DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Div Sveta

+68
olololo
dzami
Sigo
Vigora100g
Valhala
djander
svinka
kubik
fishbone666
Killer-BOSS
Masko555
metluck
Shingen
Berbo
Londyn
Kiya
babia
midleton
URNA
MikeKnight
kačička
Robertus SPQR
elbi
dajatron
jojsi
janci jr
geronimus
astro
rosomak
marso
razor svk
fks2
Ok.tam
Tetus
.jjj.
turgooon
gorgo
shark999
Nemo
rubenso
pirhi
BigT
cikulkovo
Hoshimaru
defragment
hps
Mischou
meee...
puTTy
keny_spss
Surko
Mavinius Megas
woodoo panenka
Iperitas
katka-1977
Kanek
Gilmak
miso422
Darckol
soild
therasto
Tom_SK
LyoN
Erien
WaterFox
Bibiba
Malkavian
Admin
72 posters

Strana 10 z 18 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18  Next

Goto down

Div Sveta - Stránka 10 Empty Re: Div Sveta

Odoslať  Nemo Ne december 07, 2008 3:15 am

pokial viem tymto som zodpovedal vsetky polozene otazky.

zverejnil som cast veci, o ktorych ste neboli informovani - najma co sa tyka diplomatickych dohod so spojencami. uz nie je rozdiel ci su verejne alebo tajne. zalezi najma na clenoch sustavy DET, ci vyhrame sk6 alebo prehrame.

bez vasej aktivity, snahy a obetavosti vedenie sustavy DET uz toho vela nenacaruje.

Ak neviete co robit, nuz utocte na EMPs UVAZENE, nicte im obilne polia, hlavne budovy, ak vam padne armada utocna, napiste to vedeniu DET a my vam pomozeme vyriesit problem s velkym plusom s obilim.
nepytajte sa prosim ci mozte poslat obranu do natarky - plati pravidlo, ze ak si svoje vojsko budete v natarke zivit, tak nase povolenie nepotrebujete.
necakajte kym vam vojsko skape doma, padne na podporach ale robte zanho hned nahradu.. v natarke vojsko zerie o polovicu menej a zaroven sa bojuje takze je ho kam posielat do prvej linie. DOLEZITE JE, ABY STE MALI AJ ARENY POSTAVENE.. inak nebudete stihat ani utoky ani obrany... lvl 16 je min.
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Ne december 07, 2008 3:22 am

Nemo, je vidieť, že je to tvoj názor. Very Happy Normal ako Unas. Že by sa def trafil? Hm, hm, mrkva v zime? Ale je to sranda, dozvedať sa toto info po mesiaci od svojich. Twisted Evil A ešte by ma zaujímalo: potešili sa v KPS plánom? Dúfam, že hej.

A všimla som si tú poslednú vetu: arény min na lvl 16. IBA? Fakt ste saláti. Very Happy

Erien

Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Ne december 07, 2008 3:26 am

Erien napísal:Nemo, je vidieť, že je to tvoj názor. Very Happy Normal ako Unas. Že by sa def trafil? Hm, hm, mrkva v zime? Ale je to sranda, dozvedať sa toto info po mesiaci od svojich. Twisted Evil A ešte by ma zaujímalo: potešili sa v KPS plánom? Dúfam, že hej.

A všimla som si tú poslednú vetu: arény min na lvl 16. IBA? Fakt ste saláti. Very Happy

pokial viem, este KPS nema plan k dispozicii.

jo areny lvl 16 - no to vies arena lvl 6 vela nepomoze ked sa jedna o obranu takej natarky, ktoru maju mnohi hooodne daleko.. a mame za sebou kolko? 2 mesiace nebojovania, to bolo hadam dost casu mat dost suriek Wink
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Ne december 07, 2008 3:31 am

Info - nocny utok na sklicko bol utok natarmi, neskatli nic. Smile
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Ne december 07, 2008 3:38 am

No ja som iba lama, ale arény mám viac ako lvl16. A to by ste videli ako mi podpory rýchlo utekajú na pomoc kade tade. Pomožu kamošo a ešte stihnú obrániť aj mňa. Laughing A to som si myslela, že sa tam vojačikovia trénujú, aby mali vyšportované postavy. Tak som im tam tie arény dala vystavať. Radšej sa budem pozerať na vyšportované telo, ktoré pendluje hore, dole, ako na povalujúcich sa vojakov po dedinkách. Twisted Evil

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  hps Ne december 07, 2008 4:21 am

nemo vdaka za informacie. urcite sa lepsie hra ked clovek vie co sa deje.

hps

Počet príspevkov : 96
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild Ne december 07, 2008 1:34 pm

Vidim že 9. peší pluk už stavia div mame ho nejak podporovať či skor jika z DDT ?
soild
soild

Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Malkavian Ne december 07, 2008 1:41 pm

ja osoben som poslal nieco jikovi aj som dal vediet ludom z ali ze ho mozu podporit aspon kym dorazia tie utoky zajtra ... ale aj osoben mam dost jendotiek na podoru troch divou ... )

Malkavian

Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Robertus SPQR Ne december 07, 2008 3:05 pm

klobuk dole nemo
dúfam že v reálnom živote makáš na ministerstve zahraničných vecí, ak nie tak daj prihlašku Very Happy
mne tieto infa nabudili a dali zmysel v tejto hre na pokračovanie
diky moc
myslím že nám mimo vedenie takýto prístup vedenie len povzbudí v boji
Robertus SPQR
Robertus SPQR

Počet príspevkov : 54

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Ne december 07, 2008 6:43 pm

Chcela by som upresniť ten Nemov pokec: Na účte hráča koliks je nový hráč. bol na sk5 pod nickom Dahli G a staval div za ali NWO. Ja len toľko, aby ste sa na ňom neodbavovali s vedomím, že je to milanekpinka. Twisted Evil

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Ne december 07, 2008 9:05 pm

Erien napísal:Chcela by som upresniť ten Nemov pokec: Na účte hráča koliks je nový hráč. bol na sk5 pod nickom Dahli G a staval div za ali NWO. Ja len toľko, aby ste sa na ňom neodbavovali s vedomím, že je to milanekpinka. Twisted Evil

kazdopadne.. je dolezite ci hra pre KPS alebo nehra... nepocul som, ze by spolupracoval dalej s KPS.
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Ne december 07, 2008 9:07 pm

To zisti, nie? pre teba to problém určite nebude. Twisted Evil

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  elbi Ne december 07, 2008 9:19 pm

takze DALI G ? Very Happy heh moja "sefka" z sk5 ...nikita

elbi

Počet príspevkov : 66

Návrat hore Goto down

Odoslať  kačička Po december 08, 2008 5:42 pm

Poslaly ste my niektore jednodky z divu domov prečo? Ved som tam posielal kopu obilia, mam podozrenie že to ešte stale použivate ten div jak uschovnu jednotiek(jazdy abo čo ja viem čoho) už tam nepošlem ani zrnko naviac, idem radšej posielať obilie i pretošov do pubu u jika alebo kvetinoveho sadu a ešte my urobili nervy aj tie hs zase 4 same obilie, rozpošlite ich tým čo tam maju armadu a posielaju hovno...........
kačička
kačička

Počet príspevkov : 38
Registration date : 09.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Po december 08, 2008 7:09 pm

kačička napísal:Poslaly ste my niektore jednodky z divu domov prečo? Ved som tam posielal kopu obilia, mam podozrenie že to ešte stale použivate ten div jak uschovnu jednotiek(jazdy abo čo ja viem čoho) už tam nepošlem ani zrnko naviac, idem radšej posielať obilie i pretošov do pubu u jika alebo kvetinoveho sadu a ešte my urobili nervy aj tie hs zase 4 same obilie, rozpošlite ich tým čo tam maju armadu a posielaju hovno...........

ake vojsko sa ti vracia spat? posielali sa spat jazdy pokial viem, niekto tam mal imperanov zasitych tiez...
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  kačička Po december 08, 2008 7:17 pm

Nemo napísal:
kačička napísal:Poslaly ste my niektore jednodky z divu domov prečo? Ved som tam posielal kopu obilia, mam podozrenie že to ešte stale použivate ten div jak uschovnu jednotiek(jazdy abo čo ja viem čoho) už tam nepošlem ani zrnko naviac, idem radšej posielať obilie i pretošov do pubu u jika alebo kvetinoveho sadu a ešte my urobili nervy aj tie hs zase 4 same obilie, rozpošlite ich tým čo tam maju armadu a posielaju hovno...........

ake vojsko sa ti vracia spat? posielali sa spat jazdy pokial viem, niekto tam mal imperanov zasitych tiez...
mne sa vratili čisto pretoriani a to som tam len posielal Mad
kačička
kačička

Počet príspevkov : 38
Registration date : 09.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Po december 08, 2008 8:26 pm

kačička napísal:
Nemo napísal:

mne sa vratili čisto pretoriani a to som tam len posielal Mad

no tak posli spat, este stale chodia do natarky podpory a ked nahodou sa prave znovu nacitalo okno tak mohlo sa kliknut zle... by si neveril a asi ani ini, ale kedze v natarke su podpory zo stoviek dedin, chybicka sa mohla lahko stat. vlastne ked tak uvazujem, som prijemne prekvapeny, ze sa to stalo prvykrat za tolke tyzdne Wink
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tom_SK Po december 08, 2008 8:48 pm

no mne sa tiež vrátila tlupa falanxov .... len som pozeral že produkcia v tej dedine odkial išli bola hlboko v mínuse

Tom_SK

Počet príspevkov : 28

Návrat hore Goto down

Odoslať  janci jr Ut december 09, 2008 12:50 am

precoje tento div stale na urovni 11 mecenas Hviezda Severu toto je najnudnejsi server aky som hral ziadne info o stavbe len spravy posielajte obilie 10 krat za den Crying or Very sad Evil or Very Mad

janci jr

Počet príspevkov : 9
Registration date : 08.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Ut december 09, 2008 1:15 am

opravuju sa skody po katovani.... nemyslite ze to je zbytocne tahat lvl divu ak nemame dost velke sklady a je problem s malou sypkou uzivit vase podpory?
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  URNA Ut december 09, 2008 1:41 am

neviete co je s husitskym divom tiez nejak zamrzol na mrtvom bode

URNA

Počet príspevkov : 7
Registration date : 06.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Ut december 09, 2008 1:49 am

bolo mi povedane, ze ho spehla aliancia... ci tam sli utoky, to teraz neviem povedat... aj ine ally davaju informacie len dodatocne.
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  fks2 Ut december 09, 2008 8:49 pm

fks2

Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008

Návrat hore Goto down