STAVBA DIVU
+5
kubik
razor svk
VITTER
Nemo
Erien
9 posters
DET :: Forum DET-M&T :: Spravy vedenia
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: STAVBA DIVU
sorry def, že som to s tou army a hs do sklíčkovho divu dnes pokašlala. No bolo to na základe info, ktoré mi na moj dotaz poskytli z divu, že je tam málo army. Ale akosi som stále dúfala, že ten div mal ešte šancu.
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
Erien napísal:sorry def, že som to s tou army a hs do sklíčkovho divu dnes pokašlala. No bolo to na základe info, ktoré mi na moj dotaz poskytli z divu, že je tam málo army. Ale akosi som stále dúfala, že ten div mal ešte šancu.
prepacte, len dam info od vedenia.. div sklicko ma sancu, preto jeho staba nekonci ale div 9.pp je k vitazstvu blizsie, neviem ako vy, ale mohli by sme skoncit uz nie? sklicko je dost za 9.pp ale aj bubusko napr.
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008
A čo dnes? Kto má šancu?
kubik- Počet príspevkov : 69
Alliancia : DET - M&T
inac som vas neopustil vidim ze potrebujete pomoc
metluck- Počet príspevkov : 55
Alliancia : KPSdeM&T
sorry všetci, čo ste prišli kvoli mne o army u sklíčka v dive. Ja som pri správe, že army tam je nič moc, pochopila, že sa tam army má poslať a nie, že si ju hráči majú od sklíčka stiahnuť. Že ten div sa brániť nemal.
Bohužial nebolo mi to povedané jasne. Až def mi otvoril oči. A otvoril mi ich šokom. Že, def. Ale už bolo neskoro, útoky tam už dávno šli.
A teraz čo? ktorý div ideme teraz stavať Nemo? Kto to ustál najlepšie? Ideme teraz presúvať vojsko k Luthee, alebo BUBUSKOVI? Alebo mám nechať vojsko u 9pp? Alebo k mecenášovi? Tam bola obrana lepšia, lebo tam mi vojačikov moc nezomrelo. Predpokladám, že od mecenáša sa vojsko domov neposielalo na presunutie k 9pp, tak ten div by mohol byť nepoškodený.
Bohužial nebolo mi to povedané jasne. Až def mi otvoril oči. A otvoril mi ich šokom. Že, def. Ale už bolo neskoro, útoky tam už dávno šli.
A teraz čo? ktorý div ideme teraz stavať Nemo? Kto to ustál najlepšie? Ideme teraz presúvať vojsko k Luthee, alebo BUBUSKOVI? Alebo mám nechať vojsko u 9pp? Alebo k mecenášovi? Tam bola obrana lepšia, lebo tam mi vojačikov moc nezomrelo. Predpokladám, že od mecenáša sa vojsko domov neposielalo na presunutie k 9pp, tak ten div by mohol byť nepoškodený.
No metluck, potrebujeme. A asi by sme to mali už konečne chytiť do vlastných rúk. Bo mňa už tá politika, ktorý div nebude katnutý sa bude stavať, nebaví. A to tu nikto nieje ešte schopný povedať, že sklíčkov div bol od začiatku iba volavka a bol určený na odpis ani sa nezačal stavať. Hrdinovia bojovníci? No tak u mňa nie. U mňa sa tomu hovorí inak.
Čooo, len volavka? No to ma podrž
pekne a ja som tam poslal vsetko(sice mi toho moc nezostalo ale aj tak )
aj ja metluck. Ja svoj div neopúšťam.
mne u sklčka padlo všetko aj hrdina a niekoľko osadnkov...asi 20, aj u 9. pp mi toho padlo dosť aj u mecenáša, len u jika nič.... momentálne som so surovinami biedne, len hliny mám dosť a dnes ešte obilie, som zvedavý, ako to dopadne, či naše ally majú toľko army, aby zložili Luteu, bubuška a veverku
kubik napísal:mne u sklčka padlo všetko aj hrdina a niekoľko osadnkov...asi 20, aj u 9. pp mi toho padlo dosť aj u mecenáša, len u jika nič.... momentálne som so surovinami biedne, len hliny mám dosť a dnes ešte obilie, som zvedavý, ako to dopadne, či naše ally majú toľko army, aby zložili Luteu, bubuška a veverku
cafte, luthea je pozadu a tusim este padne bubusko sa chystame a bude to zaujimave a veverku sme katli zaciatkom tohto tyzdna a ta je mimo este viac ako mohykan, odporucam nie spekulovat ale sledovat dianie....
teraz nam staci odstavit bubusko dost na to aby sme znovu opravili dostatocne 1 z divov SEVERu a sklicko... volavkou boli vsetky divy... vzdy tie ktore zaostavali... sklicko to schytal dvakrat a poriadne... ved mohykan tiez utocil atd. Vedenie DET ani SEVERu nerozhoduje kam nasi superi ako silno zautocia... takze za utoky sa dakuje ostatnym. Co sa tyka podpor v sklicko a mecenas boli tusim podobne ale rozdile sily utokov tu bol jasny.
tak a sklíčko je s podporami na 0 druhý krát v priebehu pár hodín , ja fakt neviem čo poslať, aj keď mám hlavnú budovu a kasárne na 20 lvl tak sa to robí na môj vkus a potreby pomaly
@kubik: To sme dvaja. Mne sa konecne ozivil hrdina aby mohol zase zdochnut v nebranenom dive. Ja tam ale budem posielat vojakov dokym sklicko nezmaze ucet . Stahujem aj vojsko z 9pp., aby som mohol podporit sklickov div. Mozno je to strategicka chyba, ale kedze nikto nedava instrukcie, budem sa zatial riadit vlastnym usudkom...
VITTER- Počet príspevkov : 66
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 23.06.2008
VITTER napísal:@kubik: To sme dvaja. Mne sa konecne ozivil hrdina aby mohol zase zdochnut v nebranenom dive. Ja tam ale budem posielat vojakov dokym sklicko nezmaze ucet . Stahujem aj vojsko z 9pp., aby som mohol podporit sklickov div. Mozno je to strategicka chyba, ale kedze nikto nedava instrukcie, budem sa zatial riadit vlastnym usudkom...
novu obranu sklicko by ste mali koordinovat hlavne vy spolu, lebo M&T je najblizsie ku sklickovi, defragment bol stavitel u sklicka, mal by mat zastup. ak nie on tak gilmak tiez by mohol mat zastup. ja tam pristup nemam tak vam neviem pomoct koordinovat podpory. skuste tam posielat vojska naraz viaceri na 1 minutu.
Kua Nemo, neser ma už. Zrazu je to div MT, vždy ked niečo bolo treba tak ste nezabudli podotknôť, že to bol div MT. Ked som včera písala akoje to s army a že nič moc, tak som poslala hs, aby sa tam poslali podpory. A čo som si vyslúžila? Iba to, že som to posrala a že army mala ísť inde. Sklíčkov div ostal úplne bez army, bo sa uprednostnil div 9pp, teraz sa ide zase do divu jiko. Kto to vlastne je? A spojenec, nikdy som s nimi nespolupracovala. Def, to je pre teba, taktiež ali s ktorou sme nikdy nespolupracovali a sme spojenci. To ako s Husitmi, len jiko povedal ano, Husiti nie)
A Nemo, vysvetli mi, prečo do západného divu, ked to bol div MT mal prístup iba def? Prečo ste nedali prístup aj APUSSOVI, o ktorý som žiadala? A vysvetli mi, prečo tam majú prístup už tuším skoro všetci hráči, okrem MT?
No a pre nás teraz ostáva iba: buď div opustíme a vzdáme to, alebo sa toho chopíme a ideme napratať army do divu a budeme bojovať a brániť div až do konca. Ja tam posielam svoju army. Ja div neopustím.
A Nemo, vysvetli mi, prečo do západného divu, ked to bol div MT mal prístup iba def? Prečo ste nedali prístup aj APUSSOVI, o ktorý som žiadala? A vysvetli mi, prečo tam majú prístup už tuším skoro všetci hráči, okrem MT?
No a pre nás teraz ostáva iba: buď div opustíme a vzdáme to, alebo sa toho chopíme a ideme napratať army do divu a budeme bojovať a brániť div až do konca. Ja tam posielam svoju army. Ja div neopustím.
no erien, ja neviem, ze bolo tolko zaujemcov denne 20 hodin stavat div. defragment mal istu dobu cas tak tam bol on, potom sa ozval gilmak a dostal pristup a povinnosti.
o oboch som vedel. o apussovi a tebe som nevedel. tak ako je mecenas na zodpovednost hlavne DETc je sklicko na zodpovednost M&T - ja to beriem z uhla obilia... M&T ma tusim skoro 50% obilie za cely cas u sklicko a DETC ma podobne u mecenas. nic viac nic menej. vecer alebo az v noci ked bude jasny stav vsetkych natariek SEVERu bud na skype ak chces a hodime zas rec. len pls ma nenatahuj lebo budem si musiet pisat s kopou inych ludi a byt diplomaticky.
jo a nepisem ze sklicko nemate chranit a branit a stavat dalej. len pisem, ze u sklicka som nebol pomaly uz mesiac, takze info z prvej ruky vam neviem dat. tolko.
o oboch som vedel. o apussovi a tebe som nevedel. tak ako je mecenas na zodpovednost hlavne DETc je sklicko na zodpovednost M&T - ja to beriem z uhla obilia... M&T ma tusim skoro 50% obilie za cely cas u sklicko a DETC ma podobne u mecenas. nic viac nic menej. vecer alebo az v noci ked bude jasny stav vsetkych natariek SEVERu bud na skype ak chces a hodime zas rec. len pls ma nenatahuj lebo budem si musiet pisat s kopou inych ludi a byt diplomaticky.
jo a nepisem ze sklicko nemate chranit a branit a stavat dalej. len pisem, ze u sklicka som nebol pomaly uz mesiac, takze info z prvej ruky vam neviem dat. tolko.
Takže už z HS viete, že ideme znovu do toho a budeme sa plne venovať stavbe západného divu. O výstavbe vás všetkých budeme informovať tu a samo aj v hs. Takisto aj o potrebách staviteľov. Kto sa chcete zapojiť k staviteľom, napíšte správy defovi, alebo geronimovi. Ja osobne si myslím, čím viac staviteľov, tým lepšie, lahšie sa dohodnete na striedaní. No a čo špioni? Nech sú. Veď v každom dive je to rovnaké tak aj tak vedia čo v tej dedine je. takže čím viac staviteľov, tým lepšie, bude viac voľného času pre striedačov. My ostatní budeme plniť promptne požiadavky staviteľov.
drzim palce a verim ze defragment sa pomoci len potesi...
Díky Nemo. A dúfam, že už prelomíme smolu v sklíčkovom dive.
akosik sa v nasom dive nestavia
metluck napísal:akosik sa v nasom dive nestavia
jak to?
metluk, omyl, stavia sa. Sklíčko sa vrátil z dovolenky a už sa dal do práce. Tak si nachystaj fúriky, namasti kolečká a šup so surkami do divu. A samo, nezabudni aj na vojsko.
to ze nerastie level divu neznamena ze sa v dive nestavia. prave naopak - v dive sa stavia bez prestavky! stavaju sa ine, pre stavbu divu dolezite budovy. a stavali sa aj pocas sklickovej nepritomnosti (cez zastupy).metluck napísal:akosik sa v nasom dive nestavia
a mimochodom HAPPY NEW YEAR!
geronimus- Počet príspevkov : 22
Alliancia : ToYa
Registration date : 09.11.2008
Neviem, či sa tu ešte niekto pozre, ale chcela by som tu trošku ozrejmiť situáciu z pohľadu diplomata ali M&T. Myslela som si, že už keď sa začnú stavať divy, tak v podstate už nebudem mať žiadnu inú prácu, iba posielať hs so surkami a obilím do divu. S naj ali, ktoré by nás mohli pri stavbe ohroziť sme mali don, tak to malo byť vlastne v pohode. No, trošku som sa kopla. Prvé moje obavy o sklíčkov div nastali už priamo pri polohe natarky. Jedna sa ocitla priamo v centre ali M&T. Waw, super, je to jasné, bude sa stavať o dušu.Lenže na fore nebola vyjadrená radosť, ale skepsa, v zmysle M&T netešte sa. A tam nastala prvá moja obava. V deň, ked sprístupnili natarku sme mali všetko perfektne pripravené, vojaci boli pripravení vyraziť do útoku. Dobitie natarky nebolo žiadnym problémom, bola naša. A tak isto aj mecenášova. Síce, my sme trpli, bo sklíčko stále na natarke nesvietil, ale v noci už to bolo v pohode. A začalo sa s výstavbou. Za našu ali som navrhla za staviteľov defragmenta a APUSSA(taktiež staval už div). Bohužiaľ, APUSS nebol k stavbe prizvaný. Tešil sa na to, ale ani ja, ani on sme nedostali žiadne vyrozumenie prečo ten prístup nedostal. Možno def by to vedel ozrejmiť, jediný komunikoval s vedením DET. Moja komunikácia s vedením DET bola minimálna, nakoľko vedenie DET voči mne prechovávalo nedôveru, že som nieči špion. Ale komu robím špionáž som sa nedozvedela. no a ak som sa pýtala, či netreba do divu vojsko, bola som ubezpečená, že netreba, že je ho tam dosť. A zrazu Mohykán dal hráčom svojej ali krásneho Mikuláša, skatol nám div. Nevadí, ideme ďalej, hovorili sme si s Aetiusom. Ale už také niečo nepripustíme, aby nám ho znovu katli. Bohužiaľ, vedenie sa rozhodlo podporovať ďaľšie divy a sklíčkov už nemal takú prioritu, ako sme chceli my. Zase sme si hovorili, nevadí nič sa nedeje, opravíme a ideme ďalej. No a tu zrazu, že plán ide od sklíčka k 9pp. Prioritou sa stal ten div.A to už ma chytila skepsa. Ak je plán fuč, tak sa nemôže stavať div. Ale stavali sa sklady naďalej. Ale to už prišla hs od sharka, že aj vojsko z divu má ísť preč, na podporu 9pp. Ostala tam iba smiešna hrstka vojakov. No a tých nám pobili a narobili v dive paseku. A to sa všetci začali pýtať, že čo sa deje, kde bolo vojsko? A vojsko sme tam začali posielať znovu.No a vzápätí katli div 9pp a rozhodovalo sa o podpore do divu jikovi. Po hs o zasielaní vojska tam, mi veľa z vás písalo, že chce ostať v sklíčkovom dive, že ho neopustíte. Tak som napísala vo vedení Bibibovi, a požiadala som ho o ten div pre nás, že sa oň postaráme. Bohužiaľ, už bolo neskoro, nakoľko ostatné divy napredovali v stavbe, ale sklíčko nemohol, nemal plán. Ale nevzdávali sme to a zotrvali sme v dive až do konca. A sami vidíte, že naše vojsko ešte stále odoláva útokom súperiacich armád statočne a stále ho bránia. Až do konca. Za to vám všetkým patrí veľká vďaka. Bránil a chránili sme náš div, ako sme len najlepšie mohli. A víťazi sme preto, lebo sme to nevzdali. Nádej vždy zomiera posledná. Vďaka vám všetkým.
Strana 2 z 2 • 1, 2
DET :: Forum DET-M&T :: Spravy vedenia
Strana 2 z 2
Povolenie tohoto fóra: