podpora
+8
hunterh
puTTy
Tom_SK
Erien
Marecek201555
miso422
sikon
king4t
12 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
podpora
Potřebuju podporu proti hráči katana kdo může tak mi plsnějaké obranné jednotky pošlete
king4t- Počet príspevkov : 12
Registration date : 27.06.2008
Re: podpora
Mohol by si pls vypisat vsetky potrebne informacie ??? napr do ktorej dedinky, z ktorej utoci,kedy pride utok, tvoj stav sypky a produkcie obilia a pokial vies tak aj s cim utoci,popripade ci sa jedna o katovaci alebo cistiaci utok.Pokial som nieco vynechal tak pardon a pls doplnte.
sikon- Počet príspevkov : 17
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008
Útočí na dědiny king4t I tam se jedna o katovaní a muj stav sípky v té vsenici je lvl 20 a momentalne tam nemam zadne obili pac na me byl utok hrac katana útočí z vesnic A-Sparta a Železovo1 a útočí tak s 4000 jednotkama +katy a beranidla ted uz pujdou jenom katy útoky přicházeji teď na večer tak kolem 18 hodiny
a útočí někdy i na vesnice king4t II a king4t III ale to jenom někdy nejčastěji útočí na king4t I
utoky prichadzaju okolo 18 hodiny Ked si to pisal uz bolo 18:29king4t napísal:Útočí na dědiny king4t I tam se jedna o katovaní a muj stav sípky v té vsenici je lvl 20 a momentalne tam nemam zadne obili pac na me byl utok hrac katana útočí z vesnic A-Sparta a Železovo1 a útočí tak s 4000 jednotkama +katy a beranidla ted uz pujdou jenom katy útoky přicházeji teď na večer tak kolem 18 hodiny
miso422- Počet príspevkov : 34
Alliancia : S-DET@
Registration date : 14.06.2008
ja vim už sem od něko dostal na prdel
pocuj mozem ti poslat nejaku podporu ale uzivis to?
Marecek201555- Počet príspevkov : 63
Alliancia : KPS-DE
Čo sa týka žiadosti o podpory tak by som poprosila posielať to formou takou, že v prvom rade uvediete súradnice a názov dediny do ktorej chcete podpory. Myslím, že súradnice sú najdôležitejšie. Ostatní sa potom nemusia zdržiavať vyhľadávaním. No a u nás, ak niekto žiadal podpory, tak ich dostal vtedy, ak mal hradby min na 10. Sýpka je smozrejmosťou, tá sa hádam ani spomýnať nemusí. Stačí ak žiadateľ napíše či treba poslať obilie. No a ešte je podstatný ten čas kedy útok dorazí. Ale ak ten útočník nenarazí, tak sa vyberie na lup znovu. Tak tie podpory by sa asi zišli v každom prípade.
Uvediem príklad:
poprosím podpory pre hráča XYZ
dedina: aaa , súradnice: x/y
hradby na lvl 15
utok príde o 2:30hod
útočník jeden, útokov 5
Myslím si, že na zorganizovanie rýchlej podpory tieto údaje postačujú. Ostatné sa dorieši po útoku. Vtedy už je jasnejšie, akého charakteru bol útok prvotný.
Uvediem príklad:
hradby na lvl 15
útočník jeden, útokov 5
Myslím si, že na zorganizovanie rýchlej podpory tieto údaje postačujú. Ostatné sa dorieši po útoku. Vtedy už je jasnejšie, akého charakteru bol útok prvotný.
Erien- Počet príspevkov : 444
Jj myslim ze tu podporu uzivimmarekpitak@centrum.sk napísal:pocuj mozem ti poslat nejaku podporu ale uzivis to?
Erien napísal:Čo sa týka žiadosti o podpory tak by som poprosila posielať to formou takou, že v prvom rade uvediete súradnice a názov dediny do ktorej chcete podpory. Myslím, že súradnice sú najdôležitejšie. Ostatní sa potom nemusia zdržiavať vyhľadávaním. No a u nás, ak niekto žiadal podpory, tak ich dostal vtedy, ak mal hradby min na 10. Sýpka je smozrejmosťou, tá sa hádam ani spomýnať nemusí. Stačí ak žiadateľ napíše či treba poslať obilie. No a ešte je podstatný ten čas kedy útok dorazí. Ale ak ten útočník nenarazí, tak sa vyberie na lup znovu. Tak tie podpory by sa asi zišli v každom prípade.
Uvediem príklad:
hradby na lvl 15
útočník jeden, útokov 5
prosím podpory pre hráče king4t
dedina:king4t I súřadnice x1 y34
hradby na lvl 5 páč mě je zničil a zničil i hlavni budovu tak se snažím obnovit
útočník jeden,útok jeden
hej nkolko mi tam padlo 1900 falanxov + druidy a haudani tak by som poprosil dake logy , že či sa to aspon trocha oplatilo ...
Tom_SK- Počet príspevkov : 28
toto je hlaseni z posledniho utoku http://travian-reports.net/sk/raport.php?id=d42ef4321
ludia čo spite , keby ste tam ešte traja poslali to čo ja tak sme to mohli udržať uplne nadherne takto si len utočnik expi hrdinu ...všetci sa tu hadate o utočnej AA a o podporach sa vyjadrujete že šak to nieje problem zorganizovať ale ako vidim tak to je BIG problem , pokial niesme schopny braniť hračov spoločenstva tak ako chcete potom ubraniť AA ??
alebo sa bude braniť iba AA a na ostatok dlabeme ??? tak načo je to potom dobre ???
alebo sa bude braniť iba AA a na ostatok dlabeme ??? tak načo je to potom dobre ???
Tom_SK- Počet príspevkov : 28
mam ti este troska zaplnit tu knight4?
Treba pisat cez HS na tavian na fore si to moc ludi neprecita ja sem tiez nechodim aj ak som na PC, len sem tam. Navyse ten utok sa mi nejak nezda, ako keby ste tam nemali ziadnu hradbu, jaky je tma level hradieb? Nejak malo mu toho padlo
puTTy- Počet príspevkov : 68
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008
ale spis polsli jednotky do vesnice king4t II
idu ti knight4 tusim ide ti tam 3k ostepou
tady je dalsi utok http://travian-reports.net/sk/raport.php?id=61f146989
Tu je dalsi dnesny utok uz sa pripojil aj druhy hrac.Takze ak mozte podporte kinga je tam moznost aby si rozbili o nas armady.Taky beton v 3 najvacsich dedinach by nezaskodil.Zastup u kinga bude mat nas organizator podpor karol001,takze to budu monitorovat aj co sa tyka obilia dvaja ludia.Kto ma moznosti tak prosim kontaktovat v hre najprv king4t.
Dik
Tu je este link:
http://travilog.org.ua/sk/7638045/e1bb5de208a2be49bd488283230fadd9
Dik
Tu je este link:
http://travilog.org.ua/sk/7638045/e1bb5de208a2be49bd488283230fadd9
hunterh- Počet príspevkov : 31
ak chcete mozem poslat 1000 pretov dajte vediet kam
hps- Počet príspevkov : 96
tak je posli do vesnice king4t III diky moc
napiste to ludom z vedenia do jednotlivych ally. nech poslu HS. tu na to kazdy sere. ked sa rozposle HS viac ludi posle podpory. takze HS v hre s info ako to uz bolo pisane hore. stav sypky, produkcia, cas utoku, blablaba... a podpora sa musi zorganizovat, inak tam kazdy posle hoc kedy podporu a po jednom to pada. a to je na haoveeno. musia sa to zorganizovat a nech je tam v rovnakom case. inak su zbytocne straty
zabudol som doplnit ze ti mozem tiez poslat pretov. ALE UROB TO TAK AKO SOM TI PISAL!!!!!
zabudol som doplnit ze ti mozem tiez poslat pretov. ALE UROB TO TAK AKO SOM TI PISAL!!!!!
meee...- Počet príspevkov : 218
presne tak napisat vedenia a ti nech to daju rozkazom.mame sancu im tam nakopat rit. tak nech vsetci poslu po par jednotiek a bude to
hps- Počet príspevkov : 96
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Podpora
» podpora
» podpora pre meee... (cize mna) proti hracom Amon Sul -NALI- a Lestat -4lianci4-
» podpora pre PainInTheAss
» podpora
» podpora pre meee... (cize mna) proti hracom Amon Sul -NALI- a Lestat -4lianci4-
» podpora pre PainInTheAss
Strana 1 z 2
Povolenie tohoto fóra: