ALIANCIA-PRESKUPENIE
+16
sikon
jojsi
melanche
sklicko21
soild
rosomak
woodoo panenka
gorgo
pirhi
dajatron
Johnny Bravo
Erien
sobik33
Nemo
Kiya
Robertus SPQR
20 posters
DET :: Spolocne forum :: WORLD OF WAR
Strana 1 z 5
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ALIANCIA-PRESKUPENIE
Aliancia robí velke preskupenie.
Pozor na to vo vašom okolí, aby ste neposlali útok na spojenca,
aj to môže byť.
Pozor na to vo vašom okolí, aby ste neposlali útok na spojenca,
aj to môže byť.
Robertus SPQR- Počet príspevkov : 54
Registration date : 07.08.2008
Re: ALIANCIA-PRESKUPENIE
Myslim, ze to je len reakcia na to, ze sme vcera posielali po jednom spehovi na nich ... chcu zabranit pripadnym spehom u nich v ali, aby videli stavy ich vojsk
Kiya- Počet príspevkov : 115
Alliancia : DET
ale to sa mi paci.
teraz su vsetci na tom na vlastnu past. mozme sa pustit do zvysku A vdaka a separe nicit velkych co odisli
v jednote je sile a oni sa dobrovolne rozdelili
teraz su vsetci na tom na vlastnu past. mozme sa pustit do zvysku A vdaka a separe nicit velkych co odisli
v jednote je sile a oni sa dobrovolne rozdelili
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Tak to je len potvrdenie toho, že u nás je špeh a dobrý.
aspon vidim ciel v tabulke hned ked je bez aly :D:D
sobik33- Počet príspevkov : 250
Registration date : 28.04.2008
Je to preskupenie z bezpečnostných dôvodov.
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
Erien napísal:Je to preskupenie z bezpečnostných dôvodov.
ako vies?
Nemo napísal:Erien napísal:Je to preskupenie z bezpečnostných dôvodov.
ako vies?
Že sa vôbec pýtaš ...
Johnny Bravo- Počet príspevkov : 155
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 16.06.2008
Ako viem? Normálne som sa to slušne opýtala ich diplomata. A verte neverte, on mi aj slušne odpovedal. A dokonca povedal aj príčinu. Ale tú už určite viete aj vy.
Erien napísal:Ako viem? Normálne som sa to slušne opýtala ich diplomata. A verte neverte, on mi aj slušne odpovedal. A dokonca povedal aj príčinu. Ale tú už určite viete aj vy.
ja este asi nie .. prezrad pls
Takže je tu nová aliancia-NALI
Nemo, ich nenavštívili špioni, ale niečo horšie.
Nemo napísal:Erien napísal:Ako viem? Normálne som sa to slušne opýtala ich diplomata. A verte neverte, on mi aj slušne odpovedal. A dokonca povedal aj príčinu. Ale tú už určite viete aj vy.
ja este asi nie .. prezrad pls
Juj keby som mohol nadávať ...bože môj...jak ma to vytočilo
Johnny, ukáž ako ťa to vytočilo. vieš, že vytočeného ťa mám rada.
Ale teraz ma napadla jedna vec. Bolo by fér od nás, keby sme teraz aspoň na chvíľu nechali hráčov ali ALIANCIA na pokoji a neútočili na nich, nech sa z toho spamätajú a dajú sa trošku dokopy. Iné je, keď sú tam špioni a iné, ak je tam tajná nelegálna návšteva. Mňa osobne by také niečo asi dosť šokovalo, keby sa mi stalo niečo také. Viem, nie je to sim city, ale to čo sa im stalo nebolo podľa pravidiel. A čo ked sa niečo také stane aj nám? A ešte k tomu vo vojne? Deň, dva v kľude by bodli každému.
Ale teraz ma napadla jedna vec. Bolo by fér od nás, keby sme teraz aspoň na chvíľu nechali hráčov ali ALIANCIA na pokoji a neútočili na nich, nech sa z toho spamätajú a dajú sa trošku dokopy. Iné je, keď sú tam špioni a iné, ak je tam tajná nelegálna návšteva. Mňa osobne by také niečo asi dosť šokovalo, keby sa mi stalo niečo také. Viem, nie je to sim city, ale to čo sa im stalo nebolo podľa pravidiel. A čo ked sa niečo také stane aj nám? A ešte k tomu vo vojne? Deň, dva v kľude by bodli každému.
Erien napísal:Johnny, ukáž ako ťa to vytočilo. vieš, že vytočeného ťa mám rada.
povie uz niekto na rovinu čo sa tam vlastne stalo ? nech vieme aj my
pls
dakujem
dajatron- Počet príspevkov : 228
Erien napísal:Johnny, ukáž ako ťa to vytočilo. vieš, že vytočeného ťa mám rada.
Mňa nenasrala ich situácia, ale moja. Aká? pozri si môj profil .
Teraz k téme. Som proti aby sme prestali útočiť. Oni by nebodaj prestali? Hahaha smejem sa!...neprestali!...Už len koli slainovi neprestanem utočiť! hoci budem sám! ale neprestanem. A nech ma i zkatujú! i na nulu! Seriem ale neprestanem. Dúfam, že niesom sám. Eri naše názory sa začínajú často oddalovať, no prepáč neprestanem. Hrala by si dalej? keby ti prebrali 6 dediniek? a zvyšok tak skatovali, že sa tam dá hovno postaviť?...Pochybujem že by ťa to potom bavilo....a o to tu ide....máme šancu dať ich na kolená...i keď prostredníctvom takéhoto svinstva si pomôžeme (tým nehovorím, že za tým niekto z nás stoji!)...ale šanca tu je...a lepšia sa nenaskytne ...Nevidím dôvod prestať . Vďaka.
PS: Dúfam že ma tu nezpi**jete ...
haluzne citanie...ale co sa im vlastne stalo? seci o tom tocite, ale poniektry slabsi...(ako ja) o nicom nevieme...ak to neni TOP secret tak to napiste...a johny...neboj nezdupem ta...a myslim ze si neni sam, kto bude utocit...
pirhi- Počet príspevkov : 54
Alliancia : DET©
Johnny - ehm som si precital profil, no nepotesi ale hlavne, ze skodu nenarobil.. trosku to este uprav s * nech MH nehubuje
A a ich situacia. Ja ozaj neviem co presne sa stalo. takze ak mi to date pod nos pekne na tacke tak ok.
Utoky na A, hm problem je, ze s A sa neda dohodnut. dostali uz 3 ponuky na DoN 2 odmietli a na 3. ani neodpovedali.
Ich sucasnas situacia - mnoo je mi luto, ale niekoho velmi nasrali ocividne... ale nevidim dovod prestat utocit. Keby nam nahakovali vedenie... stavim sa o svoju hlavnu, ze A nas zasype fake a ostrymi utokmi. bohuzial.
Btw. A ma celkom pokoj. nevysielame nove fake vlny a tak mali cas v pohode si zalozit novu ally atd. Myslim, ze sme k nim celkom slusni. Ale ako nepriatelovi im nedame cas dozbrojit... uz k nam prichadzaju ich prve fake utoky... cili koleduju si sami.
A a ich situacia. Ja ozaj neviem co presne sa stalo. takze ak mi to date pod nos pekne na tacke tak ok.
Utoky na A, hm problem je, ze s A sa neda dohodnut. dostali uz 3 ponuky na DoN 2 odmietli a na 3. ani neodpovedali.
Ich sucasnas situacia - mnoo je mi luto, ale niekoho velmi nasrali ocividne... ale nevidim dovod prestat utocit. Keby nam nahakovali vedenie... stavim sa o svoju hlavnu, ze A nas zasype fake a ostrymi utokmi. bohuzial.
Btw. A ma celkom pokoj. nevysielame nove fake vlny a tak mali cas v pohode si zalozit novu ally atd. Myslim, ze sme k nim celkom slusni. Ale ako nepriatelovi im nedame cas dozbrojit... uz k nam prichadzaju ich prve fake utoky... cili koleduju si sami.
@johnny, keď som si prečítala tvoj profil, tak som pochopila, že neblbnem ja už z toho travianu, ale že to mi chodí do dedinky dobrý škriatok menom Hacker. Asi je tiež zaťažený na surovinové polia, ale u mňa zase na obilie. Chcela som si postaviť mlyn, ups ved stojí už aj pekáreň. A čo myslíš, nosí si aj svoje suroviny, alebo berie z našich? Ale na rozdiel od teba, ja som mu v profile poďakovala. A ty si jeden nevďačník nevďačný , ked mu ešte nadávaš za to, že sa ti stará o dedinky.
ja by som si pozrel koho mam na zastup a potom pozrel pod postel, ci tam nieje vypita flasa vodky... Nemusi byt hned vsetko na co si nepamatate hackerova robota. Najma ak vam pomaha...
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008
Napište tady už někdo, co se stalo té Alianci.... taky bych se to ráda dozvěděla Díky
woodoo panenka- Počet príspevkov : 21
Registration date : 23.06.2008
gorgo, dobré A čo potom, keď bude pod tou posteľou ten škriatok hacker?
@woodoo panenka, tiež čakám, že vedenie nám podá presnejšie info. Určite to preverovali v ALIANCII. Ja už ich diplomata otravovať nechcem.
@woodoo panenka, tiež čakám, že vedenie nám podá presnejšie info. Určite to preverovali v ALIANCII. Ja už ich diplomata otravovať nechcem.
Tak mu dam par po papuli a prikazem aby skody napravil, ale bohuzial skriatkovia su len v rozpravkach a hackeri pod postelou...? Snad iba tak pod postelou nevernej manzelky v case necakaneho navratu manzelaErien napísal:gorgo, dobré A čo potom, keď bude pod tou posteľou ten škriatok hacker?
Ale dost srandy, fakt uz napiste co sa stalo, ja uz nebudem spamovat, slubujem.
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008
Takze pre vysvetlenie tym, ktori nevedia co sa stalo:
par hracom z A. sa udajne niekto hackol na ucty a poslal utoky na vlastnych hracov, povyhadzoval vedenie z aliancie, preto zalozili novu ali NALI ... jasne, ze nam sa to hodi, ale kedze som uz mala presne take skusenosti s hackerom ako oni nezavidim im ... mnohi clenovia byvalej DT urcite budu vediet o com hovorim: vtedy sa mi hackol niekto na ucet a poslal utok na nepriatela - vyhodil ma z ali ... mala som jedno stastie, ze som presne sedela pri pc, ale poviem vam bol to sok pozerat ako miznu vojaci a utoky sa mnozia - stihla som to vsak odvolat ... zial vsetky zlatky mi minul na hovadiny.
Takze s hackermi nie je sranda.
Pre Erien: mame prestat utocit? Poviem ti, napriek tomu v akej su situacii neustale utocia na nas, tak preco mame prestat my? Jednam s nimi o DoN uz hodnu chvilu a stale maju nejake vyhovorky a preco este nie - mam pocit, ze tahaju cas ... a to siria o nas, ze my nie sme ochotni - omyl - tych pokusov z nasej strany bolo viac a nie preto, ze sa bojime, ale z tohoto konfliktu profituju hlavne EMPs a Husite - pripravuju sa v plnom prude na natarov.
par hracom z A. sa udajne niekto hackol na ucty a poslal utoky na vlastnych hracov, povyhadzoval vedenie z aliancie, preto zalozili novu ali NALI ... jasne, ze nam sa to hodi, ale kedze som uz mala presne take skusenosti s hackerom ako oni nezavidim im ... mnohi clenovia byvalej DT urcite budu vediet o com hovorim: vtedy sa mi hackol niekto na ucet a poslal utok na nepriatela - vyhodil ma z ali ... mala som jedno stastie, ze som presne sedela pri pc, ale poviem vam bol to sok pozerat ako miznu vojaci a utoky sa mnozia - stihla som to vsak odvolat ... zial vsetky zlatky mi minul na hovadiny.
Takze s hackermi nie je sranda.
Pre Erien: mame prestat utocit? Poviem ti, napriek tomu v akej su situacii neustale utocia na nas, tak preco mame prestat my? Jednam s nimi o DoN uz hodnu chvilu a stale maju nejake vyhovorky a preco este nie - mam pocit, ze tahaju cas ... a to siria o nas, ze my nie sme ochotni - omyl - tych pokusov z nasej strany bolo viac a nie preto, ze sa bojime, ale z tohoto konfliktu profituju hlavne EMPs a Husite - pripravuju sa v plnom prude na natarov.
Kiya- Počet príspevkov : 115
neda mi neprispieť ak tam mali hackera tak ten hacker bol asi nejaký mäkký lebo už ked sa dostane tam kde sa dostal a rozposlal utoky medzi vlastnými hračmi a povyhadzoval ich von s ali tak prečo posielal utoky na vedlajšie dediny dival som hlavne mali ich tak ako predtým velke ked sa už hacknem tak urobým čím najväčšie škody a to na hlavných dedinach taký jankovo s 22 dedinami ani nepocíti keby stratil 2 dediny vydím to podla seba a to mam 16 dedin keby som teraz 1 stratil tak to neni až taka škoda
rosomak- Počet príspevkov : 124
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
DET :: Spolocne forum :: WORLD OF WAR
Strana 1 z 5
Povolenie tohoto fóra: