Div Sveta
+68
olololo
dzami
Sigo
Vigora100g
Valhala
djander
svinka
kubik
fishbone666
Killer-BOSS
Masko555
metluck
Shingen
Berbo
Londyn
Kiya
babia
midleton
URNA
MikeKnight
kačička
Robertus SPQR
elbi
dajatron
jojsi
janci jr
geronimus
astro
rosomak
marso
razor svk
fks2
Ok.tam
Tetus
.jjj.
turgooon
gorgo
shark999
Nemo
rubenso
pirhi
BigT
cikulkovo
Hoshimaru
defragment
hps
Mischou
meee...
puTTy
keny_spss
Surko
Mavinius Megas
woodoo panenka
Iperitas
katka-1977
Kanek
Gilmak
miso422
Darckol
soild
therasto
Tom_SK
LyoN
Erien
WaterFox
Bibiba
Malkavian
Admin
72 posters
DET :: Spolocne forum :: Div Sveta
Strana 15 z 18
Strana 15 z 18 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
Re: Div Sveta
No ludkovia, navrhujem upratovanie v natarkach aj s natarkami.
Aby ste sa necudovali, vsetko utocne vojsko poslime domov a pouzivajme ho
Cast jazdy navrhujem z natariek poslat spat a podporit nimi jiko - tam sa aj tak sustredi najviac utokov a je dolezite ho co najviac branit
a co sa tyka natariek, poprosim stavitelov za zapadny div poslat mi stav natarky v sukromnej poste. poziadal som o taketo info aj natarku u 9.pp a z 3 divov (vychod, zapad a 9.pp) sa musi vybrat aspon 1, ktory neni prioritny. Aby sme sa rozumeli, nejde o zastavenie stavby, ale drzat 1M podporu v dive, ktory meska za vsetkymi ostatnymi je zbytocne. Podpora sa presunie inde a tiez aj vacsina obilia sa teda bude posielat inde potom. Ak chceme vyhrat, musime hrat ako spojenci nie ako sebci
Tak dufam, ze to vsetci pochopite a budete spolupracovat.
Aby ste sa necudovali, vsetko utocne vojsko poslime domov a pouzivajme ho
Cast jazdy navrhujem z natariek poslat spat a podporit nimi jiko - tam sa aj tak sustredi najviac utokov a je dolezite ho co najviac branit
a co sa tyka natariek, poprosim stavitelov za zapadny div poslat mi stav natarky v sukromnej poste. poziadal som o taketo info aj natarku u 9.pp a z 3 divov (vychod, zapad a 9.pp) sa musi vybrat aspon 1, ktory neni prioritny. Aby sme sa rozumeli, nejde o zastavenie stavby, ale drzat 1M podporu v dive, ktory meska za vsetkymi ostatnymi je zbytocne. Podpora sa presunie inde a tiez aj vacsina obilia sa teda bude posielat inde potom. Ak chceme vyhrat, musime hrat ako spojenci nie ako sebci
Tak dufam, ze to vsetci pochopite a budete spolupracovat.
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008
Fortis cadere, cedere non potest
{Statočný muž padne, ale neustúpi.}
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
Erien kedy ti pipik narastol ?Erien napísal:Fortis cadere, cedere non potest
fks2- Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008
Erien napísal:Fortis cadere, cedere non potest
jo ale zato ak je mozne aby M&T zvazilo stav sklicko a podla toho zvysok svojich kapacit poslalo aj inde.. najma take to ziadane obilie, ostatni sa len naramne potesia... taky jiko ti mozno aj ruky vybozkava
fks2 napísal:Erien kedy ti pipik narastol ?Erien napísal:Fortis cadere, cedere non potest
To je motto, ktoré má ali DET v profile. Len som vám ho chcela trošičku pripomenúť.
Moje motto je iné.
Erien- Počet príspevkov : 444
kedy už poslete utok na toho čo je prvý v stavaní divu
ved už ma 93 level
Valhala- Počet príspevkov : 8
Registration date : 27.06.2008
stale je casu dost...si zrataj kolko to trva postavit este na 100.....Valhala napísal:ved už ma 93 level
Hoshimaru- Počet príspevkov : 96
Alliancia : DET
Registration date : 14.03.2008
rovnako ako aj nam
geronimus- Počet príspevkov : 22
Alliancia : ToYa
Registration date : 09.11.2008
ako to je s planmi? nemozu byt v natarskej ani hlavnej dedinke? dik za odpoved.
Londyn- Počet príspevkov : 64
Registration date : 23.04.2008
Nie nemozu, ale ako to bude s bubuskom to ani srnka netusi, kde to este support
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008
že nemozu byt plany v natarke a ani v hlavnej je jasne problem je co nik nevie ani suport že ziadna dedina nemusi byt ako hlavna oznacena takze jeho ucet sa sprava ako ucet bez hlavnej dediny
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008
Bibiba napísal:že nemozu byt plany v natarke a ani v hlavnej je jasne problem je co nik nevie ani suport že ziadna dedina nemusi byt ako hlavna oznacena takze jeho ucet sa sprava ako ucet bez hlavnej dediny
problem je salamunsky. ta dedina by bola ako hlavna, ale predtym tam postavil pokladnicu a drzi plan, za predpokladu, ze dedina padne tak dalsia jeho dedina bez pokladnice sa bude tvarit na hlavnu dedinu, aspon logicky by to tak malo byt. ak to tak nebude, v hre je systemova chyba jak hrom.
navyse admin uz dostal mesiac dozadu pucung, za zmenu pravidiel ohladne fungovania dedin pri katnuti... cim viac zasahov robi TT do hry, tim horsie sa hra. neostava nic ine, ako hrat podla najlepsieho vedomia a svedomia. ja som optimista. doteraz sme jasne videli, ze stavitelia bubusko nemaju presnu predstavu ako presne stavat natarku, preto aj museli burat v natarke...
mam otazku kolko osadnikov môže ešte asi spravyť lebo nemôže donekonečna s jednej dediny robyť osdnikov ak sa mu skatnu aj posledne dediny môže robyť osadnika aj v dive ?
rosomak- Počet príspevkov : 124
rosomak napísal:mam otazku kolko osadnikov môže ešte asi spravyť lebo nemôže donekonečna s jednej dediny robyť osdnikov ak sa mu skatnu aj posledne dediny môže robyť osadnika aj v dive ?
vzhladom na to, ze tam vcera nemal rezidenciu ani palac tak nie... keby mal rezidenciu, mozno by mohol.. ale nema
rosomak napísal:mam otazku kolko osadnikov môže ešte asi spravyť lebo nemôže donekonečna s jednej dediny robyť osdnikov ak sa mu skatnu aj posledne dediny môže robyť osadnika aj v dive ?
mno ak nemoze mat pokladnicu v hlavnej ani natarke, tak myslim, ze by sme sa dzejnou az tak zaoberat nemali...osadnikov vyrabat moze, ale treba dost velky progres v dedine aby tu pokladnicu musel postavit(zlatky abo nema narok), a stale mu to bude katnute, pac tam nejaku obranu nenazbiera. Na Dzejnu 1 utok, katnut pokladnicu a potom nech to sortuje suport...
Londyn- Počet príspevkov : 64
Registration date : 23.04.2008
Erien 06.01.09
obilie 19:56:10
Vážení spoluhráči,
poprosím vás o okamžité zaslanie obilia do divu sklíčkovy 49/25 bo nám tam pomrú vojaci. A ide tam 52 útokov, obrana skoro žiadna, tak sa modlime aby to boli fake útoky.
co to ma znamenat ja tam mam 15000 falangov co s nimi nechcem o nich prist
poradte
obilie 19:56:10
Vážení spoluhráči,
poprosím vás o okamžité zaslanie obilia do divu sklíčkovy 49/25 bo nám tam pomrú vojaci. A ide tam 52 útokov, obrana skoro žiadna, tak sa modlime aby to boli fake útoky.
co to ma znamenat ja tam mam 15000 falangov co s nimi nechcem o nich prist
poradte
fishbone666- Počet príspevkov : 8
Registration date : 08.11.2008
u sklicka je stale obrana. nikto sa nemusi bat ze tam jeho jednotky ostali osamotene. ziadne rozpustanie alebo presuvanie obrany sa nekona
geronimus- Počet príspevkov : 22
Alliancia : ToYa
Registration date : 09.11.2008
vsimol som si ze husite postavili dalsi level divu. zujimalo by ma kto im zase nenapadne pozical plan
hps- Počet príspevkov : 96
update sklickovho divu uz nebol 7,5 hodiny....!!!! ako mozeme potom vediet ci jednotky nekapu alebo obilie nepreteka!!!!
Vigora100g- Počet príspevkov : 5
Registration date : 02.07.2008
Vigora100g napísal:update sklickovho divu uz nebol 7,5 hodiny....!!!! ako mozeme potom vediet ci jednotky nekapu alebo obilie nepreteka!!!!
Treba pisat stavitelovi (sklicko21), ja takto pisem mecenasovi skoro kazdy den :-). Ak na tom ucte niekto sedi tak to aktualizuju. Zrejme toho stavitelia a ich pomocnici maju uz dost a ani sa im nedivim, tak sa to stat moze. Navyse zapadny Div uz davnejsie nevyzera ako priorita (to berte len z mojho sukromneho pohladu)
marso- Počet príspevkov : 135
Alliancia : DET©
Registration date : 08.08.2008
nemam čo do toho kecať ale všetci by ste si mali uvedomiť že tý čo buduju div tak sa tam striedaju stale a maju toho všetkeho isto plne zuby neni to len tak organyzovať všetko okolo toho a ešte aj utoky ja ich obdivujem ja mal zorganizovať jeden utok a ani to som nebol schopný a aj kedysi mi dali ponuku byť pri stavani aj to som odmietol takže hrači a hračky nejaka ta krityka na začiatku ked sa začalo stavať beriem ale teraz si radšej polamte prsty ako by ste mali krityzovať vedeni, budte radšej ticho a plnte aspoň HS nech to maju ulahčene, to sa od nas radových hračov očakava a niektorý su neni ani to schopný urobyť
PS:ak ma niekto niečo proti tomu čo som napísal nech sa mi smelo ozve
PS:ak ma niekto niečo proti tomu čo som napísal nech sa mi smelo ozve
rosomak- Počet príspevkov : 124
vyzerá to, že pomaly končíme. Bol to dobrý server. škoda ho.
Masko555- Počet príspevkov : 10
http://travilog.org.ua/sk/7560284/aae181dee99d0839e6a4b60153b4bcf0
medzi tým sa ale bubuškov div dostal na level 98 takže nepodstatné
medzi tým sa ale bubuškov div dostal na level 98 takže nepodstatné
Tom_SK- Počet príspevkov : 28
ako moze mat Bobusko v dedine s nula obyvatelmi stale aj plan
Len skoda ze tie utoky neprisli aspon o den skor
Len skoda ze tie utoky neprisli aspon o den skor