ALIANCIA-PRESKUPENIE
+16
sikon
jojsi
melanche
sklicko21
soild
rosomak
woodoo panenka
gorgo
pirhi
dajatron
Johnny Bravo
Erien
sobik33
Nemo
Kiya
Robertus SPQR
20 posters
DET :: Spolocne forum :: WORLD OF WAR
Strana 2 z 5
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ALIANCIA-PRESKUPENIE
Pozri aj hacker moze byt lama. To ze sa vie haknut na ucet este neznamena, ze vie ako sa hra travian a cim by sposobil vatsiu skodu...rosomak napísal:neda mi neprispieť ak tam mali hackera tak ten hacker bol asi nejaký mäkký lebo už ked sa dostane tam kde sa dostal a rozposlal utoky medzi vlastnými hračmi a povyhadzoval ich von s ali tak prečo posielal utoky na vedlajšie dediny dival som hlavne mali ich tak ako predtým velke ked sa už hacknem tak urobým čím najväčšie škody a to na hlavných dedinach taký jankovo s 22 dedinami ani nepocíti keby stratil 2 dediny vydím to podla seba a to mam 16 dedin keby som teraz 1 stratil tak to neni až taka škoda
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008
gorgo napísal:Pozri aj hacker moze byt lama. To ze sa vie haknut na ucet este neznamena, ze vie ako sa hra travian a cim by sposobil vatsiu skodu...rosomak napísal:neda mi neprispieť ak tam mali hackera tak ten hacker bol asi nejaký mäkký lebo už ked sa dostane tam kde sa dostal a rozposlal utoky medzi vlastnými hračmi a povyhadzoval ich von s ali tak prečo posielal utoky na vedlajšie dediny dival som hlavne mali ich tak ako predtým velke ked sa už hacknem tak urobým čím najväčšie škody a to na hlavných dedinach taký jankovo s 22 dedinami ani nepocíti keby stratil 2 dediny vydím to podla seba a to mam 16 dedin keby som teraz 1 stratil tak to neni až taka škoda
zas na druhej strane čo tým taký hacker získa ked nevie hrat travi a nabura sa ? možno že mu niekto v zakulisí daval pokyny ?
dajatron- Počet príspevkov : 228
Registration date : 07.08.2008
Pre Kyia:
27.8 som napísala na fore dotaz na vedenie, ako je to s ali ALIANCIA a či sa vôbec s nimi vyjednáva. Odpovede na moj dotaz sú v našej sekcii. Pre mňa tie odpovede neboli lichotivé. A z tých odpovedí som sa vobec nedozvedela, že by sa ešte v zárodkoch rokovalo zo strany DET o zastavení bojov. Práve naopak. A predsa už vtedy sme všetci vedeli, že to bude ali oslabovať a že profitovať bude z toho niekto iný. Tak teraz sa ja ani ali ALIANCIA nečudujem, že na vami ponúknutú DoN nepristúpia oni.
A čo sa týka tých hackerov. Ak si to dala MH ten mal zistiť kto to urobil a vyvodil by dôsledky. Dotyčného hráča by patrične potrestal.
27.8 som napísala na fore dotaz na vedenie, ako je to s ali ALIANCIA a či sa vôbec s nimi vyjednáva. Odpovede na moj dotaz sú v našej sekcii. Pre mňa tie odpovede neboli lichotivé. A z tých odpovedí som sa vobec nedozvedela, že by sa ešte v zárodkoch rokovalo zo strany DET o zastavení bojov. Práve naopak. A predsa už vtedy sme všetci vedeli, že to bude ali oslabovať a že profitovať bude z toho niekto iný. Tak teraz sa ja ani ali ALIANCIA nečudujem, že na vami ponúknutú DoN nepristúpia oni.
A čo sa týka tých hackerov. Ak si to dala MH ten mal zistiť kto to urobil a vyvodil by dôsledky. Dotyčného hráča by patrične potrestal.
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
Erien napísal:Pre Kyia:
ako erien pri vsetkej ucte a slusnost, precitaj si pls co za blbost si napisala
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Nemo a čo myslíš? Bo som taká blbá, že ja tam tú blbosť nenajdem. Tak mi ju prosím ťa ukáž a vysvetli. Budem ti vďačná.
Lebo neviem či myslíš tú DoN, alebo toho MH.
Lebo neviem či myslíš tú DoN, alebo toho MH.
Nemo napísal:Erien napísal:Pre Kyia:
ako erien pri vsetkej ucte a slusnost, precitaj si pls co za blbost si napisala
Erien co sa tyka toho hacknutia - jasne ze som to dala MH a do par hodin mal vinnik bloknuty ucet, ale skody to uz nenapravilo.
a ohladom rokovania o DoN - vedeli o tom spolahlivi hraci z vedenia ... ale uvedom si, ze to co o nas siri Aliancia, ze nie sme ochotni dohodnut sa je blud - pretoze oni natahuju cas a nadalej utocia (tak preco nie aj my) ... udivuje ma vsak, ze ako prva si tu informovala co sa u nich deje a nevies, ze s nimi jedname o DoN - ved mas svoje kontakty ... z tvojho prispevku je vsak citit, ze sympatizujes viac s Alianciou ako s nami - kedze nepoznas presny priebeh rokovani je to prilis zaujaty nazor a fakt je zaujimave, ze si zaujata voci nam.
Kiya- Počet príspevkov : 115
Alliancia : DET
Kiya, zaujatá nie som. Kedže ste mi na moj dopis vedeniu nedali konkrétnu odpoveď a poslali ste ma hrať simcity, tak som sa priamo pýtala v ali ALIANCIA a tam mi potvrdili iba to, čo som si myslela. A moj názor na tento boj poznáte všetci. Ja som svoj názor, že ten boj je blbosť a iba nás to oslabí vyslovila ešte vtedy, ked sa to akože iba šuškalo na tomto fore. Nie som zaujatá voči DET a ani nesympatizujem s nikým. Ja som len proti bojom, ktoré nedávajú zmysel. A zmysel tohto boja mi tu nik nevysvetlil. Respektíve ma nik nepresvedčil, že ten boj zmysel má. A zdroje ja nemám v žiadnej ali, nepotrebujem špionov. To nieje moj štýl hry. JA SA ROVNO SPÝTAM DIPLOMATA. DÁM PRIAMU OTÁZKU, DOSTANEM PRIAMU ODPOVEĎ. A prečo to robím? Preto, lebo z vedenia nemáme žiadne informácie, čo sa tu vlasne deje. Akosi sa neunúvate informovať hráčov na fore.
A myslím, že to hráčov zaujíma. Neber to ako zaujatosť, ake skôr ako moju kritiku vedeniu.
A myslím, že to hráčov zaujíma. Neber to ako zaujatosť, ake skôr ako moju kritiku vedeniu.
Bože. ved by sme mali byť radi že ich niekto oslabil a teraz nedavať žiaden don ale skor ich už doraziť a je o jednu konkurenciu menej, čo za vyjednavanie to nikam nevedie ani z našej ani z ich strany, ked su u nich teraz hadky tak my sa kvoli nim nemusime hadať, a erien nenastavaj sa ALIANCIE prosim, lebo mne je jedno ako tento server výhrame...hlavne nech vyhráme
soild- Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008
Erien napísal:Kiya, zaujatá nie som. Kedže ste mi na moj dopis vedeniu nedali konkrétnu odpoveď a poslali ste ma hrať simcity, tak som sa priamo pýtala v ali ALIANCIA a tam mi potvrdili iba to, čo som si myslela. A moj názor na tento boj poznáte všetci. Ja som svoj názor, že ten boj je blbosť a iba nás to oslabí vyslovila ešte vtedy, ked sa to akože iba šuškalo na tomto fore. Nie som zaujatá voči DET a ani nesympatizujem s nikým. Ja som len proti bojom, ktoré nedávajú zmysel. A zmysel tohto boja mi tu nik nevysvetlil. Respektíve ma nik nepresvedčil, že ten boj zmysel má. A zdroje ja nemám v žiadnej ali, nepotrebujem špionov. To nieje moj štýl hry. JA SA ROVNO SPÝTAM DIPLOMATA. DÁM PRIAMU OTÁZKU, DOSTANEM PRIAMU ODPOVEĎ. A prečo to robím? Preto, lebo z vedenia nemáme žiadne informácie, čo sa tu vlasne deje. Akosi sa neunúvate informovať hráčov na fore.
ma to len jeden hacik, ze to co ti povedia v Aliancii je verzia, ktora vyhovuje im ... v poslednych tyzdnoch som s nimi v kontakte a stale ta ista pesnicka, tak nebolo o com informovat, pokial nie je vidiet z ich strany tiez snahu - pokial by tu bola realna sanca zmeny oslovila by som vedenia sestier a tie by informovali svojich hracov ... ale ako som uz povedala, spolahlivi hraci v kazdej sestre o tom boli informovani a v pripade uzavretia DoN by hned informovali zvysok ali. Riadit ali je dost narocne to hadam uznas a ked mas udrziavat kontakty aj v sestrach a zaujimat sa o diavnie v nich, tak sa ta narocnost znasobi - a to robime u nas v DET, popritom este pomahat hracom u nas a organizovat podpory a robit zastupy - to vsetko nie je chvilkova zalezitost. tiez niektore veci sa drzia v tajnosti kvoli pripadnym spehom, ktori sa mnozia ako huby po dazdi ... niektori hraci Aliancie sa uchylili k natlaku na nasich slabsich spoluhracov a pod hrozbou utocenia chceli vymoct pristup na ucty nasich hracov cez zastup - o tomto ta urcite neinformovali
Ked telo kazdeho ziveho organizmu tvori protilatky spotrebuvava na ich tvorbu energiu a stavebne latky ktore by mohlo vyuzit pre svoj rast, preto razvyskusali vychovat svine ktore boli od narodenia udrziavane v sterilnom prostredi aby sa nedostali do kontaktu s patogenmi proti ktorym by museli tvorit protilatky. Prirastky na ich hmotnosti boli takmer dvojnasobne ako u ich rovesnikov, ktore vyrastali v spinavom prostredi kde muselo ich telo bojovat aj s infekciami. Avsak tieto svine by nikdy neboli schopne normalneho zivota, bolo prilis narocne ich udrzat pri zivote a po dosiahnuti dospelosti sa nevyplatilo nic ine nez ich na maso zabit.
Mozno sprosty priklad ale tak je to aj s nami v tejto hre. Ti ktory doposial kasarne pouzivali len na tvorbu armady, ktoru mozno v tom lepsom pripade velkoryso poskytli ostatnym a nikdy nezriesili svoj vojensky konflikt vojensky, ale diplomatickym ukecavanim, tak teraz v tejto mini vojne panikarili jedna radost uz pri lupeznych fakoch ked sli na nich kone!!! Ale poucili sa a teraz uz cosi vedia o obrane. Takze hoc sa mnohy z vas zastavili v popkarskom sialenstve a zistili, ze sypky sa zidu ason 2 ked vam niekto jednu skatuje, ze lupeznym utokom, utokom z vedlajsich (nie obylnych dedin a od hracov na 5678. mieste v off ranku) treba uhnut a betonovat hlavnu dedinu, ked si nerufnete uzivit viac jednotiek, lebo ked u vas budu kapat, tak viac podpory nedostanete, ze dediny netreba mat po celom servery rozhadzanel en preto ze spoluhrac koncil a vy ste hned vyuzili toho jedneho obsadzovaca, co vas stal ''takk vela suriek''. Lebo mozeme si tu prsty osuchat pisanim navodov a tipov pre vas vy si aj tak nedate povedat kym na vlastnej kozi nezistite ako tazko sa brani popkarsky ucet a ako lahko padnu 15. levelove zelezne polia ktore si tu staviatem mozno od januara. A tym nenarazam na teba Erien ale na vsetkych hracov, lebo aj v mojej aliancii som musel niekolkym ludom vysvetlovat ze pri jednom utoku od hraca s popkou kolo 1000 sa podpory este neziadaju.
Mozno sprosty priklad ale tak je to aj s nami v tejto hre. Ti ktory doposial kasarne pouzivali len na tvorbu armady, ktoru mozno v tom lepsom pripade velkoryso poskytli ostatnym a nikdy nezriesili svoj vojensky konflikt vojensky, ale diplomatickym ukecavanim, tak teraz v tejto mini vojne panikarili jedna radost uz pri lupeznych fakoch ked sli na nich kone!!! Ale poucili sa a teraz uz cosi vedia o obrane. Takze hoc sa mnohy z vas zastavili v popkarskom sialenstve a zistili, ze sypky sa zidu ason 2 ked vam niekto jednu skatuje, ze lupeznym utokom, utokom z vedlajsich (nie obylnych dedin a od hracov na 5678. mieste v off ranku) treba uhnut a betonovat hlavnu dedinu, ked si nerufnete uzivit viac jednotiek, lebo ked u vas budu kapat, tak viac podpory nedostanete, ze dediny netreba mat po celom servery rozhadzanel en preto ze spoluhrac koncil a vy ste hned vyuzili toho jedneho obsadzovaca, co vas stal ''takk vela suriek''. Lebo mozeme si tu prsty osuchat pisanim navodov a tipov pre vas vy si aj tak nedate povedat kym na vlastnej kozi nezistite ako tazko sa brani popkarsky ucet a ako lahko padnu 15. levelove zelezne polia ktore si tu staviatem mozno od januara. A tym nenarazam na teba Erien ale na vsetkych hracov, lebo aj v mojej aliancii som musel niekolkym ludom vysvetlovat ze pri jednom utoku od hraca s popkou kolo 1000 sa podpory este neziadaju.
A to soild, ako si usúdil, že sa zastávam ALIANCIE? Nie, nezstávam sa. Myslela som tým, že sa priamo pýtam diplomatov aj iných ali. Nielen menovanej. A kritika nie je hádka. Je to moje vyslovenie názorov. A ak ty chceš vyhrať server akoukoľvek formou, to je tvoja vec. Je tu veľa hráčov, čo chcú vyhrať čestne.
Tak z tvojich všetkých príspevkov my prosím ťa najdi tie v ktorých je tvoj nazor pozitývny na vednie našej ali a v prospech toho čo robime, lebo vždy všetko kritizuješ. To mam každemu kto na mna utočil písať prosim ta o don, abo ked my niekto píše taku sprostosť že prečo na mna utočiš ved o tom je ta hra nie hned pri prvom konflikte nedame don treba sa aj trochu zabaviť.Erien napísal:A to soild, ako si usúdil, že sa zastávam ALIANCIE? Nie, nezstávam sa. Myslela som tým, že sa priamo pýtam diplomatov aj iných ali. Nielen menovanej. A kritika nie je hádka. Je to moje vyslovenie názorov. A ak ty chceš vyhrať server akoukoľvek formou, to je tvoja vec. Je tu veľa hráčov, čo chcú vyhrať čestne.
soild- Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008
gorgo super reč važne len ťa chcem trocha opravyť nie 2 sýpky ale 3-4 treba v každej dedine rumcajz mi katnul rosomak6 padli 2 sýpky 3 dopoly ale ostala tak som v poho mohol fungovať dalej už mam skoro všetko tak ako predtým len s tým rozdielom že idem do každej dediny dať 4 sýpky a aj lepšie sa brania potom je odkial živyť podpory a všetci by si mali porobyť sýpky ak chcu žiadať podpory vid nikman sýpka 1 čiže 80000 obilia neviem ako by živel to čo som mal ja v hlavnej ked išli utoky na mňa bol som tam v minuse 70000 a v dalších 3 dedinach po 50000 v minuse čiže sýpky treba neni su len na paradu a to že su neni plne to nech nikomu nevadí
rosomak- Počet príspevkov : 124
No, fakt pekná reč Kiya. Ale na mňa akosi nepôsobí. Zaujalo ma iba: informovaní sú iba spoľahliví hráči, a vyhrážky na slabších hráčov od nepriateľov...
Je tu forum. Forum je na to, aby sa tu hráči dozvedeli informácie takéhoto tipu. Mne nik neoznamoval, že by niekto robil na neho nátlak z inej ali, že nech ho dá na zástup. A to sa mi zdá nepravdepodobné, že by také niečo aj niekto robil, bo by ho čakal pozdrav od MH, alebo minimálne pozdrav z ali. A to slovo spoľahliví hráči by som zamenila na zainteresovaní. Lebo podľa mňa, ak sú hráči spoľahliví na to, aby pomáhali s podporami a posielaním surovín, tak sú spoľahliví aj na to, aby sa tu dozvedeli info o všeobecnom prehľade spolčenstva od kompetentných a nie z for iných ali. Myslím, že je to voči hráčom fer.
A gorgo, veľa som z toho nepochopila, ale ak narážaš na to, že neviem na čo sú kasárne, tak viem. Na výrobu peších jednotiek. A čo sa týka výroby v mojich kasárňach, tak vyrobili dosť pretoriánov, ktorí už zachránili veľa dedín. A vedela som, že idú na istú smrť. Ale to s tými sterilnými a nesterilnými ošípanými som pochopila.
Je tu forum. Forum je na to, aby sa tu hráči dozvedeli informácie takéhoto tipu. Mne nik neoznamoval, že by niekto robil na neho nátlak z inej ali, že nech ho dá na zástup. A to sa mi zdá nepravdepodobné, že by také niečo aj niekto robil, bo by ho čakal pozdrav od MH, alebo minimálne pozdrav z ali. A to slovo spoľahliví hráči by som zamenila na zainteresovaní. Lebo podľa mňa, ak sú hráči spoľahliví na to, aby pomáhali s podporami a posielaním surovín, tak sú spoľahliví aj na to, aby sa tu dozvedeli info o všeobecnom prehľade spolčenstva od kompetentných a nie z for iných ali. Myslím, že je to voči hráčom fer.
A gorgo, veľa som z toho nepochopila, ale ak narážaš na to, že neviem na čo sú kasárne, tak viem. Na výrobu peších jednotiek. A čo sa týka výroby v mojich kasárňach, tak vyrobili dosť pretoriánov, ktorí už zachránili veľa dedín. A vedela som, že idú na istú smrť. Ale to s tými sterilnými a nesterilnými ošípanými som pochopila.
Erien napísal:No, fakt pekná reč Kiya. Ale na mňa akosi nepôsobí. Zaujalo ma iba: informovaní sú iba spoľahliví hráči, a vyhrážky na slabších hráčov od nepriateľov...
a nie z for iných ali.
ty mas pristup na fora inych ally?
nic ich nesetrit full do nich lutost sa nevyplaca
sklicko21- Počet príspevkov : 6
Registration date : 10.08.2008
Erien... pls odpovedz. chcem vediet odpoved.
dakujem
dakujem
Vies co je tvoj problem? akekolvek info sem dame, vsetko spochybnujes, ale to co mas od Aliancie to je podla teba vzdy pravda ... myslis si, ze by sme ohrozili vlastnu ali a vlastnych hracov? NIKDY ... ani na chvilu si nepripustila, ze by ta aj Aliancia mohla deziformovat - zato nas za to kritizujes ... jasne kritika musi byt, ale objektivna - na Alianciu som od teba necitala este ziadnuErien napísal:No, fakt pekná reč Kiya. Ale na mňa akosi nepôsobí. Zaujalo ma iba: informovaní sú iba spoľahliví hráči, a vyhrážky na slabších hráčov od nepriateľov...
Erien napísal:Ako viem? Normálne som sa to slušne opýtala ich diplomata. A verte neverte, on mi aj slušne odpovedal. A dokonca povedal aj príčinu. Ale tú už určite viete aj vy.
Erien napísal:JA SA ROVNO SPÝTAM DIPLOMATA. DÁM PRIAMU OTÁZKU, DOSTANEM PRIAMU ODPOVEĎ. A prečo to robím? Preto, lebo z vedenia nemáme žiadne informácie, čo sa tu vlasne deje. Akosi sa neunúvate informovať hráčov na fore. A myslím, že to hráčov zaujíma. Neber to ako zaujatosť, ake skôr ako moju kritiku vedeniu.
jen bych chtěla říci, že tady si trošku protiřečíš..
když si napsala, že víš, co se stalo A. pár lidí se tě ptalo, zda by si to mohla napsat.. protože někteří to nevěděli a zajímalo je to, ale odpovědi od tebe se nedočkali.. žádáš, ať vedení dává více informací tady na fórum pro ostatní hráče, ale ty sama je zatajuješ? no vlastně spíše napovíš, ale pak nejsi ochotná prozradit víc
melanche- Počet príspevkov : 101
Registration date : 27.04.2008
Erien pravda je taka ako tak čitam tvoje príspevky že asi ako jedina vieš 100 % čo sa tam udialo ,
TAK TA PROSIM NAPIS NAM VSETKYM O CO TU NAOZAJ IDE .......
Ušetríme si čas kopcom kritiky a rozpravanim o ničom ...
Dakujem
TAK TA PROSIM NAPIS NAM VSETKYM O CO TU NAOZAJ IDE .......
Ušetríme si čas kopcom kritiky a rozpravanim o ničom ...
Dakujem
dajatron- Počet príspevkov : 228
Narokom som napisal ze nenarazam na nikoho konkretneho. Narazal som na to ze vela ludi sa posralo uz pri prvych utokoch lebo neboli na ne zvyknuty a uz vobec nie pripraveny...Erien napísal:
Ahoj Erien ,
vieš nad čím rozmýšlam? Či si vôbec spokojná že ste s DET-om. Myslím že okrem pár hráčov s ktorými dobre vychádzaš sa ti tu nič nepáči, všetko je zlé , teda u nás , inde to je lepšie ......
Šak daj nejaké konštruktívne návrhy ako by to mohlo byť aby bolo u nas lepšie (ale nie so všetkymi don a naveky mier).
vieš nad čím rozmýšlam? Či si vôbec spokojná že ste s DET-om. Myslím že okrem pár hráčov s ktorými dobre vychádzaš sa ti tu nič nepáči, všetko je zlé , teda u nás , inde to je lepšie ......
Šak daj nejaké konštruktívne návrhy ako by to mohlo byť aby bolo u nas lepšie (ale nie so všetkymi don a naveky mier).
jojsi- Počet príspevkov : 137
Registration date : 09.08.2008
ludia tu to žije parada to sa mi pači
rosomak- Počet príspevkov : 124
rosomak napísal:ludia tu to žije parada to sa mi pači
veru je co citat ked vonku je tak zle pocasie
Caute. Erien sorry, ze s tebou nebudem suhlasit :-)
Ja si myslim, ze by sme mali vyuzit situaciu aj ked je pre ALIANCIU dost hnusna, ale co uz. My nespravime nic neferove, len sa chopime sance ich raz a navzdy rozbit + potom sa mozme pokojne pripravovat na DS a hlavne rozbijeme uhlavneho nepriatela.
Suhlasim s recou Johnyho Brava. Kebyze ma ALIANCIA taku sancu neutocili by? Ja si som isty ze ano. Oni su v zlej situacii a aj tak utocia na slaine a my ich mame nechat za to co sa im stalo? Trocha smiesne. No ja som urcite za okamzite utoky na nich, kym sa nedaju opat dokopy a nezacnu opat plne utocit na nas. Ale urcite ked chceme utocit tak tu o tom nekecajme ale udrime co najskor, aby to co najmenej cakali. Este stale nie su v ALIANCII vsetci, su psichicky rozladeni. Takze mame sancu.
Toto je moj nazor.
Fanusikfoh
Ja si myslim, ze by sme mali vyuzit situaciu aj ked je pre ALIANCIU dost hnusna, ale co uz. My nespravime nic neferove, len sa chopime sance ich raz a navzdy rozbit + potom sa mozme pokojne pripravovat na DS a hlavne rozbijeme uhlavneho nepriatela.
Suhlasim s recou Johnyho Brava. Kebyze ma ALIANCIA taku sancu neutocili by? Ja si som isty ze ano. Oni su v zlej situacii a aj tak utocia na slaine a my ich mame nechat za to co sa im stalo? Trocha smiesne. No ja som urcite za okamzite utoky na nich, kym sa nedaju opat dokopy a nezacnu opat plne utocit na nas. Ale urcite ked chceme utocit tak tu o tom nekecajme ale udrime co najskor, aby to co najmenej cakali. Este stale nie su v ALIANCII vsetci, su psichicky rozladeni. Takze mame sancu.
Toto je moj nazor.
Fanusikfoh
Anonymný- Anonymný
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
DET :: Spolocne forum :: WORLD OF WAR
Strana 2 z 5
Povolenie tohoto fóra: