAZ SME SA SPOJILI VIACERI.....A POKIAL MATE POCHYBNOSTI O VEDENI ALIANCIE.... DAJTE O TOM HLASOVAT... A NAVRHNITE NOVE.... VERTE MI... MOJEJ MANZELKE DATE DARCEK POD STROMCEK
shark999
shark999

Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET

Návrat hore Goto down

Odoslať  hps So december 06, 2008 10:44 pm

no este ma napadlo co zac je aliancia SH?

kurna ja som fakt zveday Laughing

hps

Návrat hore Goto down

Odoslať  hps So december 06, 2008 10:48 pm

no musim znovu opakovat ze mne sa ten plan pozdava. kedze proti nam hra aliancia, husite a EMPs + EVE + FENIX + BNX atd tak to urcite nemame sancu utiahnut sami. a je dost mozne ze EMP a aliancia maju tiez dohodu ze ak to bude nutne budu stavat spolocny div. ved vieme ze si v boji proti nam celu dobu pomahali

hps

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba So december 06, 2008 11:09 pm

dnes som po nekonecnom case prvý krat celý den off a ked pridem nejdem sa spamätat 100 dopisov v žltej poste a forko popisane až až až po same dno - aspon ste sa zobudili je to tak ze tazko vyhra nejaka ali sama moze byt najlepsia na servri a nema sancu ked sa proti nej ostatný spoja takže spojenie je nutne a bolo davno dohodnute a je to tak ALIANCIA a EMPs maju dohodu ako aj my s DDT a KPS, utoky co boli na nase Divy su normalne aj my posleme na nepriatela aspon ste teraz pochopili ako je dolezite vyrabat vella army a hlavne Katov a ideme dalej podla planu hadam ste nemysleli ze budeme v klude stavat az do konca a nik si nás nevsimne.PS musim doplnit mam plne zuby celeho Travianu tak ako aj Shark, Nemo ,Kiya a staviatelia DS je toho raz vela držat všetko v chode a 24 hodin v kuse, kazda hadka výčitky, zbytočne otazky a mudrovanie len stazuje tuto tazku pracu, proste je toho vela skuste si to , ale rovno Vam poviem zabudnite na volno , radosti a hranie a pripravte sa na makačku robime to ako vioeme najlepsie a porovnajte si nas z inými kde sme a ako sme na tom asi jedina ALIANCIA je niekde na našej urovni toto je fakt a aj ked vyhrá niekto iný toto sa nezmeni som rad ze vo vedeni je viac dobrých organizatorv a blaznov čo nežiju ale hraju Travian inac by sme/ste / neboli kde sme úste/. dik

Naposledy upravil Bibiba dňa So december 06, 2008 11:21 pm, celkom upravené 1 krát.
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244

Návrat hore Goto down

Odoslať  marso So december 06, 2008 11:15 pm

Predpokladam, ze dokazeme dat dohromady koordinovane utoky na poskodenie superovych Natariek, takze tak ako oni zastavili nas, mozme mi zastavit ich. Otazka je, kolko takychto natariek dokazeme zvladnut (myslim tym utocne armady od DET, DDT, KPS).

Ta "debata" medzi Nemom a Gilmakom co tu prebehla bola absolutne kontraproduktivna. Nemo je jediny, kto pravidelnejsie podaval, ake take spravy o dianii. Opakovane opakujem, ze mne ako aktivnemu hracovi, co tu stravil niekolko mesiacov nestacia dohady, ale seriozne informacie. Proste forko potrebuje hovorcu, ktory realne informuje o aktualnom diani.

Hlavne sa nehrajme na to, ze vsetko je tajne. Niekedy mam pocit, ze superi vedia o diani v DET viac ako hraci DET (esteze UNAS obcas nieco prehodi - to je for). snazte sa najst hranicu, medzi pre nas dolezitymi informaciami, ktore nemusia byt tajne a naozaj tajnymi vecami

Otazky:

1. Ma vedenie prehlad o sile utocnych armad celeho "konzorcia" ako spominal Shark a ich dopadu na nepriatelske natarky?
2. Mame prehlad o monozstve zaloznych utocnych armad superov (inak povedane, kolko hracov supera ma k dispozicii armady o takej sile, ze dokazu prerazit obranu v natarke?
3. Kto momentalne tvori aktivne vedenie?

Note: Osobne by som bol radsej, keby Div stavala 9. obrnena divizia, ako 9. peší pluk Smile

marso

Počet príspevkov : 135
Alliancia : DET©
Registration date : 08.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  jojsi So december 06, 2008 11:26 pm

mne sa ten napad s planmi paci, myslim ze je to super myslienka.

no som sice zaciatocnik ale myslim ze je lepsie ze tieto vacsie army nas navstivili teraz a nie niekedy ked po 90lvl. potom uz niekolkodnove meskanie moze byt podla mna osudne ... teraz je este casu dost a predsa nasi "kamosi maju" o par katovacich armad menej 8-9 ak sa nemylim Laughing

jojsi

Počet príspevkov : 137
Registration date : 09.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  hps Ne december 07, 2008 12:04 am

presne tak teraz mame este cas dobehnut stratu. najlepsie je asi fakt skatovat superovy div tesne pred koncom potom uz nema cas na odvetu

hps

Návrat hore Goto down

Odoslať  marso Ne december 07, 2008 12:35 am

hps napísal:presne tak teraz mame este cas dobehnut stratu. najlepsie je asi fakt skatovat superovy div tesne pred koncom potom uz nema cas na odvetu

Ak chcete nieco skatovat, tak nie pred koncom a hlavne viac krat. Kto odhadne, kedy je to este dost skoro. Ak utoky nevyjdu pred koncom nie je sanca na napravy. Okrem toho EMPs maju urcite zalohu a urcite nepovedali, co sa tyka utokov posledne slovo. Su tu aj ine Aliancie. Mozno poslali najvacsie armady, mozno maju hracov, ktori prekvapia. Spomente si na takeho Tipexa z B-N-X. Kto by to na chalana povedal, ze vyrukuje s tym s cim vyrukoval pred casom :-)

marso

Počet príspevkov : 135
Alliancia : DET©
Registration date : 08.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Ne december 07, 2008 12:47 am

ach jo.. uz teraz lutujem sa vzhladom na to pisanie co ma caka... ale ak sa nenahnevate, koncim cakanie a idem pisat.. bude toho vela uz beztak.
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Mavinius Megas Ne december 07, 2008 1:53 am

ok, psy stekaju, karavana ide dalej...

takze sa nic nedeje. podpory posielam dalej tam kam som posielal, obilie tak isto.
vlastne sa vobec nic nestalo. iba som zlomil lopatu... (ako by povedal rasto Wink )

tak sa teda pozbierajme. je na case vydat rozkazy aby kazdemu bolo jasne co ma robit.

a netreba zabudnut povedat ze prvy co sa obrati na ustup bude zastreleny.
vsetci na svoje miesta, musime sa vynorit aby sme dobehli konvoj.

PS: pre tych co by niekedy isli citat knihu "SMRT PONOREK" - vetsie blbosti som hadam este necital....

Mavinius Megas

Počet príspevkov : 15
Alliancia : DET-M&T

Návrat hore Goto down

Odoslať  fks2 Ne december 07, 2008 2:00 am

Mavinius Megas napísal:ok, psy stekaju, karavana ide dalej...

takze sa nic nedeje. podpory posielam dalej tam kam som posielal, obilie tak isto.
vlastne sa vobec nic nestalo. iba som zlomil lopatu... (ako by povedal rasto Wink )

tak sa teda pozbierajme. je na case vydat rozkazy aby kazdemu bolo jasne co ma robit.

a netreba zabudnut povedat ze prvy co sa obrati na ustup bude zastreleny.
vsetci na svoje miesta, musime sa vynorit aby sme dobehli konvoj.

PS: pre tych co by niekedy isli citat knihu "SMRT PONOREK" - vetsie blbosti som hadam este necital....

Vari tam bolo vela obrazkov s udatnymi a osamelymi chlapcami na mori bez zien lol!

fks2

Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Mavinius Megas Ne december 07, 2008 2:09 am

v prvom rade treba dat rozhodne stanovisko (alebo este lepsie prikaz) ohladom divu. zakial som pisal na forum tak prisiel dalsi utok na div. ak mame nieco robit tak to treba urobit hned! (hmm, tusim prvy vykricnik co som pouzil na tomto fore)

ps : obrazky nie su vobec ziadne. uryvok z knihy:
Bismarck zaskocil stary bitevni kriznik Hood a potopil jej. Potom se na oplatku dostal do krizku s britskou letadlovou lodi Prince of Wales a jejimi letadly, ktera nemeckou bitevni lod potopila.

tolko bludov a nepresnosti natesnat do dvoch viet. tak na to uz treba talent...

Mavinius Megas

Počet príspevkov : 15
Alliancia : DET-M&T

Návrat hore Goto down

Div Sveta - Stránka 9 Empty 1, KPS a koliks. mam pocit ze sa od kps oddelili aj dalsi hraci

Odoslať  Nemo Ne december 07, 2008 2:26 am

1, KPS a koliks. mam pocit ze sa od kps oddelili aj dalsi hraci

takze som si pozrel analyzator, aby som odpovedal presne.

z KPS okremm koliks vystupil wotan ( povodne ho hral tristan = brat milanekpinka) a tiez hraci fero2909 (9dedin) a trojaktravia (ucet asi zmazany). fero je podla analyzatora katovany.

ako to zacalo:
bola ally HF, kde bol milanekpinka a tristan vo vedeni. milanekpinka je dost zvlastne pubertalne stvorenie. vyvolal boje s ALIANCIA, na ktore HF nebolo pripravene. HF = HellFire. HF sa rozpadlo a A oslavovalo. milenakpinka a tristan pomocou tajnych podpor od KPS apod. odolavali utokom od A, neskor pomohalo DET tiez. bol vytvoreny obraz, ze obaja su zdatni hraci. zial obraz bol falosny. bol darovany ucet fanusikfoh milanekpinkovi a ucet wotan v KPS tristanovi. fanusikfoh mutil vodu v DETc a dozadoval sa pristupu do topvedenia = mal len vela reci, 3 tyzdne sa so mnou hadal a ziadne skutky... priznam sa liezol mi na nervy velmi silno a kvoli nemu som chcel skoncit. nakoniec po 2 mesiacoch ucet fanusikfoh nenarastol o ziadnu dedinu a nam v DET bolo jasne, ze ten ucet je len zneuzivany na spehovanie v DETc. zial skrz kontroly ako clen vedenia hrac fanusikfoh=milanekpinka vedel info o nasich vojskach, obrane atd. nakoniec vsak pochopil, ze to hlavneho vedenia DET sustavy sa nedostane a tak si u brata tristan = wotan, vybavil novy ucet v KPS. ten novy ucet sa vola koliks = 1 zo zakladatelov KPS. v KPS sa milanekpinka s podporu svojho brata dotahal na stavanie divu.. lebo ho uz dvakrat vraj staval na inych serveroch.

vdaka tristan = wotan, KPS zmenilo vazby k EMPs a Aliancia a dohodla sa prva dohoda o spolupraci DET a KPS pri stavbe divov, kym wotan hral aktivne, bolo velmi dobre spolupracovat s KPS.

koliks zmanipuloval nazory niektorych clenov KPS, napr. 9.pesi pluk a preto bolo v KPS hlasovanie, ci nema KPS ist radsej s EMPs a kaslat na DET. po velkych natahovackach a hodinach (rekord 7 hodin na skype pre mna za 1 den) a dnoch.. sme cca po tyzdni znovu ziskali nazor vedenia KPS na stranu DET. toto bolo asi tyzden pred prichodom natarov. dalsi problem nastal ked sa objavili natarky. koliks=milanekpinka nechal darom blizku natarku, ktoru chcel prebrat tusim 9.pesi pluk, ally Husite. a tak sa dozadovalo KPS inej natarky.

Tu musim poznamenat dohodu KPS, DET a DDT ohladne natariek = sektor +/+ patri DET, -/+ patri KPS a zvysok po volbe KPS si malo brat DDT = z volnych natariek ..

Kedze rano v den vlozenia natariek do hry nam v mene KPS koliks oznamil, ktore natarky chce KPS zabrat.. dostalo DDT pridelenu natarku, avsak uz/az poobede sme sa od vedenia KPS dozvedeli, ze koliks konal bez ich vedomia a tak boli tie diplomaticke pokeciky.. hodinove.. niekolko dni..

kedze koliks nechal 1 natarku Husitom v sektore -/+.. zrazu bol problem s natarkami v sektore -/+ .. bol ich nedostatok. nakoniec po dlhej dobe KPS = 9.pesi pluk prijal budovanie natarky na uzemi DET - (20|127) suradnice. tu uz sa ale jednalo o rozkol v KPS. zacinali sa objavovat hlasy kritizujuce otvorene koliks a jeho sposoby a skody pre KPS.. no a nedavno sa vratil aktivne aj dalsi zakladatel KPS - Lord Dancus, ktory napomohol vyluceniu/odchodu hraca koliks z KPS.

Ono je to uz dlhy pribeh takto, a veru vedenie sustavy DET vie svoje.. pisat o milanekpinka by bolo na asi 4krat tolko co som napisal, aby som napisal aspon vacsinu jeho skutkov. teraz uz aj KPS vie, ze koliks spolupracuje s EMPs po novom... jeho jediny ciel je znicit Aliancia = tera uz len moze manipulovat dianie, aby Aliancia nevyhrala server sk6. avsak pokial viem, aj poslednymohykan sa uz v nom sklamal takze, je to uz len vlastne nikym nechcene decko...

poznamka: ally HF sa rozpadla a niekolko jej clenov sa stalo clenmi alebo dostali ucty v sustave DET, Aliancia aj KPS ci EMPs... slaine bol tiez z HF... preto milanekpinka skrz svojich kamaratov vedel vzdy vela infosiek pre svoje tahy z kazdej ally. myslim, ze tolko na prvu otazku bude stacit Smile

PS: pisal som svoje poznatky, su subjektivne... ak niekto nesuhlasi prepacte, ale mne to pride vsetko pravdive.

Naposledy upravil Nemo dňa Ne december 07, 2008 3:18 am, celkom upravené 1 krát.
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Div Sveta - Stránka 9 Empty 2, situacia okolo planov KPS vraj im ich omylom prebralo DDT. je to pravda a ak hej preco im ich nevratili

Odoslať  Nemo Ne december 07, 2008 2:29 am

2, situacia okolo planov KPS vraj im ich omylom prebralo DDT. je to pravda a ak hej preco im ich nevratili

strucne, ked sa dohadovalo rozdelenie, ktora ally (KPS+DET+DDT) pojde po ktore plany, bol na skype pritomny a teda cital vsetko aj koliks = milanekpinka.

podla info co mam KPS usiel jeden plan tak, ze o 30 min skor ho ukradla aliancia, a dalsi asi o 2 hodiny skor. Neviem presne detaily, ale myslim, ze to nebolo len niekoho neschopnostou prebrat plany.

DDT - prebralo plan, ktory malo prebrat = presne podla dohody. Tato ally, hoc je mala, mlada.. uspesne prebralo natarku, budovalo si vlastne zasobavacie dedinky a ziskalo aj vlastny plan z vlastnych sil. mne pride spolupraca s nimi za velmi spolahlivu.
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Div Sveta - Stránka 9 Empty 3, aky mame vztah s DDT. pokial viem tak sa jednu dobu spominalo ze nam budu pomahat budovat div

Odoslať  Nemo Ne december 07, 2008 2:48 am

DDT = Dargo+Destiny

to je dolezite vediet. Destiny sa od KPS odlucilo, ked vsetky sestry KPS dostali pokyn od KPS mohutne utocit ostrymi utokmi na Dargo a nakoniec vysvitlo, ze KPS hlavne neutocilo.. cisty podraz na KPS-DST (Destiny). do cca 2 tyzdnov sa Destiny rozlucilo s KPS, spolupraca bola na bode mrazu.

Dargo, ally na ktoru KPS utocilo vyse polroka a nic nedosiahlo.. ally prezila a velke KPS so sestrami stracali prudko respekt zvysku servera.

Podla vsetkeho skrz multaky vedenie Aliancia huckalo do seba Dargo a KPS zakazdym ked DET s niekym bojovalo, najma ked DET nicili A. potom co nove DDT a KPS po tyzdnoch dohovarania od vedenia sustavy DET uzavrelo DoN a zacalo rokovat o spolupraci ohladne natarov.. sef A jankovo vypisoval do oboch ally, ze su zradci.

Dargo+Destiny = malilinko kamaratov KPS, naopak vela s DET.

Podla dohody, maju vsetky ally = KPS, DET aj DDT stavat podla svojich moznosti natarky a v ramci velkeho spojenectva SEVER, ked postupom casu nam superi natarky budu katovat, rozhodnut ktoru 1 natarku spolocne stavat dalej a skusit zvitazit. Cielom je prinutit superov pouzit svoje utoky na vela cielov a ziadny ciel uplne neznicit... mmt si to odniesli najma natarky DET, uz su hlasene utoky na DDT (kedze maju plan a stavia sa div).
Cize ak katnu velmi DDT DS ( je tam len 50 hracov realne=malo obrany), tak bude DDT mat moznost vyhrat len skrz pomoc svojim spojencom KPS ci DET.

Tam este vsak nie sme, utoky k DDT DS dorazia az v pondelok v noci az v utorok rano. Kedze natarky DET dostali zabrat a KPS este nestavia div...

Je mi jasne, ze vela hracov ma svoju hrdost, ale bez spoluprace so spojencam nemame sancu zvitazit .. DET vs polka serveru sk6 (EMPs+A,EVE,BNX atd) je to vela natariek co treba zkatovat a vela potencilanych utokov na nase natarky. netreba zabudnut, ze kolko zvazovania bolo treba kym mesiace spolu bojujuce KPS a DDT sa stali spojencami a pomahaju si... a ma to svoj zmysel viac ako keby sa dalej navzajom len nicili.

Kto dokaze pochopit nutnost spoluprace a ma nejake volne obranne vojsko doma, prosim poslite cast z neho do natarky DDT na pondelok vecer pred 23:50. Je pre nas vsetkych dolezite aby co najlepsie sa ta natarka ubranila.
Dovod = ak bude silno skatovana aj tato natarka, nasi superi EMPs+A a ich spojenci budu mat velmi velky naskok na natarky severu.. ak katnu zle.. budu musiet utocit znovu kym natarka DDT nebude dost vazne poskodena...
Ak by utoky uspesne poskodili DDT DS na prvy krat.. mozu svoje zvysne vojska EMPs, A a EVE poslat na nase natarky a v podstate ich zrovnat so zemou... tak pouvazujte nad rozumnostou spoluprace so spojencami a vlastnou hrdostou. dakujem
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  hps Ne december 07, 2008 2:51 am

no vyborne toto som chcel vediet. lebo chvilu nebolo jasne kto za koho kope ;-)

hps

Návrat hore Goto down

Div Sveta - Stránka 9 Empty 4, co boje medzi KPS a aliancia. stale plati ze my mame na starosti EMPs a oni alianciu?

Odoslať  Nemo Ne december 07, 2008 2:57 am

KSP vs A, DET vs EMPs

KSP bojovalo s A a zle dopladlo prvy tyzden, lebo mali speha.. mozno ho aj dnes maju. kazdopadne A sa darilo napadat hracov, ktory sice boli podla analyzera aktivni, avsak v KPS sa vedelo ze hraju len ich zastupy ( choroba, dovolenka atd).
tak sa stalo ze aj vo viere KPS, ze idu fake utoky od A, sa A podarilo nacapat v hlavnych dedinach utocne vojska KPS a zaroven niekolkym hracom KPS zkatnut silno ci uplne hlavne dediny.
asi tyzden dostavalo KPS takto na frak, nakoniec nejakym zazrakom sa podarilo u hraca kychy nacapat utoky A za cca 195K utocnych vojsk. hlavne dedina vsak bola skatovana. zrazu od tohto mmt uz A neutoci na KPS nejak vyraznejsie.. uvazuje sa, ci A neprisla o vacsinu utocnych vojsk alebo bol odhaleny speh v KPS.
KPS podniklo niekolko utokov na A, ale neslo na to so stastim, napr. pri utokoch na jankovo cakal utoky KPS obranny beton od EMPs...

DET ako viete.. teda minimalne DET a DETc postupne katuju hracov EMPs, nielen mohykana, alaric, pocerny ale sem-tam aj dalsich. viem aj o uspesnych utokoch z DET-DG na minsk a inych hracov, ktory prisiel o obilne polia v hlavnej atd. staci si pozerat toto forum pravidelne.

Bol by som rad, keby hraci co nemaju vojska dost velke na katnutie divu v konkurencnej natarke, zacali ich rozumne pouzivat a utocili na/katovali hracov EMPs. spojte sa so svojim vedenim, pripadne so sharkom a on ochotne prideli ciele Wink
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Div Sveta - Stránka 9 Empty 1. Ma vedenie prehlad o sile utocnych armad celeho "konzorcia" ako spominal Shark a ich dopadu na nepriatelske natarky?

Odoslať  Nemo Ne december 07, 2008 2:59 am

tu je otazka, ci sa mysli vojska superov = EMPs a A

alebo sa mysli prehlad o nasich utocnych vojskach.

v tom druhom pripade, ano mame zoznam utokov jednotlivych hracov a snazime sa ho drzat aktualny. v nasledujucich dnoch sa bude znovu kontrolovat velkost vojsk a ich zlozenie a dalsim hracom bude povolene utocit na EMPs -selekcia utocnikov na konkurencne natarky a na konkurencnych hracov.
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Div Sveta - Stránka 9 Empty 2. Mame prehlad o monozstve zaloznych utocnych armad superov (inak povedane, kolko hracov supera ma k dispozicii armady o takej sile, ze dokazu prerazit obranu v natarke?

Odoslať  Nemo Ne december 07, 2008 3:02 am

mame ciastocny prehlad.. predovsetkym sa snazime sledovat, kde sa ktory hrac z EMPs, EVE a A akym vojskom predviedol ci pripadne kde sa rozbil...

preto aj tie HS, ze niekedy ide na vas velky hrac z EMPs treba konzultovat najskor s vedenim DET - vieme, kto uz nema velky utok a len fakuje aby vyvolal paniku ...

tu by bolo treba aby hraci boli aktivny voci vedeniu.. je sice vedenie, je pocetne, ale riesit chod sustavy s cca 300 clenmi, natarky, div sveta, plan, obilie, diplomaciu, stavitelsky tim atd dava dost zabrat casovo.
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Div Sveta - Stránka 9 Empty 3. Kto momentalne tvori aktivne vedenie?

Odoslať  Nemo Ne december 07, 2008 3:05 am

oficialne tvori vedenie zastupca kazdej sestry DET, najviac ich je za hlavnu DET.

clenovia aktivneho vedenia sa menia podla realnych moznosti clenov oficialneho vedenia. choroby, dovolenky, povinnosti z realneho zivota atd.

vo vseobecnosti mozno kontaktovat tychto stalych clenov vedenia sustavy DET: kiya, shark, bibiba, defragment, revenge.
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Div Sveta - Stránka 9 Empty Vlastna tema : obilie

Odoslať  Nemo Ne december 07, 2008 3:11 am

Rad by som bol, keby si hraci vstupili do svedomia ohladne posielania obilia.

dovod je nasledovny: na kazdu natarku pripada asi 25-30 hracov co poslali od 1 miliona obilia do 8 milionov obilia. v pripade vychodneho divu, je 10 hraco s obilim nad 1 milion z DETc, zvysch desat predstavuje vacsie mnozstva obilia, ale su 3 z DET@, 4 z DETDG, a 3 z DET nad 3 miliony obilia..

Jednoducho, velmi vela hracov nic posiela obilie nahodne a obcasne. za 2 natarky mame teda 60 klucovych hlavnych dodavatelov obilia... z vyse 300 hracov sustavy DET.

keby ste posielali viac obilia do natariek, mohli sme zivit viac obrany v natarkach a katovania natariek z poslednych 2 dni by boli dopadli lepsie pre nas...
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 9 z 18 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18  Next

Návrat hore