ALIANCIA-PRESKUPENIE
+16
sikon
jojsi
melanche
sklicko21
soild
rosomak
woodoo panenka
gorgo
pirhi
dajatron
Johnny Bravo
Erien
sobik33
Nemo
Kiya
Robertus SPQR
20 posters
DET :: Spolocne forum :: WORLD OF WAR
Strana 4 z 5
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ALIANCIA-PRESKUPENIE
Stale to iste dookola škody nemali žiadne, len sa boja špehov a tu donku jasne ked sa ich največši hrdina JANKOVO vybil army na saline a mi sme nemali velke straty ano don a ked sa otočime tak nas pichnu do chrbta a my to nebudeme čakať, mier je v tejto hre na hovno už tu bola raz taka aliancia a už skončila a prečo lebo ked na nu utočili tak to neopetovali a tak na nich začali utočiť aj druhy.Erien napísal:Nemo, chcem nechcem, musím sa tomu smiať. Sympatizant ali A, verím im ako slovu Božiemu, rozvraciam ali DET....A to ako si na to prišiel? Ja som to písala v niektorých mojich príspevkoch? Ja tam tieto konkrétnosti vôbec nevidím.
Čo tým básnik chcel povedať?:
sympatizant? - iba pre to, že som napísala, že by sme im mohli navrhnúť dobré gesto a nechať ich nech sa z toho spamätajú? Keby sa to stalo inej ali a navzájom by ste útočili, navrhnem to aj tak. To vieš, som mierotvorca. Bol to iba moj pocit, moje gesto dobrej vôle. A prečo mám zrazu dojem, že som zastavila boje na ali A?
Verím im ako slovu Božiemu- No tak na tom som sa zasmiala najviac. Pýtala som sa ich, čo sa deje, či sa už chystajú na natarov. No a bolo mi odpovedané, že mali v ali hackerov, alebo hackera, ktorý im tam narobil šarapatu. Povyhadzoval z ali a pomenil im heslá. Nemohli sa dostať na účty a museli písať mh, aby ich odblokol. To je všetko. Na to, aké škody im tam napáchal som sa nepýtala. A načo?
rozvraciam ali DET? - čím? Tým, že som reagovala na Kiyn výrok, že rokuje o DoN a ali A rokovanie naťahuje? Na našom fore som písala ešte v čase, keď boje boli v začiatkoch, aby sa rokovalo o DoN. Poslali ste ma hrať simcity. Aj ty. A tiež si ma tam obvinil že rozvraciam ali.
soild- Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008
Prosim vas nekecajte tu uz o tych hekeroch lebo sa rozplacem.
puTTy- Počet príspevkov : 68
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008
Takze moj kontakt v ALIANCII mi potvrdil ze bolo naburanie uctov. Teda hraca omen urcite
Anonymný- Anonymný
Erien napísal:Nemo, chcem nechcem, musím sa tomu smiať. Sympatizant ali A, verím im ako slovu Božiemu, rozvraciam ali DET....A to ako si na to prišiel? Ja som to písala v niektorých mojich príspevkoch? Ja tam tieto konkrétnosti vôbec nevidím.
Čo tým básnik chcel povedať?:
sympatizant? - iba pre to, že som napísala, že by sme im mohli navrhnúť dobré gesto a nechať ich nech sa z toho spamätajú? Keby sa to stalo inej ali a navzájom by ste útočili, navrhnem to aj tak. To vieš, som mierotvorca. Bol to iba moj pocit, moje gesto dobrej vôle. A prečo mám zrazu dojem, že som zastavila boje na ali A?
Verím im ako slovu Božiemu- No tak na tom som sa zasmiala najviac. Pýtala som sa ich, čo sa deje, či sa už chystajú na natarov. No a bolo mi odpovedané, že mali v ali hackerov, alebo hackera, ktorý im tam narobil šarapatu. Povyhadzoval z ali a pomenil im heslá. Nemohli sa dostať na účty a museli písať mh, aby ich odblokol. To je všetko. Na to, aké škody im tam napáchal som sa nepýtala. A načo?
rozvraciam ali DET? - čím? Tým, že som reagovala na Kiyn výrok, že rokuje o DoN a ali A rokovanie naťahuje? Na našom fore som písala ešte v čase, keď boje boli v začiatkoch, aby sa rokovalo o DoN. Poslali ste ma hrať simcity. Aj ty. A tiež si ma tam obvinil že rozvraciam ali.
ake dobre gesto? A na nas odvcera rana dalej utoci, takze bud ich MH vsetkych okamzite odblokovala alebo je to nafukane
simcity som ta poslal hrat teraz, tak pls pis pravdive veci inak zacnem klamat aj ja o tebe
plus len tak btw, zatial asi ked dam teraz hlasovanie, tak tipujem 90% ludi povie, ze obvinovanie je tvoja specialita. trvalo ti dva dni napisat co sa stalo v A len aby si dva dni mohla kydat na vedenie DET a taky detail ako jedina si kydala.. zas raz .... a ked som sa ta pytal na tvoj pristup na fora cudzich ally, tak ti zrazu trvalo pol dna odpoved... ja len na verejne chodim. pritom ked si vytykala vedeniu DET bola si nonstop online.
tusim sa ti lahko ohovara ale tazko seba samu haji
takze, Erien odporucam Ti dat si pohov.
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008
Nemo napísal:(musela som to skopírovať, lebo sa mi neukazuje citácia)
ake dobre gesto? A na nas odvcera rana dalej utoci, takze bud ich MH vsetkych okamzite odblokovala alebo je to nafukane
simcity som ta poslal hrat teraz, tak pls pis pravdive veci inak zacnem klamat aj ja o tebe
plus len tak btw, zatial asi ked dam teraz hlasovanie, tak tipujem 90% ludi povie, ze obvinovanie je tvoja specialita. trvalo ti dva dni napisat co sa stalo v A len aby si dva dni mohla kydat na vedenie DET a taky detail ako jedina si kydala.. zas raz .... a ked som sa ta pytal na tvoj pristup na fora cudzich ally, tak ti zrazu trvalo pol dna odpoved... ja len na verejne chodim. pritom ked si vytykala vedeniu DET bola si nonstop online.
Obvinenie je moja špecialita. Prosím ťa, cituj mi tu moje výroky, koho som obvinila a hlavne z čoho.
A ešte mi tu prosím ťa odcituj tie moje "kydy" na vedenie.
A s tými forami som to nepochopila. Ale ak myslíš, že som ti neodpísala hneď, tak to som tu asi fakt nebola. Možno som v tom čase bola zo psom na prechádzke. No aj ten potrebuje občas moju spoločnosť, nielen ty. A to hlasovanie daj. Vieš, že som strašne zvedavá. A nezabudni potom poslať cez žltú poštu, aby sa zapojili všetci.
Obvinenie je moja špecialita. Prosím ťa, cituj mi tu moje výroky, koho som obvinila a hlavne z čoho.
A ešte mi tu prosím ťa odcituj tie moje "kydy" na vedenie.
A s tými forami som to nepochopila. Ale ak myslíš, že som ti neodpísala hneď, tak to som tu asi fakt nebola. Možno som v tom čase bola zo psom na prechádzke. No aj ten potrebuje občas moju spoločnosť, nielen ty. A to hlasovanie daj. Vieš, že som strašne zvedavá. A nezabudni potom poslať cez žltú poštu, aby sa zapojili všetci.
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
coppy Erien "[quote="Erien"]Zahranično- politický komentár, regionálneho spravodajstva DET-M&T:
Kto najviac profitoval z toho, čo sa ali ALIANCIA stalo? Táto otázka vŕta asi veľa hráčom v hlave. Mne tiež. S ali DET stačilo hodiť DoN a bolo by po bojoch. Stačilo iba napísať, že s DoN súhlasia. A s ostatnými silnejšími ali mali spojenectvá. Kto im zničil ich 8 mesačnú prácu? A prečo? Kto tým vlastne čo získal? Ako premýšľam, tak premýšľam, na koreň veci prísť nemôžem. A ako sa dá takému niečomu zabrániť, aby sa to nestalo aj nám? Ja len tak polemizujem a budem rada, ak sa niekto pripojí."
Erien tieto otázočky čo si písala sa mi páčia oveľa viac ako to podkopávanie vedenia a niektorých hráčov (to podkopávanie je fakt veľmi výstižné) , ale citujem "Kto im zničil ich 8 mesačnú prácu?" to si pisala o tom hacknutí ALIANCIE .... to je trošku prehnané nie ? tie straty tam nemali určite až také veľké a už by sa pomaly mohli vyjadriť kto sa im tam teda nabural.... keď budeš vedieť náhodou skôr ako mi daj nám prosim ťa vedieť.
a kto to ten jojsi je, bolo dobre určite pamatáš že sme chvíľku spolu písali dávnejšie......
len nechápem prečo je taký veľký rozdiel v tvojom vyjadrovaní v žltej pošte a na fóre ....... inak je vidno že si toto fórum užívaš to je fajn.....
Kto najviac profitoval z toho, čo sa ali ALIANCIA stalo? Táto otázka vŕta asi veľa hráčom v hlave. Mne tiež. S ali DET stačilo hodiť DoN a bolo by po bojoch. Stačilo iba napísať, že s DoN súhlasia. A s ostatnými silnejšími ali mali spojenectvá. Kto im zničil ich 8 mesačnú prácu? A prečo? Kto tým vlastne čo získal? Ako premýšľam, tak premýšľam, na koreň veci prísť nemôžem. A ako sa dá takému niečomu zabrániť, aby sa to nestalo aj nám? Ja len tak polemizujem a budem rada, ak sa niekto pripojí."
Erien tieto otázočky čo si písala sa mi páčia oveľa viac ako to podkopávanie vedenia a niektorých hráčov (to podkopávanie je fakt veľmi výstižné) , ale citujem "Kto im zničil ich 8 mesačnú prácu?" to si pisala o tom hacknutí ALIANCIE .... to je trošku prehnané nie ? tie straty tam nemali určite až také veľké a už by sa pomaly mohli vyjadriť kto sa im tam teda nabural.... keď budeš vedieť náhodou skôr ako mi daj nám prosim ťa vedieť.
a kto to ten jojsi je, bolo dobre určite pamatáš že sme chvíľku spolu písali dávnejšie......
len nechápem prečo je taký veľký rozdiel v tvojom vyjadrovaní v žltej pošte a na fóre ....... inak je vidno že si toto fórum užívaš to je fajn.....
jojsi- Počet príspevkov : 137
Registration date : 09.08.2008
@jojsi, ja by som to nenazvala podkopávanie vedenia. Ja by som skôr napísala -kritika. A kritizovala som za špatnú informovanosť hráčov. A Kiya sa sťažovala, že má toho veľa a že musí informovať v ostatných ali spoľahlivých hráčov. (To spoľahlivých ma zarazilo. U nás myslím, že sú iba dvaja spoľahliví, ostatní nie. ) Poporitom stačí dať krátke vyjadrenie o chode ali na forum. Stačilo by len: rokujeme o don, alebo nerokujeme o don, bojujeme s tou a tou ali, nebojujeme...atd, atd... lebo mne stále nie je jasná tá hierarchia. Buď je tu hlavné iba vedenie DET a my sme ali podriadené, tak ali DET by mala svoje podriadené ali informovať, čo sa deje. No a z vyjadrení vedenia DET na našom fore na otázku ako to vlastne je, som pochopila, že ostatné ali sú ali DET podriadené.
A to, že som ti písala kto si, jojsi, si asi už tušil, čo som chcela tým povedať. Na fore MT som sa vedenia pýtala, prečo má každá ali zvlášť forum. Ja som tam povedala, že ak sme jedno spoločenstvo a navzájom aby sme sa spoznali a utužili vzťahy, tak forum by malo byť pre všetkých jedno. To bol moj návrh vedeniu. Dám ti jednu otázku. Je tvoj dobrý kamoš človek, ktorého dobre poznáš, alebo človek, ktorého si nikdy nevidel a ani o ňom nepočul? Ak mi tu povieš, že podpory pošleš každému, verím ti. Ale omnoho viac podpory by šlo hráčom, keby sme sa lepšie poznali. A ak tvrdíte opak, tak ste pokritci. To gesto ali A som myslela ako takú charitatívnu pomoc pri katastrofe. A aká lavína sa spustila na moju hlavu. A pomoc kamošovy s podporami beriem tak isto. Ak by sa to kontrolovalo, tak zistíte, že posielajú stále tí istí.
A máš pravdu, užívam si to tu.
A to, že som ti písala kto si, jojsi, si asi už tušil, čo som chcela tým povedať. Na fore MT som sa vedenia pýtala, prečo má každá ali zvlášť forum. Ja som tam povedala, že ak sme jedno spoločenstvo a navzájom aby sme sa spoznali a utužili vzťahy, tak forum by malo byť pre všetkých jedno. To bol moj návrh vedeniu. Dám ti jednu otázku. Je tvoj dobrý kamoš človek, ktorého dobre poznáš, alebo človek, ktorého si nikdy nevidel a ani o ňom nepočul? Ak mi tu povieš, že podpory pošleš každému, verím ti. Ale omnoho viac podpory by šlo hráčom, keby sme sa lepšie poznali. A ak tvrdíte opak, tak ste pokritci. To gesto ali A som myslela ako takú charitatívnu pomoc pri katastrofe. A aká lavína sa spustila na moju hlavu. A pomoc kamošovy s podporami beriem tak isto. Ak by sa to kontrolovalo, tak zistíte, že posielajú stále tí istí.
Erien napísal:@jojsi, ja by som to nenazvala podkopávanie vedenia. Ja by som skôr napísala -kritika. A kritizovala som za špatnú informovanosť hráčov. A Kiya sa sťažovala, že má toho veľa a že musí informovať v ostatných ali spoľahlivých hráčov. (To spoľahlivých ma zarazilo. U nás myslím, že sú iba dvaja spoľahliví, ostatní nie. ) Poporitom stačí dať krátke vyjadrenie o chode ali na forum. Stačilo by len: rokujeme o don, alebo nerokujeme o don, bojujeme s tou a tou ali, nebojujeme...atd, atd... lebo mne stále nie je jasná tá hierarchia. Buď je tu hlavné iba vedenie DET a my sme ali podriadené, tak ali DET by mala svoje podriadené ali informovať, čo sa deje. No a z vyjadrení vedenia DET na našom fore na otázku ako to vlastne je, som pochopila, že ostatné ali sú ali DET podriadené.
Erien - to ze sme sem mali napisat, ze rokujeme alebo nerokujeme o DoN? velmi rada, len ked ti niekto pri rokovaniach odpise raz za 24 hodin a aj to jednou vetou alebo dokonca otazkou - tak tomu hovorim len jednostranna snaha o rokovanie, neviem ci sa to da nazvat rokovanim v pravom slova zmysle ... keby to bolo rokovanie ako sa patri urcite by boli informovani vsetci HS-kou ... a vies co sa deje teraz ked su hraci A. "v srabe"? utocia stale na nas a viac a viac - potom mi pisu, ze preco utocime my - ved to je smiesne ... a rokovania o DoN? stale rovnake - takze vlastne nijake - odpoved raz za den a aj to nie priama, to tiez svedci o tom ako velmi su na tom zle - keby to tak bolo snazia sa viac ... ich vyhovorka, ze ten a ten co o tom rozhoduje ma vela prace v reale neobstoji, to ma kazdy aj ja, ale aliancia nestoji na jednom hracovi - nech si da zastup a hotovo.
A mimochodom ja som sa nestazovala, vysvetlovala som, ze je toho vela a nesedim tu len tak z nudy, ale aj nieco robim pre tychto hracov. Radsej som s hracmi v kontakte osobne cez zltu postu a prediskutujem s nimi ich problem ako cez HS.
A este jedna vec: stale sa pytas co robi vedenie DET... tak ja sa pytam co robi vedenie DET-M&T?
Kiya- Počet príspevkov : 115
tak ja myslim že je to tak že informuju vedenie ostatnych aliancii a je podla mna na vedeniach jednotlivých aliancii aby poskytovyli info. ktore považuju za dôležite nie každy den 10 hs denne už aj tak je ich dosť ( nie dnes sa pýtala jedna babka druhej a ta a ta povedala to) take spravy by iba mylili hráčov, no a ja na forum chodim ale sa neuraz erien tie oddelene fora su preto aby každy nemusel čitať tie blbosti čo tu VEĽA hráčov píše
soild- Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008
soild napísal:tak ja myslim že je to tak že informuju vedenie ostatnych aliancii a je podla mna na vedeniach jednotlivých aliancii aby poskytovyli info. ktore považuju za dôležite nie každy den 10 hs denne už aj tak je ich dosť ( nie dnes sa pýtala jedna babka druhej a ta a ta povedala to) take spravy by iba mylili hráčov, no a ja na forum chodim ale sa neuraz erien tie oddelene fora su preto aby každy nemusel čitať tie blbosti čo tu VEĽA hráčov píše
pravdiva a solidna odpoved
Erien , niektoré veci nemysliš zle, ale mne sa zdá zbytočné ti vysvetlovať prečo to , prečo tamto , lebo som si všimol v predchadzajucich diskusiách že sa ti už viacerý snažili všeličo vysvetliť, ale ty si jednoducho z toho niečo vyberieš a stale si hudieš svoju pesničku ... tak to vzdávam ..... ale aspoň o tom fóre .... je isté že nám s fóra utekajú informácie a to bol jeden z dôvodov že sa fórum rozdelilo (predsa len sa trošku zníži únik info) .... ale to tu už myslim vysvetloval nemo , možno viacerý neviem ..... Skús trošku viac porozmýšlať nad tým keď ti niekto niečo vysvetľuje a nie sa o tri prispevky abo strany znova sťažovať abo ako to ty hovoriš kritizovať to čo ti tu už bolo vysvetlené ..... potom sa nie je treba čudovať že to zainteresovaných nebaví stále dookola na to reagovať . Za chvíľu sa dostaneš do takého štádia že príspevky od teba budú brať všetci z rezervou (ak si sa tam už nedostala).
To je len taká moja priateľská rada. Teda ak nejaké aj príjimaš.
To je len taká moja priateľská rada. Teda ak nejaké aj príjimaš.
jojsi- Počet príspevkov : 137
Registration date : 09.08.2008
Za chvíľu sa dostaneš do takého štádia že príspevky od teba budú brať všetci z rezervou (ak si sa tam už nedostala).......100 BODOV JOJO
shark999- Počet príspevkov : 167
A čo takáto pesnička? Žiadne don, žiadne spojká. A načo. Pekne krásne všetkých na servere vymláťťe. A vedenie nakoľko má robotu nebudem už ničím zaťažovať.
@Kiya vedenie našej ali dohliada na pokoj v ali a rieši problémy svojich hráčov. Veď to poznáš, tie problémy sú všade rovnaké.
@ shark a ako ich majú inak brať? Ja prispievam na relax. A čo tie ostatné príspevky? Ved som tu ešte nič dôležité nečítala. Každý sa sem ide odreagovať. A čo je najfrekventovanejšie? jedine téma preberanie. Ostatné tu také zaujímavé nič nieje. A ked napíšem ja, tak aspoň vyburcujem hráčov k aktivite na fore. Pozri je tu už 6 strán. Uvidíme, ked sa odmlčím, ako bude tá aktivita stúpať. Nebodaj nechceš, aby som na fore dávala rozkazy, alebo ja neviem čo.
@Kiya vedenie našej ali dohliada na pokoj v ali a rieši problémy svojich hráčov. Veď to poznáš, tie problémy sú všade rovnaké.
@ shark a ako ich majú inak brať? Ja prispievam na relax. A čo tie ostatné príspevky? Ved som tu ešte nič dôležité nečítala. Každý sa sem ide odreagovať. A čo je najfrekventovanejšie? jedine téma preberanie. Ostatné tu také zaujímavé nič nieje. A ked napíšem ja, tak aspoň vyburcujem hráčov k aktivite na fore. Pozri je tu už 6 strán. Uvidíme, ked sa odmlčím, ako bude tá aktivita stúpať. Nebodaj nechceš, aby som na fore dávala rozkazy, alebo ja neviem čo.
Erien napísal:A čo takáto pesnička? Žiadne don, žiadne spojká. A načo. Pekne krásne všetkých na servere vymláťťe. A vedenie nakoľko má robotu nebudem už ničím zaťažovať.
heh nevies co mame na vlastnych sesterskych forach, ale vsak dobre, tak sa zo seba tesinkaj dalej
kiya hrala 3 tyzdne sharkov ucet, lebo sharkovi nesiel net. pisal som ti aby si mal strpenie lebo jednoducho ked mu nejde net, tak ti neodpovie. ale zas dovod som nikomu nepisal. teda si nevedel ze net nema.
kiya mala dost hrat sharkov ucet a koordinovat DET a ciastocne aj DETc.
nezabudajte, nech je vedenie DET akekolvek ... musi riesit veci aj sestier.takze vedenie DET neriesi len 60 ludkov. preto Erien a jej poziadavky su dost od veci. (ak vie ake to je viest ally 60 ludi), tak nech si to vynasobi 2-mi ak je mier a 3-mi, ak A plosne fakuje a utoci
plus ak napr slaine potreboval obilie alebo podpory, pisal som Kiya a bol som rad ak precitala. atd
cize shark tu uz je na 100% a mozes mu napisat ak chces.
kiya mala dost hrat sharkov ucet a koordinovat DET a ciastocne aj DETc.
nezabudajte, nech je vedenie DET akekolvek ... musi riesit veci aj sestier.takze vedenie DET neriesi len 60 ludkov. preto Erien a jej poziadavky su dost od veci. (ak vie ake to je viest ally 60 ludi), tak nech si to vynasobi 2-mi ak je mier a 3-mi, ak A plosne fakuje a utoci
plus ak napr slaine potreboval obilie alebo podpory, pisal som Kiya a bol som rad ak precitala. atd
cize shark tu uz je na 100% a mozes mu napisat ak chces.
Kiya napísal:A este jedna vec: stale sa pytas co robi vedenie DET... tak ja sa pytam co robi vedenie DET-M&T?
Hoplaaaa ...Nehádž všetkých do jedného vreca! ...Ja sa idem potrhať keď ma niekto z Vás požiada o pomoc! a pomoc zháňam v minúte! hneď! Ako prvý posielam podpory, ako prvý posielam obilie, oslovujem hráčov AJ osobne o podpory a ešte taká maličkosť obetúvavam sa Stal som sa volavka ...(PS: i keď prerábam byt, starám sa o "Vás" )
Johnny Bravo- Počet príspevkov : 155
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 16.06.2008
Johnny Bravo napísal:Kiya napísal:A este jedna vec: stale sa pytas co robi vedenie DET... tak ja sa pytam co robi vedenie DET-M&T?
Hoplaaaa ...Nehádž všetkých do jedného vreca! ...Ja sa idem potrhať keď ma niekto z Vás požiada o pomoc! a pomoc zháňam v minúte! hneď! Ako prvý posielam podpory, ako prvý posielam obilie, oslovujem hráčov AJ osobne o podpory a ešte taká maličkosť obetúvavam sa Stal som sa volavka ...(PS: i keď prerábam byt, starám sa o "Vás" )
na teba nepadlo ani jedno zle slovo
Nemo napísal:Johnny Bravo napísal:Kiya napísal:A este jedna vec: stale sa pytas co robi vedenie DET... tak ja sa pytam co robi vedenie DET-M&T?
Nie? šak čitaj poriadne ...napíšem ti veľkým: "CO ROBI VEDENIE DET-M&T?" ak sa nemýlim som vo vedení, či už nie? Degradovali ma? ...
otazka bola vseobecna.. vase vedenie ma viac ako 1 clena od M&T viem ja osobne o dvoch co nieco robia: ty = johnny +defragment. ostatne z vedenia nemam ponatia co stvara cele dni (woodoo panenka je mi trochu znama, ale hold ostatne ani ň neviem). Teda okrem Erien, ktora to tu poctivo spamuje otazkami, na ktore dostala uz davno odpoved.
PS: E pis, ale ak nebudem mimo tak ti neodpoviem odtal-potal je aj moja ochota trpiet tvoje slovne hracky
PS: E pis, ale ak nebudem mimo tak ti neodpoviem odtal-potal je aj moja ochota trpiet tvoje slovne hracky
Nemo napísal:otazka bola vseobecna.. vase vedenie ma viac ako 1 clena od M&T viem ja osobne o dvoch co nieco robia: ty = johnny +defragment. ostatne z vedenia nemam ponatia co stvara cele dni (woodoo panenka je mi trochu znama, ale hold ostatne ani ň neviem). Teda okrem Erien, ktora to tu poctivo spamuje otazkami, na ktore dostala uz davno odpoved.
Zlaatyy ...ďakuje sa za vysvetlenie ...Btw ako žiješ? ?
Keď už je téma že ALIANCIA a ich "preskupovanie"...dobra finta to bola no...takto útočí "zmätená" ALIANCIA ...
http://travilog.org.ua/sk/5954934/5fbba5fe33383ac0728fc02c3c97cb4e
Johnny Bravo napísal:Keď už je téma že ALIANCIA a ich "preskupovanie"...dobra finta to bola no...takto útočí "zmätená" ALIANCIA ...
tak tento utok je jasny.. lutujem tie polia obilne a cudujem sa,ze neboli podpory - to asi lebo niekto bral ohlady na A.. teda NALI.
vravim zdvojnasobte pozornost, A hra spinavu hru.
@Johnny: zijem si pokojne. mam dovcu... a uzivam si hrozno..
boha to su armady, asi budem vracat
WaterFox- Počet príspevkov : 66
Alliancia : KPS{DE}A
Registration date : 14.03.2008
WaterFox napísal:boha to su armady, asi budem vracat
Čo stresuješ ...Nie také armády padli ...
Johnny Bravo napísal:Nemo napísal:Johnny Bravo napísal:Kiya napísal:A este jedna vec: stale sa pytas co robi vedenie DET... tak ja sa pytam co robi vedenie DET-M&T?
Nie? šak čitaj poriadne ...napíšem ti veľkým: "CO ROBI VEDENIE DET-M&T?" ak sa nemýlim som vo vedení, či už nie? Degradovali ma? ...
Johny precitaj si to lepsie - Erien chce stale vediet co robime my, ale ona sa nikdy neobtazovala oznamit co robite vy ... ona chce vediet vsetko co sa deje v DET, ale nas neinformuje co sa deje u vas ... okrem toho kazda sestra ostosest utoci na Alianciu a jej sestry, vy utocite tiez? v kazdej sestre o tom vedenie informuje, len u vas nic - Johny o tvojich utokoch vieme a co ostatni?
Kiya- Počet príspevkov : 115
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
DET :: Spolocne forum :: WORLD OF WAR
Strana 4 z 5
Povolenie tohoto fóra: