DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hlasovanie dôležité

+21
astro
rosomak
babia
dajatron
keny_spss
rb1skunk
shark999
Robertus SPQR
preco
soild
turgooon
Kiya
mecenas
jojsi
gorgo
Bibiba
pirhi
olololo
Tetus
Nemo
Erien
25 posters

Strana 4 z 4 Previous  1, 2, 3, 4

Goto down

Hlasovanie o Don s ***A***

Hlasovanie dôležité - Stránka 4 Vote_lcap40%Hlasovanie dôležité - Stránka 4 Vote_rcap 40% 
[ 21 ]
Hlasovanie dôležité - Stránka 4 Vote_lcap60%Hlasovanie dôležité - Stránka 4 Vote_rcap 60% 
[ 31 ]

Celkom hlasov : 52

Poll closed

Hlasovanie dôležité - Stránka 4 Empty Re: Hlasovanie dôležité

Odoslať  astro Št september 25, 2008 12:01 pm

keď sme pri farmení... čo to je? ja už pekne dlhú dobu žijem len z vlastnej produkcie. jedna jediná farmička tu je blízko a aj o tú sa asidelím s viacerými lebo len občas tam niečo nájdem. inak nie je čo. a tak som si založil dve dedinky hen ďaleko v prdeli že aby som nezabudol čo to je útok a farmiť. a zrazu kuk - Sigo je z Astry. Ta dúfam, že kým dám tie dve dedinky dokopy tak sa zase s Astrou pohneváme aby sme mohli útočiť :-). PS: ľudia, veď je to len hra. Neberte si príklad z sk3 kde sa kedysi priatelia vadili na verejnom pokeci travianu až mi bolo do smiechu :-)))) hrajte sa a zabávajte. padnú vojačikovia? no a? s tým treba počítať. Generál zavelí? Tak poslúchnem a idem, nenechám ich sedieť na prdeli doma, veď sa im zaparí. aj tak len žerú a žerú a žiadny úžitok neprinášajú. sú predsa na boj tak nech bojujú. obranu staviate načo? no na obranu, nie? toť mi padlo 3000 falanxov na podpore. no a čo, dorobím, z vlastného. ale pošlem keď niekto potrebuje. bude vás táto hra baviť keď všetko pôjde ako po masle, nebude nikde žiadny odpor, nikto nikdy na vás nezaútočí, len si budete klikať a stavať budovy aby ste sa vyšplhali čo najvaic na rebríčku hore? to si kúpe lego alebo hrajte SimCity.
...kua ale som sa rozpísal, sorry Rolling Eyes
astro
astro

Počet príspevkov : 38
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... Št september 25, 2008 2:10 pm

takze prihodim aj ja polienko do diskusie:

1) som za DoN s A, v tom pripade ze nemo zisti ze sa z nich moze stat "nieco" ako spolutvorca NASHO, opakujem NASHO divu sveta!!! budeme potrebovat aj mensie ally na to aby sme ten div postavili a ubranili. podla mna tato ally dostava na prdel z kazdej strany a aj tak funguje a zlepsuje sa. kazdy jeden hrac z tej ally ma obchodnikov a ked sa na neho prestane utocit, koli tomu ze sa bude stavat DS, bude mat aj vojacikov. ak to budu obranny vojacikovia pre nas div a obchodnici nalozeny do plna a s azimutom nasho divu, pre nas dobre, ci nie??? RAD BY SOM ABY STE MI VYSVETLILI TU KOKO*INU OHLADOM TOHO FARMENIA A NASLEDNEHO POSIELANIA SFARMENYCH SUROVIN DO DS??? to si mam vysvetlit ze z ich farmenia mate "AZ TOLKO" ze vam to budu obchodnici stihat nosit do divu? a nieje jednoduchsie ked nam to tam tie vase "farmy" poslu same??? a pritom mozte poslat aj vy svoje suroviny a im ostane mozno aj na nejakeho toho vojacika, ktoreho mozu tiez poslat do DS??? hral som na SK3 v malinkej ally a bolo pre mna ctou posielat na DS a ked som nakoniec videl meno nasej ally v pomocnikoch pri stavbe vitazneho divu bolo to pre mna zadosucinenie. no teraz som tu a nechcem vidiet moju ally ako pomocnika ale ako stavitela DS Shocked Shocked Shocked takze som za kazdu malicku ally ktora nam chce pomahat. na farmenie uz srat, ved kazdy z vas uz musi mat tolko dedin ze nevie co zo surovinami...

2) vedeniu doverujem a snazim sa im pomahat tak ako oni pomahaju mne. maju moju plnu doveru a verim v to ze robia vsetko pre ally. je sice pravda to, ze spolupracujem skor s bibibom a hoshim, ale to vyplinulo z toho ze som z byvalej KPS-DE. ale ako pisala erien, u mna to neznamena to, ze by som zvysku vedenia nedoveroval. proste som zvyknuty na komunikaciu s nimi a je to.
pre vedenie: ROBTE DALEJ SVOJU PRACU AKO ROBITE, JA OSOBNE VAM VYSLOVUJEM VELKY RESPEKT...

3) tiez by som rad vedel kto s kym proti komu pri stavbe DS, prirodzena vec ved som len clovek Smile , ale pockam si kym to diplomati poriesia a bude finalna verzia. hlavne dufam ze budem aj my stavat DS, ak nie tak budem hlboko sklamany. tak im tu do toho nerypte a radsej prispejte nejakymi konstrukcnymi napadmi, alebo sa zdrzte blbych poznamok. ak nemate navrhy s kym, ako a kedy, popripade neviete pomoct s tym co ste navrhli, tak budte radsej ticho... ak viete pomoct s nejakou ally ktora by nam mohla byt platna, tak sa kludne obratte na vedenie. je cas zacat zhanat spojencov na stavbu, tak si myslim ze dostanete sancu danu ally pretlacit na nasu stranu.

4) tak ci tak som sa zasa dostal k svojej zvedavosti a rad by som vedel ci sa vobec debatuje s -EVE- a C-valley Smile

to je vsetko, ale musite uznat ze nereagujem casto aj ked som tu parkrat za den, ale toto som napisat musel
meee...
meee...

Počet príspevkov : 218

Návrat hore Goto down

Odoslať  sobik33 Št september 25, 2008 4:47 pm

No inac ta -EVE- nieje zly napad si ju vsimam uz cez dva mesiace kurnik a musim povedat ze mam vazne obavy pri pozreti na ich hracov! Minule speed ak ho niekto hral tiez sa stala taka vec ze kazdy ze to vyhra a prisla aly z nazvom ZZZ boli to hraci co vyhrali dvakrat po sebe speed a fakt prekvapili hlavne svojimi armadamy nakonci... tichy hraci a co narobia neviem ci ste vsetci videli video ale ak nie tak si toto kuknite!!

tyka sa to sk6
https://www.youtube.com/watch?v=nMPmUKCorI0

ako bez srandy neviem kto sa mohol v tom obdoby ked sa tato akcia udiala mohol pochvalit aspon takou armadou ako oni!!! teraz tu napise cca 5 hracov ja som mal taku tiez bla bla bla... ale uvedomte si ze sa do tej akcie zapojila cela ich aliancia a to mueselo byt naplanovane do detailov!!! Dokazeme zorganyzovat takuto akciu za 20 sekund.... nam by to trvalo minimalne 6 hodin a aj to by tam bola stale neporazena armada lol!
nic v zlom
sobik33
sobik33

Počet príspevkov : 250
Registration date : 28.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  sobik33 Št september 25, 2008 4:58 pm

astro napísal:keď sme pri farmení... čo to je? ja už pekne dlhú dobu žijem len z vlastnej produkcie. jedna jediná farmička tu je blízko a aj o tú sa asidelím s viacerými lebo len občas tam niečo nájdem. inak nie je čo. a tak som si založil dve dedinky hen ďaleko v prdeli že aby som nezabudol čo to je útok a farmiť. a zrazu kuk - Sigo je z Astry. Ta dúfam, že kým dám tie dve dedinky dokopy tak sa zase s Astrou pohneváme aby sme mohli útočiť :-). PS: ľudia, veď je to len hra. Neberte si príklad z sk3 kde sa kedysi priatelia vadili na verejnom pokeci travianu až mi bolo do smiechu :-)))) hrajte sa a zabávajte. padnú vojačikovia? no a? s tým treba počítať. Generál zavelí? Tak poslúchnem a idem, nenechám ich sedieť na prdeli doma, veď sa im zaparí. aj tak len žerú a žerú a žiadny úžitok neprinášajú. sú predsa na boj tak nech bojujú. obranu staviate načo? no na obranu, nie? toť mi padlo 3000 falanxov na podpore. no a čo, dorobím, z vlastného. ale pošlem keď niekto potrebuje. bude vás táto hra baviť keď všetko pôjde ako po masle, nebude nikde žiadny odpor, nikto nikdy na vás nezaútočí, len si budete klikať a stavať budovy aby ste sa vyšplhali čo najvaic na rebríčku hore? to si kúpe lego alebo hrajte SimCity.
...kua ale som sa rozpísal, sorry Rolling Eyes

pekny prispevok prises presne podla mojho spravil som army a kukni kto je tento tyzden prvy v utoku Very Happy:D tri stvrtky armady uz padly... ale obnovujem zas a padli len koli tomu ze hracka postvala spoluhraca z aly na mojho oca sice poslal nanho len 3 fake ale aj tak boli koli tomu problemy som sa pomylil poslal som o 5000 obylia vic ako som mohol ocovy a mal som dva dni zablokovany ucet a nakoniec mi ich este aj MH vyprazdnil, vsetko to bolo koli taj hracke tak si ju podavam Very Happy Exclamation Travian je hra a hrajme ju najlepsie ako vieme ale nezabudajme sa pritom aj zabavit! rendeer rendeer
sobik33
sobik33

Počet príspevkov : 250
Registration date : 28.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  rb1skunk Št september 25, 2008 5:31 pm

ja prave ze vedeniu doverujem, vsak som s kiyou a sharkom uz dost dlho. Ja len kritizujem sposob presadzovania nazoru vedenia.....proste vyznelo to tak ze bud sa podriadte alebo chodte.....a to si myslim ze si nezasluzim( ako aj ini hraci ) pretoze som travianu venoval takisto dost casu a prezil kvoli nemu uz kopu hadok s mojou drahou....takze tak...............

rb1skunk

Počet príspevkov : 64
Registration date : 09.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... Pi september 26, 2008 12:30 pm

rb1skunk napísal:ja prave ze vedeniu doverujem, vsak som s kiyou a sharkom uz dost dlho. Ja len kritizujem sposob presadzovania nazoru vedenia.....proste vyznelo to tak ze bud sa podriadte alebo chodte.....a to si myslim ze si nezasluzim( ako aj ini hraci ) pretoze som travianu venoval takisto dost casu a prezil kvoli nemu uz kopu hadok s mojou drahou....takze tak...............

tak ja som bol vodca ally na sk3. nasa ally bola az na 21. mieste co nieje nic moc a aj tak som mal denne od 10-30 sprav ktore som musel riesit. viem co je to venovat sa ally na plny uvazok, preto si myslim ze oni sa snazia a poniektori (nehovorim ze prave ty, kedze si sa ozval az po sharkovom prispevku) im tu do toho stale pi*uju. tak sa vobec necudujem ze trosku vybuchol. ako si aj ty pisal, takehoto ho nepoznas. stalo sa to prvy krat a aj to asi az na zaklade prispevkov niektorych hracov co stale iba kritizuju narocnu pracu vedenia a sami neurobia nic pre to aby nam bolo lepsie, alebo aby vedeniu ulahcili situaciu. naopak budu tu pisat podrivacne prispevky a vypytovat sa na koniny cez forum. ak mate nieco velmi dolezite na srdci, spytajte sa rovno vedenia cez spravu v hre... ale nie koniny ale fakt dolezit veci. mne sa este nestalo ze by sa na mna vykaslali (teda raz hej Wink )
meee...
meee...

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Pi september 26, 2008 1:29 pm

@meee, nemusel si spomenúť ani meno a viem, že to je na mňa. Končím. Už tu vypisovať nebudem. Ja som sa iba pýtala. A tiež nie je med lízať, robiť diplomaciu, keď o ničom nevieš. A ver, alebo never, diplomati chceli rokovať aj so mnou. No a mysleli si, že som k nim nezdvorilá, keď som ich odkazovala na vedenie DET a na ich otázku, prečo nechceme s nimi rokovať som musela napísať No comment. Howk

Erien

Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Johnny Bravo Pi september 26, 2008 1:37 pm

Erien napísal:@meee, nemusel si spomenúť ani meno a viem, že to je na mňa. Končím. Už tu vypisovať nebudem. Ja som sa iba pýtala. A tiež nie je med lízať, robiť diplomaciu, keď o ničom nevieš. A ver, alebo never, diplomati chceli rokovať aj so mnou. No a mysleli si, že som k nim nezdvorilá, keď som ich odkazovala na vedenie DET a na ich otázku, prečo nechceme s nimi rokovať som musela napísať No comment. Howk

Howk Laughing Laughing Laughing

Johnny Bravo

Počet príspevkov : 155
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 16.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... Pi september 26, 2008 1:50 pm

Erien napísal:@meee, nemusel si spomenúť ani meno a viem, že to je na mňa. Končím. Už tu vypisovať nebudem. Ja som sa iba pýtala. A tiež nie je med lízať, robiť diplomaciu, keď o ničom nevieš. A ver, alebo never, diplomati chceli rokovať aj so mnou. No a mysleli si, že som k nim nezdvorilá, keď som ich odkazovala na vedenie DET a na ich otázku, prečo nechceme s nimi rokovať som musela napísať No comment. Howk

erien ja som nepovedal ze je med lizat robit diplomaciu... ved som poukazoval na cele vedenie do coho sa pocita aj diplomat pokial viem. a diplomata som tiez isty cas robil v tej ally ktoru som viedol ked mi diplomata skatovali a potom zrusil ucet. takze viem z casti v com spociva funkcia diplomata Wink ale mne tu ide o to ze si diplomat tak sa spytaj cez spravu diplomata a nie to tu rozmazavat na fore a potom z toho vznikaju zbytocne skriepky a nikam to nevedie. to nehovorim o tom, co tu riesia ludia co nevedia v com spociva praca vedenia, pretoze si ju nikdy nevyskusali.
meee...
meee...

Návrat hore Goto down

Odoslať  Admin Ut september 30, 2008 10:15 pm

Tak som nadmieru spokojny prisiel som za tu dobu o farmu bo dediny mu prebral chalan z aliancia prisli sme o farmy uz zrusme ten don som nasrany prisiel som o kopu suriek a neni co farmyt jedinych par fariem a my s nimi mame don. Vacsina ludi je proti tak neni o com ani nejdem citat co sa tu pise je toho vela Smile
Admin
Admin
Admin

Počet príspevkov : 105
Alliancia : DET-DG
Registration date : 11.03.2008

http://kpsde.heavenforum.com

Návrat hore Goto down

Odoslať  rosomak Ut september 30, 2008 10:30 pm

admin neviem prečo sa rozčuluješ ja nafarmim par suriek stoji to za smiech a je to len praktycky zvyk poslať ich niekam keby som ich ani neposlal tak si to nevšimnem fungujem na vlastnu výrobu kolko maš dedin len sa skrývaš a plačeš že si prišiel o farmu ja idem nonstop výroba vojiska mam to na niekolko dní dopredu a nechýba mi farmenie stíham aj budovať dediny Very Happy

rosomak

Počet príspevkov : 124
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  jojsi Ut september 30, 2008 10:59 pm

hmmmmm čitam a len čubrním ... približne mesiac do natarov a vyzerá to ako keby boli pre niektorých najdôležitejšie farmy, a farmenie ....
dúfam, že to len tak vyzerá

jojsi

Počet príspevkov : 137
Registration date : 09.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 4 z 4 Previous  1, 2, 3, 4

Návrat hore