Div Sveta
+68
olololo
dzami
Sigo
Vigora100g
Valhala
djander
svinka
kubik
fishbone666
Killer-BOSS
Masko555
metluck
Shingen
Berbo
Londyn
Kiya
babia
midleton
URNA
MikeKnight
kačička
Robertus SPQR
elbi
dajatron
jojsi
janci jr
geronimus
astro
rosomak
marso
razor svk
fks2
Ok.tam
Tetus
.jjj.
turgooon
gorgo
shark999
Nemo
rubenso
pirhi
BigT
cikulkovo
Hoshimaru
defragment
hps
Mischou
meee...
puTTy
keny_spss
Surko
Mavinius Megas
woodoo panenka
Iperitas
katka-1977
Kanek
Gilmak
miso422
Darckol
soild
therasto
Tom_SK
LyoN
Erien
WaterFox
Bibiba
Malkavian
Admin
72 posters
DET :: Spolocne forum :: Div Sveta
Strana 10 z 18
Strana 10 z 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Re: Div Sveta
pokial viem tymto som zodpovedal vsetky polozene otazky.
zverejnil som cast veci, o ktorych ste neboli informovani - najma co sa tyka diplomatickych dohod so spojencami. uz nie je rozdiel ci su verejne alebo tajne. zalezi najma na clenoch sustavy DET, ci vyhrame sk6 alebo prehrame.
bez vasej aktivity, snahy a obetavosti vedenie sustavy DET uz toho vela nenacaruje.
Ak neviete co robit, nuz utocte na EMPs UVAZENE, nicte im obilne polia, hlavne budovy, ak vam padne armada utocna, napiste to vedeniu DET a my vam pomozeme vyriesit problem s velkym plusom s obilim.
nepytajte sa prosim ci mozte poslat obranu do natarky - plati pravidlo, ze ak si svoje vojsko budete v natarke zivit, tak nase povolenie nepotrebujete.
necakajte kym vam vojsko skape doma, padne na podporach ale robte zanho hned nahradu.. v natarke vojsko zerie o polovicu menej a zaroven sa bojuje takze je ho kam posielat do prvej linie. DOLEZITE JE, ABY STE MALI AJ ARENY POSTAVENE.. inak nebudete stihat ani utoky ani obrany... lvl 16 je min.
zverejnil som cast veci, o ktorych ste neboli informovani - najma co sa tyka diplomatickych dohod so spojencami. uz nie je rozdiel ci su verejne alebo tajne. zalezi najma na clenoch sustavy DET, ci vyhrame sk6 alebo prehrame.
bez vasej aktivity, snahy a obetavosti vedenie sustavy DET uz toho vela nenacaruje.
Ak neviete co robit, nuz utocte na EMPs UVAZENE, nicte im obilne polia, hlavne budovy, ak vam padne armada utocna, napiste to vedeniu DET a my vam pomozeme vyriesit problem s velkym plusom s obilim.
nepytajte sa prosim ci mozte poslat obranu do natarky - plati pravidlo, ze ak si svoje vojsko budete v natarke zivit, tak nase povolenie nepotrebujete.
necakajte kym vam vojsko skape doma, padne na podporach ale robte zanho hned nahradu.. v natarke vojsko zerie o polovicu menej a zaroven sa bojuje takze je ho kam posielat do prvej linie. DOLEZITE JE, ABY STE MALI AJ ARENY POSTAVENE.. inak nebudete stihat ani utoky ani obrany... lvl 16 je min.
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008
Nemo, je vidieť, že je to tvoj názor. Normal ako Unas. Že by sa def trafil? Hm, hm, mrkva v zime? Ale je to sranda, dozvedať sa toto info po mesiaci od svojich. A ešte by ma zaujímalo: potešili sa v KPS plánom? Dúfam, že hej.
A všimla som si tú poslednú vetu: arény min na lvl 16. IBA? Fakt ste saláti.
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
Erien napísal:Nemo, je vidieť, že je to tvoj názor. Normal ako Unas. Že by sa def trafil? Hm, hm, mrkva v zime? Ale je to sranda, dozvedať sa toto info po mesiaci od svojich. A ešte by ma zaujímalo: potešili sa v KPS plánom? Dúfam, že hej.
pokial viem, este KPS nema plan k dispozicii.
jo areny lvl 16 - no to vies arena lvl 6 vela nepomoze ked sa jedna o obranu takej natarky, ktoru maju mnohi hooodne daleko.. a mame za sebou kolko? 2 mesiace nebojovania, to bolo hadam dost casu mat dost suriek
Info - nocny utok na sklicko bol utok natarmi, neskatli nic.
No ja som iba lama, ale arény mám viac ako lvl16. A to by ste videli ako mi podpory rýchlo utekajú na pomoc kade tade. Pomožu kamošo a ešte stihnú obrániť aj mňa. A to som si myslela, že sa tam vojačikovia trénujú, aby mali vyšportované postavy. Tak som im tam tie arény dala vystavať. Radšej sa budem pozerať na vyšportované telo, ktoré pendluje hore, dole, ako na povalujúcich sa vojakov po dedinkách.
nemo vdaka za informacie. urcite sa lepsie hra ked clovek vie co sa deje.
hps- Počet príspevkov : 96
Registration date : 15.03.2008
Vidim že 9. peší pluk už stavia div mame ho nejak podporovať či skor jika z DDT ?
soild- Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008
ja osoben som poslal nieco jikovi aj som dal vediet ludom z ali ze ho mozu podporit aspon kym dorazia tie utoky zajtra ... ale aj osoben mam dost jendotiek na podoru troch divou ... )
Malkavian- Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Registration date : 14.03.2008
klobuk dole nemo
dúfam že v reálnom živote makáš na ministerstve zahraničných vecí, ak nie tak daj prihlašku
mne tieto infa nabudili a dali zmysel v tejto hre na pokračovanie
diky moc
myslím že nám mimo vedenie takýto prístup vedenie len povzbudí v boji
dúfam že v reálnom živote makáš na ministerstve zahraničných vecí, ak nie tak daj prihlašku
mne tieto infa nabudili a dali zmysel v tejto hre na pokračovanie
diky moc
myslím že nám mimo vedenie takýto prístup vedenie len povzbudí v boji
Robertus SPQR- Počet príspevkov : 54
Chcela by som upresniť ten Nemov pokec: Na účte hráča koliks je nový hráč. bol na sk5 pod nickom Dahli G a staval div za ali NWO. Ja len toľko, aby ste sa na ňom neodbavovali s vedomím, že je to milanekpinka.
Erien napísal:Chcela by som upresniť ten Nemov pokec: Na účte hráča koliks je nový hráč. bol na sk5 pod nickom Dahli G a staval div za ali NWO. Ja len toľko, aby ste sa na ňom neodbavovali s vedomím, že je to milanekpinka.
kazdopadne.. je dolezite ci hra pre KPS alebo nehra... nepocul som, ze by spolupracoval dalej s KPS.
To zisti, nie? pre teba to problém určite nebude.
takze DALI G ? heh moja "sefka" z sk5 ...nikita
elbi- Počet príspevkov : 66
Poslaly ste my niektore jednodky z divu domov prečo? Ved som tam posielal kopu obilia, mam podozrenie že to ešte stale použivate ten div jak uschovnu jednotiek(jazdy abo čo ja viem čoho) už tam nepošlem ani zrnko naviac, idem radšej posielať obilie i pretošov do pubu u jika alebo kvetinoveho sadu a ešte my urobili nervy aj tie hs zase 4 same obilie, rozpošlite ich tým čo tam maju armadu a posielaju hovno...........
kačička- Počet príspevkov : 38
Registration date : 09.08.2008
kačička napísal:Poslaly ste my niektore jednodky z divu domov prečo? Ved som tam posielal kopu obilia, mam podozrenie že to ešte stale použivate ten div jak uschovnu jednotiek(jazdy abo čo ja viem čoho) už tam nepošlem ani zrnko naviac, idem radšej posielať obilie i pretošov do pubu u jika alebo kvetinoveho sadu a ešte my urobili nervy aj tie hs zase 4 same obilie, rozpošlite ich tým čo tam maju armadu a posielaju hovno...........
ake vojsko sa ti vracia spat? posielali sa spat jazdy pokial viem, niekto tam mal imperanov zasitych tiez...
mne sa vratili čisto pretoriani a to som tam len posielalNemo napísal:kačička napísal:Poslaly ste my niektore jednodky z divu domov prečo? Ved som tam posielal kopu obilia, mam podozrenie že to ešte stale použivate ten div jak uschovnu jednotiek(jazdy abo čo ja viem čoho) už tam nepošlem ani zrnko naviac, idem radšej posielať obilie i pretošov do pubu u jika alebo kvetinoveho sadu a ešte my urobili nervy aj tie hs zase 4 same obilie, rozpošlite ich tým čo tam maju armadu a posielaju hovno...........
ake vojsko sa ti vracia spat? posielali sa spat jazdy pokial viem, niekto tam mal imperanov zasitych tiez...
kačička- Počet príspevkov : 38
Registration date : 09.08.2008
kačička napísal:mne sa vratili čisto pretoriani a to som tam len posielalNemo napísal:kačička napísal:Poslaly ste my niektore jednodky z divu domov prečo? Ved som tam posielal kopu obilia, mam podozrenie že to ešte stale použivate ten div jak uschovnu jednotiek(jazdy abo čo ja viem čoho) už tam nepošlem ani zrnko naviac, idem radšej posielať obilie i pretošov do pubu u jika alebo kvetinoveho sadu a ešte my urobili nervy aj tie hs zase 4 same obilie, rozpošlite ich tým čo tam maju armadu a posielaju hovno...........
no tak posli spat, este stale chodia do natarky podpory a ked nahodou sa prave znovu nacitalo okno tak mohlo sa kliknut zle... by si neveril a asi ani ini, ale kedze v natarke su podpory zo stoviek dedin, chybicka sa mohla lahko stat. vlastne ked tak uvazujem, som prijemne prekvapeny, ze sa to stalo prvykrat za tolke tyzdne
no mne sa tiež vrátila tlupa falanxov .... len som pozeral že produkcia v tej dedine odkial išli bola hlboko v mínuse
Tom_SK- Počet príspevkov : 28
precoje tento div stale na urovni 11 mecenas Hviezda Severu toto je najnudnejsi server aky som hral ziadne info o stavbe len spravy posielajte obilie 10 krat za den
janci jr- Počet príspevkov : 9
Registration date : 08.08.2008
opravuju sa skody po katovani.... nemyslite ze to je zbytocne tahat lvl divu ak nemame dost velke sklady a je problem s malou sypkou uzivit vase podpory?
neviete co je s husitskym divom tiez nejak zamrzol na mrtvom bode
URNA- Počet príspevkov : 7
Registration date : 06.06.2008
bolo mi povedane, ze ho spehla aliancia... ci tam sli utoky, to teraz neviem povedat... aj ine ally davaju informacie len dodatocne.
midleton- Počet príspevkov : 2
Registration date : 17.05.2008
Fakt paradne armady len malo strojov a male skody na dedinke
fks2- Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008
ale predpokladam ze neboli posledne utoky ...
Malkavian- Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Registration date : 14.03.2008
Strana 10 z 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
DET :: Spolocne forum :: Div Sveta
Strana 10 z 18
Povolenie tohoto fóra: