ALIANCIA-PRESKUPENIE
+16
sikon
jojsi
melanche
sklicko21
soild
rosomak
woodoo panenka
gorgo
pirhi
dajatron
Johnny Bravo
Erien
sobik33
Nemo
Kiya
Robertus SPQR
20 posters
DET :: Spolocne forum :: WORLD OF WAR
Strana 3 z 5
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ALIANCIA-PRESKUPENIE
Žije to tu, to som rada, že som to tu rozprúdila.
@ Nemo, ak chceš mať prehľad čo sa deje v ali, pozeraj si aj verejné fora a travianske forum. tam sú rôzne názory Ak hráči ešte nezistili, niektoré ali majú v profile ali aj prístup na svoje verejné forum. je to dobrá vec, tam sa može vykecať bárskdo a dozviete sa tam dosť veľa o politickej situácii na servere. Prečítam si názory hráčov, ak sa jedná o niečo podstatnejšie, tak sa spýtam na to diplomatov. Diplomati mi odpovedia to čo chú oni(to viem tiež) no a potom si to pekne dám dohromady a vyjde mi z toho to čo mi vyjde. To mi na všeobecný prehľad ako diplomatovi postačuje. Ja ani iné nepotebujem, iba vedieť, či don, alebo spojenectvá budu prospešné aj pre našu ali. To je práca diplomata. No a ešte urovnávať konflikty.
@melanche, ale ja predsa nie som kompetentná na to, aby som tu oznamovala čo sa deje. To má predsa robiť vedenie. Vedenie malo okamžite informovať ali, aby sme neboli aj my dezorientovaní čo sa v takej ali vlastne deje. To je hlavná spravodajská agentúra. Ja som iba ako regionálne noviny. no a tieto reginálne noviny si dovolili kritizovať hlavnú spravodajskú agentúru, že spravodajstvo nedáva čerstvé, že vlastne kupujeme staré noviny.
@jojsi, kto vlastne si? poznáme sa? Nie? Ako je to možné, ved sme v jednom spoločenstve a navzájom sa nepoznáme.
Ale ja som na našom fore dávala svoje návrhy na lepší chod spoločenstva, ale vedenie DET ich bohužial neprijalo.
@all , čo myslíte, som špion? A ešte mi prosím upresnite ali, pre ktorú robím špionáž, lebo už mám z tých obvinení chaos.
No a teraz sa pozrite, ako stúpol príliv dopisovateľov na tomto fóre. A kto sa o to zaslúžil?
@ Nemo, ak chceš mať prehľad čo sa deje v ali, pozeraj si aj verejné fora a travianske forum. tam sú rôzne názory Ak hráči ešte nezistili, niektoré ali majú v profile ali aj prístup na svoje verejné forum. je to dobrá vec, tam sa može vykecať bárskdo a dozviete sa tam dosť veľa o politickej situácii na servere. Prečítam si názory hráčov, ak sa jedná o niečo podstatnejšie, tak sa spýtam na to diplomatov. Diplomati mi odpovedia to čo chú oni(to viem tiež) no a potom si to pekne dám dohromady a vyjde mi z toho to čo mi vyjde. To mi na všeobecný prehľad ako diplomatovi postačuje. Ja ani iné nepotebujem, iba vedieť, či don, alebo spojenectvá budu prospešné aj pre našu ali. To je práca diplomata. No a ešte urovnávať konflikty.
@melanche, ale ja predsa nie som kompetentná na to, aby som tu oznamovala čo sa deje. To má predsa robiť vedenie. Vedenie malo okamžite informovať ali, aby sme neboli aj my dezorientovaní čo sa v takej ali vlastne deje. To je hlavná spravodajská agentúra. Ja som iba ako regionálne noviny. no a tieto reginálne noviny si dovolili kritizovať hlavnú spravodajskú agentúru, že spravodajstvo nedáva čerstvé, že vlastne kupujeme staré noviny.
@jojsi, kto vlastne si? poznáme sa? Nie? Ako je to možné, ved sme v jednom spoločenstve a navzájom sa nepoznáme.
Ale ja som na našom fore dávala svoje návrhy na lepší chod spoločenstva, ale vedenie DET ich bohužial neprijalo.
@all , čo myslíte, som špion? A ešte mi prosím upresnite ali, pre ktorú robím špionáž, lebo už mám z tých obvinení chaos.
No a teraz sa pozrite, ako stúpol príliv dopisovateľov na tomto fóre. A kto sa o to zaslúžil?
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
nemyslis,ze ked to pisala este o Tvojom prispevku nevedela ? Mimochodom, rozbime ich.Je to prilezitost aj ked hnusna ale je. Moc sa my nechce pozerat ako vyhra EMPs alebo Husite.Ja chcem vidiet na konci servera meno nasej ali ako vitazne .fanusikfoh napísal:Er? a mne si nenapisala nic?
Ok tak az teraz som si vsimol casy kedy boli prispevky uverejnene.Pardon.
sikon- Počet príspevkov : 17
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008
@fanusikfoh , neviem čo ti mám na to napísať. Ja si teraz pripadám, ako keby som zastavila boje proti ALIANCII. Sakra, ja mám ale moc. Niekto môže rozkazovať a nik ho neposlúcha a ja tu napíšem len tak že čo by sa zo slušnosti patrilo a zisťujem, že som zastavila boje proti ALIANCII.
Nočný rozkaz od Erien: boje sú zahájené!!! tak šup šup chlapci
fanusikfoh
Nočný rozkaz od Erien: boje sú zahájené!!! tak šup šup chlapci
fanusikfoh
Jednu vec mam na teba Erien a neda mi nenapisat to ... je pekne, ze sa zaujimas o dianie v ali, ale nie je pekne rozputavat "boje" v nasom spolocenstve a podpokopavat doveru hracov vo vedenie ... mas prehlad co sa deje v jednotlivych sestrach? kazda ma vlastne vedenie a funguju a spolupracuju - lenze je jedna vec starat sa o fungovanie jednej ali a druha vec udrziavat kontakt (a nielen konverzaciu v ramci slusnosti) so sesterskymi ali (mat prehlad o celom fungovani) - to je zas moja praca a praca vedenia DET - dennodenne vybavovat more sprav (odpovedame kazdemu, ked treba poradime) ... spytaj sa v ktorejkolvek so sestier ci sme s nimi v kontakte - osobne som sa informovala kazdy den o stave utokov na ich ali, podpory a pripadne akcie.
Podkopavas tu doveru hracov, co tu travia more casu, aby vsetkym hracom spolocenstva DET pomohli tento server dohrat a zvitazit - velakrat celime nesuhlasom zo strany hracov, ale sama vies, ze kazdemu sa neda vyhoviet (kolko ludi, tolko chuti) snazime sa vsak najst vzdy riesenie, ktore bude vyhovovat kazdemu (alebo aspon vacsine) ... ak ti zalezi na ali (myslim cele spolocenstvo), tak sa snaz hracov povzbudovat a nie znechucovat - toto je zas moja objektivna kritika na teba
Podkopavas tu doveru hracov, co tu travia more casu, aby vsetkym hracom spolocenstva DET pomohli tento server dohrat a zvitazit - velakrat celime nesuhlasom zo strany hracov, ale sama vies, ze kazdemu sa neda vyhoviet (kolko ludi, tolko chuti) snazime sa vsak najst vzdy riesenie, ktore bude vyhovovat kazdemu (alebo aspon vacsine) ... ak ti zalezi na ali (myslim cele spolocenstvo), tak sa snaz hracov povzbudovat a nie znechucovat - toto je zas moja objektivna kritika na teba
Kiya- Počet príspevkov : 115
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008
Do riti babi, spravajte sa ako kolegine z jednej frakcie a nehadajte sa stale, Spravte to aspon pre mna :-)
Anonymný- Anonymný
no my sa nehadame - vyjadrujeme svoj nazor a kazda z nas je z inej frakcie
Kiya- Počet príspevkov : 115
Erien napísal:
a proč by si nebyla kompetentní? vždyť si přeci ve vedení ali DET-M&T.. a tady tohleto fórum je společné nebo nám má poskytovat informace jen vedení ali DET a vedení ostatních spojeneckých ali či našich sester si teda budou nechávat informace jen pro sebe?
potom to teda nechápem..
melanche- Počet príspevkov : 101
Registration date : 27.04.2008
No tak na tie osočovania som už zviknutá. Špion a rozvracač ali to už je obohraté. Je tu novinka, podkopávam dôveru.
Kurnik, čoho sa ja ešte nedočkám. A tieto všetky medaily si vyslúžim iba tým, že sa ozvem a hlave proti vedeniu.
Ale to, čo hovoríš, že komunikovať je časovo náročné sa dá predsa zjednodušiť tým, že sa to napíše na spoločné forum. Alebo nebodaj už je tu tajné všetko? Za chvíľu sa mi bude zdať, že aj vedenie je tajné A tá informovanosť sestier? Asi taká istá ako naša. Kto vie, čo sa deje na servere? Veď ani špionom nemôžeme veriť. Aj tí môžu hovoriť to, čo chceme počuť, nie?
No nič, idem za cawkoom pozreť na fora iných ali. Ak nenájdete nejakú ali v top, tak sa nečudujte, rozvrátila som ju. Svojim príspevkom na ich fore. Využijem svoje zbrane v plnom rozsahu.
Tá posledná veta od Kiyi mi ušla. A nepochopila som ju. Myslíš to, že hráči rušia účty? Alebo čo máš konkrétne na mysli. Poprosím hráčov nech sa vyjadria k tomu, čím ich svojimi príspevkami a svojou hrou znechucujem v tejto hre, tak, že už to hrať nechcú.
@melanche, dnes v noci sa nejakí hackri nabúrali do účtov ali ALIANCIA a narobili im tam šarapaty. Povyhadzovali velenie z ali a pomenili im heslá a poslali vojská na svojich spoluhráčov.
Kurnik, čoho sa ja ešte nedočkám. A tieto všetky medaily si vyslúžim iba tým, že sa ozvem a hlave proti vedeniu.
Ale to, čo hovoríš, že komunikovať je časovo náročné sa dá predsa zjednodušiť tým, že sa to napíše na spoločné forum. Alebo nebodaj už je tu tajné všetko? Za chvíľu sa mi bude zdať, že aj vedenie je tajné A tá informovanosť sestier? Asi taká istá ako naša. Kto vie, čo sa deje na servere? Veď ani špionom nemôžeme veriť. Aj tí môžu hovoriť to, čo chceme počuť, nie?
No nič, idem za cawkoom pozreť na fora iných ali. Ak nenájdete nejakú ali v top, tak sa nečudujte, rozvrátila som ju. Svojim príspevkom na ich fore. Využijem svoje zbrane v plnom rozsahu.
Tá posledná veta od Kiyi mi ušla. A nepochopila som ju. Myslíš to, že hráči rušia účty? Alebo čo máš konkrétne na mysli. Poprosím hráčov nech sa vyjadria k tomu, čím ich svojimi príspevkami a svojou hrou znechucujem v tejto hre, tak, že už to hrať nechcú.
@melanche, dnes v noci sa nejakí hackri nabúrali do účtov ali ALIANCIA a narobili im tam šarapaty. Povyhadzovali velenie z ali a pomenili im heslá a poslali vojská na svojich spoluhráčov.
Erien napísal:No tak na tie osočovania som už zviknutá. Špion a rozvracač ali to už je obohraté. Je tu novinka, podkopávam dôveru.
Erien, muozes tu prosim vsetkym vysvetlit preco ti trvalo takmer dva dni napisat aky je duovod preskupenia v Aliancia resp NALI?? Ako prva si spomenula ze ho poznas a napriek tomu si cely tento cas vyuzila na to aby si tu osocovala vedenie DET?? dakujem
turgooon- Počet príspevkov : 36
Registration date : 08.08.2008
WAW....nejaky cas tu nie som a co sa tu rozprudila za debatka ......1. ohladom utocenia, neutocenia na A po ich neferovom oslabeni tretou stranou....co tu riesite....ved to by mal byt pre nas jasny signal strojnasobit pocet utokov ci uz fake alebo real......proste zivot je svina-traviansky nevynimajuc....ja som vyse 3 tyzdne bol bez netu zasluhov mojho providera a neziadal som Alianciu cez niekoho aby na mna neutocili ze nemozem hrat.....proste som si zariadil ludi ktori to tahali za mna tak ako najlepsie vedeli a hralo sa....a viem si docela pekne predstavit odpoved na moju ziadost: ahojte Aliancia....poprosim vas neutocte na sharka nema chudak net...nevie sa 100% branit...pockajte kym to nejak vyriesi a potom si to znova rozdate....lebo viete ked mu doma nacapate utok a rozbijete mu ho tak uz na vas nebude moct utocit.....
2.ohladom zmyslu utokov medzi nasimi alianciami....gorgo to napisal fantasticky-vazne,.....ja iba dodam ze zazil som par hracov co si stavalo popku aj armadu celkom slusne....pohodicka mier.....zrazu vojna a manik naplanoval prvu akciu pre par kolegov a prisli o komplet utoky.....tak ho to znechutilo ze to zabalil...dovod jednoduchy....nemal s tym skusenosti nevedel ako sa utoci...netvrdim ze sa to nemoze stat mne...moze ale to ze uz zo tri mesiace planujem utoky pre hracov voci Aliancii a este sme neprisli k nejakym velkym stratam....to hovori samo za seba....vyzdvihnem priklad rosomak, jojsi.....tito chalani ked sme zacinali utocit tak boli utocne lamky ale teraz si veselo a USPESNE utocia a robia velmi pekne vysledky, a nebojim sa tvrdit ze su uz shopni robit aj utocne akcie pre vacsiu skupinu.....a to len vdaka tomu ze utocia da sa povedat na otocky....
3. co sa tyka vedenia DET verte ci nie kazdy z nas dava do toho hafo casu...niekedy az tolko ze nam nezostava cas hrat vlastnu hru....musime venovat vela casu uceniu niektorych menej vyzretych hracov, dalej velmi dokladne zvazovat co pustime von, sledovaniu co sa na servri deje, zistovat nove informacie, vyhodnocovat ich....proste 24 hodin je malo...popritom musime spat, pracovat, venovat sa rodinam a niekedy sa ist aj vysrat....a ked citam nieco take ako pisala Erien ze na to aby ali dostala info je tu vedenie hoc ja ho mam ale z principu to nepoviem.....mam chut z toho cloveka(spoluhraca) vlozit si dva prsty do hrdla....
4.posledna vec co chcem tu napisat je kritika Erien......zamysli sa nad sebou holka....skus poprosit na ulici nejakeho nahodneho chodca nech si precita tvoje prispevky, nezaujate bez toho aby vedel ze prispievatel Erien si ty a potom sa ho spytaj aky nazor ma na prispevky Erien......asi by mal taky nazor aky som si spravil ja ked som dosiel z DT na toto forum a vobec som nevedel kto-co si zac......ale po prestudovani fora som pochopil preco niektori ludia o tebe hovorili moc nechutne(vtedy-este som necital od teba nic...som sa ta zastaval, sak ved nemoze byt az tak hrozna....ale po precitani toho fora som POCHOPIL...robis tu zo seba mucenika ktoreho kazdy kritizuje a nikto nechape.....a pritom 8 z 10 tvojich prispevkov je kritika bez realne konstruktivneho riesenia....
....presne jak si pisala na FORE pre NORMALNYCH..(waw odkial to vies)...tebe staci ku stasitu ze budes simsitcit do konca servra a budes z toho happy ako na sk1...mne ku stastiu treba utocit a utocit....that`s all...
a vlastne nie.....ked uz si ma tu tak skryte spominala....ano bol som to ja a odporucim ti to znova...prestan hrat www.travian.sk a zacni hrat www. charitavian.sk .......budes the best
ps:....ked budete reagovat na moj prispevok poprosim necitovat cely clanok koli prehladnosti...dik
2.ohladom zmyslu utokov medzi nasimi alianciami....gorgo to napisal fantasticky-vazne,.....ja iba dodam ze zazil som par hracov co si stavalo popku aj armadu celkom slusne....pohodicka mier.....zrazu vojna a manik naplanoval prvu akciu pre par kolegov a prisli o komplet utoky.....tak ho to znechutilo ze to zabalil...dovod jednoduchy....nemal s tym skusenosti nevedel ako sa utoci...netvrdim ze sa to nemoze stat mne...moze ale to ze uz zo tri mesiace planujem utoky pre hracov voci Aliancii a este sme neprisli k nejakym velkym stratam....to hovori samo za seba....vyzdvihnem priklad rosomak, jojsi.....tito chalani ked sme zacinali utocit tak boli utocne lamky ale teraz si veselo a USPESNE utocia a robia velmi pekne vysledky, a nebojim sa tvrdit ze su uz shopni robit aj utocne akcie pre vacsiu skupinu.....a to len vdaka tomu ze utocia da sa povedat na otocky....
3. co sa tyka vedenia DET verte ci nie kazdy z nas dava do toho hafo casu...niekedy az tolko ze nam nezostava cas hrat vlastnu hru....musime venovat vela casu uceniu niektorych menej vyzretych hracov, dalej velmi dokladne zvazovat co pustime von, sledovaniu co sa na servri deje, zistovat nove informacie, vyhodnocovat ich....proste 24 hodin je malo...popritom musime spat, pracovat, venovat sa rodinam a niekedy sa ist aj vysrat....a ked citam nieco take ako pisala Erien ze na to aby ali dostala info je tu vedenie hoc ja ho mam ale z principu to nepoviem.....mam chut z toho cloveka(spoluhraca) vlozit si dva prsty do hrdla....
4.posledna vec co chcem tu napisat je kritika Erien......zamysli sa nad sebou holka....skus poprosit na ulici nejakeho nahodneho chodca nech si precita tvoje prispevky, nezaujate bez toho aby vedel ze prispievatel Erien si ty a potom sa ho spytaj aky nazor ma na prispevky Erien......asi by mal taky nazor aky som si spravil ja ked som dosiel z DT na toto forum a vobec som nevedel kto-co si zac......ale po prestudovani fora som pochopil preco niektori ludia o tebe hovorili moc nechutne(vtedy-este som necital od teba nic...som sa ta zastaval, sak ved nemoze byt az tak hrozna....ale po precitani toho fora som POCHOPIL...robis tu zo seba mucenika ktoreho kazdy kritizuje a nikto nechape.....a pritom 8 z 10 tvojich prispevkov je kritika bez realne konstruktivneho riesenia....
....presne jak si pisala na FORE pre NORMALNYCH..(waw odkial to vies)...tebe staci ku stasitu ze budes simsitcit do konca servra a budes z toho happy ako na sk1...mne ku stastiu treba utocit a utocit....that`s all...
a vlastne nie.....ked uz si ma tu tak skryte spominala....ano bol som to ja a odporucim ti to znova...prestan hrat www.travian.sk a zacni hrat www. charitavian.sk .......budes the best
ps:....ked budete reagovat na moj prispevok poprosim necitovat cely clanok koli prehladnosti...dik
shark999- Počet príspevkov : 167
Pekny príspevok shark
Myslim ze sme dost casu venovali tomu co sa vlastne stalo ALIANCII ,teraz to uz vieme a MYSLíM že je načase planovat dalšie vlny utokou pretože NALI A SESTRY na nás DET c utočí bez prestavky
TAKZE to tu zamknite a podme na nich
Myslim ze sme dost casu venovali tomu co sa vlastne stalo ALIANCII ,teraz to uz vieme a MYSLíM že je načase planovat dalšie vlny utokou pretože NALI A SESTRY na nás DET c utočí bez prestavky
TAKZE to tu zamknite a podme na nich
dajatron- Počet príspevkov : 228
@shark, ešte raz vďaka za doporučenie linkov na iné servery. Ďakujem, ale ostanem hrať travian. Náhodný chodec z ulice by možno v tých mojich príspevkoch aj postrehol, že si to tu užívam a píšem aj z humorom. No a samozrejme kritika sa nikomu nepáči. No a že tu píšem moje názory? Veď na to je predsa forum. Alebo nie? No a na forum pre normálnych sa možeš kľudne prihlásiť. No a keď som príčinou zastavenia bojov na ALIANCIU, tak chlapci, do toho. Šup, šup.To bol povel na útoky.
P.S.: vďaka shark, že si sa ma zastával. Neviem síce kde a neviem prečo, ale za každé zastanie sa pekne poďakujem.
P.S.: vďaka shark, že si sa ma zastával. Neviem síce kde a neviem prečo, ale za každé zastanie sa pekne poďakujem.
Kiya napísal:Vies co je tvoj problem? akekolvek info sem dame, vsetko spochybnujes, ale to co mas od Aliancie to je podla teba vzdy pravda ... myslis si, ze by sme ohrozili vlastnu ali a vlastnych hracov? NIKDY ... ani na chvilu si nepripustila, ze by ta aj Aliancia mohla deziformovat - zato nas za to kritizujes ... jasne kritika musi byt, ale objektivna - na Alianciu som od teba necitala este ziadnuErien napísal:No, fakt pekná reč Kiya. Ale na mňa akosi nepôsobí. Zaujalo ma iba: informovaní sú iba spoľahliví hráči, a vyhrážky na slabších hráčov od nepriateľov...
Je tu forum. Forum je na to, aby sa tu hráči dozvedeli informácie takéhoto tipu. Mne nik neoznamoval, že by niekto robil na neho nátlak z inej ali, že nech ho dá na zástup. A to sa mi zdá nepravdepodobné, že by také niečo aj niekto robil, bo by ho čakal pozdrav od MH, alebo minimálne pozdrav z ali. A to slovo spoľahliví hráči by som zamenila na zainteresovaní. Lebo podľa mňa, ak sú hráči spoľahliví na to, aby pomáhali s podporami a posielaním surovín, tak sú spoľahliví aj na to, aby sa tu dozvedeli info o všeobecnom prehľade spolčenstva od kompetentných a nie z for iných ali. Myslím, že je to voči hráčom fer.
A gorgo, veľa som z toho nepochopila, ale ak narážaš na to, že neviem na čo sú kasárne, tak viem. Na výrobu peších jednotiek. A čo sa týka výroby v mojich kasárňach, tak vyrobili dosť pretoriánov, ktorí už zachránili veľa dedín. A vedela som, že idú na istú smrť. Ale to s tými sterilnými a nesterilnými ošípanými som pochopila.
I mne sa to zdá :-(...
Johnny Bravo- Počet príspevkov : 155
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 16.06.2008
Erien napísal:
Ja
Johnny Bravo- Počet príspevkov : 155
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 16.06.2008
Zahranično- politický komentár, regionálneho spravodajstva DET-M&T:
Kto najviac profitoval z toho, čo sa ali ALIANCIA stalo? Táto otázka vŕta asi veľa hráčom v hlave. Mne tiež. S ali DET stačilo hodiť DoN a bolo by po bojoch. Stačilo iba napísať, že s DoN súhlasia. A s ostatnými silnejšími ali mali spojenectvá. Kto im zničil ich 8 mesačnú prácu? A prečo? Kto tým vlastne čo získal? Ako premýšľam, tak premýšľam, na koreň veci prísť nemôžem. A ako sa dá takému niečomu zabrániť, aby sa to nestalo aj nám? Ja len tak polemizujem a budem rada, ak sa niekto pripojí.
Johnny, si star
Kto najviac profitoval z toho, čo sa ali ALIANCIA stalo? Táto otázka vŕta asi veľa hráčom v hlave. Mne tiež. S ali DET stačilo hodiť DoN a bolo by po bojoch. Stačilo iba napísať, že s DoN súhlasia. A s ostatnými silnejšími ali mali spojenectvá. Kto im zničil ich 8 mesačnú prácu? A prečo? Kto tým vlastne čo získal? Ako premýšľam, tak premýšľam, na koreň veci prísť nemôžem. A ako sa dá takému niečomu zabrániť, aby sa to nestalo aj nám? Ja len tak polemizujem a budem rada, ak sa niekto pripojí.
Johnny, si star
Ty si stale hudies svoje aj ked niekolko krat bolo napisane ze to DoN sa len tak nedalo hodit, lebo oni ho odmietli niekolko krat. Ale pokusim sa tedda nadviazat na to co sa tu ty neodvazis napisat aby si zas nebola zla.Erien napísal:Zahranično- politický komentár, regionálneho spravodajstva DET-M&T:
Takze neaky hacker sa nabural do uctov aliancie, ktra nas nicila a my sme sa nezmohli na odvetu tak niekto z nas sa im potom logicky hackol na ucty, alebo popytal niekoho aby to urobil namiesto toho aby sme na kolenach zacali alianciu odprosovat a surkami uplacat ich hladne krky po tych aj tak smiesnych stratach co na nas ''farmach'' mali. Lebo hacker bolo nase jedina vychodisko z tejto dopredu prehranej vojny v ktorej sa zbytocne zabijali vojacikovia, ktory sa mohli pouzit na ine dolezitejsie ucely. Viete ako to napriklad pekne vyzera ked mam v dedine 2000 pretorianov 1500 ostepov a 1000 phalanxov. A ked mi na to niekto zautoci tak su zrazu z toho take skarede nezaokruhlene cisla!
(ironizujem tak ma prosim neberte vazne, ale vazne sa nad tym zamyslite)
Este jedna vec. KPS, ALIANCIA a EMPS spojenectva maju, len my tu takto sarapatime a nedame si povedat, ved stavajme ten div spolocne a nebime sa!
gorgo- Počet príspevkov : 235
Tak to heknutie je blbosť( možno aj vymyslene lebo ja som si žiadne škody na ich hráčoch nevšimol ), to keby som sa ja vedel heknuť na niekoho tak určite na MH a to by mali oveľa večšie straty ALIANCIA
soild- Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008
To je napad, nech niekto blokne MH aby vedel ake to je byt bloknuty pre nic za nic...soild napísal:Tak to heknutie je blbosť( možno aj vymyslene lebo ja som si žiadne škody na ich hráčoch nevšimol ), to keby som sa ja vedel heknuť na niekoho tak určite na MH a to by mali oveľa večšie straty ALIANCIA
gorgo- Počet príspevkov : 235
soild napísal:Tak to heknutie je blbosť( možno aj vymyslene lebo ja som si žiadne škody na ich hráčoch nevšimol ), to keby som sa ja vedel heknuť na niekoho tak určite na MH a to by mali oveľa večšie straty ALIANCIA
dobry bod. Erien vidno ako ti A pise, co sa im hodi. Ak ti diplomati A pisu pravdu, ukaz mi pls travilog kde jeden hrac byvalej ALIANCIA sposobil obrovske skody/straty svojmu spoluhracovi? Jak cumim tak cumim na top 10 tak deff body maju len po utokoch od nas. Cize ten "hack" je take iste klamstvo od A ako, ze oni chcu s nami DoN MH by mal vediet, z akeho uctu bol hack na ktory podla IP atd. Ja som hackovanie ally zazil, takze mna nejaky kecalek neoblbne.
Shark poslal HS, aby sme ich celych spehli, oni sa posrali a rozpustili ally na 24 hodin, lebo sa bali ze maju speha a ten pekne nahlasi stavy ich armad doma Na uvedomenie si pravdy staci uvazovat a nespekulovat o konspirancnych teoriach
Lenze Erien sa tu bude radsej dohadovat s vlastnymi spoluclenmi a verit slovu boziemu od A.
Erien aj ja som ta zastaval, ked este melanche pisala, ze ludi podrypavas... a nasledne som sa jej musel ospravedlnit. Hras simcity, mne ok, ale potom bud taka laskava a nemudruj do veci vojenskych, ktore su pre travian dolezite. A hlavne, rozhodni sa, ci veris A alebo DET.
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
To Nemo: Podla teba rozpustili ally len kvoli spehovaniu? a To ked budeme posielat 1 speha kazdy den, tak sa budu stale rozpadat?
Anonymný- Anonymný
to sa nevie, vie sa len ze su zufali, vladne tam poda vsetkho "hon na carodejnice"
a lepsie to nebude. Ja osobne som bol za DoN, ale ako aj ty uz vies, dosla mi trpezlivost.
a lepsie to nebude. Ja osobne som bol za DoN, ale ako aj ty uz vies, dosla mi trpezlivost.
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Nemo, chcem nechcem, musím sa tomu smiať. Sympatizant ali A, verím im ako slovu Božiemu, rozvraciam ali DET....A to ako si na to prišiel? Ja som to písala v niektorých mojich príspevkoch? Ja tam tieto konkrétnosti vôbec nevidím.
Čo tým básnik chcel povedať?:
sympatizant? - iba pre to, že som napísala, že by sme im mohli navrhnúť dobré gesto a nechať ich nech sa z toho spamätajú? Keby sa to stalo inej ali a navzájom by ste útočili, navrhnem to aj tak. To vieš, som mierotvorca. Bol to iba moj pocit, moje gesto dobrej vôle. A prečo mám zrazu dojem, že som zastavila boje na ali A?
Verím im ako slovu Božiemu- No tak na tom som sa zasmiala najviac. Pýtala som sa ich, čo sa deje, či sa už chystajú na natarov. No a bolo mi odpovedané, že mali v ali hackerov, alebo hackera, ktorý im tam narobil šarapatu. Povyhadzoval z ali a pomenil im heslá. Nemohli sa dostať na účty a museli písať mh, aby ich odblokol. To je všetko. Na to, aké škody im tam napáchal som sa nepýtala. A načo?
rozvraciam ali DET? - čím? Tým, že som reagovala na Kiyn výrok, že rokuje o DoN a ali A rokovanie naťahuje? Na našom fore som písala ešte v čase, keď boje boli v začiatkoch, aby sa rokovalo o DoN. Poslali ste ma hrať simcity. Aj ty. A tiež si ma tam obvinil že rozvraciam ali.
Čo tým básnik chcel povedať?:
sympatizant? - iba pre to, že som napísala, že by sme im mohli navrhnúť dobré gesto a nechať ich nech sa z toho spamätajú? Keby sa to stalo inej ali a navzájom by ste útočili, navrhnem to aj tak. To vieš, som mierotvorca. Bol to iba moj pocit, moje gesto dobrej vôle. A prečo mám zrazu dojem, že som zastavila boje na ali A?
Verím im ako slovu Božiemu- No tak na tom som sa zasmiala najviac. Pýtala som sa ich, čo sa deje, či sa už chystajú na natarov. No a bolo mi odpovedané, že mali v ali hackerov, alebo hackera, ktorý im tam narobil šarapatu. Povyhadzoval z ali a pomenil im heslá. Nemohli sa dostať na účty a museli písať mh, aby ich odblokol. To je všetko. Na to, aké škody im tam napáchal som sa nepýtala. A načo?
rozvraciam ali DET? - čím? Tým, že som reagovala na Kiyn výrok, že rokuje o DoN a ali A rokovanie naťahuje? Na našom fore som písala ešte v čase, keď boje boli v začiatkoch, aby sa rokovalo o DoN. Poslali ste ma hrať simcity. Aj ty. A tiež si ma tam obvinil že rozvraciam ali.
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
DET :: Spolocne forum :: WORLD OF WAR
Strana 3 z 5
Povolenie tohoto fóra: