DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

podpora pre PainInTheAss

+11
meee...
Londyn
hunterh
melanche
WaterFox
puTTy
Bibiba
Hoshimaru
Gilmak
cikulkovo
Malkavian
15 posters

Strana 1 z 3 1, 2, 3  Next

Goto down

podpora pre PainInTheAss Empty podpora pre PainInTheAss

Odoslať  Anonymný Ne máj 04, 2008 5:09 pm

caute, asi som trosku nastval dvoch hracov z PUB: Jokino a Narkus
tu su zatial utoky ktore boli na mna este 3 prichadzaju
1. http://travilog.org.ua/sk/4432167/1874018fbf49d1a33317180152a9a64a
2. http://travilog.org.ua/sk/5707657/42a9926d0385fe5b44e59b43f7994ba5
3. http://travilog.org.ua/sk/4028494/5bc38b5132e350ff0e497dce66594a2e
4. http://travilog.org.ua/sk/3367456/a0568174a69ade1864d5c8de2e8e4eb9

este idu tri utoky na hlavnu dedinu, prvy znich pride za 59 min

no piaty utok bol fake ale jokino sa cini a zase poslal nove utoky na mna takze idu zase dalsie 4 utoky Sad (dva jokino a 2 narkus)
naisto viem ze jeden znich budu katapulty - 7 a baranidlla - asi okolo 5 to je od jokina z hlavnej dediny

ok dobra sprava siesty utok bol iba fake (od narkusa) takze este 3 ztoho jeden s katmi a posledny co pride od jokina tam to bude asi okolo 300 imperianov a do stovky nejakej jazdy
ok dalsi fake utok, teraz pride ten co dal jokino ako posledny ale kedze predtym poslal katy tak toto pride skorej, som zvedavy ci ma dorazi alebo to bude fake

8. utok: http://travilog.org.ua/sk/7780274/c878bc1990d62dc2ec933055ad6001ac

pici uz ma to prestava bavit Sad ten jebo narkus zase poslal utok z hlavnej dediny..

9. utok: http://travilog.org.ua/sk/8357471/0900d6ef3bb88ce36cc0549ceb1d8459

chcem podakovat vsetkym ktori mi posielaju podporu, diki moc pirat

10. utok: http://travilog.org.ua/sk/2125472/a8b5eec056f10407c973959c52d2c78f

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

podpora pre PainInTheAss Empty Re: podpora pre PainInTheAss

Odoslať  Malkavian Ne máj 04, 2008 11:13 pm

trebalo ti ich nasrat?...jak povedala cibulkovo "nerip do hovna co nesmrdi"

Malkavian

Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo Ne máj 04, 2008 11:16 pm

Tak keď zapáraš, tak si to aj sám vyrieš, hm Question

cikulkovo

Počet príspevkov : 153
Alliancia : KPS.{DE}
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Ne máj 04, 2008 11:58 pm

heh, ty na nikoho neutocis ze ? ..tym nasratim som myslel to ze som na nich iba utocil, do nikoho som nezaparal :-D ..a to ze maju velku popku este nie vzdy znamena ze maju aj velku army v tomto pripade to vzhladom na to kolko mali dedin tiez platilo.. chybu som spravil ze som ich zacal rozoberat oboch naraz.. ..tak ale co uz ked ma svrbela ruka na myske :-D

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo Po máj 05, 2008 12:31 am

PainInTheAss napísal:heh, ty na nikoho neutocis ze ? ..tym nasratim som myslel to ze som na nich iba utocil, do nikoho som nezaparal :-D ..a to ze maju velku popku este nie vzdy znamena ze maju aj velku army v tomto pripade to vzhladom na to kolko mali dedin tiez platilo.. chybu som spravil ze som ich zacal rozoberat oboch naraz.. ..tak ale co uz ked ma svrbela ruka na myske :-D

utocim, coby nie, ale na takych co si aj trufam a viem ze sa im obranim Twisted Evil

cikulkovo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak Po máj 05, 2008 4:13 pm

cikulkovo napísal:Tak keď zapáraš, tak si to aj sám vyrieš, hm Question

tohle je hnus co pises.

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Alliancia : DET
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo Po máj 05, 2008 7:05 pm

Gilmak napísal:
cikulkovo napísal:Tak keď zapáraš, tak si to aj sám vyrieš, hm Question

tohle je hnus co pises.

A co Teba do toho co ja pisem??? Ked je to hnus tak mu posli svoje podpory Evil or Very Mad Ked niekto zacne na dakoho silnejsieho utocit, v tomto pripade na dvoch naraz, tak musi ratat s tym, ze utoky budu opatovane, tak neviem co cakal pig

cikulkovo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Malkavian Po máj 05, 2008 7:43 pm

cibulkovo co sa deje ty vzdy si bola kludna a za kazdu srandu(vojnu) hmm naozaj by som bo nerad keby sme ta stratili

Malkavian

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo Po máj 05, 2008 7:55 pm

Malkavian napísal:cibulkovo co sa deje ty vzdy si bola kludna a za kazdu srandu(vojnu) hmm naozaj by som bo nerad keby sme ta stratili

ja sa nevolam cibulkovo queen a som kludna, podpory posielam dokonca aj nasim spojencom z MaT, ale neznasam ked si niekto zacne a potom sa ide dos Like a Star @ heaven at od strachu a to je len moj nazor, tak nech ho kazdy nekomentuje. Malki ty vies, ze je tu dost lam a mna to uz strasne stve a nic sa s tym nerobi a ja neviem ako inak proti tomu bojovat, tak sa aspon vyburim tu a poviem pravdu, ty ma isto chapes I love you a stratili nestratili.... to je na dlho...

cikulkovo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Malkavian Po máj 05, 2008 8:15 pm

chapem...a sorac za ten preklep v mene

Malkavian

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Po máj 05, 2008 8:38 pm

myslim ze nikomu by nebolo jedno ked by na neho islo odrazu 5 a viac utokov ;-) ..to len na margo toho dosratia sa od strachu..

myslim ze laiancia je aj od toho ze ked niekdo spravi chybu tak ti ostatni ho podrzia a ide sa dalej, tymto vyjadrujem vdaku tym co poslali podpory a je toho vazne dost Smile diki ludia

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Malkavian Po máj 05, 2008 9:28 pm

jj suhlasim som rad ze si v pohode ja som neposlal lebo som mal podpori inde a si prilis daleko Smile

Malkavian

Návrat hore Goto down

Odoslať  Hoshimaru Ut máj 06, 2008 2:22 am

ano aliancia je ked niekto spravy chybu tak ho maju podrzat..ale v provom rade ten hrac musi byt schopny uniest aspon svoju vahu...a prepac..ale hento co tam predviedli oni...tomu by si sam mal dokazat obranit sam.....a neber to tak ze ked spravis chybu tak si povies v poho ally ma podrzi....zabudni ak bdues robit kraviny tak ta mozno tak nakopem este dozadku....a poslem kade lahsie....travian je o premyslani.....tentokret si mal stastie...
Hoshimaru
Hoshimaru

Počet príspevkov : 96

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo Ut máj 06, 2008 8:35 am

Hoshimaru napísal:ano aliancia je ked niekto spravy chybu tak ho maju podrzat..ale v provom rade ten hrac musi byt schopny uniest aspon svoju vahu...a prepac..ale hento co tam predviedli oni...tomu by si sam mal dokazat obranit sam.....a neber to tak ze ked spravis chybu tak si povies v poho ally ma podrzi....zabudni ak bdues robit kraviny tak ta mozno tak nakopem este dozadku....a poslem kade lahsie....travian je o premyslani.....tentokret si mal stastie...

presne toto som mala na mysli, som rada, ze aspon niekto ma rovnaky nazor Wink

cikulkovo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Ne máj 11, 2008 10:30 pm

Hoshimaru napísal:..ale v provom rade ten hrac musi byt schopny uniest aspon svoju vahu...a prepac..ale hento co tam predviedli oni...tomu by si sam mal dokazat obranit sam...

ved som sa aj ubranil sam, podpory prisli az ked bolo po utokoch Wink

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Pi máj 16, 2008 3:57 pm

Tieto hadky tu čitat je na zamyslenie jedine s čim tu možem suhlasit je že tu hraju lamky /nielen na servri ale aj v našej ali čo by nebolo možno až take zle keby sme tu držali ozaj ako jedna ali do vojny z TKM sa podla mojich pozorovani nezapojilo 11 ludi s 3 čo sme prijali je to 14 no ako by ste to riešili? dajte navrhy. Co sa týka utokov na silnejsieho to nie zautočil si na silnejšieho musiš čakat adekvatnu odpoved, mat svoju vahu atd atd, už davno sme sa mali spojit a naraz viacerý zautočit a zničit nepriatela v okoli, okrem farmy a spojencov by žiadny z nas nemal mat v okruhu hraca z inej ali . Ked sa pozrem na mapu napr. M&T, nas nekomentujem aby som niekoho neurazil tak na poličku 15x15 su z tej istej ali cca 5 hrači , to je podla mna blbost, Este som chcel byvala TKM prešli do inej ali ale su v našom sektore už som to velakrat pisal ako prve zničte sýpku, mlyn, pekaren -až na výnimky proste nie ne nie ja už tie utoky radšej nepozeram mam z toho vysoký tlak. Keby sme chceli pomaly si to tu vyčistíme ale nechceme alebo nevieme čo robit s tými čo nechcú, ja osobne by som ich vyhodil a tvrdo sfarmiíl, sice by z nas ubudlo ale s akademie sa možme doplnit však som už hore pisal dajte navrhy čo s týmito samohrajcami
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo Pi máj 16, 2008 7:25 pm

Súhlasím, vyhodiť ich, ale ani ich nepreraďovať do akadémie, taký sú nám na hovbi Exclamation Evil or Very Mad

cikulkovo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak So máj 17, 2008 3:22 am

Bibiba napísal:Tieto hadky tu čitat je na zamyslenie jedine s čim tu možem suhlasit je že tu hraju lamky /nielen na servri ale aj v našej ali čo by nebolo možno až take zle keby sme tu držali ozaj ako jedna ali do vojny z TKM sa podla mojich pozorovani nezapojilo 11 ludi s 3 čo sme prijali je to 14 no ako by ste to riešili? dajte navrhy. Co sa týka utokov na silnejsieho to nie zautočil si na silnejšieho musiš čakat adekvatnu odpoved, mat svoju vahu atd atd, už davno sme sa mali spojit a naraz viacerý zautočit a zničit nepriatela v okoli, okrem farmy a spojencov by žiadny z nas nemal mat v okruhu hraca z inej ali . Ked sa pozrem na mapu napr. M&T, nas nekomentujem aby som niekoho neurazil tak na poličku 15x15 su z tej istej ali cca 5 hrači , to je podla mna blbost, Este som chcel byvala TKM prešli do inej ali ale su v našom sektore už som to velakrat pisal ako prve zničte sýpku, mlyn, pekaren -až na výnimky proste nie ne nie ja už tie utoky radšej nepozeram mam z toho vysoký tlak. Keby sme chceli pomaly si to tu vyčistíme ale nechceme alebo nevieme čo robit s tými čo nechcú, ja osobne by som ich vyhodil a tvrdo sfarmiíl, sice by z nas ubudlo ale s akademie sa možme doplnit však som už hore pisal dajte navrhy čo s týmito samohrajcami

kdyz o tom mluvis tak ja mam kolem sebe na dostrel asi maximalne 3 hodin 80-90 MaT.coze je proste blbost ja nemam na co utocit a kdyz se pustim na 5 hodin vzdalenou dedinu od HF2 tak me jeste zacne vyhrozovat jejich zakladatel ze porucuju pravidla donu,takze ja proste nevim jak to vyresit,ja tu proste nemam na koho utocit,podemnou je cikulkovo ktera tam ma svoje farmy.nalevo a nahore odemne jsou MaT a napravo je goodie ktery ma taky sve farmy,takze ja jsem proste v hajzlu.

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  puTTy So máj 17, 2008 9:50 am

Hram na speede a tam je to este horsie, vsetci naokolo spojenci, na niektorych miestach neni kde stavat dediny, vsetko plne...
Asi by neoblo odveci trochu sa zamysliet nad naberanim do akademii...3 akademie?? nejak moc

~KPS~Ac
KPS{DE}A
KPSDE-Ak

Jeden priklad za vsetky...je ich viac...hrac Harlepino, nehovorim ze to bola nejaka super mega tuti farma ale chodil som tam viz. logy http://s6.travian.sk/karte.php?d=270394&c=b1 Pozeram ze to ze ci je farma sa overuju zastupom...hmm zrejme zmazal spravy o utokoch na svoju dedinu a uz bol aj nabraty...

puTTy

Počet príspevkov : 68

Návrat hore Goto down

Odoslať  WaterFox So máj 17, 2008 5:58 pm

puTTy napísal:Hram na speede a tam je to este horsie, vsetci naokolo spojenci, na niektorych miestach neni kde stavat dediny, vsetko plne...
Asi by neoblo odveci trochu sa zamysliet nad naberanim do akademii...3 akademie?? nejak moc

~KPS~Ac
KPS{DE}A
KPSDE-Ak

Jeden priklad za vsetky...je ich viac...hrac Harlepino, nehovorim ze to bola nejaka super mega tuti farma ale chodil som tam viz. logy http://s6.travian.sk/karte.php?d=270394&c=b1 Pozeram ze to ze ci je farma sa overuju zastupom...hmm zrejme zmazal spravy o utokoch na svoju dedinu a uz bol aj nabraty...

tomu vravis farma??? bral si ani ne 1000 surovin dokopy a naposledy si tam bol pred dvoma tyzdnami, zaujimave ze ti doteraz nechybala Razz Razz Razz
WaterFox
WaterFox

Počet príspevkov : 66
Alliancia : KPS{DE}A

Návrat hore Goto down

Odoslať  WaterFox So máj 17, 2008 6:09 pm

A k tejto téme všobecne, vštci sa prestante hadat, dobre spravil chybu, poucil sa s nej, ale taky pristup ze zliz si to sam, tak to je sebecke, vy ste nikdy nespravili nejaku chybu, z ktorej bol pruser ??? preto sme ally lebo jeden druhemu pomahame, takze sa vsetci laskavo ukludnite a vychladnite,

k tomu ze obcas naberem farmu, ak sa to stane, treba sa ozvat hned a nie po dvoch tyzdnoch, vsak puTTy, ja fakt okrem zastupu nemam kde vydiet ze je hrac farma, mam zastup u matiska a vyuzivam to nato aby som kukol ci hrac nieje farmeny, lebo mne ako mimo alincnemu hracovi to neukaze, takze ak naberem farmu piste mi,
WaterFox
WaterFox

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba So máj 17, 2008 8:17 pm

Tak Gillmak mame rovnaký problem tiež okolo mna je pusto a neni na koho utočit a čo s tým sam neviem-porad budem rad , no chcem tu hlavne odpovedat waterfoxovi - tak pišeš : laskavo vychladnite a ukludnite sa , to komunikacia je asi tvoj problem ked taketo slova použivaš tiež tvoja odpoved puttymu je neadekvatna, forum je tu na to aby sa tu vyriešili rozdielne nazory čo sa týka naberania hračov stači jedna otazka utoči niekto s našej ali alebo spojencov na teba? ak oklame tak ked ho aj po 2 týždnoch vyhodiš tak tu klamar nema čo robit a brat v tejto faze hry hračov s tak nizkou popkou 1 dedinou a asi malou army k čomu je to dobré? založili sme 2 akademiu nie preto aby mala 60 členov za každu cenu ale aby v pripade uvolnenia ozaj dobrých hračov mali sme volne miesto. Su tu doležitejšie veci a toto by mala byt samozrejmost,
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244

Návrat hore Goto down

Odoslať  WaterFox So máj 17, 2008 9:24 pm

jedna sa o ucet Harlepino, zakladatel bol muz, no ucet zmenil majitela, teraz je nim zena, ohlasila sa mi z tym ze chce dostat sancu lebo na tomto servery hra tri dni, utoky od puttyho neboli hodne farmy si myslim, ale ked ju mam vyhodit a s nou polovicu malo aktivnych hracov, nech sa tak stane,
mrzi ma ked text co som napisal vyznel neadekvatne k situacii, ale trosku ma zamrzelo ze sa vsetci, az na vynimky vyrutili na Paina kvoli tomu ze spravil chybu, chybu moze spravit kazdy a ved sa s nich aj ucime ako co kde a kedy spravit tak aby to uz bolo omnoho lepsie,
WaterFox
WaterFox

Návrat hore Goto down

Odoslať  Malkavian So máj 17, 2008 9:42 pm

myslim ze uz tu neriesmi chybu ale nekativitu hracou...zacina byt nuda ziadne vojny nikto nikde neutoci TKM padal co takto si dat pokoj neceit od nikoho ziadne utoky a farmarcit si tu kusok a ked nemate farmy psoliehat sa na pordukciu ja farmarit nechodim lebo veim ez vsetko okolo man vybera niekto iny a povedal som si ze us to lepsi hraci nech su silny ved nebudem pbrat surky im a zameral som sa skor na svoju produkciu ktora mi dovoluje slusny rast...proste prestanem sa obvinovat kto co orbil ak niekto neutocil a mal neveim aky mu dat trest ... asi ziadny ak je silny ak je bezvyznamny tak vyhodit je to dvojity meter ale treba nam ho ale hlaven aj ked hrac ostatne treba si pametat preco nepomohol a ze nepomohol staci pametat...

a k tomu naberaniu fox je mi uprimne jedno ci je zena a kolko hra dni je to hra neber to osobne ked sa chce naucit hrat nehc s alogen an nejaky zo zacinajucich servrou nie kunam...skus dat city nabok a nebud taky dobry k zenam ved teis sa len hraju tak sa z nimi hraj aj ty a neber to tak vazne...a dalsia vec mohol at klamat a fungovalo to nebol by to prvy hrac co sa vydaval za zensku aby mu dali pokoj alebo pomohly!

P.S. ked som to napisal prilis necitatelne sorac zly den a pisal som dlhy taxt tak sri

Malkavian

Návrat hore Goto down

Odoslať  melanche Ne máj 18, 2008 2:02 am

WaterFox napísal:ked ju mam vyhodit a s nou polovicu malo aktivnych hracov
confused čtu si to pořád dookola a napadá mě jen jediné =>>
proč v ali necháváš málo aktivní hráče? máš polovinu hráčů málo aktivních a toleruješ to?
k čemu sakryš jsou takoví hráči?
jednoduše vyhodit a ostatní ať si pofarmí..

člověk se potom ptá, k čemu nám ta akademie vlastně je?? scratch
melanche
melanche

Počet príspevkov : 101
Registration date : 27.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 1 z 3 1, 2, 3  Next