Div Sveta
+68
olololo
dzami
Sigo
Vigora100g
Valhala
djander
svinka
kubik
fishbone666
Killer-BOSS
Masko555
metluck
Shingen
Berbo
Londyn
Kiya
babia
midleton
URNA
MikeKnight
kačička
Robertus SPQR
elbi
dajatron
jojsi
janci jr
geronimus
astro
rosomak
marso
razor svk
fks2
Ok.tam
Tetus
.jjj.
turgooon
gorgo
shark999
Nemo
rubenso
pirhi
BigT
cikulkovo
Hoshimaru
defragment
hps
Mischou
meee...
puTTy
keny_spss
Surko
Mavinius Megas
woodoo panenka
Iperitas
katka-1977
Kanek
Gilmak
miso422
Darckol
soild
therasto
Tom_SK
LyoN
Erien
WaterFox
Bibiba
Malkavian
Admin
72 posters
DET :: Spolocne forum :: Div Sveta
Strana 16 z 18
Strana 16 z 18 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
dzami- Počet príspevkov : 1
Alliancia : DET©
Registration date : 16.08.2008
Re: Div Sveta
no supnite sem zostrih z Dzejny a nejaky ten komentarik. dik.
Londyn- Počet príspevkov : 64
Registration date : 23.04.2008
pozeram ze mi chcíplo 6 000 jednotiek v dive dnes v noci ...uz sme asi všetko vzdali že ?
dajatron- Počet príspevkov : 228
Registration date : 07.08.2008
dajatron napísal:pozeram ze mi chcíplo 6 000 jednotiek v dive dnes v noci ...uz sme asi všetko vzdali že ?
pozri, nemozme zastavit stavbu u bubusko a cely TT sa tvari, ze je vsetko ok. my sme ludia a mame vlastne rozumy, nejdem komentovat hlasky od jozo9550 ako on vsetko vedel atd... ocividne ani MH nikita a vladko, ani moderator mmo ani admin ticky nevedia co sa dialo.
radsej sa budu tvarit a akoze hadat, potom ludia zo severu sa na to vykaslu a to co sa nehodi mmo zas raz zmaze. takze ked si to tak spocitas, ak nejde zastavit stavbu u bubusko.. nemozme ani vyhrat. naco teda stavat dalsie divy.... sry ludia, ale tato prehra je mimo nase chyby v konecnom dosledku. Bubusko dostavia len vdaka chybe v hre...
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
je niekto zo vcerajsich utocnikov taky, ktory splnil vsetky predpoklady na prebratie planu z dediny Dzejna
a predsa sa mu to nepodarilo?
http://help.travian.cz/index.php?type=faq&mod=380
"Pro získání artefaktu musíš zničit pokladnu, ve které se artefakt nachází a při tom vyslat z vesnice kde je tvá pokladna na úrovni 10 normální útok. Tento útok musí být úspěšný, hrdina musí přežít (alespoň jedna jednotka u Classic serveru)."
resp. http://forum.travian.sk/showthread.php?t=54 :
"4. K získaniu stavebného plánu potrebujete mať:
- v niektorej z dedín postavenú pokladnicu na úroveň 10 (v hlavnej dedine a v dedine s divom sveta nejde postaviť) a nesmie v nej byť další stavebný plán
- z tejto dediny zaútočiť normálnym útokom vrátane hrdinu, zničiť pokladnicu a vyhrať boj (hrdina preberá plán)
5. K získaniu stavebného plánu od iného hráča platí rovnako ako v bode 4."
doplnil som zdroje citacii
http://help.travian.cz/index.php?type=faq&mod=380
"Pro získání artefaktu musíš zničit pokladnu, ve které se artefakt nachází a při tom vyslat z vesnice kde je tvá pokladna na úrovni 10 normální útok. Tento útok musí být úspěšný, hrdina musí přežít (alespoň jedna jednotka u Classic serveru)."
resp. http://forum.travian.sk/showthread.php?t=54 :
"4. K získaniu stavebného plánu potrebujete mať:
- v niektorej z dedín postavenú pokladnicu na úroveň 10 (v hlavnej dedine a v dedine s divom sveta nejde postaviť) a nesmie v nej byť další stavebný plán
- z tejto dediny zaútočiť normálnym útokom vrátane hrdinu, zničiť pokladnicu a vyhrať boj (hrdina preberá plán)
5. K získaniu stavebného plánu od iného hráča platí rovnako ako v bode 4."
doplnil som zdroje citacii
Naposledy upravil olololo dňa Pi január 09, 2009 1:19 pm, celkom upravené 1 krát.
olololo- Počet príspevkov : 59
Podstatne je aj to, ze dedina s populaciou 0 tu pokladnicu ani nemoze mat postavenu, takze Bubusko ju tam realne nemoze mat (co je v rozpore s tym, co vsetci online vidime v statistikach o drziteloch planov).
Dalsia vec je, ze ked si pozriete logy s utokov, tak dedina ma uz davno populaciu 0 a napriek tomu su tam stale podpory, ktore tam jednoducho nemozu byt, pretoze tam pre ne nie je obilie - toto je dalsia vec co nechapem :-(
Dalsia vec je, ze ked si pozriete logy s utokov, tak dedina ma uz davno populaciu 0 a napriek tomu su tam stale podpory, ktore tam jednoducho nemozu byt, pretoze tam pre ne nie je obilie - toto je dalsia vec co nechapem :-(
marso- Počet príspevkov : 135
Registration date : 08.08.2008
olololo napísal:je niekto zo vcerajsich utocnikov taky, ktory splnil vsetky predpoklady na prebratie planu z dediny Dzejna
ano, preto sa prispevky na fore mazu, kuk rychlo kym zas mmo nebude mazat prispevky. dalo sa na farum aj anonymne logy a uz tam nie su.. mmo zasiahol
TT skryva svoje chyby...
marso napísal:Podstatne je aj to, ze dedina s populaciou 0 tu pokladnicu ani nemoze mat postavenu, takze Bubusko ju tam realne nemoze mat (co je v rozpore s tym, co vsetci online vidime v statistikach o drziteloch planov).
tiez pravda.. ak vysli podpory pred skatovanim.. mali dorazit a same sa vratit spat tusim.. ale aj keby nie je to jedno.. TT sa nesnazi situaciu riesit, chcu nas umlcat
tak nic ale dostal som kopiu posty medzi Unas a Ticky, myslim, ze je jasne, ze TT nam nevyhovie ani nahodou
citajte a urobte si sami nazor:
Ticky
Administrátor
Ticky's Avatar
Registrovaný dňa: 07.08.2008
Povodný You have received an infraction at Fórum :: Travian.sk
Unas,
Práve bolo zistené porušenie na: Fórum :: Travian.sk.
Dôvod: Príspevok nulovej hodnoty
-------
Tvoj prispevok bol zmazany adminom...
Zda sa ze si potrebujes od fora oddychnut, zbytocne provokacie tu fakt nepotrebujeme ze ?
-------
Za toto porušenie si dostal 1 bod/bodov a môže viesť k obmedzení
používania fóra. Závažné porušenie pritom nikdy nebude zahladené.
Originálna správa:
http://forum.travian.sk/showthread.php?p=10661
Citovať:
dakujem tymto mmo, ze sa zachoval ako sa zachoval a moj prispevok zas zmazal.
skvele mmo, si fakt objektivny
samozrejme napisem to zas:
toto je uz 2. sorry od TT, najskor support a teraz nikita... najskor chyba, potom preklep. akoze fakt skvele to este zakryt mazanim mojich prispevkov
Všetko dobré,
Fórum :: Travian.sk
citajte a urobte si sami nazor:
Ticky
Administrátor
Ticky's Avatar
Registrovaný dňa: 07.08.2008
Povodný You have received an infraction at Fórum :: Travian.sk
Unas,
Práve bolo zistené porušenie na: Fórum :: Travian.sk.
Dôvod: Príspevok nulovej hodnoty
-------
Tvoj prispevok bol zmazany adminom...
Zda sa ze si potrebujes od fora oddychnut, zbytocne provokacie tu fakt nepotrebujeme ze ?
-------
Za toto porušenie si dostal 1 bod/bodov a môže viesť k obmedzení
používania fóra. Závažné porušenie pritom nikdy nebude zahladené.
Originálna správa:
http://forum.travian.sk/showthread.php?p=10661
Citovať:
dakujem tymto mmo, ze sa zachoval ako sa zachoval a moj prispevok zas zmazal.
skvele mmo, si fakt objektivny
samozrejme napisem to zas:
toto je uz 2. sorry od TT, najskor support a teraz nikita... najskor chyba, potom preklep. akoze fakt skvele to este zakryt mazanim mojich prispevkov
Všetko dobré,
Fórum :: Travian.sk
nech si AFEHBE ci ako to kludne vyhra nemam nic proti tomu, ale nech niekto kompetentny prizna chyby v hre, pripadne vysvetli jasne a strucne co sa vlastne "stalo". Na verejnom fore pribudaju prispevky, ale stale je ich tam rovnaky pocet, kedze sa maze o dusu ...
Bohvie kolko z clenov TT ci zahralo za AFEHBE na tomto serveri :-). A teraz nemyslim, ze im nabrnkal armady, ako sme sa tu kedysi bavili (smozrejme zo srandy), ale staci vediet, ako sa bude hra chovat v urcitej situacii a byt si isty, ze vykatovanim Bubuska na nulu sa nic nestane ...
Bohvie kolko z clenov TT ci zahralo za AFEHBE na tomto serveri :-). A teraz nemyslim, ze im nabrnkal armady, ako sme sa tu kedysi bavili (smozrejme zo srandy), ale staci vediet, ako sa bude hra chovat v urcitej situacii a byt si isty, ze vykatovanim Bubuska na nulu sa nic nestane ...
Podla mna tu nikto z TT nehra, ale ide proste o to ze oni si chybu nepriznaju, ze este ani teraz nevedie niektore fakty vysvetlit, maju to zrejme v popise prace, alebo im to hrdost nedovoli, ved su vsemohuci, vsevediaci admini
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008
Včera som o tej situácii diskutovala so staviteľmi divov, čo už nejaký ten div postavili.Pre Nemo, podotýkam, že to sú hráči, čo na sk6 nehrajú. No a tí mi povedali, že ak má naklikaný lvl 99 a 100, tak už je to jedno. Dostavať už môže bez dediny a bez plánu. Jedine už v tom prípade ostáva skatovať div a dať dole pár lvl. No a Bubusko už v tom čase naklikaný div na lvl 99 a 100 mal.
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
Erien napísal:Včera som o tej situácii diskutovala so staviteľmi divov, čo už nejaký ten div postavili.Pre Nemo, podotýkam, že to sú hráči, čo na sk6 nehrajú. No a tí mi povedali, že ak má naklikaný lvl 99 a 100, tak už je to jedno. Dostavať už môže bez dediny a bez plánu. Jedine už v tom prípade ostáva skatovať div a dať dole pár lvl. No a Bubusko už v tom čase naklikaný div na lvl 99 a 100 mal.
skor povedz, ze ti to oni povedali a pls Erien, osobne ma "prekvapuje" tvoja necakana znalost vsetkeho... prepac ale toto je zas jedna zo situacii, ked tvoje prispevky su kontroverzne
Chcela by som sa za ali M&T poďakovať melanche a sklíčkovy, za to, že s nami v sklíčkovom dive zotrvali až do konca. Veľká vďaka vám za to.
Nemo napísal:Erien napísal:Včera som o tej situácii diskutovala so staviteľmi divov, čo už nejaký ten div postavili.Pre Nemo, podotýkam, že to sú hráči, čo na sk6 nehrajú. No a tí mi povedali, že ak má naklikaný lvl 99 a 100, tak už je to jedno. Dostavať už môže bez dediny a bez plánu. Jedine už v tom prípade ostáva skatovať div a dať dole pár lvl. No a Bubusko už v tom čase naklikaný div na lvl 99 a 100 mal.
skor povedz, ze ti to oni povedali a pls Erien, osobne ma "prekvapuje" tvoja necakana znalost vsetkeho... prepac ale toto je zas jedna zo situacii, ked tvoje prispevky su kontroverzne
Ale Nemo, veď ja to tam píšem, že mi to povedali oni. Sú to hráči, čo stavali naposledy div na sk3 a nejakom cz servere, ale to si presne už nepamätám. A sorry Nemo, to vieš, blbá lama. Keby som vedela, že ťa to tak rozčúli, tak sa radšej s nimi do reči púšťať ani nebudem. A sorry, keď sa ti aj tento príspevok bude zdať kontroverzný. Ale naozaj som nevedela, že ja sa na takéto veci pýtať nemôžem.
Erien napísal:Nemo napísal:Erien napísal:Včera som o tej situácii diskutovala so staviteľmi divov, čo už nejaký ten div postavili.Pre Nemo, podotýkam, že to sú hráči, čo na sk6 nehrajú. No a tí mi povedali, že ak má naklikaný lvl 99 a 100, tak už je to jedno. Dostavať už môže bez dediny a bez plánu. Jedine už v tom prípade ostáva skatovať div a dať dole pár lvl. No a Bubusko už v tom čase naklikaný div na lvl 99 a 100 mal.
Ale Nemo, veď ja to tam píšem, že mi to povedali oni. Sú to hráči, čo stavali naposledy div na sk3 a nejakom cz servere, ale to si presne už nepamätám. A sorry Nemo, to vieš, blbá lama. Keby som vedela, že ťa to tak rozčúli, tak sa radšej s nimi do reči púšťať ani nebudem. A sorry, keď sa ti aj tento príspevok bude zdať kontroverzný. Ale naozaj som nevedela, že ja sa na takéto veci pýtať nemôžem.
akoze keby ti xkrat nebolo vyknute, ze si infosky nechas do hlavy davat od superov a potom len kritizujes vedenie tak asi nikdy.. no nic, sk6 konci a aj moje trapenie....
je tak lahke koncit, ked sme prehrali kvoli TT (editovanie prispevkov, mazanie mnozstva prispevkov, klamanie od nikita+vladko ci support, neobjektivita mmo ako moderatora) som rad, ze koncim. 1 rok som hral, aby som kvoli ******** videl prehru svojich spoluhracov.
joj Erien, dik ze uz ostanes ticho
gorgo napísal:Podla mna tu nikto z TT nehra, ale ide proste o to ze oni si chybu nepriznaju, ze este ani teraz nevedie niektore fakty vysvetlit, maju to zrejme v popise prace, alebo im to hrdost nedovoli, ved su vsemohuci, vsevediaci admini
Bola to len taka mala abstrakcia, netvrdim, ze tu hraju. Pritiahol som to za vlasy. Ti co ste do tejto hry vlozili kopec penazi sa pravom mozete citit podvedeni. Ja som do nej nevlozil ani cent, takze z ekonomickeho hladiska mi je suma fuk.
Mimochodom AFEHBE uz neexistuje, a na svete je AFEBE. Tusim Husiti stiahnu chvost
uz som zazil servery ked admini a MH podporovali jednu alianciu a urobili takmer cokolvek aby vyhrala.
na sk6 som to uz v takom rozsahu nezazil a preto povazujem priebeh za relativne spravodlivy. o vitazstvo sme sa pripravili vlastnymi chybami ktore super vyuzil.
na sk6 som to uz v takom rozsahu nezazil a preto povazujem priebeh za relativne spravodlivy. o vitazstvo sme sa pripravili vlastnymi chybami ktore super vyuzil.
geronimus- Počet príspevkov : 22
Alliancia : ToYa
Registration date : 09.11.2008
a samozrejme na našej strane bolo aj menej hráčov, ako na strane súpera, a to zavážilo
Berbo- Počet príspevkov : 39
Alliancia : DET@
Registration date : 19.07.2008
Berbo napísal:a samozrejme na našej strane bolo aj menej hráčov, ako na strane súpera, a to zavážilo
nezabudni povedat, ze od nas sa nik nebratrickoval s MH
ale no chlapi len nech nedôjde k fňukaniu
treba vymenovat zaslužné akcie a trochu motivácie do nového roku
treba vymenovat zaslužné akcie a trochu motivácie do nového roku
dajatron- Počet príspevkov : 228
však nech len počkajú
volajú ma záhradník, a nabudúce si vytočím stovku
volajú ma záhradník, a nabudúce si vytočím stovku
Masko555- Počet príspevkov : 10
Registration date : 15.03.2008
Ale chlapci boli ste dobrí.
Hrajem túto hru prvýkrat a určite by som nechcel inú partu.
Klobuk dole pred súperom boli dobrý.
Ale staré dobré " čo ťa nezabije to ťa posilní".
Takže nabudúce nam treba aj MH.
Som rád že som vás poznal a mohol tento rok bojovať vo virtuale, a poviem Vám
veľa som si užil.
Tak snaď v inom živote alebo serveri tak zdar.
Držte sa a nedajte sa.
Hrajem túto hru prvýkrat a určite by som nechcel inú partu.
Klobuk dole pred súperom boli dobrý.
Ale staré dobré " čo ťa nezabije to ťa posilní".
Takže nabudúce nam treba aj MH.
Som rád že som vás poznal a mohol tento rok bojovať vo virtuale, a poviem Vám
veľa som si užil.
Tak snaď v inom živote alebo serveri tak zdar.
Držte sa a nedajte sa.
Robertus SPQR- Počet príspevkov : 54
tak už je po všetkom
aj ja sa s vami rozlúčim, bol to pekný rok, čo sme tu spolu prežili,
chcem sa poďakovať celému vedeniu a hráčom v sústave DET, ktorí obetovali množstvo času a energie,
snáď sa ešte niekde stretneme,
opatrujte sa
aj ja sa s vami rozlúčim, bol to pekný rok, čo sme tu spolu prežili,
chcem sa poďakovať celému vedeniu a hráčom v sústave DET, ktorí obetovali množstvo času a energie,
snáď sa ešte niekde stretneme,
opatrujte sa
svinka- Počet príspevkov : 86
Posledna HSka pre DET
Tak mili hraci DET (detaci)
chcel by som Vam vsetkym podakovat za snahu a obetavost, prebdene noci a minute zlatky.
Ja som sa k DTC pridal, ked uz server mal 1. stvrtok za sebou. Historiu teda necham na vas, co hrate od zaciatku
Som rad, ze sme spolu hrali a viem, ze budem na mnohe veci dlho spominat a s kolegom Turgoonom este diskutovat. To je jeho vina, ze tu som bol
Ako uz vsetci viete, vitazny DS sa nam nepodarilo postavit. Dovodov je niekolko, tak spomeniem len tie hlavne.
1. Menej aktivnych hracov s velkymi armadami (my sme stale s niekym bojovali a nie susili armady doma.. ved kto sa u nas nudil?)
2. malo spojencov. Ponuku dostali este pred prichodom natarov: DB, Fenix, BNX, Husite, C-valley, EVE, KPS, DDT. Sami si zhodnotte komu a ako sa oplatilo nas odmietnut. Husite dostali pred chvilou kopacku od JUHu a tak ostali len na hanbu...
3. EVE - nik im armady skoro pol roka nezrusil, podla prepoctov mal Cafe Viki ohromujuci utok, no aj tak mensi ako keby vyrabal armadu cely cas...
4. Vedenie DET viedlo DET k bojom a nie popkarstvu+pripravy na Div sveta (pamatajte tie reci na fore, ze preco je DoN s Aliancia, vsetci ste sa bez bojov nudili ). Kto si pozrie statistiky, vidi, ze DET nemalo popkarov.
5. Vedenie robilo vsetko takmer - organizacia utokov, diplomacia, centrum spehov a kontrarozviedky, stavba DS a obilie do divov, outsorcing vedenia KPS ... vedenie vsak hlavne spravilo, co si vacsina clenov ziadala - a preto sme aj isli do stavby DS. Aj ked to znamenalo prebdiet niekolko noci
6. vacsina hracov sustavy DET dosiahli skvele vysledky aj napriek faktu, ze hrali svoj 1. server (pamatate tie pocetne kontroly a rady?)
7. nikto nas nikdy neobvinil z hackingu (Rasty50), spoluprace s MH (nivea) atd...
8. koliks a odchod zvyskov povodneho vedenia KPS - skoro sme hrali (DET+DDT) voci celemu serveru sk6. Takto nam za superov bol len viac ako polka sk6, malina no nie?
Sami ohodnotte ako daleko sme sa dostali.
Podla mna plati, ze kde vojska DET sustavy utocili, natarky sa katovali. Samo DET vsak vsetko nemohlo robit, uzasne nam pomohlo DDT a C-valley a KPS zial na hanbu prislo o vacsinu najvacsich utokov (skvela praca speha btw). Argaroth mal povodne 2 mesiace dozadu 12k baranov - padli v hlavnej dedinke...
Dufam, ze kvoli hre ste neobetovali privela. Ja osobne ano, ale vdaka skutkom Travian Timu na verejnom fore (MH nikita+vladko, admin a moderator mmo) sa mi bude 3krat lahsie zbavovat zavislosti na travine ( hram ho uz 2roky nonstop, predtym vyse roka s prestavkami).
Ako prvy nas obalamutil support (3krat odpoved rovnako 3 roznym ludom, ako sme neskor zistili support su obycajni hraci v hre, ktory dostavaju bonusovo postu od inych hracov, teoreticky support sk6 mohol byt ktorykolvek hrac z JUHu), nasledne nikita+vladko (skoda komentara na nikita) potom sa ozval admin Ticky (neospravedlnil sa za zmenu pravidiel hry po prichode natarov na sk6, viac http://forum.travian.sk/showthread.php?t=787&page=2 ) a finalne este admin Ticky a moderator mmo zacali editovat prispevky, ktore nas oklamali ohladne fungovania hry a tiez masivne mazali prispevky nasich clenov a banovali ucty, v niektorych pripadoch bez uvedenia dovodu...) Ozaj sa mi konci lahko
Pevne verim, ze k zvysnym veciam sa vyjadri/vyjadril Bibiba, Shark a Kiya.
Erien - pre teba musim 1-2 riadky napisat, dodnes som zabranil viac ako desiatke hracov ta vyhodit z DET a zkatovat ta, dodnes som si neni isty, ci to bolo spravne branit ta....
Prepacte, ale asi by som zabudol menovat vsetkych nasich skvelych hracov, radsej pochvalim vsetkych naraz ... jednak by som menoval vsetkych utocnikov aj obrancov (kto by to docital? ), myslim ze staci si prezriet nase travilogy z utokov ci obrany a statistiky za cely sk6.
Mozno ste mnohi boli a ostali len lamky, ci prevzali ucty neskoro, ale urcite ste hrali tak dobre ako ste vedeli. A za to Vam vsetkym ... obrancom aj utocnikom patri moja pocta. Nech zije DET, DETc, DET-M&T, DET-DG a DET@ + DDT, KPS a C-valley
To co Vas najviac zaujima: Unas
Unas nebola 1 osoba nikdy Unas bolo povodne vedenie DET neskor sa skrz tento nick zverejnovali informacie aj od spehov ci spojencov.
Ale po poriadku... koncom minuleho roka bolo vytvorene forum travian.sk. Sem nemal pristup nik.. vsetci sa museli nanovo registrovat. Akokeby zazrakom, sa mne pod svojim starym krycim nickom podarilo registrovat do dna... dalsi ludia mali problemy aj tyzdne. Povodne som tomu nechcel verit, ale nakoniec som uveril
Ako vsetci viete, na sk6 vladla hrozna nuda a bol malicky pocet hracov. Z vedenia DET som ja jediny mal funkcny login na verejne forum, tak som ho teda poskytol na spolocne pouzivanie. Casto som dostaval spravy a tie upravene prepisoval (ako sekretarka ) na verejne forum. Ti co ma poznaju, moj rukopis isto spoznali, ti co ma poznaju menej, mali sancu spojitost medzi mnou a Unas najst skrz kontaktny email
Kazdopadne Unas som nebol ja, boli sme to my! Ti co sa vam velili, ti co vas nahanali stvali k cielom a aj ti co vas chvalili Boli to aj nasi spojenci DDT, KPS a C-valley (kym nedostali vlastne pristupy), ktorych informacie sa skrz nick Unas zverejnovali.. ked sa zacitate do pociatkov vlakna Stavba DS na sk6, uvidite, ako sme superov vytacali nasimi vedomostami...
No nic toto je uz sakraaaa dlhe. Kedze som zavislak, sem tam sa este lognem na ucet - par dni este server pojde ale v zablokovanom mode (vojsko nekape, nejde utocit atd). Myslim, ze odpisem kazdemu
PS: Sry za dlhy prispevok, ale ako "sekretarka" som si nejak zvykol. Dojimave texty chybaju, tie necham nasim skvelym babam
PS2: spehovia, by mohli priznat teda ak najdu odvahu
chcel by som Vam vsetkym podakovat za snahu a obetavost, prebdene noci a minute zlatky.
Ja som sa k DTC pridal, ked uz server mal 1. stvrtok za sebou. Historiu teda necham na vas, co hrate od zaciatku
Som rad, ze sme spolu hrali a viem, ze budem na mnohe veci dlho spominat a s kolegom Turgoonom este diskutovat. To je jeho vina, ze tu som bol
Ako uz vsetci viete, vitazny DS sa nam nepodarilo postavit. Dovodov je niekolko, tak spomeniem len tie hlavne.
1. Menej aktivnych hracov s velkymi armadami (my sme stale s niekym bojovali a nie susili armady doma.. ved kto sa u nas nudil?)
2. malo spojencov. Ponuku dostali este pred prichodom natarov: DB, Fenix, BNX, Husite, C-valley, EVE, KPS, DDT. Sami si zhodnotte komu a ako sa oplatilo nas odmietnut. Husite dostali pred chvilou kopacku od JUHu a tak ostali len na hanbu...
3. EVE - nik im armady skoro pol roka nezrusil, podla prepoctov mal Cafe Viki ohromujuci utok, no aj tak mensi ako keby vyrabal armadu cely cas...
4. Vedenie DET viedlo DET k bojom a nie popkarstvu+pripravy na Div sveta (pamatajte tie reci na fore, ze preco je DoN s Aliancia, vsetci ste sa bez bojov nudili ). Kto si pozrie statistiky, vidi, ze DET nemalo popkarov.
5. Vedenie robilo vsetko takmer - organizacia utokov, diplomacia, centrum spehov a kontrarozviedky, stavba DS a obilie do divov, outsorcing vedenia KPS ... vedenie vsak hlavne spravilo, co si vacsina clenov ziadala - a preto sme aj isli do stavby DS. Aj ked to znamenalo prebdiet niekolko noci
6. vacsina hracov sustavy DET dosiahli skvele vysledky aj napriek faktu, ze hrali svoj 1. server (pamatate tie pocetne kontroly a rady?)
7. nikto nas nikdy neobvinil z hackingu (Rasty50), spoluprace s MH (nivea) atd...
8. koliks a odchod zvyskov povodneho vedenia KPS - skoro sme hrali (DET+DDT) voci celemu serveru sk6. Takto nam za superov bol len viac ako polka sk6, malina no nie?
Sami ohodnotte ako daleko sme sa dostali.
Podla mna plati, ze kde vojska DET sustavy utocili, natarky sa katovali. Samo DET vsak vsetko nemohlo robit, uzasne nam pomohlo DDT a C-valley a KPS zial na hanbu prislo o vacsinu najvacsich utokov (skvela praca speha btw). Argaroth mal povodne 2 mesiace dozadu 12k baranov - padli v hlavnej dedinke...
Dufam, ze kvoli hre ste neobetovali privela. Ja osobne ano, ale vdaka skutkom Travian Timu na verejnom fore (MH nikita+vladko, admin a moderator mmo) sa mi bude 3krat lahsie zbavovat zavislosti na travine ( hram ho uz 2roky nonstop, predtym vyse roka s prestavkami).
Ako prvy nas obalamutil support (3krat odpoved rovnako 3 roznym ludom, ako sme neskor zistili support su obycajni hraci v hre, ktory dostavaju bonusovo postu od inych hracov, teoreticky support sk6 mohol byt ktorykolvek hrac z JUHu), nasledne nikita+vladko (skoda komentara na nikita) potom sa ozval admin Ticky (neospravedlnil sa za zmenu pravidiel hry po prichode natarov na sk6, viac http://forum.travian.sk/showthread.php?t=787&page=2 ) a finalne este admin Ticky a moderator mmo zacali editovat prispevky, ktore nas oklamali ohladne fungovania hry a tiez masivne mazali prispevky nasich clenov a banovali ucty, v niektorych pripadoch bez uvedenia dovodu...) Ozaj sa mi konci lahko
Pevne verim, ze k zvysnym veciam sa vyjadri/vyjadril Bibiba, Shark a Kiya.
Erien - pre teba musim 1-2 riadky napisat, dodnes som zabranil viac ako desiatke hracov ta vyhodit z DET a zkatovat ta, dodnes som si neni isty, ci to bolo spravne branit ta....
Prepacte, ale asi by som zabudol menovat vsetkych nasich skvelych hracov, radsej pochvalim vsetkych naraz ... jednak by som menoval vsetkych utocnikov aj obrancov (kto by to docital? ), myslim ze staci si prezriet nase travilogy z utokov ci obrany a statistiky za cely sk6.
Mozno ste mnohi boli a ostali len lamky, ci prevzali ucty neskoro, ale urcite ste hrali tak dobre ako ste vedeli. A za to Vam vsetkym ... obrancom aj utocnikom patri moja pocta. Nech zije DET, DETc, DET-M&T, DET-DG a DET@ + DDT, KPS a C-valley
To co Vas najviac zaujima: Unas
Unas nebola 1 osoba nikdy Unas bolo povodne vedenie DET neskor sa skrz tento nick zverejnovali informacie aj od spehov ci spojencov.
Ale po poriadku... koncom minuleho roka bolo vytvorene forum travian.sk. Sem nemal pristup nik.. vsetci sa museli nanovo registrovat. Akokeby zazrakom, sa mne pod svojim starym krycim nickom podarilo registrovat do dna... dalsi ludia mali problemy aj tyzdne. Povodne som tomu nechcel verit, ale nakoniec som uveril
Ako vsetci viete, na sk6 vladla hrozna nuda a bol malicky pocet hracov. Z vedenia DET som ja jediny mal funkcny login na verejne forum, tak som ho teda poskytol na spolocne pouzivanie. Casto som dostaval spravy a tie upravene prepisoval (ako sekretarka ) na verejne forum. Ti co ma poznaju, moj rukopis isto spoznali, ti co ma poznaju menej, mali sancu spojitost medzi mnou a Unas najst skrz kontaktny email
Kazdopadne Unas som nebol ja, boli sme to my! Ti co sa vam velili, ti co vas nahanali stvali k cielom a aj ti co vas chvalili Boli to aj nasi spojenci DDT, KPS a C-valley (kym nedostali vlastne pristupy), ktorych informacie sa skrz nick Unas zverejnovali.. ked sa zacitate do pociatkov vlakna Stavba DS na sk6, uvidite, ako sme superov vytacali nasimi vedomostami...
No nic toto je uz sakraaaa dlhe. Kedze som zavislak, sem tam sa este lognem na ucet - par dni este server pojde ale v zablokovanom mode (vojsko nekape, nejde utocit atd). Myslim, ze odpisem kazdemu
PS: Sry za dlhy prispevok, ale ako "sekretarka" som si nejak zvykol. Dojimave texty chybaju, tie necham nasim skvelym babam
PS2: spehovia, by mohli priznat teda ak najdu odvahu
Strana 16 z 18 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
DET :: Spolocne forum :: Div Sveta
Strana 16 z 18
Povolenie tohoto fóra: