ALIANCIA-PRESKUPENIE
+16
sikon
jojsi
melanche
sklicko21
soild
rosomak
woodoo panenka
gorgo
pirhi
dajatron
Johnny Bravo
Erien
sobik33
Nemo
Kiya
Robertus SPQR
20 posters
DET :: Spolocne forum :: WORLD OF WAR
Strana 5 z 5
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ALIANCIA-PRESKUPENIE
Kiya napísal:Johnny Bravo napísal:Nemo napísal:Johnny Bravo napísal:Kiya napísal:A este jedna vec: stale sa pytas co robi vedenie DET... tak ja sa pytam co robi vedenie DET-M&T?
Hoplaaaa ...Nehádž všetkých do jedného vreca! ...Ja sa idem potrhať keď ma niekto z Vás požiada o pomoc! a pomoc zháňam v minúte! hneď! Ako prvý posielam podpory, ako prvý posielam obilie, oslovujem hráčov AJ osobne o podpory a ešte taká maličkosť obetúvavam sa Stal som sa volavka ...(PS: i keď prerábam byt, starám sa o "Vás" )
na teba nepadlo ani jedno zle slovo
Nie? šak čitaj poriadne ...napíšem ti veľkým: "CO ROBI VEDENIE DET-M&T?" ak sa nemýlim som vo vedení, či už nie? Degradovali ma? ...
Johny precitaj si to lepsie - Erien chce stale vediet co robime my, ale ona sa nikdy neobtazovala oznamit co robite vy ... ona chce vediet vsetko co sa deje v DET, ale nas neinformuje co sa deje u vas ... okrem toho kazda sestra ostosest utoci na Alianciu a jej sestry, vy utocite tiez? v kazdej sestre o tom vedenie informuje, len u vas nic - Johny o tvojich utokoch vieme a co ostatni?
EDIT: po peknej správe od Eri to tu opravujem ...Vraj sa chválim tak pardon. Vedenie ma 2 fronty, teda u nás. Čo robí def a ja, o tom viete, Čo robi Erien a zvyšok o tom neviete a ani nebudete, lebo to Vám (no ani nám) nechcú vešať na nos!...Ďalej to nerozoberám, je to zbytočné...nemam slov ...
Naposledy upravil Johnny Bravo dňa Št september 18, 2008 12:22 pm, celkom upravené 1 krát.
Johnny Bravo- Počet príspevkov : 155
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 16.06.2008
Tak jsem si to tady celé přečetla - konec už né moc dobře - mezi tím NALI neexistuje a máme opět zpátky ALIANCIA... podle útoků to vypadá, že se jim nic nestalo!!!
Jsou na druhém místě, podle předchozího odkazu, armádu mají dost silnou...
Mezi tím, co jsme to tady rozebíraly a dohadovali se, jestli útočit nebo ne, tak oni stavěli armády. My neútočili... teda myslím tím naši alianci...
Takže celé jsme to trošku prospali, nemyslíte??? A jsme tam, kde jsme byli...
Mimochodem Erien, když jsi je tak bránila, tak jak to, že vidím v našich útocích, že na Tebe útočí rumcajz????!!!
Jsou na druhém místě, podle předchozího odkazu, armádu mají dost silnou...
Mezi tím, co jsme to tady rozebíraly a dohadovali se, jestli útočit nebo ne, tak oni stavěli armády. My neútočili... teda myslím tím naši alianci...
Takže celé jsme to trošku prospali, nemyslíte??? A jsme tam, kde jsme byli...
Mimochodem Erien, když jsi je tak bránila, tak jak to, že vidím v našich útocích, že na Tebe útočí rumcajz????!!!
woodoo panenka- Počet príspevkov : 21
Registration date : 23.06.2008
Erien napísal:Johnny, ukáž ako ťa to vytočilo. vieš, že vytočeného ťa mám rada.
Ale teraz ma napadla jedna vec. Bolo by fér od nás, keby sme teraz aspoň na chvíľu nechali hráčov ali ALIANCIA na pokoji a neútočili na nich, nech sa z toho spamätajú a dajú sa trošku dokopy. Iné je, keď sú tam špioni a iné, ak je tam tajná nelegálna návšteva. Mňa osobne by také niečo asi dosť šokovalo, keby sa mi stalo niečo také. Viem, nie je to sim city, ale to čo sa im stalo nebolo podľa pravidiel. A čo ked sa niečo také stane aj nám? A ešte k tomu vo vojne? Deň, dva v kľude by bodli každému.
Nie som právnik, ale viem, čo je obhajoba. A horeuvedený článok s obhajobou nič spoločné nemá. Len som tam napísala moju myšlienku. No a nevedela som, že sú moje myšlienky také silné, že som nimi zastavila útoky na ali A. Napísala som, že by bolo fér. Nenapísala som, že dávam rozkaz na zastavenie útokov.
No a čo robí druhá frakcia ali MT? Aetius vedie ali. Vďaka nemu, je v ali všetko v poriadku. To by malo tešiť všetkých. Ja som mu za spôsob vedenia ali veľmi vďačná a má môj obdiv. A čo robím ja? No predsa reprezentujem.
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
[quote="Erien"]@jojsi, ja by som to nenazvala podkopávanie vedenia. Ja by som skôr napísala -kritika. A kritizovala som za špatnú informovanosť hráčov.
Erien, co dodat? vlastne si kritizovala samu seba
melanche napísal:Erien napísal:
@melanche, ale ja predsa nie som kompetentná na to, aby som tu oznamovala čo sa deje. To má predsa robiť vedenie. Vedenie malo okamžite informovať ali, aby sme neboli aj my dezorientovaní čo sa v takej ali vlastne deje. To je hlavná spravodajská agentúra. Ja som iba ako regionálne noviny. no a tieto reginálne noviny si dovolili kritizovať hlavnú spravodajskú agentúru, že spravodajstvo nedáva čerstvé, že vlastne kupujeme staré noviny.
a proč by si nebyla kompetentní? vždyť si přeci ve vedení ali DET-M&T.. a tady tohleto fórum je společné nebo nám má poskytovat informace jen vedení ali DET a vedení ostatních spojeneckých ali či našich sester si teda budou nechávat informace jen pro sebe?
potom to teda nechápem..
Erien, co dodat? vlastne si kritizovala samu seba
turgooon- Počet príspevkov : 36
Registration date : 08.08.2008
No, ako hovoríš turgoon. Len ja viem čo sa v našej ali DET-MT deje. No a vlastne som pochopila, že čo sa deje v hlavnej "veliacej" ali ma zaujímať nemusí, len stačí ak budem plniť to, čo príde v hs, ktorú rozpošle Johnny. A kritiku na seba berem iba od hráčov našej ali, o ktorých sa snažím postarať čo najlepšie. No a ak chcete, aby som podávala hlásenia, čo sa deje v ali, tak mi napíšte komu tie hlásenia mám podávať a v akom časovom intervale. Lebo som dodnes nedostala pokyny s mojimi povinnosťami v spoločenstve. A že sa majú nejaké hlásenia podávať som nemala ani šajn.
Erien , teba by som nechcel mať doma ..... ty si hašterivá ženská
Vždy to dajak otočiš a nikto ti nevyhovie a všetko je zle ... teda skoro , no pokiaľ to nie je v určitej sekcii MT
Vždy to dajak otočiš a nikto ti nevyhovie a všetko je zle ... teda skoro , no pokiaľ to nie je v určitej sekcii MT
jojsi- Počet príspevkov : 137
Alliancia : DET
Registration date : 09.08.2008
@jojsi, ten článok je napísaný úplne obyčajným oznamovacím tónom. Kde tam vidíš hašterenie? A doma sa nehašterím, doma rovno trhám.
Erien napísal:No, ako hovoríš turgoon. Len ja viem čo sa v našej ali DET-MT deje. No a vlastne som pochopila, že čo sa deje v hlavnej "veliacej" ali ma zaujímať nemusí, len stačí ak budem plniť to, čo príde v hs, ktorú rozpošle Johnny. A kritiku na seba berem iba od hráčov našej ali, o ktorých sa snažím postarať čo najlepšie. No a ak chcete, aby som podávala hlásenia, čo sa deje v ali, tak mi napíšte komu tie hlásenia mám podávať a v akom časovom intervale. Lebo som dodnes nedostala pokyny s mojimi povinnosťami v spoločenstve. A že sa majú nejaké hlásenia podávať som nemala ani šajn.
ja mam dojem ze toto je spolocna sekcia, nie cast pre DET. Takze ak tu kritizujes vedenie, tak kritizujes cele vedenie sustavy aliancii - teda aj teba. Moc si tomu procesu informovania nepomohla, tak sa tu nehraj na spravodlivu a vseveducu,co tu upozornuje na neake chyby a radsej zacni od seba. A za vsetko hovori, ty beries kritiku iba od vasich hracov a sama kritizujes vsetko a vsetkych...
este ma napada, ze si tu spominala svoju ulohu "mierotvorcu", tak by tu viacery privitali, keby to smerovalo aj dovnutra aliancie, nielen v ramci vybavenia nasho neutocenia na Alianciu. Lebo svojimi prispevkami teda mier a dobre vztahy medzi nami nevytvaras.
turgooon- Počet príspevkov : 36
Registration date : 08.08.2008
To Woodo panenka: Pouzijem slovo, ktore sa tu pouziva najviac. Asi mas zlu informovanost. Pokial viem vacsina frakcii DET utoci na ALIANCIU. Da sa to spozorovat aj v analyseri, ved sa pozri sam .-)
Anonymný- Anonymný
Erien napísal:@jojsi, ten článok je napísaný úplne obyčajným oznamovacím tónom. Kde tam vidíš hašterenie? A doma sa nehašterím, doma rovno trhám.
Myslel som to iba obrazne ... no v žltej pošte si sa mi zda trošku iná ako na fore (žiadna žiletka)..... ale to je jedno.
JA Z MOJEJ STRANY KONČÍM NÁŠ DIALÓG LEBO K NIČOMU NEVEDIE A IDEM SA RADŠEJ VENOVAŤ ALIANCII, KTORÁ S NAMI NECHCE DON A STALĚ VIAC A VIAC NA NÁS ÚTOČÍ
jojsi- Počet príspevkov : 137
Alliancia : DET
Registration date : 09.08.2008
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
DET :: Spolocne forum :: WORLD OF WAR
Strana 5 z 5
Povolenie tohoto fóra: