Utoky DETc - pokec
+8
Shingen1
pupkac
olololo
rb1skunk
KVP
dajatron
pirhi
Nemo
12 posters
DET :: Forum DET© :: Utoky
Strana 1 z 5
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Utoky DETc - pokec
Takze ludkovia hor sa do toho
kto z vas si trufa na Natarov? Div Sveta alebo plany? tiez by som rad vedel, ci si niekto chysta army na konkurencne DS
kto z vas si trufa na Natarov? Div Sveta alebo plany? tiez by som rad vedel, ci si niekto chysta army na konkurencne DS
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008
Re: Utoky DETc - pokec
Presne tak, o tomto by bolo dobre spravit zvlast miestnost z nazvom DS, kde by sme riesili kto z nas bude brat natarku, kto plany a kto sa bude zapajat do utokov na ine natarky, co povies NEmo?
Anonymný- Anonymný
fanusikfoh napísal:Presne tak, o tomto by bolo dobre spravit zvlast miestnost z nazvom DS, kde by sme riesili kto z nas bude brat natarku, kto plany a kto sa bude zapajat do utokov na ine natarky, co povies NEmo?
toto by bolo dobre, keby boli suradnice dane vopred...lenze teraz su nahodne...cize sa daju urcit len priblizny ludia, a navise...je tu sestra DET...co dodat
pirhi- Počet príspevkov : 54
Alliancia : DET©
natarka sa fakticky riesi v ramci DET, rovanko aj plany.
nateraz sa nic pevne nedohaduje kvoli tomu, ze nevieme suradnice a je to mensia WAR s A a jej sestrami.
kazdopadne odporucit mozem germanom robit velke army s baranmi aspon tych 4K a ktomu nejake barany aspon 2K
rimania maju najlepsie katapulty takze presne opacny pomer 2K barany a 4K katy
galovia maju barany aj katapulty druhe najslabsie v hre. kazdopadne katov bude treba vela, pokial germani sundaju hradby/palisadu
nateraz sa nic pevne nedohaduje kvoli tomu, ze nevieme suradnice a je to mensia WAR s A a jej sestrami.
kazdopadne odporucit mozem germanom robit velke army s baranmi aspon tych 4K a ktomu nejake barany aspon 2K
rimania maju najlepsie katapulty takze presne opacny pomer 2K barany a 4K katy
galovia maju barany aj katapulty druhe najslabsie v hre. kazdopadne katov bude treba vela, pokial germani sundaju hradby/palisadu
Ja staviam utocnu army neustale, obrannu pravidelne doplnam. NA stavbu dibu si trufam, kedze som s ally staval div uz 2 krat, na sk2 kde som bol vo vedeni a na sk3 som bol dokonca spolu stavitel, takze mam s tym skusenosti :-)
Anonymný- Anonymný
fanusikfoh napísal:Ja staviam utocnu army neustale, obrannu pravidelne doplnam. NA stavbu dibu si trufam, kedze som s ally staval div uz 2 krat, na sk2 kde som bol vo vedeni a na sk3 som bol dokonca spolu stavitel, takze mam s tym skusenosti :-)
ma to hacik, hras za narod germanov a zemny val sa sice tazko zbori ale dava najmensi bonus vhre. kazdopadne rozhodne poloha natariek.... dufam ze bude fakt nahodna.
Nemo napísal:ma to hacik, hras za narod germanov a zemny val sa sice tazko zbori ale dava najmensi bonus vhre. kazdopadne rozhodne poloha natariek.... dufam ze bude fakt nahodna.
na sk4 je nahodna...takze bude aj tu...
pirhi- Počet príspevkov : 54
info aliancia
Pre sharka alebo vedenie det , ako to vyzera s utokovou vlnov od vas , mame plne forum fake od det c a na det c , ale vcelku by ma zaujimali aj vase akcie aj ked nie linky aspon ako to vyzera po zlucení a nejake zaujmave akcie ktore ste spravily ........:
dajatron- Počet príspevkov : 228
zdravím, chcem sa opýtať na nejaký ,,odborný" názor. Chcem sa zbaviť jednotiek v jednej dedine a vybudovať si army v hlavnej, oplatí sa mi vrhnúť to na niekoho povedzme z aliancie, či si ich mám nechať radšej ... jedná sa o cca 571 caesarisov, 40 katapultov, 20 baranidiel a 300 imperiánov ... ide o to, že mrtne žerú a občas sa stane, že nemám čas včas doplniť ...
KVP- Počet príspevkov : 10
KVP napísal:zdravím, chcem sa opýtať na nejaký ,,odborný" názor. Chcem sa zbaviť jednotiek v jednej dedine a vybudovať si army v hlavnej, oplatí sa mi vrhnúť to na niekoho povedzme z aliancie, či si ich mám nechať radšej ... jedná sa o cca 571 caesarisov, 40 katapultov, 20 baranidiel a 300 imperiánov ... ide o to, že mrtne žerú a občas sa stane, že nemám čas včas doplniť ...
napis mi vhre, das mi zastup kuknem a napisem. takto len vo vseobecnosti je moznost si ich pouzit na vlastne XP katy a barany nahnat do vlastnej oazy a prejst vojskom ktore budujes ako hlavne.. hrdina bude mat XP aspon za tie suroviny co ta to vojsko stalo. zvlast nna impov treba poslat s hrdinom aj s nejakou jazdou napr. caesaris.. ale neviem ci to nezacina byt matuce
skratka vojsko do oazy, hrdina plus jazda robit takzu techniku, do oazy impera - zas jazda a hrdina vybit a ostanu len kone a to uz je mensi problem
ale radsej ten zastp prv lebo takto je mozne, ze to vojsko ti este mozno aj odporucim nechat
PS: vsetci co mate navyse napr. 20-40 katov v bocnych dedinkach. radsej si ich vybite vo vlastnej oazka = hrdinovi date bodiky
díky Nemo, ale ak Ti to nebude vadiť, ozvem sa Ti cez víkend, bo tento týždeň asi nebudem mať moc času a kamoš, čo to bude hrať za mňa, on mi len stavia budovy a army, toď vsio, tak ho nebudem zaťažovať ...
s pozdravom
KVP
s pozdravom
KVP
KVP- Počet príspevkov : 10
myslím ze prebehlo vela utokov a ziadne linky na povzbudenie motivácie ...?:
dajatron napísal:myslím ze prebehlo vela utokov a ziadne linky na povzbudenie motivácie ...?:
co presne by si rad? napr. si pozri hlavnu dedinku hraca prepac, kvoli ktoremu to cele zacalo
Nemo napísal:dajatron napísal:myslím ze prebehlo vela utokov a ziadne linky na povzbudenie motivácie ...?:
co presne by si rad? napr. si pozri hlavnu dedinku hraca prepac, kvoli ktoremu to cele zacalo
no nieco take ako mame na spoločnom fore v sekcii : Sosmi - Akcia KPSDEMT
hodim to sem, a chcem sa spytat ze ci je niekto ochotny mi pomoct s tymto hracom.....neustale si stava armadu a tym padom nas moze ohrozit.....
http://travilog.org.ua/sk/9315652/47a65c8dc23d663f834db6fed0fa57f2
rb1skunk- Počet príspevkov : 64
Registration date : 09.08.2008
rb1skunk napísal:hodim to sem, a chcem sa spytat ze ci je niekto ochotny mi pomoct s tymto hracom.....neustale si stava armadu a tym padom nas moze ohrozit.....
ahoj
chapem to dobre ze chces utočit na hrača jankovo ?
rad pomozem čim mam ale toto chce trochu viac organizacie ,nie ?
uff, sorry to je zly linkdajatron napísal:rb1skunk napísal:hodim to sem, a chcem sa spytat ze ci je niekto ochotny mi pomoct s tymto hracom.....neustale si stava armadu a tym padom nas moze ohrozit.....
ahoj
chapem to dobre ze chces utočit na hrača jankovo ?
rad pomozem čim mam ale toto chce trochu viac organizacie ,nie ?
toto je spravny
http://travilog.org.ua/sk/4300152/2cf8cabe04abb9b182b154e18793aa95
chcem ho skatovat, ale ma vsetko na 20 leveli takze to nie je take jednoduche.........ale zorganizoval by som to na vikend, len potrebujem vediet kto by sa pridal................
rb1skunk- Počet príspevkov : 64
Registration date : 09.08.2008
rb1skunk napísal:hodim to sem, a chcem sa spytat ze ci je niekto ochotny mi pomoct s tymto hracom.....neustale si stava armadu a tym padom nas moze ohrozit.....
trochu som preriedil ale stale sa na víkend pridam
pridam sa aj ja cez vikend, cistit asi nemam velmi cim, ale nejake katy mam
olololo- Počet príspevkov : 59
olololo napísal:pridam sa aj ja cez vikend, cistit asi nemam velmi cim, ale nejake katy mam
rozbit hraca clen1 ako ally by sme mohli. ale chce to aspon jeden hlavny utok apotom masivne katovanie s cistiacimi utokmi. kto ma armu aj sa hlasi na hlavny utok?
ja si maslím, že keby sme mu zrušili plác, a obilie, to by stačilo a mohli by ste farmiť.Nemo napísal:olololo napísal:pridam sa aj ja cez vikend, cistit asi nemam velmi cim, ale nejake katy mam
rozbit hraca clen1 ako ally by sme mohli. ale chce to aspon jeden hlavny utok apotom masivne katovanie s cistiacimi utokmi. kto ma armu aj sa hlasi na hlavny utok?
pupkac- Počet príspevkov : 14
napísal som corimu, trochu nám pomohol. Tak ho teraz nenechajte to znovu postaviť.
http://travilog.org.ua/sk/8373920/ff11cd1c36a68f57abb0e44711e95a0a
pupkac- Počet príspevkov : 14
pupkac napísal:napísal som corimu, trochu nám pomohol. Tak ho teraz nenechajte to znovu postaviť.
kto organizuje utoky alebo mame si tam chodit len tak bezhlavo?
Nemo napísal:pupkac napísal:napísal som corimu, trochu nám pomohol. Tak ho teraz nenechajte to znovu postaviť.
kto organizuje utoky alebo mame si tam chodit len tak bezhlavo?
som nanho nieco poslal a napisal mi že :
ty si ako prisiel na utok na mna?)))
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
DET :: Forum DET© :: Utoky
Strana 1 z 5
Povolenie tohoto fóra: