DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Div Sveta

+68
olololo
dzami
Sigo
Vigora100g
Valhala
djander
svinka
kubik
fishbone666
Killer-BOSS
Masko555
metluck
Shingen
Berbo
Londyn
Kiya
babia
midleton
URNA
MikeKnight
kačička
Robertus SPQR
elbi
dajatron
jojsi
janci jr
geronimus
astro
rosomak
marso
razor svk
fks2
Ok.tam
Tetus
.jjj.
turgooon
gorgo
shark999
Nemo
rubenso
pirhi
BigT
cikulkovo
Hoshimaru
defragment
hps
Mischou
meee...
puTTy
keny_spss
Surko
Mavinius Megas
woodoo panenka
Iperitas
katka-1977
Kanek
Gilmak
miso422
Darckol
soild
therasto
Tom_SK
LyoN
Erien
WaterFox
Bibiba
Malkavian
Admin
72 posters

Strana 7 z 18 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18  Next

Goto down

Div Sveta - Stránka 7 Empty Re: Div Sveta

Odoslať  Gilmak So december 06, 2008 1:06 pm

me to tu pripada jak v risi pohadek koncici zlym snem a onanii tech nejlepsich nad svou hrdosti,ja jeste nechapu proc mame don s aliancii,jsme jediny kdo an en muze trochu zautocit,nebo aspon si to myslim,luthea si jede jak chce nikdo ji nezastavi,emps maji s nima spojko my don a kps maj problemy a neslysel jsem o nich dlouho,kps se rozhodnou pro emps+ aliancie a my muzem ostrouhat.nevim no je to na zamysleni...ale to neni na me,ja jsem malej pan,me jedinej kdo neco rekne je hoshi a kiya,zbytek rika mluv s tamtim a s tamtim.

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Alliancia : DET
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 So december 06, 2008 1:12 pm

take it easy ludia Smile .... logy budu vacsinou to robim ja ale teraz mam ine veci na praci ..... ohladom tych utokov... jo na zapad dosli 4 armadky od emps... vratane herr mohykana.... bol dost vazne poskodeny ale zas neberte to tragicky Smile .... to ze tie armadky by raz prisli to je iste..... nebojte sa nase tiez dojdu k nim .... a ohladne toho ci nevieme ubranit... ze sme tam nemali viac obrany.... a ze sa nepytala dalsia... tak po prve.... nech je obrana akakolvek... 4k katov katuje tak ci tak..... nie viac obrany tam nie sme schopni drzat.... bohuzial sme take lamky ze si to nevieme uzivit.... proste rano od 06:00 do 12:00 to v podstate tam zivia 2-3ja hraci... respektive jeden cez zastupy... tak ked chcete mat vacsiu obranu tak laskavo posielajte aj obilie tak aby to tam prezilo.... zerie to tam polovicku... a ked sa dokazu 3-5 hraci obetovat a drzia vam to tam ked vy spite, ste v skole, praci alebo na diske tak dalsich 40 ludi sa moze obetovat a nastavit si budik tak aby jeho obchodaci dosli v hodinach ked to nasi vojacikovia najviac potrebuju a poskuluju po sebe ze koho je najviac koho prveho zozeru Smile .... tolko k obiliu a podporam..... dalej spravy zo vcerajska... na vychodny div sa tiez dovalil jeden empik tusim to bol minsck1 tiez dal dole jeden sklad...... ale ako vravim.... nerobte z toho dramu... tie army by raz dosli skor ci neskor.... a este dalsie dojdu takze to berme ako fakt a akceptujme ho
shark999
shark999

Počet príspevkov : 167
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 So december 06, 2008 1:16 pm

@gilmak: ..... mas pocit ze DET je tak silne ze si moze dovolit ist este aj na ALIANCIA? ..... wake up..... aliancia si to jednoducho musi a aj rozda s husitmi.... tak ako sa my a emps navzajom pokatujeme tak ostane aliancia a husite+ db+cvalley .....a ver mi ze jankovo ani rohac sa v laske nemaju ....a pokatuju sa navzajom..... jankovo sa vyjadril ze radsej nech vyhrame my ako husite..... asi tak Cool
shark999
shark999

Počet príspevkov : 167

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien So december 06, 2008 1:17 pm

Ako by povedal Mohykán: Hawk. Very Happy Twisted Evil cat

@shark, mám dotaz: prečo dávaš niekde 5 bodiek a niekde 4? Je to nejaká šifra? Chceš tým zmiasť súpera? Twisted Evil

Erien

Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild So december 06, 2008 1:39 pm

Ja mam len jednu otázku dostal som asi 6 hs od včera a každa bola ina a nič neviem posielajte podpory - neposielajte podpory to je skatnute tamto je skatnuta sypka, posielajte obilie - neposielajte obilie, ja len čo mame robiť Question bo je v tom trochu chaus
soild
soild

Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  fks2 So december 06, 2008 1:41 pm

Mna by najviac zaujimali likny z utokov na Minsc K1 pretoze jeho vojsko neslo na nas div iba chvilku a medzi casom bol viac krat prejden + katovany tak nechapem preco mu to nepokapalo aspon cast co mu aj pokapala.

fks2

Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo So december 06, 2008 2:59 pm

ludia teraz som vstal, mozte vytrimat kym sa aj preberem?

dam vam aj logy aj zdovodnenie aj svoj nazor na situaciu. budem aj kriticky ... len ma nechajte sa zobudit

PS: hrame proti hracom, co sa pol roka kamaratkuju s MH, tak neviem co sa tolko cudujete... vid hack u babia od hraca Rasty50. Ten hack bol dokazany - a viete aky mu dal MH trest? 6 hodin block, nic viac nic menej. vytrimte idem sa zobudit....
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc

Návrat hore Goto down

Odoslať  marso So december 06, 2008 3:19 pm

Vytrimame, aj ked neviem co to znamena :-). Evidentne sme dostali na prdel, v oboch divoch, staci pozriet statistiky, off aj def. Staci pozriet na to kolko percent vasich podpor padlo. EMPskari dostanu par utocnych medaili za tento tyzden, ale pride tyzden kedy tie medaily schnapnu nasi hraci. Este sme nepovedali posledne slovo...

Len jedno nechapem, preco to neposlali vsetko na jeden div? Naraz, nie na dve rozne miesta. navyse ked sme ten druhy utok ocakavali. ja osobne som si myslel, ze na vychod pojdu len diverzne manevre.

Som zvedavy na Nemovu analyzu bounce ... snad nevstal lavou nohou Laughing

marso

Počet príspevkov : 135
Alliancia : DET©
Registration date : 08.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak So december 06, 2008 3:47 pm

Nemo napísal:ludia teraz som vstal, mozte vytrimat kym sa aj preberem?

dam vam aj logy aj zdovodnenie aj svoj nazor na situaciu. budem aj kriticky ... len ma nechajte sa zobudit

PS: hrame proti hracom, co sa pol roka kamaratkuju s MH, tak neviem co sa tolko cudujete... vid hack u babia od hraca Rasty50. Ten hack bol dokazany - a viete aky mu dal MH trest? 6 hodin block, nic viac nic menej. vytrimte idem sa zobudit....

nevim ale ja bych trest asi taky nerozdal,mi nerikej ze nikdo nikdy nezkousel nekomu hesla,kazdej jsme to aspon jednou zkusili a u babii to proste uhodl,je to sice hack ale z blbosti obou hracu...,ja treba taky uhodl heslo jednomu nejmenovanemu hraci z MaT:Djinak uz nehraje takze nevrtejte hlavu nad tim kdo to je.

Gilmak

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak So december 06, 2008 3:49 pm

shark999 napísal:@gilmak: ..... mas pocit ze DET je tak silne ze si moze dovolit ist este aj na ALIANCIA? ..... wake up..... aliancia si to jednoducho musi a aj rozda s husitmi.... tak ako sa my a emps navzajom pokatujeme tak ostane aliancia a husite+ db+cvalley .....a ver mi ze jankovo ani rohac sa v laske nemaju ....a pokatuju sa navzajom..... jankovo sa vyjadril ze radsej nech vyhrame my ako husite..... asi tak Cool

toho se prave bojim,nechci podcenovat husiti ale aliancia je naslapana,buhvi co ma MOMOP a jankovo za army....ale u husitu se taky najdou nareznici viz rohac s kontraktorem,,,vim ze prvni jmenovany to hodne jel na army tak uvidime,

Gilmak

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild So december 06, 2008 4:01 pm

HUSITE si to podla mna nerozdaju z nikim a budu neutral kym na nich niekto nezautoči
soild
soild

Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo So december 06, 2008 6:04 pm

vytrimte = vydrzte/vyckajte.

Chcel som vam pisat o utokoch na zapadny div a medzicasom dosli aj utoky na vychodny div. V oboch pripadoch sa katovalo.

Takze zapadny div logy:
mohykan
http://travilog.org.ua/sk/1272527/8ac6054dfd6873c7c9f3509f31ec967d
mikoc
http://travilog.org.ua/sk/8046611/bb76835ad996cbcaf891661212446365
pohrame sa
http://travilog.org.ua/sk/5418865/c39a533904c12193e2fbdda872da565d
tomasus
http://travilog.org.ua/sk/6515204/ec36352e8b2c2f62c83861081296aab0

Co sa stalo? No rimska hradba padla hned po prvom utoku, obrana sa dodatocna VCAS neziadala, lebo zrejme nik nesledoval a neanalyzoval prichadzajuce utoky. Je to skoda, lebo M&T je vsade naokolo= podpor by sa stihlo poslat vela=skody mohli byt mensie. Teraz je sklickov div mimo hry, nie je tam mozne ani zivit vela podpor. Este som tam nemal zastup (2 tyzdne som nebol ani v 1 DS = praca nepustila), pozrieme sa vecer co a ako s tou natarkou. Kazdopadne, zrejme do 24 hodin presunieme plan, aby sa mohol zacat stavat Div Sveta v spojeneckej natarke, ktora je uz plne pripravena na 100. lvl = to, co sa udialo nas neprekvapilo a nezastihlo nepripravenych, len mna osobne mrzi, ze su skody tak velke u sklicka. Meskanie odhadujem na priblizne 18-20 dni.

Budem strucny, prejdem k vychodnemu divu a utokom nan:

skywalker
http://travilog.org.ua/sk/6371320/b88a9c8062c1b331b0c2c7ad91da6f52
1pepo1
http://travilog.org.ua/sk/6735567/7f0e58c987d74d37058503f1f5133870
oxerge
http://travilog.org.ua/sk/2124809/35ae9a3f0596e18e2547967649344fbf
Conan
http://travilog.org.ua/sk/6253346/aa4d39b22530e29634aa58043f5ba75a

znovu plati, ze nik nesledoval utoky = neziadali sa bonus podpory, teraz tam ide hlava nehlava podpora vsetko, ale uz neskoro.. budu sa vojska posielat domov...
Odhadovane meskanie je priblizne 10-11 dni.

TREBA VSAK 1 VEC POVEDAT, VIAC PODPORY NEBOLO ANI V 1 DIVE, LEBO HRACI SAMOTNI NEPOSIELAJU PRAVIDELNE OBILIE PRE VLASTNE VOJSKA. ASI 10 HRACOV ZIVI KAZDY DEN 10 HODIN VSETKY PODPORY V OBOCH NATARKACH Z VLASTNYCH ZDROJOV = OBILIE A ZLATKY.

Nateraz sa zdrzim blizsich komentarov, dodatocne sa vyjadrim, ale musim sa venovat aj inym veciam. Kazdopadne, kedze nam na forum chodi herr mohykan - tak teda gratulujem utoky sa vydarili (hlavne vdaka nasej nepozornosti) a zaroven rovno vravim, ze EMPs konalo ako sme ocakavali.
No a ked sa tu spominal ten unas, tak som zvedavy, kolko potrva kym nieco z nasho fora sa dostane na forum verejne Rolling Eyes

Zial je sklickova natarka velmi vazne poskodena, mecovu zachranil zemny val a fakt, ze EMPs utocilo na viac poskodenu natarku u sklicka. EMps ma v natarke odhadujem meskanie tak 6-8 dni. Ich hlavny spojenec EVE vyslal len 1 utok na nasu vychodnu natarku. Je teda otazne, koho zvysne vojska EVE navstivia: Husite alebo Aliancia, ktorej este ani 1 natarka nebola katnuta.
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Robertus SPQR So december 06, 2008 7:13 pm

Keďže túto hru hrajem prvýkrat neviem posudiť stavbu ani obranu divu.
A pravdu povediac ani neviem či sa tá hra po nastupe natarov akosi pre mňa rapidne zmenila.
Poslušne len posielam obilie ani neviem či veľa alebo málo, ak môžem okamžite posielam potom sa mi
vytkne že nech posielam pomenej lebo preteká. To očakávané nadšenie zo stavby divu akosi nedošlo,
niečo staviame na niečom sa podielame ale vedieť budeme asi len to či sme vyhrali alebo prehrali.
Z jednej strany to chápem máme tu špionov, ale ty tu budú stále a možno, že ten špion vie viacej ako
zvyšok verných ally.
Čo sa veľmi skrýva a utajuje tak o tom sa vie najviac.
Aspoň týždeň staré info z výstavby divu, by nám ostatným viac urobilo radosť a špionom guľáááááš.
Robertus SPQR
Robertus SPQR

Počet príspevkov : 54

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo So december 06, 2008 7:35 pm

poloz otazky a dostanes nejake odpovede.

som 2 tyzdne v natarkach nebol = 2 tyzdne som vam info nedal. Ci dali ostatni stavitelia alebo nie, som nekontroloval.

Takze otazky prosim.
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien So december 06, 2008 7:40 pm

Kazdopadne, zrejme do 24 hodin presunieme plan, aby sa mohol zacat stavat Div Sveta v spojeneckej natarke,

affraid affraid affraid affraid Question Question Question Evil or Very Mad Ja len toľko.

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo So december 06, 2008 7:53 pm

Erien napísal:Kazdopadne, zrejme do 24 hodin presunieme plan, aby sa mohol zacat stavat Div Sveta v spojeneckej natarke,

affraid affraid affraid affraid Question Question Question Evil or Very Mad Ja len toľko.

nebodaj nesuhlasis? mmt u sklicka sa len doraba hlavna...
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien So december 06, 2008 7:56 pm

Samo, že nesúhlasím. Ja z boja neutekám!!! A hlavne nevzdávam to!!!

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo So december 06, 2008 8:00 pm

ale v sklickovej natarke nema zmysel dvihat lvl divu lebo nemame ani hradbu a tak by boli zbytocne skody, nie su ani sklady tak neviem ako chces ten div tahat
a susit plan tyzden a nenechat spojenca stavat div by bola chyba

za tyzden spojenec da hore vyse 60 lvl.
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak So december 06, 2008 8:21 pm

Nemo napísal:ale v sklickovej natarke nema zmysel dvihat lvl divu lebo nemame ani hradbu a tak by boli zbytocne skody, nie su ani sklady tak neviem ako chces ten div tahat

Tady Gilmak-gilmak vola vedeni.

nevim no hradba se da vyzlatkovat hlavni se da vyzlatkovat a hold sklady se budou muset stavet,ale taky nejsem pro to aby jsme to presouvali jinam,ale je to na vas,shark si stezuje ze nikdo to nema jak hlidat v nejakou urcitou dobu,ale ze by se nekoho zeptal?ne to uz ne,,,tohle se nemuselo vubec stat kdyby se to nebralo laxne,at uz se psalo o mohykanovi co chtelo tak snim v souhlasim je to hlavne o cloveku co stavi ten div,at uz tam ma podpory odkud chce to je ejdno at uz mu posila suroviny kdo chce to je taky jedno,,my jsme nebyli schopni sehnat ani jednoho spojence krome KPS a to jeste po tydenim premlouvanim.a KPS ted neudela nic,pokud jim my nedame plany to je ironie...nevim 5 lidi se stara o tu dedinu kde je div a nikdo nedokaze rict poslete podporu,kdybych aspon jak dement nepsal sklickovi dvakrat denne jestli nechce podporu ze mi pretejka,on napise posli to do jiny dediny v divu je toho dost,jak to vypada tak 4 utoky si prosli jak nuz maslem,takze tam toho neni dost,nevim no dva mesice jsme se na to pripravovali,uzsi vedeni vsechno drzelo v tajnosti ani ja o nicem poradne nevedel,kdybych se neptal kyii tak ted nevim ani hovno,i melanche vedela vic nez ja,a to jsem v tom zasranym profilu ally napsanej jako dragon lord(jen tam chybi dragon lord kterymu nereknou ani hovno),no nic zklamani prijit muselo,ale jestli udelate to ze to vzdate na zaklade 4 utoku ktery byli jeste chybou na nasi strane tak me ne jen zklamete ale i neskutecnete naserete a to uz bude neco...Gilmak konci.

Gilmak

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo So december 06, 2008 8:32 pm

Gilmak napísal:
Nemo napísal:ale v sklickovej natarke nema zmysel dvihat lvl divu lebo nemame ani hradbu a tak by boli zbytocne skody, nie su ani sklady tak neviem ako chces ten div tahat

Tady Gilmak-gilmak vola vedeni.

nevim no hradba se da vyzlatkovat hlavni se da vyzlatkovat a hold sklady se budou muset stavet,ale taky nejsem pro to aby jsme to presouvali jinam,ale je to na vas,shark si stezuje ze nikdo to nema jak hlidat v nejakou urcitou dobu,ale ze by se nekoho zeptal?ne to uz ne,,,tohle se nemuselo vubec stat kdyby se to nebralo laxne,at uz se psalo o mohykanovi co chtelo tak snim v souhlasim je to hlavne o cloveku co stavi ten div,at uz tam ma podpory odkud chce to je ejdno at uz mu posila suroviny kdo chce to je taky jedno,,my jsme nebyli schopni sehnat ani jednoho spojence krome KPS a to jeste po tydenim premlouvanim.a KPS ted neudela nic,pokud jim my nedame plany to je ironie...nevim 5 lidi se stara o tu dedinu kde je div a nikdo nedokaze rict poslete podporu,kdybych aspon jak dement nepsal sklickovi dvakrat denne jestli nechce podporu ze mi pretejka,on napise posli to do jiny dediny v divu je toho dost,jak to vypada tak 4 utoky si prosli jak nuz maslem,takze tam toho neni dost,nevim no dva mesice jsme se na to pripravovali,uzsi vedeni vsechno drzelo v tajnosti ani ja o nicem poradne nevedel,kdybych se neptal kyii tak ted nevim ani hovno,i melanche vedela vic nez ja,a to jsem v tom zasranym profilu ally napsanej jako dragon lord(jen tam chybi dragon lord kterymu nereknou ani hovno),no nic zklamani prijit muselo,ale jestli udelate to ze to vzdate na zaklade 4 utoku ktery byli jeste chybou na nasi strane tak me ne jen zklamete ale i neskutecnete naserete a to uz bude neco...Gilmak konci.

Gilmak nech si vstupi do svedomia a nech je kriticky aj voci sebe.
po 1. v natarke nezlatkuje sa - vidno ako vies k comu pises.
po 2. doteraz si bol pasivny az hrom, kde si bol pred mesiacom? pred dvoma mesiacmi? si tu mozes pisat co chces, ale fakt je ze si znovu aktivny az teraz - po bitke general. kde si bol prosimta doteraz? si clen vedenia, v sekcii vedenia si kedy pisal naposledy? keby si bol naposledy na skype? ako sry ale tvoja drzost je naozaj jedinecna.
Zorganizoval si nejaky utok na EMPs ? Venoval si sa diplomacii? Venoval si sa kontrole hracov? NIE, NIE a NIE.

Ked sa uz tu ozyvas, tak najskor sa zacni znovu cinit, stara slava ti uz dnes uznanie neda...
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo So december 06, 2008 8:34 pm

Robertus SPQR napísal:Keďže túto hru hrajem prvýkrat neviem posudiť stavbu ani obranu divu.
A pravdu povediac ani neviem či sa tá hra po nastupe natarov akosi pre mňa rapidne zmenila.
Poslušne len posielam obilie ani neviem či veľa alebo málo, ak môžem okamžite posielam potom sa mi
vytkne že nech posielam pomenej lebo preteká. To očakávané nadšenie zo stavby divu akosi nedošlo,
niečo staviame na niečom sa podielame ale vedieť budeme asi len to či sme vyhrali alebo prehrali.
Z jednej strany to chápem máme tu špionov, ale ty tu budú stále a možno, že ten špion vie viacej ako
zvyšok verných ally.
Čo sa veľmi skrýva a utajuje tak o tom sa vie najviac.
Aspoň týždeň staré info z výstavby divu, by nám ostatným viac urobilo radosť a špionom guľáááááš.

ironiou je, ze az na vynimky, tu na fore diskutuju len ti, co sa naozaj snazia. z toolu jasne vieme, ze kto obilie posiela a kto nie. sry Robertus, ale ty nie si na zozname hracov, co nic neposlali = nemusis si brat osobne kritiku, ktora sa ta netyka.
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien So december 06, 2008 8:44 pm

No ja si myslím Gilmak, že už to majú dobre premyslené. Ono sa mi zdá, že vedeniu vobec na nejakom dive nezáleží, že tu ide úplne o niečo iné a do toho zatiahli aj nás. Ako vždy. Skrátka, niekto si tu chce zašantiť a div mu iba v tom prekážal. No a my máme ako vždy, držať huby.
A vieš, čo ma napadlo Gilmak ešte pri tom, že ked si sa pýtal, že nebolo treba podpory? A chceli ich tam vobec? Nebolo toto v pláne už dávno? A Mohykán nesadol na lep tak, ako my? Ako to, že zrazu je po ruke spojenecký div? A ešte k tomu aj už s prepočtami ako rýchlo to pojde? Ale v prepočtoch može byť háčik.Je tam zakomponované, či budú prispievať všetci hráči spoločenstva? Ako si može byť niekto taký istý? Ja už sa tu nedivím ničomu.

@Nemo, má to význam stavať ten div. Bo ten div je náš. Myslím celého spoločenstva. Ak vieš, čo to znamená.
A sušiť plány? Čo to trepeš? Takže ono sa počítalo, že tie plány naše nebudú? Že pojdú spojencom? Hmm, premyslené to je teda dobre. Klobúk dolu.

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Robertus SPQR So december 06, 2008 8:46 pm

ako ja sa nebojím kritiky, len by som rád pomohol v ramci mojich možnosti a ak
je to len trochu možné videl aj plody našej spoločnej práce
čo sa týka útokov to riešim so sharkom mimo fora
čo sa týka obrany mal som prichystanných viac obrannych jednotiek ako útočnych a to 23k leg a 23k pret
a to že ich pošlem do divu no stalo sa to až po polnoci ked som zachytil HS o podporu
no teraz neviem ako s obrannými jednotkami ked som zachytil na fore že sa budú posielať späť
no a ďalej neviem čo so zasobovacími dedinami dokončujem štvrtu na maximum ale okrem obilia
sa zatiaľ do divu nič nepýta
tož otázky od lamy
Robertus SPQR
Robertus SPQR

Počet príspevkov : 54

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien So december 06, 2008 8:51 pm

@Nemo, ja viem o čom Gilmak hovorí. Je neinformovaný. A to nás je tu viacej. A či tu bol pred mesiacom a pred dvomi neviem čo má spoločné s tým, čo sa tu teraz snažíte presadiť.

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo So december 06, 2008 8:57 pm

Erien napísal:@Nemo, ja viem o čom Gilmak hovorí. Je neinformovaný. A to nás je tu viacej. A či tu bol pred mesiacom a pred dvomi neviem čo má spoločné s tým, čo sa tu teraz snažíte presadiť.

gilmak je clen vedenia, keby bol aktivny mal by info uz mesiace a priebezne by vedel ako sa veci menili. az dnes dosiel na skype.. to co mu mamem posiela zapisnice zo stretnutia vedenia postou v hre, ktoru si cita MH ?

Erien, ved s tebou som ohladne divu komunikoval viac ako s Gilmakom... a spolupracovali sme normalne... vcil dojde G a otvori si usta. absolutne neuznavam jeho konanie.
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 7 z 18 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18  Next

Návrat hore