podpora pre PainInTheAss
+11
meee...
Londyn
hunterh
melanche
WaterFox
puTTy
Bibiba
Hoshimaru
Gilmak
cikulkovo
Malkavian
15 posters
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: podpora pre PainInTheAss
pravda, už to riedim, ak to bude zbytočné, rozhodne vedenie,
WaterFox- Počet príspevkov : 66
Alliancia : KPS{DE}A
Registration date : 14.03.2008
dalsia vec rano mi dosla HS ze mam utocit na hraca besko lebo niekto prebera dedinu hned osm poslal jedne utok povedla som si ze asik tam toho vela nema ze verim ze s anerozbijem porste osm veril vedeniu a organizacii...utok pride za hodku no uvidime ale to ej uz jedno ide o to ez mi teras pisla hrac besko ze vstupuje do KPSDE-ak napisl som kenymu ktori vraj prebera dedinu nech dav vedenieu akademie vdeite ze na neho utocime...proste verim ze s amu nepodari k nam dostat ak ano je to horzna chby dajem si z ato bacha ja som zvedavy ci ten utok cipne alebo prejde a kolko ludi reagovalo na tu HS tak ako ja
este jedna vec bedkovi som na jeho sparvu ze osm kreten ze utcoim odpisal ez pochybujem ze s ak nam dostane
este jedna vec bedkovi som na jeho sparvu ze osm kreten ze utcoim odpisal ez pochybujem ze s ak nam dostane
Malkavian- Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Dopredu píšem, že som útok neposlala, 17 a pol hodiny je kus vela
cikulkovo- Počet príspevkov : 153
Alliancia : KPS.{DE}
Registration date : 15.03.2008
Malkavian napísal:dalsia vec rano mi dosla HS ze mam utocit na hraca besko lebo niekto prebera dedinu hned osm poslal jedne utok povedla som si ze asik tam toho vela nema ze verim ze s anerozbijem porste osm veril vedeniu a organizacii...utok pride za hodku no uvidime ale to ej uz jedno ide o to ez mi teras pisla hrac besko ze vstupuje do KPSDE-ak napisl som kenymu ktori vraj prebera dedinu nech dav vedenieu akademie vdeite ze na neho utocime...proste verim ze s amu nepodari k nam dostat ak ano je to horzna chby dajem si z ato bacha ja som zvedavy ci ten utok cipne alebo prejde a kolko ludi reagovalo na tu HS tak ako ja
Pocuj Malky mal som dost problem precitat tvoj text,to len tak BTW
Co sa tyka hraca besko tak o ziadnom jeho vstupe k nam nic neviem.Vsetkych z TKM ktori sa k nam hlasia s niekym predebatujem ci uz so susedmi,alebo niekym od vas takze taketo nieco od nas urcite nehrozi.A keby nahodou nieco uslo treba sa mi ohlasit,u nas ide zatial vsetko ako po masle, co sa prijimania novych hracov tyka.Som v kontakte aj s WaterFox-om,co sa tyka naberania novych hracov,tazko niekoho odhadnes,treba ho skusit,pokial neni farma a ked nevyhovuje vzdy je moznost ho vyhodit.
hunterh- Počet príspevkov : 31
Alliancia : DET
http://travilog.org.ua/sk/7761851/9dba141e14f7a8bcc5cbcdefa5c5c9d2
http://travilog.org.ua/sk/9643892/66dd139e4abcc8afd098ad9235fa5780
http://travilog.org.ua/sk/7719074/5e04692463afa9b934f4ed41dc4ca58b
http://travilog.org.ua/sk/2561372/b30226410bb2e6bd745fd3450bc888c9
preco je nas v akademii? posielam utoky z vypisov, cize som si to vsimol az potom co ho idem vykradnut aj dnes..., ale neospravedlnujem sa.
http://travilog.org.ua/sk/9643892/66dd139e4abcc8afd098ad9235fa5780
http://travilog.org.ua/sk/7719074/5e04692463afa9b934f4ed41dc4ca58b
http://travilog.org.ua/sk/2561372/b30226410bb2e6bd745fd3450bc888c9
preco je nas v akademii? posielam utoky z vypisov, cize som si to vsimol az potom co ho idem vykradnut aj dnes..., ale neospravedlnujem sa.
Londyn- Počet príspevkov : 64
Registration date : 23.04.2008
to Londyn: Pekné útoky, z čoho jasne vidieť, že už nemal armádu, a ak aj mal, tak len malilililililililinkú, tak ako je sakra možné, že niekoho takého vôbec priali
Neviem Londýn odkedy je dotyčný v našej akademii obraných jednotiek mal vyše 1000 čo ni je malo no proti 5000 ut. jednotkam nemal šancu - ak si utočil pred jeho vstupom do našej akademii napiš im že je to tvoja farma a vyhodia ho/ žiaden problem/ ale dufam že si neutočil ked bol už v akademii to by som tažko chapal jedine ak by sa to prelinalo jeden den
Bibiba- Počet príspevkov : 244
to cikulkovo: dakujem
to bibiba: cistka a 3x farmenie bolo ked ali nemal...dnes rano to schytal uz s ali v popise.
to bibiba: cistka a 3x farmenie bolo ked ali nemal...dnes rano to schytal uz s ali v popise.
Londyn- Počet príspevkov : 64
Registration date : 23.04.2008
myslím, že do této témy to 2x nepatří, ale rozebírá se tu jak tak čtu téměř vše možné... )
hledám hledám nové farmy a narazila jsem na toto: mapa (48|26) fííííha
viz M&T: kritéria pro přijetí nových hráčů... => 2. Vhodná pozícia vzhľadom na ostatných členov aliancie.
hledám hledám nové farmy a narazila jsem na toto: mapa (48|26) fííííha
viz M&T: kritéria pro přijetí nových hráčů... => 2. Vhodná pozícia vzhľadom na ostatných členov aliancie.
melanche- Počet príspevkov : 101
Registration date : 27.04.2008
to melanche: presne o tomto som tu už raz hovoril konkretne som pisal na poličku 15x15 viac ako 5 členov tej istej ali čo je blbost a tu ich je ešte viac som videl podobnu situaciu a bol som z toho paf a nadalej som. Už som to pisal aj MT beru všetko čo sa da len aby mali stavy my rozbijeme ali a ony hned všetko berú je to poučenie aby sme sa aj my takémuto bezhlavemu naberaniu /akademie/ vyhli
Bibiba- Počet príspevkov : 244
ja premlouvam erien at spolci MaT3 a Mat dohromady at necha jen aktivni a nejlepsi hrace a udelaj jednu silnou ally nez mit dve vo nicem,a aspon by bylo koho farmit.Bibiba napísal:to melanche: presne o tomto som tu už raz hovoril konkretne som pisal na poličku 15x15 viac ako 5 členov tej istej ali čo je blbost a tu ich je ešte viac som videl podobnu situaciu a bol som z toho paf a nadalej som. Už som to pisal aj MT beru všetko čo sa da len aby mali stavy my rozbijeme ali a ony hned všetko berú je to poučenie aby sme sa aj my takémuto bezhlavemu naberaniu /akademie/ vyhli
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008
Gilmak napísal:
ja premlouvam erien at spolci MaT3 a Mat dohromady at necha jen aktivni a nejlepsi hrace a udelaj jednu silnou ally nez mit dve vo nicem,a aspon by bylo koho farmit.
naprosto, naprosto s tebou souhlasím..
farmit pomalu není koho a mít v ali hráče, kteří jsou málo aktivní jen proto aby nás bylo 60?? vždyť to je pěkná blbost...
no a tato spolocna MaT by mohla byt novym clenom spolocenstva KPS. KPS-MaT. co vy na to? mam v MaT kamarata a ten mi hovoril ze tiez nad tym uvazoval a ze sa snazi to na ich fore nejak smerovat tymto smerom ale vraj sa mu nejak obvzlast nedari. vola sa kompot a je velitelom jednej kohorty. Gilmak by o nom vedel rozpravat jeden z dvoch z MaT co mu rozje*avali dediny
meee...- Počet príspevkov : 218
jj tiez mam u nich kamosa a myslim ze by sa mohli stat nasou sesterskou alianciou ved uz aj teraz sa tak spravaju
hps- Počet príspevkov : 96
no mohli. uvidime co na to povie zvysok a vedenie. a hlavne ci ani budu chciet
meee...- Počet príspevkov : 218
když už se tady rozebírá cokoli kromě podpory )
přišla mi zpráva:
dakujem
??? já už fakt nevím
ale to mám přestat útočit na hráče, který má 500pop, ŽÁDNOU ARMU jen proto, že je to něčí známý, který potřebuje aby měla více lidí, a mohl ji vzít do ali??
sakra - to jde fakt jen o popku??? to je naše akademie plná jen samých popkářů??
přišla mi zpráva:
dakujem
??? já už fakt nevím
ale to mám přestat útočit na hráče, který má 500pop, ŽÁDNOU ARMU jen proto, že je to něčí známý, který potřebuje aby měla více lidí, a mohl ji vzít do ali??
sakra - to jde fakt jen o popku??? to je naše akademie plná jen samých popkářů??
fu tak daktore armady to čo je Druha vec vojna s TKM to som v tejto ali nebol takže nehodnotim A farmy brať tak to nie nebudem ochranovať niekoho kto chce farmiť, armadu nestavia, obrana o ničom a ked sa niečo stane tak podpora Ked vidim, že sa niekto snaži dobre aj armada sa môže rozbiť ale budujte inak je pop o ničom treba seldovať hrača ked sa prima aj off
soild- Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008
hm rozdali me jen jednou a to zrovna jsem lezel v nemocnici,jako kdyby vedeli ze jsem tam byl,tak hned vyuzili situace:Dmeee... napísal:no a tato spolocna MaT by mohla byt novym clenom spolocenstva KPS. KPS-MaT. co vy na to? mam v MaT kamarata a ten mi hovoril ze tiez nad tym uvazoval a ze sa snazi to na ich fore nejak smerovat tymto smerom ale vraj sa mu nejak obvzlast nedari. vola sa kompot a je velitelom jednej kohorty. Gilmak by o nom vedel rozpravat jeden z dvoch z MaT co mu rozje*avali dediny
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008
melanche napísal:když už se tady rozebírá cokoli kromě podpory )
přišla mi zpráva:
dakujem
??? já už fakt nevím
Mozem ta ubezpecit ze neni,co sa tyka karola,nekomentujem to je jeho vec a jeho znama a ani o tom nic neviem.Ale urcite to myslel tak ze kym nebude mat dostatocnu pop pre prijatie.Karol ma slusnu army,takze pochybujem ze by propagoval na vstup k nam niekoho bez army.
tak asi tá janulka nemá takú velikánsku armu, keď ju Gilmák ničí je to jej smola, že začala neskoro hrať, alebo sa tomu nedostatočne venovala...
hunterh napísal:
Mozem ta ubezpecit ze neni,co sa tyka karola,nekomentujem to je jeho vec a jeho znama a ani o tom nic neviem.Ale urcite to myslel tak ze kym nebude mat dostatocnu pop pre prijatie.Karol ma slusnu army,takze pochybujem ze by propagoval na vstup k nam niekoho bez army.
dobře..
ale teď už je na rozjezd celkem pozdě ne? a jak dlouho budete čekat, až bude mít slušnou armu pro přijetí.. ??
měsíc, dva?
cikulka: Gilmák ji neničí ale já, a armu nemá takú velikánskú, nemá žádnou
melanche napísal:cikulka: Gilmák ji neničí ale já, a armu nemá takú velikánskú, nemá žádnou
hehe, šikulka ono to je v podstate jedno kto na ňu útočí, ide o to, že tzv. "rodinkárstvo či priateľstvárstvo" by tu nemalo hrať rolu, na to tu máme politikov, my hráme travian Ide o hru, tak hrajme Už sa to tu písalo, keď chce niekto hrať Sim city, tak tu je na zlej adrese
to:melanche
Najlepsie je si to vyjasnit s karolom a nie tu ociernovat celu akademiu.Tiez si myslim ze mat pop 500 v tejto dobe je trochu malo,ale ked mas problem tak to ries rovno s tym clovekom.Nikto u nas o tom nevie,tak preco hned hadzes tien na celu alianciu?
Najlepsie je si to vyjasnit s karolom a nie tu ociernovat celu akademiu.Tiez si myslim ze mat pop 500 v tejto dobe je trochu malo,ale ked mas problem tak to ries rovno s tym clovekom.Nikto u nas o tom nevie,tak preco hned hadzes tien na celu alianciu?
to hunterh:
v akademii jsem pár dní pobývala a bylo mi tam hej..
a na celou ali rozhodně nic neházím, jen se v poslední době setkávám se situacemi, kdy je mi předhazováno kdo má jakou pop - jako by to byla ta nejdůležitější věc..
a už mlčím
v akademii jsem pár dní pobývala a bylo mi tam hej..
a na celou ali rozhodně nic neházím, jen se v poslední době setkávám se situacemi, kdy je mi předhazováno kdo má jakou pop - jako by to byla ta nejdůležitější věc..
a už mlčím
cikulkovo napísal:melanche napísal:cikulka: Gilmák ji neničí ale já, a armu nemá takú velikánskú, nemá žádnou
hehe, šikulka ono to je v podstate jedno kto na ňu útočí, ide o to, že tzv. "rodinkárstvo či priateľstvárstvo" by tu nemalo hrať rolu, na to tu máme politikov, my hráme travian Ide o hru, tak hrajme Už sa to tu písalo, keď chce niekto hrať Sim city, tak tu je na zlej adrese
tak tak ked cete hrat sim city dajte sa na suradnice 300/300 jak kamos a hrajte sa tam budete mat pokoj to vam garantujem
Malkavian- Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Podpora
» podpora
» podpora pre meee... (cize mna) proti hracom Amon Sul -NALI- a Lestat -4lianci4-
» 4aliancia,aliancia4
» Podpora pre Slaine Povinne!!!
» podpora
» podpora pre meee... (cize mna) proti hracom Amon Sul -NALI- a Lestat -4lianci4-
» 4aliancia,aliancia4
» Podpora pre Slaine Povinne!!!
Strana 2 z 3
Povolenie tohoto fóra: