POKEC K DIVU
+18
babia
Aetius
meee...
Kiya
sobik33
Marecek201555
Gilmak
Bibiba
elbi
therasto
soild
Robertus SPQR
rb1skunk
rosomak
Tetus
Nemo
jojsi
shark999
22 posters
DET :: Spolocne forum :: PRIPRAVA NA DIV
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: POKEC K DIVU
Mam len jednu otazku ked bibiba mohol poslat utoky s AA tak preco sa pisalo PuTTymu ze kto mu dovolil postal utok s AA ked polovicu tej army spravil z vlasnich suriek...A najviac ma prekvapilo ked mu napisali ze kto mu dovolil postal fake utok na ALIANICA...
Tetus- Počet príspevkov : 150
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008
Akoze ludia preco sa tu hadate o takych pi.ovinach?
co sa tu ceme rozhadat pre par vojacikov??? sa uvedomte
co sa tu ceme rozhadat pre par vojacikov??? sa uvedomte
sobik33- Počet príspevkov : 250
Registration date : 28.04.2008
ty kubko
my tu diskutujeme.. dnes je krasny den vonku, po closingu v praci.. vyzera vsetko ok
ja osobne vidim svet dnes ruzovo..
ziadne hadky len diskusia... aspon z mojej strany.
a odpoved od Bibiba mi vyhovuje.. pisal o konoch nie o pechote.. som sa pomylil = kvoli unave som od imp.. dalej necital IMPeratis vs IMPerian
my tu diskutujeme.. dnes je krasny den vonku, po closingu v praci.. vyzera vsetko ok
a odpoved od Bibiba mi vyhovuje.. pisal o konoch nie o pechote.. som sa pomylil = kvoli unave som od imp.. dalej necital IMPeratis vs IMPerian
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
uprimneNemo napísal: ty kubko
uff ...tu je rusno :/ k tej veci tiez si nemyslim zeby bibiba vyuzival AA na svoj prospech...sice som doteraz neprispieval, ale uz zacnem sam taku army aj tak nikdy nevyrobim a bude ju treba - len moj nazor
elbi- Počet príspevkov : 66
Registration date : 14.06.2008
tak bibiba,nevim jak ty muzes vedet co jsem si ja myslel kdyz jsem napsal vetu proc si zaplnujes hlavni vesnici zbytecne,myslel jsem opravdu jednotky.mas tam zbytecne caesarise ktery jsou totalne k hovnu,i kdyz ty reknes urcite ze tam mas imperatorise,ok moje odpoved jsou k hovnu.tak a ohledne aa,i to ze jsi ji pouzil dvakrat znamena ze ji pouzivas pro vlastni ucely, i kdyz to bylo pro kamarada ale nebylo to pro ally.ty suroviny neposilal jen on ale cela ally,takze jsi prisel by voko o 6M surovin jen tak z predele,ty jednotky se mohli pouzit na dobiti treba natur nebo na utok na jinou ally na DS,ale nevadi,ja stejne vedel jak to skonci s tou aa.
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008
Neviete niekto z ali, ako to je z ali DDT či chcu staviať div sveta sami, lebo dosť napomocny by nam mohli byť, a mame s nimi aj spojenectvo.
soild- Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008
S alianciou DDT sme rokovali a zhodli sme sa na spolupraci na dive, sme s nimi v kontakte a postupne dohodneme podrobnosti - takze DDT ide do toho s namisoild napísal:Neviete niekto z ali, ako to je z ali DDT či chcu staviať div sveta sami, lebo dosť napomocny by nam mohli byť, a mame s nimi aj spojenectvo.
Kiya- Počet príspevkov : 115
Juhu... prva dobra spravaKiya napísal:S alianciou DDT sme rokovali a zhodli sme sa na spolupraci na dive, sme s nimi v kontakte a postupne dohodneme podrobnosti - takze DDT ide do toho s namisoild napísal:Neviete niekto z ali, ako to je z ali DDT či chcu staviať div sveta sami, lebo dosť napomocny by nam mohli byť, a mame s nimi aj spojenectvo.
meee...- Počet príspevkov : 218
Registration date : 15.03.2008
Ja už len tolko k tomuto nikdy sa nikomu a nikde nepodarilo aby vyhovel všetkým naraz tak je to aj tu co tam mam je vidno z druheho utoku pol napol cezary aj imperatoris, nuž chcel som vyhoviet Hossimu ktorý my radil robyt cezary a ja tiež mam podobný nazor – pr.3 imperatoris maju utočnu silu 360,zožeru 9 obilia vyrobený spolu cca 22,30min, 2 cezary tiež 360 utok ,zozeru 8 obilia výroba spolu 19,40, takže nezdielam tvoj nazor a neopakuj stale použivaš pre vlastne ucely, mareček, tak ako aj sobik su my taký istý kamarati ako aj ty a ostatný tu ,keby iný potrebovali pomoc, tiež to spravím pre nich čiže pre aly, tiež pr. Shark pisal že zmiešana army je horšia na nicenieDS, kazdý ma tu svoju pravdu a všetkým nevyhoviem ako som už pisal tým 2 utokom by som už nepomahal ale ani zo 4MC15 18Lvi obilím to nevladzem živit lebo je fakt že tie cezary žeru ako svine ale kone rimana tak žeru ja nemôžem takže som pomohol a zaroven si znížil tlak na krmenie, asi všetko k temeGilmak napísal:ak bibiba,nevim jak ty muzes vedet co jsem si ja myslel kdyz jsem napsal vetu proc si zaplnujes hlavni vesnici zbytecne,myslel jsem opravdu jednotky.mas tam zbytecne caesarise ktery jsou totalne k hovnu,i kdyz ty reknes urcite ze tam mas imperatorise,ok moje odpoved jsou k hovnu.tak a ohledne aa,i to ze jsi ji pouzil dvakrat znamena ze ji pouzivas pro vlastni ucely, i kdyz to bylo pro kamarada ale nebylo to pro ally.ty suroviny neposilal jen on ale cela ally,takze jsi prisel by voko o 6M surovin jen tak z predele,ty jednotky se mohli pouzit na dobiti treba natur nebo na utok na jinou ally na DS,ale nevadi,ja stejne vedel jak to skonci s tou aa
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008
kazdopadne bude asi naj ked budu aj len cisto pechotne utoky (ak stihaju hraci stavat) a aj miesane... dodatocne si overime vysledky armad v utokoch a hlavne na natarku je dobre aj miesane vojsko
na cudzi DS podla toho, aka je tam obrana...
na cudzi DS podla toho, aka je tam obrana...
Dnes som dostal od jedneho hraca spravu (mozno aj vam prisla) a odporucil mi nasledujuci link: www.natari.cz
Ak je to uz vseobecne zname, tak sorry za spam, ak sa s tym niekto nestretol, tak prijemne citanie, je to celkom poucne
Ak je to uz vseobecne zname, tak sorry za spam, ak sa s tym niekto nestretol, tak prijemne citanie, je to celkom poucne
Aetius- Počet príspevkov : 54
Alliancia : DET-M&T
Aetius napísal:Dnes som dostal od jedneho hraca spravu (mozno aj vam prisla) a odporucil mi nasledujuci link: www.natari.cz
faaajn zaujimavy link si pridal som ho este nevidel som si to tam uplne vsetko precital hlavne to co ma najviac zaujimalo...
Neviem ci ste si to aj iny pozerali tam tak dokladne ako ja ale ak si to tam dobre pozriete mam dotaz viete preco sa im darilo tak branit ten div a mali este k tomu len 4 sypky??? pretoze tam neposielali zbytocne jednotky!!! ako napr. šermiarov a podobne cisto bolo vidno ze to mali dobre zorganizovane!! myslim ze kazdy šermiar alebo ina utocna jednotky ako je palka alebo sekera a imperian tak ta patri do utoku nie do obrany... len cem povedat ze pls.. ked sa bude stavat davajte si nato bacha nech nam to tam zbytocne nezere obylia
sobik33 napísal:Aetius napísal:Dnes som dostal od jedneho hraca spravu (mozno aj vam prisla) a odporucil mi nasledujuci link: www.natari.cz
faaajn zaujimavy link si pridal som ho este nevidel som si to tam uplne vsetko precital hlavne to co ma najviac zaujimalo...
Neviem ci ste si to aj iny pozerali tam tak dokladne ako ja ale ak si to tam dobre pozriete mam dotaz viete preco sa im darilo tak branit ten div a mali este k tomu len 4 sypky??? pretoze tam neposielali zbytocne jednotky!!! ako napr. šermiarov a podobne cisto bolo vidno ze to mali dobre zorganizovane!! myslim ze kazdy šermiar alebo ina utocna jednotky ako je palka alebo sekera a imperian tak ta patri do utoku nie do obrany... len cem povedat ze pls.. ked sa bude stavat davajte si nato bacha nech nam to tam zbytocne nezere obylia
bla bla bla kazdopadne vsetko ma svoj zmysel len nie polovica obsahu toho co na tom webe je.. ako najlahsi priklad je tvrdenie ze ak ma utocnik 20x krat viac spehov... tak prespehuje hraca a ten prespehovany hraco o tom nedostane report... blbost velka ako nebesia .. vid simulator bez akychkolvek valov ci vylepseni... dane tvrdenie platilo v minulosti dnes uz je neplatne
mne ta sprava prisla cca v noci... na dnes a do druhej rannej som rehotal nad taraninami... poznam totiz autora toho webu
poznam kolko z toho su jeho zistenia a kolko len toho prevzal
strucne minimalne polovica je shit. neplatne zastarale.
akoze jedine na co to je dobre su 2 veci
A nech je o com diskutovat
B chlapec zarobi a osali par aliancii... ale mne vsak neva, ak EMPs bude mat rozumy od neho ja vam viem potom povedat ze z toho toolu bude mozne zistit velkost vojska co chrani DS ci plany ak tam bude aj preto.... nevraviac o tom, ze ten tool uz v minulosti jednoducho prestal fungovat na par dni a mister odbornik nikde nebol par dni je pri DS viac nez....
ale neva diskutujme dalej
daj teda nieco aktualnejsie...
Nemo napísal:sobik33 napísal:Aetius napísal:Dnes som dostal od jedneho hraca spravu (mozno aj vam prisla) a odporucil mi nasledujuci link: www.natari.cz
bla bla bla kazdopadne vsetko ma svoj zmysel len nie polovica obsahu toho co na tom webe je.. ako najlahsi priklad je tvrdenie ze ak ma utocnik 20x krat viac spehov... tak prespehuje hraca a ten prespehovany hraco o tom nedostane report... blbost velka ako nebesia .. vid simulator bez akychkolvek valov ci vylepseni... dane tvrdenie platilo v minulosti dnes uz je neplatne
mne ta sprava prisla cca v noci... na dnes a do druhej rannej som rehotal nad taraninami... poznam totiz autora toho webu
poznam kolko z toho su jeho zistenia a kolko len toho prevzal
strucne minimalne polovica je shit. neplatne zastarale.
akoze jedine na co to je dobre su 2 veci
A nech je o com diskutovat
B chlapec zarobi a osali par aliancii... ale mne vsak neva, ak EMPs bude mat rozumy od neho ja vam viem potom povedat ze z toho toolu bude mozne zistit velkost vojska co chrani DS ci plany ak tam bude aj preto.... nevraviac o tom, ze ten tool uz v minulosti jednoducho prestal fungovat na par dni a mister odbornik nikde nebol par dni je pri DS viac nez....
ale neva diskutujme dalej
babia- Počet príspevkov : 83
Tiez som same ucho...
Najaktualnejsie infosky a dobre rady od skuseneho hraca a odbornika na Divy sveta privitam aj ja...
Najaktualnejsie infosky a dobre rady od skuseneho hraca a odbornika na Divy sveta privitam aj ja...
Aetius napísal:Tiez som same ucho...
mozem poprosit priame otazky?
Nemo napísal:Aetius napísal:Tiez som same ucho...
Trebars, napisat co je na tom linku zastarale... a co je ok...
babia napísal:Nemo napísal:Aetius napísal:Tiez som same ucho...
vypocet tych spehov, vypocet ako utocia katapulty, pocet katapultov na dany lvl budovy,
toto:
při mířené střelbě se míří na nejvyšší lvlu dané budovy ve vesnici ... pokud jsou ve vesnici 2 sklady lvl20 a střílí se double-shoout na sklady, první rána střílí na jeden sklad, poškodí ho a druhá už střílí na druhý (protože má v tu chvíli vyšší lvl) - akoze striela sa na dva sklady lebo to zadam ako ciel a nie lebo je jeden vyssi lvl a druhy nizsi lvl ....
- samotny tool neni dielom toho, kto ho predava.
taktiez tie poznamky k vlastnym tvrdeniam...
pouzivanie spehov na expenie.. kto ma rozum a skusenosti vie ze aj u germana su spehovia drahsi ako palky... ked uz tak xp pre hrdinu si robim na palkach nie so spehmi...
ten mirec ani nevie dodat udaje o nataroch a ich vojskach :/ uz na tej sk2 sme mali aj link na forum, kde sam multihunter jeden dal nielen hodnoty 1 z jednotiek natarov ale zalozil sutaz o obrazky pre natarske jednotky... a na obrazkoch boli aj hodnoty.
a zas sam tool
ale viac nepoviem, chcem aby sa nasi superi dopustili istych chyb
Nemo napísal:babia napísal:Nemo napísal:Aetius napísal:Tiez som same ucho...
vypocet tych spehov, vypocet ako utocia katapulty, pocet katapultov na dany lvl budovy,
toto:
při mířené střelbě se míří na nejvyšší lvlu dané budovy ve vesnici ... pokud jsou ve vesnici 2 sklady lvl20 a střílí se double-shoout na sklady, první rána střílí na jeden sklad, poškodí ho a druhá už střílí na druhý (protože má v tu chvíli vyšší lvl) - akoze striela sa na dva sklady lebo to zadam ako ciel a nie lebo je jeden vyssi lvl a druhy nizsi lvl ....
- samotny tool neni dielom toho, kto ho predava.
taktiez tie poznamky k vlastnym tvrdeniam...
pouzivanie spehov na expenie.. kto ma rozum a skusenosti vie ze aj u germana su spehovia drahsi ako palky... ked uz tak xp pre hrdinu si robim na palkach nie so spehmi...
ten mirec ani nevie dodat udaje o nataroch a ich vojskach :/ uz na tej sk2 sme mali aj link na forum, kde sam multihunter jeden dal nielen hodnoty 1 z jednotiek natarov ale zalozil sutaz o obrazky pre natarske jednotky... a na obrazkoch boli aj hodnoty.
a zas sam tool
ale viac nepoviem, chcem aby sa nasi superi dopustili istych chyb
A akovies ze nasi supei to tiez citaju a riadia sa tym? Skor je to len spestrenie...
takto
pokial viem ten co to poslal k nam to posla 2-3 hracom z kazdej ally v top 10
jeho ciel je zinkasovat za ten tool istu sumu... je to pre neho zarobkova cinnost.
jeho ciel je zinkasovat za ten tool istu sumu... je to pre neho zarobkova cinnost.
Nemo napísal:
Tak dufam, ze skusenejsi hrac mu mu na to neskoci...
A neskusenejsi...taak ucit sa da aj na vlastnych chybach
Ale upozornit na to treba, to hej...
to sa za to nejak plati?Nemo napísal:takto
no nemusis zaplatit a mozes pouzit tu free verziu
ale si precitaj co vsetko tam potom plati...
dajme tomu nejaka ally co bude stavat DS si spravi free verziu.. ja to zistim, nabehnem na ten link vstupim do zdielanych zloziek a zmazem im tam nieco... kym to zistia (lebo mirec je dostupny len raz za cas) tak nejaky ten den a viac tool nejde vubec.. potom cas kym by to mirec spustil
- toto vsetko plati za predpokladu, ze admin travianu nezmeni zas nieco v hre - ani tento tool totiz neni uplne legalny = nie je riadne schvaleny.
platena verzia - jej cena neni primerana faktu, ze to nie je vytvor toho kto ju predava a ze v nej neboli uskutocnene absolutne ziadne zmeny a upravy aby ten tool nebolo mozne zneuzit.
Pokusam sa skontaktovat tvorcu toolu alebo niekoho kto by ho vedel zbavit much a potom aspon pre orientacne ucely by mohol sluzit nam. Avsak v sucasnej verzii ten tool a za ten peniaze nestoji za to.. to radsej nakupim za rovnake love zlatky a budem zlatkovat
ale si precitaj co vsetko tam potom plati...
dajme tomu nejaka ally co bude stavat DS si spravi free verziu.. ja to zistim, nabehnem na ten link vstupim do zdielanych zloziek a zmazem im tam nieco... kym to zistia (lebo mirec je dostupny len raz za cas) tak nejaky ten den a viac tool nejde vubec.. potom cas kym by to mirec spustil
- toto vsetko plati za predpokladu, ze admin travianu nezmeni zas nieco v hre - ani tento tool totiz neni uplne legalny = nie je riadne schvaleny.
platena verzia - jej cena neni primerana faktu, ze to nie je vytvor toho kto ju predava a ze v nej neboli uskutocnene absolutne ziadne zmeny a upravy aby ten tool nebolo mozne zneuzit.
Pokusam sa skontaktovat tvorcu toolu alebo niekoho kto by ho vedel zbavit much a potom aspon pre orientacne ucely by mohol sluzit nam. Avsak v sucasnej verzii ten tool a za ten peniaze nestoji za to.. to radsej nakupim za rovnake love zlatky a budem zlatkovat
Ja len k novému názvu.... názov našich aliancií je v angličtine a sever S sme si dali v slovenčine, ale celkovo to vypadá, že si div postavíme na juhu .... navrhujem dať N pred názov, nech je to celé po anglicky a názov divu po slovensky
kubik- Počet príspevkov : 69
Alliancia : DET - M&T
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Utoky DETc - pokec
» NAZOV DIVU-HLASOVANIE
» STAVBA DIVU
» Priebeh stavby divu
» Hlasovanie o stavbe divu
» NAZOV DIVU-HLASOVANIE
» STAVBA DIVU