DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Podpora

+10
Iperitas
Bibiba
Malkavian
bobrikbobrik
hps
kubanec
meee...
cikulkovo
Hoshimaru
Admin
14 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

Podpora Empty Podpora

Odoslať  Admin So marec 15, 2008 12:37 am

Takze tak sa zda ze ally Legends sa znova zobudila...a zacina utocit...je mi jasne ze na mnohych z vas idu teraz utoky od niakeho ich clena...vratane mna Very Happy....mno ale neni to nic s porovnani s nasim Kingom Very Happy....na ktoreho sa momentalne vali 80 utokov Very Happy..+- Razz....zatial to myslim boli same faky...mno ale budu tam prichadza v priebehu 11 hodin na vsetky jeho dediny...preto by som chcel aby mu kazdy z vas poslal niaku podporu....ktora by mala dorazit po utokoch...takze zajtra okolo 12tej hodiny...(12:00-napoludnie) Razz.....mno takze asi takto..kedze som sa ujistil ze ma obilia plnu prdel tak posielajte takto rimania pretorianov,germani ostepy a rytierov 1:1 a galovia falanxov.....

Vysny rostenec (117|45)
Rimania - 30 pretov
Galovia - 30 falov
Germani - 20ostepov,20 rytierov

Nizny rostenec (115|49)
Rimania - 15 pretov
Galovia - 15 falov
Germani - 10ostepov,10 rytierov

tieto jednotky tam ostanu dlhsiiu dobu takze ich mozte povazovat za stratene...ked to nebude stihat z obilim posle ich naspet....
Posielajte ich teda tak aby prisli o tej 12tej....
Admin
Admin
Admin

Počet príspevkov : 105
Alliancia : DET-DG
Registration date : 11.03.2008

http://kpsde.heavenforum.com

Návrat hore Goto down

Podpora Empty Re: Podpora

Odoslať  Hoshimaru So marec 15, 2008 8:36 pm

Potom taka jedna vec.....budu sa semka kopirovat HS to je dobri napad ale ked na vas ide utok....tak to nepiste na forko...tak frekventovane ludia semka nechodia...kazdy u nas vo vedeni ma prava na rozosielanie HS.....takze si kuknite ci niekto z nich neni online....a ten co je tak tomu napiste ziadost o podpory...podla vzorca:

Utocnik-cas prichodu
Dedina ktora je pod utokom-suradnice
velkost produkcie-sypka
hradby

o podpory taktiez ziadajte len v pripadoch ze na vas idu katapulty...inak sa jednoducho vyhynajte utokom....je to lepsie pretoze nebudete mat ziadne surovinove straty...a on iba premarni cas.....sklady vyprazdnite postavenim armady a zvysok preposielajte do inych dedin cez trhovisko....aj ked utok ma prist o 5tej rano...neni zlozite si nastavit budik a vstat 5 minut predtym...alebo si zaobstarat zastup na tu noc.....
Hoshimaru
Hoshimaru

Počet príspevkov : 96
Alliancia : DET
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný St marec 19, 2008 7:38 pm

germani su znevyhodneni to nije fer ... preco musia posielat 20 rytirov a 20 ostepov ????? a ostatny po 30 bud falanxov alebo pretorianov ????

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo St marec 19, 2008 10:28 pm

LEBO MAJU LACNEJSIE JEDNOTKY!!! cat

cikulkovo

Počet príspevkov : 153
Alliancia : KPS.{DE}
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Hoshimaru Št marec 20, 2008 6:05 am

aj to....ale hlavne preto ze som ro robil odhadom.....a hlavne prto ze germani su viacej rozvinuty ako ostatny kedze mohli farmit a tak:P.....inak pre zaujimavost Smile neni to uplne najnovsie no Smile

http://travian.ws/analyser.pl?s=sk6&aid=1522
Hoshimaru
Hoshimaru

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... Št marec 20, 2008 3:28 pm

nie ze germani maju lacnejsie jednotky ale najlacnejsie jednotky. a su na tom najlepsie pretoze farmili hned od zaciatku servera...
meee...
meee...

Počet príspevkov : 218

Návrat hore Goto down

Odoslať  Hoshimaru Št marec 20, 2008 8:50 pm

nj tak som to myslel no Very Happy:D
Hoshimaru
Hoshimaru

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo So apríl 26, 2008 4:56 am

Hoshimaru napísal:aj to....ale hlavne preto ze som ro robil odhadom.....a hlavne prto ze germani su viacej rozvinuty ako ostatny kedze mohli farmit a tak:P.....inak pre zaujimavost Smile neni to uplne najnovsie no Smile

http://travian.ws/analyser.pl?s=sk6&aid=1522

waw ten link je super Wink aspon viem odkedy tu zavislacim queen NO DNES V NOCI SOM SA FEST RIADNE NASRALA A TAK NECH UZ NIKTO NECAKA S PODPORAMI Exclamation

cikulkovo

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... Po apríl 28, 2008 3:04 pm

a to uz preco cikulkovo? to ked si takto kazdy povie tak nas za chvilu roznesu v zuboch. potom tato ally nema perspektivu ked si nebudeme pomahat.
meee...
meee...

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo Po apríl 28, 2008 4:37 pm

meee... napísal:a to uz preco cikulkovo? to ked si takto kazdy povie tak nas za chvilu roznesu v zuboch. potom tato ally nema perspektivu ked si nebudeme pomahat.

HM PAR LUDI VIE PRECO, ALE NEVIEM VLASTNE KTO SI AKY MAS NICK V HRE, A KRAVU ZO SEBA ROBIT UZ NEBUDEM A JE MI JEDNO CO SA MI STANE AJ KED MA VYHODIA... V TEJTO ALI MAME KOPU TOTAL BLBYCH LUDI A JA UZ NEBUDEM DRZAT HUBU, PRIKLAD MARCUSA FLAVONIUSA KTORY SI ODO MNA VYPYTAL PODPORU A SAMOZREJME DESAT TISIC OBILIA S NOU, NO KRATKO PO TOM AKO SOM MU POSLALA PODPORU A OBILIE SA MU AKOSI ZRUSIL UCET A TAK MI MOJA PODPORA BLUDILA POL DNA K NEMU VLASTNE DO NEZNAMA A OBILIE SA VYPARILO, TO OBILIE BY SA TERAZ ZISLO REVENGEMU, PODPORY TIEZ, ZIAL SU TU SAMI SEBCI A MNA NEBAVI SA NA TO POZERAT, PODPORA BY MALA BYT POVINNA, VED KAZDY MUSI MAT AJ NEJAKE OBRANNE JEDNOTKY, KEBY KAZDY POSLAL MINIMALNE PO 50 JEDNOTIEK MAS HNED 3000 PODPOR A KTO NEPOSLE NECH IDE DO RITI Z ALI, TAKTO TO FUNGUJE NA TROJKE SERVERI A VERTE, LUDIA SI FEST DAVAJU POZOR CO UROBIA scratch ALE AKY ZMYSEL MA KED POSLU TRAJA LUDIA A IM PODOCHNU, KEBY POSLAL KAZDY TAK ZDOCHNE MINIMUM ALE TO TU POCHOPI LEN MALINKO LUDI... SKODA RECI A NERVOV...

cikulkovo

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... Po apríl 28, 2008 5:25 pm

no. takze aky mam nick v hre? meee... aj v hre aj tu. kto som? som tvoj spolualiancnik. a k danej teme: viem ze je tu kopec jelit co nevedia poslat podporu. ved som o tom dnes pisal v inom fore. mne pretoriani kapu fakt vsade. pomreli u marcusa, pomreli v nasej akademii, pomreli u mesiara, cakaju na smrt u ravengeho. ja som ten hrac, ktoremu ked sa napise, tak podporu vzdy posle. a aj navyse. ako u mesiara tak vsade kam posielam poslem viac ako sa chce. nemam s tym problem a zarazaju ma ti hraci co obranne jednotky susia doma, kedze na nas neutocia. a ked utocia tak na 1-2 hracov. tak vazne nechapem naco su im obranne jednotky doma. ale to som nechcem, chcel som k tomu ze uz nikomu podporu neposles. ja mam podpory vsade a aj tak nepoviem ze neposlem. vazne ak zacneme takto hrat vsetci tak mozme ist akurat tak do guli a nie hrat na 4 priecke tohto serveru. sme na spicke a treba sa tak aj spravat!!!
meee...
meee...

Návrat hore Goto down

Odoslať  Admin Po apríl 28, 2008 7:39 pm

K tomu marcusovi pisal mi od dakeho kamosa ze mu MH zrusil ucet bez akehokolvek vysvetlenia a aj jeho par znamim a ze ho to mrzi ale on sa nezmazal. bo ja som unho mal aj zastup a veru som nevidel ze by sa mazal a dost ma to tiez prekvapilo. Ohladne podpor co sa tyka mna som spokojny velke mnozstvo ludi mi poslalo aj ked len 50 jednotiek ale o tom to je ked posle kazdy po 50 je to v celku dost niektory mi poslali po stovkach dokonca 1000+ a som im velmi vdacny ako aj tym co mi pomahaju zo zasobovanim. Ja som tiez prisiel o vlastne jednotky u marcusa ale lepsie o ne prist z nepriatelom a z inymi podporami ako u mna samotneho kde by moc velke sance nemali no sak 1300 ostepov a 310 rytierov postavim hocikedy Smile teda ak ma nehaju na par dni na pokoji lebo ked mam doma podporu je takmer nemozne budovat army a aj utocit ved vacsinu utocnej mam na podporach bo by som uz fakt neuzivil Smile ale aspon ze mam ten MC 3 3 3 9 kedze v hlavnej mi zbural vsetky polia z 12 urovne nemam dalej dvovod ju budovat ked mozem na novo vybudovat ten MC Smile teda snazim sa. A este raz dik vsetky za pomoc i ked mna momentalne iba spehuje a caka kym budem bez podpor ale dojde na psa mraz to vam slubujem Smile a pomstim nasich padlych obranarov Smile
Admin
Admin
Admin

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo Po apríl 28, 2008 8:33 pm

TAK K TOMU MARCUSOVI... NEVERIM MU A mee... ty si ma nepochopil, ale v poho... som to vtedy v zlosti napisala tak sa do mna neobuvaj! marcus flavonius mal odo mna DVETISIC OSTEPOV poslala som mu minimalne 40 TISIC OBILIA, dneska som posielala 500 ostepov bobrikovi a co myslis koho bolo vyse dvochtisic ostepov u masiara ked sme boli vo vojne s legends??? a taktiez tam mal aj mojich 400 rytierov tak laskavo ma nechytaj za slovicka a nehovor, ze keby mal kazdy taky postoj jak ja, kur.a keby mal kazdy taky postoj jak ja, tak na nas nejde ani jeden utok, tak sa netvar, ze ty jediny posielas podpory, chudak bobrik chodili nanho utoky a to este posielal podporu druhym!!! VRRRRRRRRRRR

cikulkovo

Návrat hore Goto down

Odoslať  kubanec Po apríl 28, 2008 8:46 pm

Kto je kua bobrik? Smile A u toho marcusa padlo aj mne 650 falanxov a 150 druidov. Sa tu nepredbiehajte v tom komu kde viac vojakov padlo a hrajte dalej. Komu treba momentalne poslat nejakeho vojacka na podporu? Smile

kubanec

Počet príspevkov : 3
Registration date : 17.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... Po apríl 28, 2008 10:26 pm

cikulkovo klud... ja sa do teba neobuvam, nie ze ja som nepochopil teba ale asi si nepochopila ty mna. pisem tu cely den o tych truhlikoch z nasej ally ktori sa ani neunuvaju nejaku podporu poslat. a u mna nejde len o tie podpory, vytaca ma aj to ze sa tu da nejake hlasovanie a zucasni sa ho ledva, ledva polovica z nas. co robi ten zvysok? chodia vobec na forum? pomahaju zvysku ally? alebo sa tu len tisko v pokojne rozvijaju a na zvysok je*u? my co sem chodime a zapajame sa, ved to su dookola tie iste mena stale. rad by som vedel co robi tych zvysnych 20 (mozno aj viac) ludi co tu niektori z nich este ani nejsu registrovani. podla mna by sa mohla kontrolovat aktivita hracov a ich spolupraca s ally.
meee...
meee...

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Po apríl 28, 2008 10:42 pm

pocuvajte...aj ked nie som z tych co tu maju naj pop a naj army tak som nikdy neodmietol poslat podporu a aj teraz mam kade tade postrkane skoro vsetky obranne jednotky. Ale myslim si ze by bolo dobre a ked vravim dobre tak myslim priam nutne napisat HS o poskytnutie podpory pre konkretneho hraca a neriesit to len tu na forku. Vela ludi sem asi nechodi a to je pravda a do rit. s nimi. Ak vsak chceme aby sa nieco podarilo tak je to treba asi nariadit a potom aj patricne vyhodnotit v dobrom cheers ale aj v zlom Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad . Myslim ze ma ti co chcu chapu a hlavne sa to tyka nasich kamosov z vedenia ally lebo na nich je ta najvacsia zodpovednost ako to tu bude fungovat. Ja za seba vravim ze som za kazdu vec o ktorej sa nasa ally rozhodla...a ma svoje opodstatnenie. A je dobre ze sa tu najdu hraci ktorym na tom zalezi...ste to vy co sem pisete!!!!!!!!!!!!!

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo Po apríl 28, 2008 11:08 pm

Von s takymi a hned co nie su na forku! Mna to tiez sere, ale su tu prilis makke pravidla tongue

cikulkovo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Admin Ut apríl 29, 2008 2:10 am

som za zalozime odkaz kde sa bude pisat kto ak podporil v ked dakto potreboval ci uz armadou alebo obilim samozrejme nemmozme zazlievat dakomu co je 30 hodin ze neposlal daco to je v pohode ale ked je dakto 5 hodin a nepomoze je to nachuja Basketball
Admin
Admin
Admin

Návrat hore Goto down

Odoslať  hps Ut apríl 29, 2008 2:13 pm

je pravda ze tu mame ludi co uplne seru na alianciu a len sa tu schovavaju. kto nechodi na forko a neposiela podpory nech automaticky leti.

hps

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... Ut apríl 29, 2008 8:12 pm

ja nechcem aby sme boli nejaka nasilna ally co od hracou cenga suroviny a podobne, ale ked uz je niekto v nudzy a je to dokazatelne, tak preco mu nepomoct? ved o par dni sa to moze stat aj mne nie? podla mna s tym automatickym vyhadzovanim je to moc. treba hracom najprv dohovorit a nech si zvyknu na to ze ked sa posle HS ze treba podporu a kto ma aj obilie, tak posle podporu a ked ma tak aj to spinave obilie (samozrejme ze od water foxa sa cakaju kolace a nie nejake proso Wink )
meee...
meee...

Návrat hore Goto down

Odoslať  bobrikbobrik St apríl 30, 2008 10:40 am

suhlasim s meee..

... co tak zaviest pravidlo 3 x a dost.. alebo nieco podobne... nech sa najprv hrac upozorni a ked to nerespektuje a opakuje sa to tak nech leti..

bobrikbobrik

Počet príspevkov : 28
Registration date : 23.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... St apríl 30, 2008 11:55 am

nieco taketo by bolo asi najrozumnejsie. ale to by asi musel byt jeden (min.) clovek ktory by sa tym zaoberal. takymi vecami ako su ziadosti o podpory a o koordinovane utoky a samozrejme ich dodrziavanie.
meee...
meee...

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo St apríl 30, 2008 7:41 pm

meee... napísal:nieco taketo by bolo asi najrozumnejsie. ale to by asi musel byt jeden (min.) clovek ktory by sa tym zaoberal. takymi vecami ako su ziadosti o podpory a o koordinovane utoky a samozrejme ich dodrziavanie.

a neni nim nahodou nas bibiba? queen

cikulkovo

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... Št máj 01, 2008 3:22 am

cikulkovo napísal:
meee... napísal:nieco taketo by bolo asi najrozumnejsie. ale to by asi musel byt jeden (min.) clovek ktory by sa tym zaoberal. takymi vecami ako su ziadosti o podpory a o koordinovane utoky a samozrejme ich dodrziavanie.

a neni nim nahodou nas bibiba? queen

no nejsom si isty ci bibiba to robi, alebo lepsie povedat stiha? asi by bolo najlepsie keby nikto bol cisto na dohliadanie plnenia HS a podobne. co vy na to?
meee...
meee...

Návrat hore Goto down

Odoslať  Malkavian Št máj 01, 2008 10:29 pm

ja uplne suhlasim treba niekoho takeho ... mimochodom ja vzdy poslem obilie aj podpori za posledne dva dni putovalo odmna tak 10K obilia na podpori neni vela ale ked kazdy tolko ...

Malkavian

Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Návrat hore

- Similar topics