Priprava na div
+2
Gilmak
shark999
6 posters
Strana 1 z 1
Priprava na div
pomaly bude treba rozmyslat aj o tom
shark999- Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008
Re: Priprava na div
shark999 napísal:pomaly bude treba rozmyslat aj o tom
pokud se nepletu tak vetsinou se hazi natari po 13ti mesicich hrani,teda aspon posledni 3 servery tak byli...tak nevim jestli uz je potreba premyslet.
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008
nie....je to 300 dni cize vychadza to na 11.11
ugh to jsem netusil....a po tech 300 dnech je to o tom ze daj spravu o tom ze prijdou? a nebo ze uz tu budou,protoze oni vlastne davaj tu zpravu tak mesic predtim nez je vpustej do hry.shark999 napísal:nie....je to 300 dni cize vychadza to na 11.11
Mno ked uz dojde ta sprava aj keby to bolo mesiac dopredu je podla mna uz neskoro kadzy by mal mat aspon jednu uplne dostavanu dedinkupri natarskej dedine ktoru chceme ist obsadit.....a si myslim ze mesiac je na to malo....takze by to uz pomali chcelo zacat stavat a rozhodovat sa kto to bude hlavne stavat....
Hoshimaru- Počet príspevkov : 96
Registration date : 14.03.2008
a ty vis kterou dedinu budem chtit dobit?kde bude a podobne?Hoshimaru napísal:Mno ked uz dojde ta sprava aj keby to bolo mesiac dopredu je podla mna uz neskoro kadzy by mal mat aspon jednu uplne dostavanu dedinkupri natarskej dedine ktoru chceme ist obsadit.....a si myslim ze mesiac je na to malo....takze by to uz pomali chcelo zacat stavat a rozhodovat sa kto to bude hlavne stavat....
nie neviem ktoru kde budu ano to viem.....ak to admini nezmenia totoz oni to mozu..ale ja ratam stale s tym ze div nebudeme stavat ......Gilmak napísal:a ty vis kterou dedinu budem chtit dobit?kde bude a podobne?Hoshimaru napísal:Mno ked uz dojde ta sprava aj keby to bolo mesiac dopredu je podla mna uz neskoro kadzy by mal mat aspon jednu uplne dostavanu dedinkupri natarskej dedine ktoru chceme ist obsadit.....a si myslim ze mesiac je na to malo....takze by to uz pomali chcelo zacat stavat a rozhodovat sa kto to bude hlavne stavat....
Uz to tu raz kanek dal, ale este raz:
http://forum.travian.cz/showthread.php?t=86810
Natarky budu nahodne, ak nie tak to sa MH neako ''cudne'' rozhodnu, kedze niektore aliancie maju na starych suradniciach uz dediny postavene...
A rozmyslal som nad strategiou trosku. Natarku by mal zobrat kazdy hodnoverny clen, ktory bude mat moznost, potom si aj tak stavitel divu vezme jeho ucet a budu minimalne 2 na jeden ucet.
Aj ked ja tiez niesom nadsencom stavania divu, mam pocit ze ich tu mame v alianciach viac nez dost, takze pri Hosiho demokracii nas aj tak prehlasuju
http://forum.travian.cz/showthread.php?t=86810
Natarky budu nahodne, ak nie tak to sa MH neako ''cudne'' rozhodnu, kedze niektore aliancie maju na starych suradniciach uz dediny postavene...
A rozmyslal som nad strategiou trosku. Natarku by mal zobrat kazdy hodnoverny clen, ktory bude mat moznost, potom si aj tak stavitel divu vezme jeho ucet a budu minimalne 2 na jeden ucet.
Aj ked ja tiez niesom nadsencom stavania divu, mam pocit ze ich tu mame v alianciach viac nez dost, takze pri Hosiho demokracii nas aj tak prehlasuju
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
...uno momento.... nejak asi zle chapem.....pochopil som tie posledne dva prispevky tak ze DET nebude stavat div......pokial som pochopil zle opravte ma...pokial som pochopil dobre tak opravim ja vas....DET bude stavat div
jasne že budeme ak prežijeme dovtedy nas Hossi je srandista to nevieš? on bude naš radca, ja vas dobyvatel a vy stavitelia dohodnutý
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008
....ja som len vravej ze JA div stavat nechcem..ak ma prehlasujete budiz....len tak drobna otazka kolky z vas DS uz stavali?Bibiba napísal:jasne že budeme ak prežijeme dovtedy nas Hossi je srandista to nevieš? on bude naš radca, ja vas dobyvatel a vy stavitelia dohodnutý
PS: ta sprava od aminov ...to hovoria vzdy ...si myslim ze kludne mozme ratat zo starymi poziciami....a dobre bude ked dopredu vybereme stavitelov......
no mozem dat aktualne suradnice na sk4....kde prave prisli natari.....mozte si to porovnat s klasickymi suradnicami
mno tak davajshark999 napísal:no mozem dat aktualne suradnice na sk4....kde prave prisli natari.....mozte si to porovnat s klasickymi suradnicami
Ale na sk4 este budu klasicke pozicie natariek, zmeny sa tykaju az sk5 a dalej...Hoshimaru napísal:mno tak davajshark999 napísal:no mozem dat aktualne suradnice na sk4....kde prave prisli natari.....mozte si to porovnat s klasickymi suradnicami
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
mno tak neviem....az tak jasne to tam napisane nebolo ...gorgo napísal:Ale na sk4 este budu klasicke pozicie natariek, zmeny sa tykaju az sk5 a dalej...Hoshimaru napísal:mno tak davajshark999 napísal:no mozem dat aktualne suradnice na sk4....kde prave prisli natari.....mozte si to porovnat s klasickymi suradnicami
ja by som chcel len tolko cas sa zacina bližit a ozaj by sme sa vazne mali zaoberat ten DIV s kým ho stavat treba si to povedat otvotene samy to nezvladneme aby sme boli prvý hlavne vtedy nie ak sa daju dokopy ine 2-3 silne aliancie co su tu, skuste dat navrhy ja si myslim že je toto vec trochu diplomatov pr. co husite ale pr. KPS spýtat sa otvorene prediskutovat to s nimi aby sme mali nejaký prehlad aspon aby sme nezostali samy napokon
Bibiba napísal:ja by som chcel len tolko cas sa zacina bližit a ozaj by sme sa vazne mali zaoberat ten DIV s kým ho stavat treba si to povedat otvotene samy to nezvladneme aby sme boli prvý hlavne vtedy nie ak sa daju dokopy ine 2-3 silne aliancie co su tu, skuste dat navrhy ja si myslim že je toto vec trochu diplomatov pr. co husite ale pr. KPS spýtat sa otvorene prediskutovat to s nimi aby sme mali nejaký prehlad aspon aby sme nezostali samy napokon
KPS je tazko ale najrealnejsi a najvhodnejsi spojenec, len oni chcu DS sami mat.. plus su ako viem prilis silno napojeni na A. Kazdopadne DET ma sancu s vlastnym DS, ale na to treba mat aspon 15 clenov co budu robit army podla potrieb na DS, tiez nezvycajna cesta zisskania natarky od natarov a novatorsky sposob vystavby v natarke atd. vsetko sa da zriesit, klucove budu pozicie natariek voci DET a KPS, kazdopadne bude dobre ak DS DET nebude prvy aaaspon prvych 60-70 lvl. tym sa viac menej mozme vyhnut katovaniu ako potencialny superi pre ostatnych stavitelov, ti sa mozno medzicasom pobiju... a cim neskor zautocime, napr. lvl 65 orientacne tym viac vojsk vedia vytipovani hraci vytrenovat atd.
skratka da sa, ale teraz este skoro riesit podrobnosti, predbezne plany su ale doladuju sa. :/
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
da sa vsetko ale lepsie je ked sa rozsirime a zacneme o tom sa rozpravat s inýmy konkretne ali DESTINY a Husite mame s nim y spojenectvo a myslim že by sme aspon mohli nadviazat bližšie kontakty a predebatit to s nimy nasi diplomaty možno z toho nebude nic ale skusil by som to Destiny s KPS už nepojdu si myslím treba si ich chytit atd je to len navrh lepsie ked si ich chytime my ako iný D
Bibiba napísal:da sa vsetko ale lepsie je ked sa rozsirime a zacneme o tom sa rozpravat s inýmy konkretne ali DESTINY a Husite mame s nim y spojenectvo a myslim že by sme aspon mohli nadviazat bližšie kontakty a predebatit to s nimy nasi diplomaty možno z toho nebude nic ale skusil by som to Destiny s KPS už nepojdu si myslím treba si ich chytit atd je to len navrh lepsie ked si ich chytime my ako iný D
suhlasim, ked uz ale Destiny, tak bude treba aj s Dargo daco a ked Husite aj, tak treba zvazit dohodu o tajnej spolupraci s DS, ak nam zkatuju DS na vysokom lvl, budeme podporovat ich DS, ak im zkatuju DS ine ally, budu podporovat nas. Takto je vacsia sanca, ze Sever vyhra server.
Destiny prislo o niekolko armad.
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: