DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Div Sveta

+68
olololo
dzami
Sigo
Vigora100g
Valhala
djander
svinka
kubik
fishbone666
Killer-BOSS
Masko555
metluck
Shingen
Berbo
Londyn
Kiya
babia
midleton
URNA
MikeKnight
kačička
Robertus SPQR
elbi
dajatron
jojsi
janci jr
geronimus
astro
rosomak
marso
razor svk
fks2
Ok.tam
Tetus
.jjj.
turgooon
gorgo
shark999
Nemo
rubenso
pirhi
BigT
cikulkovo
Hoshimaru
defragment
hps
Mischou
meee...
puTTy
keny_spss
Surko
Mavinius Megas
woodoo panenka
Iperitas
katka-1977
Kanek
Gilmak
miso422
Darckol
soild
therasto
Tom_SK
LyoN
Erien
WaterFox
Bibiba
Malkavian
Admin
72 posters

Strana 17 z 18 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18  Next

Goto down

Div Sveta - Stránka 17 Empty Re: Div Sveta

Odoslať  Kiya Pi január 09, 2009 10:47 pm

Mili pani, luci sa s vami aj damska cast DET.
Nic nelze udržet, neboť všechno, co začíná, také končí. Sme rady, ze sme zapadli medzi takych bojovnikov ako vy a ze sme vedeli, ze sa na vas mozeme spolahnut... boli ste nasi rytieri na bielych konoch. Po čas hry se tu utvořila úžasná parta, přejeme vám, aby jste v reálném životě našli jen to dobré, hodně lásky, štěstí a aby jste měli kolem sebe lidi na které se můžete vždy spolehnout. Bylo to nádherných 360 dní. Vzniklo tu vela kamaratstiev, ktere urcite vydrzi i po skončeni a budeme na ne vzpominat.

„Někteří lidé vstoupí do našeho života a rychle z něj zase odejdou. Někteří v něm nějakou dobu zůstanou a zanechají stopy v našich srdcích. My už pak nikdy nejsme stejní.“

Kiya & Melanche
Kiya
Kiya

Počet príspevkov : 115
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Div Sveta - Stránka 17 Empty PODAKOVANIE

Odoslať  mecenas Pi január 09, 2009 10:55 pm

takze ludia,v prvom rade sa vam chcem vsetkym podakovat za spolupracu na stavbe nasho, aj ked nie uspesneho divu,ale bol nas Smile a dakujem za fajn kolektivnu hru,bolo to tu s vami super a teraz sa konecne budem venovat svojej 3 tyzdnovej dcerke cheers takze,kto ma zaujem pozriet nas nedokonceny div,tak sa lognite heslo: urdianyky82jls este raz vam vsetkym dakujem za rok straveny na sk6,to by tak asi bolo vsetko Smile DAKUJEM!!!

mecenas...
mecenas
mecenas

Počet príspevkov : 22

Návrat hore Goto down

Odoslať  elbi Pi január 09, 2009 11:25 pm

rozlucit by som sa chcel aj ja ...vas popkou najmensi hrac Very Happy som naozaj rad a tiez hrdy, ze som mohol byt sucastou zoskupenia DET a aspon trocha pomoct v boji proti nasim superom
tiez velka vdaka aliancii MT v ktorej som zacinal a bol az do vzniku DET a samozrejme nasmu vedeniu a vsetkym stavitelom DS.
Vsetkym Vam dakujem za ochotu vzdy pomoct a poradit, skoda, ze sme DS nepostavili ako 1.,ale tiez si nemyslim, ze sme prehrali (aspon sme hrali poctivo )
Tak vela stastia v realnom zivote a zavislakom aj v traviane Smile

PS: no tak si aspon zatlieskajme ....ja uz Very Happy

elbi

Počet príspevkov : 66
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Pi január 09, 2009 11:32 pm

Nechcela som už na toto forum prispieť, ale snad už niekto nájde tú odvahu a vysvetlí mi tu tú averziu vedenia DET voči mojej osobe, v čom som sa utvrdila práve teraz.
Citácia Nema:
"Erien - pre teba musim 1-2 riadky napisat, dodnes som zabranil viac ako desiatke hracov ta vyhodit z DET a zkatovat ta, dodnes som si neni isty, ci to bolo spravne branit ta...."
Nie som si vedomá žiadneho prehrešku voči spoločenstvu, nikdy som nikomu nerobila špiona a nikdy by som ali nezradila. A to, že som tu niekomu oponovala? Na to forum je a inú možnosť ako vyjadriť svoj názor som nevidela. Hráči ali KPSDe ma poznali dobre a vedia, že som vždy bola ochotná pomocť a posielala som podpory kto ma o to požiadal. Posielala som vojská do divov a branila som ich ako sa len dalo. Do poslednej chvíle som bránila spolu s mojimi spoluhráčmi z aliancie sklíčkovy div.
Nikdy som si nemyslela, že na konci hry sa tu budem musieť obhajovať a očisťovať moju povesť ani neviem pred čím. Preto by som bola rada, keby mi to niekto vysvetlil a ja som sa mohla aj adekvátne obhájiť. Ďakujem.

P.S.:A ešte som sa teraz aj utvrdila v mojom podozrení, že som v dive u sklíčka nekomunikovala s melanche. Vždy som sa pod správy podpisovala svojim menom, aj ked šli od zástupov. Nikdy som sa za žiadny iný nick neskrývala.

Erien

Počet príspevkov : 444

Návrat hore Goto down

Odoslať  melanche Pi január 09, 2009 11:43 pm

Erien napísal:
P.S.:A ešte som sa teraz aj utvrdila v mojom podozrení, že som v dive u sklíčka nekomunikovala s melanche. Vždy som sa pod správy podpisovala svojim menom, aj ked šli od zástupov. Nikdy som sa za žiadny iný nick neskrývala.

?? to se mýlíš Erien..
u sklíčka jsem byla já, od 17.12. až do teď.. skoro non-stop Very Happy

a pokud jsem ti psala od sklíčka a podepsala jsem se - byla jsem to já - mám tu snad předložit zprávy které jsme si přes sklíčka psali? Smile není problém..
Smile já si za svými zprávami co jsme si psali přes sklíčka stojím a obhájím si je..
melanche
melanche

Počet príspevkov : 101
Registration date : 27.04.2008

Návrat hore Goto down

Div Sveta - Stránka 17 Empty rozlučka

Odoslať  MikeKnight So január 10, 2009 7:12 pm

Aj ja by som vám chcel zaželať veľa zdravia, šťastia a lásky v živote, travianistom, ktorí idu pokračovať prajem pevné nervy pri hre, ja by som ich už nemal... Very Happy
Síce aj keď sme nevyhrali, ale chcem sa Vám všetkým poďakovať, že som s vami mohol byť v tejto aliancii a dohrať server dokonca, som rád, že som bol práve v DET... Moje špecialne poďakovanie patrí hlavne vedeniu (shark, kiya, nemo, bibiba...) za to, že vždy keď som mal nejaký problem vždy mi poradili a pomohli, veľmi si u vás cenim, že ste sa starali o chod aliancie skoro NONSTOP a nevzadali ste to...
Ale hlavne by som sa chcel poďakovať hráčom, zo starej dobrej L@P, s ktorými som začal hrať tento server oni vedia ktorí su to, boli sme fakt super kolektív, dobre sa svami spolupracovalo a pokecalo, boli sme fakt super zohratí... Smile

Tak sa teda všetci držte a nech sa vám v živote dari... Smile

MikeKnight

MikeKnight

Počet príspevkov : 10

Návrat hore Goto down

Odoslať  geronimus So január 10, 2009 8:53 pm

erien bola rebel uz v dobach M&T, nerada sa podriadovala vedeniu a stale s niecim nesuhlasila. Very Happy
geronimus
geronimus

Počet príspevkov : 22
Alliancia : ToYa
Registration date : 09.11.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  MAJOS!NG Ne január 11, 2009 12:07 am

Ahojte Smile Takže je načase, aby aj karty ukázali - server je za nami, čas odpočinku nastal pre väčšinou z nás Smile Pre mňa to bol krutý server - dali ste nám zabrať to je fakt Cool Veľa vecí sa udialo tak ako sa udialo-už to nezmeníme, ale myslím si, že vcelku dobrý server pre toho kto sa nechcel nudiť sa nenudil-šancí a príležitostí na všetky možné varianty mal každý z nás...

Kedže ja nepatrím výslovne k luďom čo radi moc vypisujú, tak budem len takto stručný Smile a chcem vám všetkým poďakovať za to, že som mal česť spoznať viacero z vás - to, že sme boli na opačných stranách nič u mna neriešilo, len sme sa museli každý prispôsobiť tomu svojmu - resp. svojim povinnostiam na svojej strane mapy...

Želám Vám v živote len to najlepšie, nech sa Vám darí a radšej čo najdalej od travianu Wink

S pozdravom

POSLEDNÝMOHYKÁN

MAJOS!NG

Počet príspevkov : 9
Registration date : 16.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  marso Ne január 11, 2009 1:16 am

No konecne, uz je asi dooslavovane ... Som si myslel, ze sa ani priznania nedockame. Tusim je uz na case, aby som aj ja isiel na EMPsacke forko priznat, ze som druhu polku serveru odohral za hraca Mikoc. Este ze som bratrancovi MHovi o tom povedal, inak by ma zabanoval tak, ze by som uz ani danove priznanie podavat nemohol :-)

@ Majos!ng aka PM: Mozno sa pletiem, ale mam dojem, ze to co ma Majos!ng v profile mal PM v profile niekedy zo zaciatku servra, alebo sa mylim? Skus mi to potrdit, ci vyvratit

marso

Počet príspevkov : 135
Alliancia : DET©
Registration date : 08.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Ne január 11, 2009 2:12 am

geronimus napísal:erien bola rebel uz v dobach M&T, nerada sa podriadovala vedeniu a stale s niecim nesuhlasila. Very Happy

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  MAJOS!NG Ne január 11, 2009 6:39 am

Ak tam aj niečo bolo podobné, tak je to čisto zhoda náhod-to čo má teraz som tam asi určite nemal...Pristup cez tento nick som získal až časom-dostal som len meno a heslo, to bolo všetko-nič iné som nemal dovtedy s tým nick-om spoločné...Ale som rád, že som sem získal prístup - keď som mal chvílky voľna a času tak som sem rád zašiel Smile

MAJOS!NG

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Ne január 11, 2009 4:35 pm

Aspoň sa vyjasnila jedna vec. Very Happy Predpokladám, že si uspokojil aspoň zvedavosť 100% ľudí, cez aký nick si sem chodil. A asi 50% ľudí si myslelo, že to bolo cez moj nick, alebo prinajmenšom, že som ti prístup dala ja. Twisted Evil A ja som patrila k tým 100% zvedavcom. Very Happy Very Happy Very Happy

Len škoda, že mi ešte Nemo neodpísal na moj dotaz. Kto a prečo ma chcel z DET odstrániť. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Ale už som sa s tým zmierila, že moja otázka ostane nezodpovedaná. Kurnik, prečo som ja len aká zvedavá.

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  marso Ne január 11, 2009 6:52 pm

Erien napísal:Aspoň sa vyjasnila jedna vec. Very Happy Predpokladám, že si uspokojil aspoň zvedavosť 100% ľudí, cez aký nick si sem chodil. A asi 50% ľudí si myslelo, že to bolo cez moj nick, alebo prinajmenšom, že som ti prístup dala ja. Twisted Evil A ja som patrila k tým 100% zvedavcom. Very Happy Very Happy Very Happy

Len škoda, že mi ešte Nemo neodpísal na moj dotaz. Kto a prečo ma chcel z DET odstrániť. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Ale už som sa s tým zmierila, že moja otázka ostane nezodpovedaná. Kurnik, prečo som ja len aká zvedavá.

Erien len pre pokoj v dusi, ja som si nemyslel, ze sem Mohykan chodil cez Teba. Ja viem nepodstatne, ale urcite Ta to zohreje pri srdci I love you

marso

Počet príspevkov : 135
Alliancia : DET©
Registration date : 08.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  MAJOS!NG Ne január 11, 2009 11:50 pm

...tak na naše fórum takmer nik nechodil a tu sa vždy niečo pohlo Wink

Ak chce niekto komplet logy z útokov z vnútra natarky a pod. kludne píšte-ak ho nájdem-pošlem...

MAJOS!NG

Návrat hore Goto down

Odoslať  dajatron Po január 12, 2009 1:36 am

MAJOS!NG napísal:...tak na naše fórum takmer nik nechodil a tu sa vždy niečo pohlo Wink

Ak chce niekto komplet logy z útokov z vnútra natarky a pod. kludne píšte-ak ho nájdem-pošlem...

budem rad ked sem niečo daš Smile
dajatron
dajatron

Počet príspevkov : 228

Návrat hore Goto down

Odoslať  MAJOS!NG Po január 12, 2009 9:34 am

Chceš aj nejaký konkrétne? Tento bol od Vás na mňa asi ten čo ma dorazil už úplne Smile ..a takáto obrana tam bola:

http://travian-reports.net/sk/raport.php?id=7066dcd54

MAJOS!NG

Návrat hore Goto down

Odoslať  KVP Po január 12, 2009 10:58 am

zdravím ally, chcel by som sa aj ja rozlúčiť s Vami, napriek tomu, že sme prehrali, si myslím, že sme boli najlepšia ally ... hral som to 1. krát, snáď som pomohol aspoň trocha ... prajem Vám všetkým všecko dobré do nového roku a nech sa Vám darí ...

s pozdravom

tomassk (KVP)
KVP
KVP

Počet príspevkov : 10
Alliancia : DETc

Návrat hore Goto down

Odoslať  dajatron Po január 12, 2009 12:48 pm

MAJOS!NG napísal:Chceš aj nejaký konkrétne? Tento bol od Vás na mňa asi ten čo ma dorazil už úplne Smile ..a takáto obrana tam bola:

pekná akcia a pekné podpory

skus dat par ludí a linkov ktorý ta od nás hnevali Smile
dajatron
dajatron

Počet príspevkov : 228

Návrat hore Goto down

Odoslať  MAJOS!NG Po január 12, 2009 1:25 pm

...tie podpory už neboli pekné Smile Všetko bolo u BUBUSKA - to čo tam ostalo bolo už len kvôli útokom natarov a poprípade nejakých menších od Vás - tá natarka mala za BUBUSKOm stratu len pár dní - urobili ste dobre, že ste ju katly Smile
Tvoj log je už v pošte..a ďalšie - nech píše kto chce, ale útoky viete aké ste mali a vten den tam boli tieto podpory..

http://travian-reports.net/sk/raport.php?id=22f9970e6

...a nehneval ma nikto obzvlášť - mňa nahneval len UNAS na fóre Smile - kto bojoval tak ako mal, teda tu v hre mal moje uznanie Cool

MAJOS!NG

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Po január 12, 2009 1:30 pm

MAJOS!NG napísal:...tie podpory už neboli pekné Smile Všetko bolo u BUBUSKA - to čo tam ostalo bolo už len kvôli útokom natarov a poprípade nejakých menších od Vás - tá natarka mala za BUBUSKOm stratu len pár dní - urobili ste dobre, že ste ju katly Smile
Tvoj log je už v pošte..a ďalšie - nech píše kto chce, ale útoky viete aké ste mali a vten den tam boli tieto podpory..

http://travian-reports.net/sk/raport.php?id=22f9970e6

Inak, dakujem za hru PM, vasa strategia silno branenych natariek vs nasa strategia vacsieho poctu natariek robila hru zaujimavou. Skoda len, ze KPS odmietalo utocit, kym malo cim a Bubusko bol nebraneny velmi, ci zavadzajucej odpovede od nikita. Mozno by potom vyhrali Husite Laughing DET ako take nevyhralo, ale dosiahli sme skvele vysledky. Shark, Kiya aj Bibiba hrali svoj prvy server, tak isto ako >80% clenstva DET. Stacili 2 velke chyby (KPS, nikita) a skoncilo to ako to skoncilo.
Kazdopadne server sk6 skoncil, ludia maju zas cas na realny zivot. Smile

PS: Unas je na verejnom fore zabanovany na vecne veky asi, lebo TT schytal prisilnu kritiku Twisted Evil
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626

Návrat hore Goto down

Odoslať  MAJOS!NG Po január 12, 2009 2:55 pm

Ja už som vyššie poďakoval za Váš veľký prínos tu na sk6 - takže ešte raz vďaka... Smile
Teba a shark999 si budú všetci určite pamätať Smile robili ste určite všetko preto a pre svoju ally, aby ste vyhrali čo Vám nemôže nik vyčítať...Mali ste kopec dobrých individualít a len mojím omylom pri logovaní na tento server som neskončil na severe s Vami, ale na juhu Smile Ešteže tak - medzi Vami by som asi tak nevynikol Very Happy

Chýb bolo veľa na oboch stranách, ale bez nich by to bolo príliž jednoduché Smile

UNAS to asi trošku prehnal, ale súdiť nikoho nebudem - nie sme na Vašom mieste a možno by sme reagovali podobne keby sme boli zle informovaný...

Ešte by som Vás chcel poprosiť ak môžte poskytnúť kompletné logy z natariek, logy útokov, ktoré stoja za zmienku, logy, ktoré sú podľa Vás zaujímavé (nemusia byť ani na natarky) a nemali by chýbať v kronike napíšte prosím hráčovi FANTOMas98 tu v hre...Ďalej nejaké pikošky, postrehy, zaujímavosti sk6 a pod. - proste všetko čo by nemalo ujsť a nemalo by sa na to zabudnúť Smile Vopred vďaka Smile

PS: Ak mu chcete pomôcť či poradiť s kronikou, Vaša pomoc je vítaná - spomínal, že nemá s tým veľké skúsenosti a bol by som rád, keby sme sa aspoň na konci podielali na niečom spoločnom - určite sa nechceme časom pozerať do kroniky a hovoriť si, že toto a toto tam chýba - povedzte to teraz a spracovatelia kroniky to tam nejak zapracujú Smile

MAJOS!NG

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Po január 12, 2009 3:03 pm

uff kronika a logy.
no tie z natariek mame uz na fore ale bez obrany, s obranou vedia dat len stavitelia... mecenas mozno by este bol ale ostatne netusim. Utoky ine su tiez na fore. Pikosky - vela je uz na verejnom fore Wink
Jo a mohykan na SEVERe? to by som mal viaac volneho casu Wink skoda, no ale tak "nahoda je svina" Laughing
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626

Návrat hore Goto down

Odoslať  Londyn Po január 12, 2009 5:03 pm

MAJOS!NG napísal:Chceš aj nejaký konkrétne? Tento bol od Vás na mňa asi ten čo ma dorazil už úplne Smile ..a takáto obrana tam bola:

mozes prosim ta hodit ten moj co isiel 10 sekund pred nim...xem vidiet do coho som siel ja. dik

Londyn

Počet príspevkov : 64
Registration date : 23.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  rosomak Ut január 13, 2009 12:08 am

mohykan písalo sa fakt s tebou dobre ty si ma isto nepamätaš Very Happy (rosomak) ale raz sme popísali skoro celu nedelu hadaj kto som bol Very Happy a dikes všetkým hralo sa mi tu super hral som prvý raz a nikdy by ma nenapadlo že sa dostanem tak daleko dikes všetkým a ty mohykan skus si spomenuť komu si nechcel vysvetliť ako sa kradnu planý lol!

rosomak

Počet príspevkov : 124

Návrat hore Goto down

Odoslať  MAJOS!NG Ut január 13, 2009 11:56 am

Nemo-tej roboty by si mal tak isto, lebo do vedenia by som isto nešiel, kedže Vás tam bolo dosť Smile
Na fóre? Toľko času na čítanie nemám-je tam toho na dve vydania Smile

Londyn- prepáč, ale Tvoj tam nie je-je tam asi 6 hráčov v tom čase, keď ste útočili-možno som zabudol uložiť do archívu, alebo sa to omylom pri klikaní vymazalo, ale ak si útočil pred kolegom 10 min, tak tam bolo zhruba to isté-resp pár čísel naviac...

Rosomák Smile No rozmýšľam, ale zatiaľ som si nespomenul-písalo kopec hráčov čo si len založilo účty a pod. a aj im som na kadečo odpisoval - musíš napísať ten nick-možno si spomeniem Smile A to fakt som Ti to nechcel vysvetliť? Možno to prečítal zástup a neodpísal, kedže sa správy čítali i ked som nebol ja pri PC, ak by niekto niečo dôležité písal...Dokonca asi týždeň nám tam niekto chodil-čítal správy, aj ked som bol ja doma-myslel som si, že chalani, ale obom som volal a že nie...Tak sme pomenili heslá..

Tak sa priznaj a poprípade napíš čo som odpísal Smile

MAJOS!NG

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 17 z 18 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18  Next

Návrat hore

- Similar topics