DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hlasovanie dôležité

+21
astro
rosomak
babia
dajatron
keny_spss
rb1skunk
shark999
Robertus SPQR
preco
soild
turgooon
Kiya
mecenas
jojsi
gorgo
Bibiba
pirhi
olololo
Tetus
Nemo
Erien
25 posters

Strana 2 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Goto down

Hlasovanie o Don s ***A***

Hlasovanie dôležité - Stránka 2 Vote_lcap40%Hlasovanie dôležité - Stránka 2 Vote_rcap 40% 
[ 21 ]
Hlasovanie dôležité - Stránka 2 Vote_lcap60%Hlasovanie dôležité - Stránka 2 Vote_rcap 60% 
[ 31 ]

Celkom hlasov : 52

Poll closed

Hlasovanie dôležité - Stránka 2 Empty Re: Hlasovanie dôležité

Odoslať  Nemo Ut september 23, 2008 12:57 am

Erien napísal:@Nemo, spoločne s KPS chceme stavať ten div. Ale teraz by som poprosila aj o vyjadrenie vedenie z bývalej ali KPSDe, aký postoj zaujímajú k tomuto. Počítá sa s tým vôbec? Počítá sa s ali KPS? Tu sa píšu argumenty ako bude užitočná pri stavbe divu "každá omrvinka" a aká nám bude ali ***A*** užitočná a ali N°1 nám nie je nanič. Je užitočná každá ali a budem rada ak budeme stavať ten div s ali KPS a zapojiť sa budú môcť aj slabšie ali. O to tu predsa ide. Ale robí sa to štýlom takým, že sa ali oslovia a dá sa im riadna ponuka na zapojenie sa do stavby divu. Chce ali DET ten div vôbec stavať?

Laughing Laughing Laughing
ty si teda cislo.. ale skusim odpisat

1. DET chce stavat DS.. preto je aj DoN s ALIANCIA.
2. DET oslovilo vsetkych realnych moznych spojencov.
3. DET ma zaujem stavat DS spolocne s KPS, ale ked si riadne precitas co som pisal, tak pochopis, ze problemik su predstavy KPS, ze lebo tu No. 1 ally, tak vsetci sa maju skladat na ich DS. Akurat mne je ukradnute, ze KPS je No. 1 lebo ma najvacsich popkarov za clenov... ich spojenci sa od nich doteraz odvracaju... ako posledne Destiny, ktore teraz fuzuje s El Dargo do ally DDT. KPS sa chvali uspesnymi bojmi s byvalym Dargo, ale to robi uz vyse polroka Shocked a zakazdym pridu o spojenca atd.... takze KPS sa sprava ako panboh servera a huba sa im nezavre, ale vysledky nikde Cool a KPS ide diktovat podmienky DET a vyhraza sa kazdemu ich protivnikov utokmi aj od DET, hoci ani prstom nepohlo vedenie KPS, aby pomohlo DET voci A Exclamation
Ale take ti oni sami nepriznaju Razz
4. Rozdiel medzi KPS a ASTRA je hlavne v ochote spolupracovat Exclamation Exclamation Exclamation pri DS je totiz prvorade nie velkost spolupracujucich ally, ale hlavne kvalita spoluprace cyclops - vid vitaz prvej sk1 - ally MOSAD, jej poziacia v prieckach a pozicia jej spojencov.

Koniec koncov KPS len spekuluje a moze dopadnut rovnako, ako na sk2 - odkial utiekli na sk6 ich sefovia... aj tam vela snivali o DS a pri snoch aj skoncili.. prichod natarov sa ani nedockali Cool

Suma sumarum, nam treba schopnych spojencov a spolustavitelov nie bandu popkarov co maju sluby len a skutek utek Evil or Very Mad
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Ut september 23, 2008 1:46 am

Ludkovia, verili by ste, ze ASTRA ma clenov, co uz zburali v hlavnej Akademiu lebo im bola nanic = vsetko vyskumali? Cool

to len taky btw poznatok.
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild Ut september 23, 2008 6:34 am

Kiya napísal:
Erien napísal:A povedz mi, prečo sa tak rýchlo teda uzatvárala s nimi DoN? Ali nanič, my hlasujeme, veľa je proti a my máme aj tak s nimi DoN. Podá mi niekto na to rozumné vysvetlenie?

no presne kvoli tomu, co si tu uz spomenula - dodavatelia surovin na div sveta ... bude treba kazdu odrobinku - za tie dva tyzdne ukazu co dokazu a podla toho sa rozhodneme, sami napisali, ze oni sa o svoju obranu postaraju, ze nechcu od nas pomoc, tak uvidime ako to zvladnu - je tam par dobrych hracov, ktori popripade mozu prejst k nam, ak sa ali ako celok neosvedcia
dodavatelia a na to treba don ved to su aj teraz len si treba suroviny vyzdvihnuť Very Happy tak ako to robime doteraz
soild
soild

Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild Ut september 23, 2008 6:37 am

Nemo napísal:
gorgo napísal:A DoN sa dalo na 14 dni aby sme pocas tej doby mohli z tej ''na nic ally'' vybrat ludi ktory su schopny, ci mali by sme ich najprv skatovat a pozom zobrat medzi seba?

Laughing po katovani by bola blbost ich brat k sebe = to by sa nam "pekne" odvdacili plus boli prd uzitocni... skor by mohli este aj skodit.. spehovanim alebo skrz zastupy.

14 dni farmarov o vela nepripravi... ked sa pozrieme na hodinovku vs lupy Wink aby lamentoval hrac kvoli 15K surovin raz za cas (dajme tomu za den) vs denna produkcia lamentujuceho hraca viac ako 240K je trosku Laughing nam ide o hracov a zastupcov ktorych je malo aj ked je nas vyse 250 clenov v sustave DET.
dali sme clenom ASTRA ulohy... aby, sme za tu kratku dobu mali sancu lahsie oddelit zrno od pliev....

co neprejde nasim sitom budu zas farmy....
zaujímalo by ma kolko nakradneš ty no u mna to vyjde o hodne viac jak vyrobím a ešte si môžem non-stop staviať vojačikou(debilne obilie)
soild
soild

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild Ut september 23, 2008 6:43 am

turgooon napísal:ja som tu uz pisal, ale kedze sa to nezobrazoval, tak este raz. mal som v tej ally vela fariem. Kazdu jednu vsak vyhodili a postupne zrusila ucet. ostalo zdrave jadro ktore celkom slusne spolupracuje. Nebudte vsetci chamtivy. Lepsi je spojenec co bude posielat obranu a suroviny do divu ako pardnova farma. Ak sa ku nim prida skuseny hrac, ktory ich to nauci - povedzme formou "bonifacovych vynosov" tak nam budu velmi napomocny. Na div bude treba kazde zrnko obilia a kazdeho obrancu.
Aka pardnova keby sa nevimazali travilogi chcel si povedať mesačna abo celomesačna farma ja tie travilogi zase robiť nebudem trvalo mi to asi 2 hodky no už vydim tie podpory jak ku mne idu ked som ich 6 mesiacov farmil a ešte som od nich prebral dedinu (peter king) a Lyon prebral Gerlat 33 a chceš my povedať že teraz nám z vdačnosti pošle podporu.....
soild
soild

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild Ut september 23, 2008 6:47 am

turgooon napísal:
Tetus napísal:Evil or Very Mad Podla mna su to len farmy neviem kto koho farmy ale ja farmim jedneho ich hraca mozno sa ich najde viacej...

Povedz co je to mozno aj viacej? Okrem Petra, ktoreho sme uz davno odzbrojili a tyzden dozadu si tam zacal chodit? Inak myslim ze tam castejsie chodi Solid.
Jaky jeden hrač z tej ali ok je dobrich možno prvych 7 aj tých niekto podla mna farmi len to niesme zatial my a ked chcem niečo prebrať tak sa kuknem na juh a čo tam aha aliancia ASTRA Laughing A toho petra som odzbrojoval viac krát......
soild
soild

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild Ut september 23, 2008 6:56 am

Dôvody som písal aj travilogy som dal ako ich farmime aj ako im preberame dedinky len sa to všetko vymazalo, inak tých 14 dni to my chcete povedať že sa stači snažiť 14 dni a som členom DET ved ja sa tu drem už 7 mesiacov min. som tu 10x za den a teraz sa dozvime že stači 14 dni druhy krat to napíšte dakedy v maji aby som tu neprej.... toľko času (času mali už dosť) a ked už toľko chcete tak nech vyhodia cca. 50 členov a nech su aj na 50 mieste v rebričku a pre mna za mna nech sa stanu aj sestrou.
soild
soild

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kiya Ut september 23, 2008 12:29 pm

soild napísal:Dôvody som písal aj travilogy som dal ako ich farmime aj ako im preberame dedinky len sa to všetko vymazalo, inak tých 14 dni to my chcete povedať že sa stači snažiť 14 dni a som členom DET ved ja sa tu drem už 7 mesiacov min. som tu 10x za den a teraz sa dozvime že stači 14 dni druhy krat to napíšte dakedy v maji aby som tu neprej.... toľko času (času mali už dosť) a ked už toľko chcete tak nech vyhodia cca. 50 členov a nech su aj na 50 mieste v rebričku a pre mna za mna nech sa stanu aj sestrou.

14 dni aby ako ali dokazali, ze sa vedia o seba postarat... ked neuspeju ako aliancia (celok) bude ponuknuta moznost prestupit do niektorej z nasich sestier schopnym hracom
Kiya
Kiya

Počet príspevkov : 115
Alliancia : DET

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Ut september 23, 2008 12:41 pm

ja len dodam, ze sa pokusim este pred skoncenim lehoty 14 vylucit aspon niektore ocividne farmy z tej ally. Suspect
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  preco Ut september 23, 2008 2:05 pm

tiez nevidim dovod na DoN, vyznamnejsi hraci mozu byt prijati Wink

preco

Počet príspevkov : 20
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  mecenas Ut september 23, 2008 7:25 pm

ta ali ASTRA uz ma spojenectvo s ali -*DB*- !!! fakt by som rad vedel co sa to tu deje...aby ten DS nestavala nasa astra s ali DB... Evil or Very Mad
mecenas
mecenas

Počet príspevkov : 22

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild Ut september 23, 2008 9:33 pm

mecenas napísal:ta ali ASTRA uz ma spojenectvo s ali -*DB*- !!! fakt by som rad vedel co sa to tu deje...aby ten DS nestavala nasa astra s ali DB... Evil or Very Mad
A ešte aj hraju na 2 strany za 14 dni len postavia par vojačikou čim budeme mat pri ich sfarmovani zase škody
soild
soild

Návrat hore Goto down

Odoslať  Robertus SPQR Ut september 23, 2008 9:55 pm

Treba vziať len najlepších a zvyšok naplniť sestry ak budú súhlasiť
Robertus SPQR
Robertus SPQR

Počet príspevkov : 54

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Ut september 23, 2008 10:08 pm

@mecenáš, chcela som sa tomu tvojmu príspevku zasmiať, ale po druhom prečítaní ma ten smiech prešiel. Veď my ten div bez pomoci ASTRI nepostavíme. Taká dôležitá ali a my sa tu handrkujeme, či don, alebo nie. A oni si ešte vyberajú, s kým ten div budú stavať. Nebodaj nás odmietnu a my sme v keli. Div nebude. (tento príspevok je písaný s ironickým úškľabkom). S ali KPS stavať nie, lebo sú to popkári a na nič by neboli a super ASTRU si takto necháme utiecť medzi prstami. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Hm, hm, hm, mrkva v zime?

Erien

Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  turgooon Ut september 23, 2008 11:44 pm

soild napísal:
turgooon napísal:
Tetus napísal:Evil or Very Mad Podla mna su to len farmy neviem kto koho farmy ale ja farmim jedneho ich hraca mozno sa ich najde viacej...

Povedz co je to mozno aj viacej? Okrem Petra, ktoreho sme uz davno odzbrojili a tyzden dozadu si tam zacal chodit? Inak myslim ze tam castejsie chodi Solid.
Jaky jeden hrač z tej ali ok je dobrich možno prvych 7 aj tých niekto podla mna farmi len to niesme zatial my a ked chcem niečo prebrať tak sa kuknem na juh a čo tam aha aliancia ASTRA Laughing A toho petra som odzbrojoval viac krát......

ja viem videl som tvoje logy Wink ani som nereagoval na tvoj prispevok Wink a farmy rozhodne nechceme. ale kazdy dobry hrac sa zide a ked sa ostatnym da dobre vedenie, tak muozeme vela ziskat. Treba len zrno oddelit od plevela resp. dat tym schopnejsim sancu.

turgooon

Počet príspevkov : 36
Registration date : 08.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Ut september 23, 2008 11:45 pm

soild napísal:
mecenas napísal:ta ali ASTRA uz ma spojenectvo s ali -*DB*- !!! fakt by som rad vedel co sa to tu deje...aby ten DS nestavala nasa astra s ali DB... Evil or Very Mad
A ešte aj hraju na 2 strany za 14 dni len postavia par vojačikou čim budeme mat pri ich sfarmovani zase škody

prrrr Very Happy

ak ste ictali pozorne zaciatok tohto vlakna, tak som pisal ze den po DoN od nas *DB* zacalo lovit spojencov vratane ASTRA
ale oni nemaju pristup do ASTRA Wink
u ASTRA sme boli rychlejsi hold. takze mame prednostne pravo Wink
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  turgooon Ut september 23, 2008 11:51 pm

Erien napísal:@mecenáš, chcela som sa tomu tvojmu príspevku zasmiať, ale po druhom prečítaní ma ten smiech prešiel. Veď my ten div bez pomoci ASTRI nepostavíme. Taká dôležitá ali a my sa tu handrkujeme, či don, alebo nie. A oni si ešte vyberajú, s kým ten div budú stavať. Nebodaj nás odmietnu a my sme v keli. Div nebude. (tento príspevok je písaný s ironickým úškľabkom). S ali KPS stavať nie, lebo sú to popkári a na nič by neboli a super ASTRU si takto necháme utiecť medzi prstami. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Erien tvoje prispevky su strasne priehladne - "bojim, bojim Aliancie, prestanme pls s nimi bojovat". zeby preto ze su v poradi druhy? Wink a jak si to dovolil niekto nieco povedat na KPS?? ved su prvy!!!!!!!! A coho sa teraz bojis?? ze ich odmietneme a budeme aj proti nim bojovat?? Trosku duovery v nase vedenie a ich diplomaticke rokovania. a mozno tiez v samu seba ;o)

EDIT ak chces vediet ako sa to ma robit, pozri si ally, ktora sa umelo drzi mimo prvej trojky. Napriek tomu ze vacsinu serveru sa snazili hrat jednu ally (max jednu sestru), uz mesiac beru aj farmi buduju uz neviem kolkatu sestru. Ak si tolko proti novej sestre tak si pozri ako to robi tvoja oblubena Aliancia. Co povies na nove sestry "konecna" a "bliancia"??

Naposledy upravil turgooon dňa St september 24, 2008 12:43 am, celkom upravené 1 krát.

turgooon

Počet príspevkov : 36
Registration date : 08.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  mecenas St september 24, 2008 12:06 am

Erien napísal:@mecenáš, chcela som sa tomu tvojmu príspevku zasmiať, ale po druhom prečítaní ma ten smiech prešiel. Veď my ten div bez pomoci ASTRI nepostavíme. Taká dôležitá ali a my sa tu handrkujeme, či don, alebo nie. A oni si ešte vyberajú, s kým ten div budú stavať. Nebodaj nás odmietnu a my sme v keli. Div nebude. (tento príspevok je písaný s ironickým úškľabkom). S ali KPS stavať nie, lebo sú to popkári a na nič by neboli a super ASTRU si takto necháme utiecť medzi prstami. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
tak dufam,ze si to pochopila tak ako to bolo myslene...netesi ma to,ze mame DoN o nic viac ako teba.v tej ali som mal vela fariem Smile jednemu z tej ali som prebral 2dedinky,aby som ich mal po ruke Sad a teraz som chcel preberat dedinky hraca Tulenik292 ale bohu zial DoN bolo skor ako moje KB Sad
mecenas
mecenas

Počet príspevkov : 22

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien St september 24, 2008 1:31 am

@mecenáš, pochopila som to. Preto som aj tiež reagovala na ten tvoj príspevok. Tiež s nadhľadom. Ako inak, veď ma tu aj tak nebere snáď nikto vážne. Very Happy

@turgoon, ja sa báť nemám čoho. A sebavedomia mám na rozdávanie. Moja hodnota stááále stúpa. Very Happy ale každý normálne uvažujúci hráč, ktorý pozná trošku politickú situáciu na serveri si to zráta, že spojenectvá týchto silných ali sú aj silnou zbraňou. Len si zrátaj, koľko tých ali potom bude dohromady a zrátaj si, koľko je nás. Takže ak sa dohodnú, kto bude stavať hlavný div, tak tam pojde aj toľko surovín. A ešte raz to pripomýnam. Na stavbe sú najdôležitejšie suroviny a obranné vojsko. Ak nebude to, tak nebude div. A niekto tu spomenul, že čo by sme mali s KPS, ked sú to popkári. No a čím viac dedín, tým viac surovín a obchodníkov. O obranných jednotkách nehovorím. A čo sa týka ali ASTRA, tak sy myslím, že ak bol o nich taký záujem, tak sa to vyberanie najlepších malo vykonať skôr, aby si hráči zvykli. Ja by som tú ali už nechala tak ako je a nech potom pomáha pri stavbe ako celok. A ak už sa tu lovia ali na div, čo takto ali -EVE-, alebo C-Valley.
To sú ali, s veľkým A. cat

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 St september 24, 2008 2:54 am

...JE MI ZLE Z NIEKTORYCH PRISPEVKOV......OBJASNIM SITUACIU........OHLADOM ASTRY...BOL TO NEZAVISLY NAPAD MNA A KIYI......MOJE DOVODY.....ASTRA BUDE CHCIET BYT PRI STAVBE DIVU.....VZHLADOM K POLOHE JADRA ALIANCIE SU NA ROZHRANI DETu A ALIANCIA......CIZE KED NIE S NAMI...TAK PROTI NAM....TERAZ SA SMEJETE A FARMITE ICH...LENZE KED VACSINA OBRANY BUDE V NATARKE A PRI PLANOCH SMIECH VAS PREJDE VAZENI FARMARI KED VAM ZACNE LAMKA Z ASTRY PREBERAT DEDINKU A BUDE FARMIT VAS....A K TOMU NAMIESTO TOHO ABY SME ZASKODNICILI NA JUHU TAK SA BUDEME JEBAT LIKLIDOVANIM ASTRY/NAMIESTO TOHO ABY PRI ZASKODNICENI POMAHALA...{UVEDIEM PRIKLAD JOHNY VS.....LAMKA JAK HOVADO A DVA DNI SME SA S NIM DRBALI......PROSTE NEBUDE CASU ZAOBERAT SA TYMITO HRACMI AKO NEPRIATELMI.......A ZE PRECO NAJPRV DON A POTOM HLASOVANIE?........JEDNODUCHO PRETOZE NATO JE VEDENIE...VECI SA SCHVALIA A KED MA NIEKTO ZAJEM MOZE DAT HLASOVANIE... POKIAL SA NIEKOMU NIECO AZ TAK NEPACI NIKTO TU NIE JE NASILIM.....STACI JEDEN KLICK A SI MIMO ROZHODOVANIA VEDENIA DET.....TOTO VLAKNO JE O ASTRE ALE RIESILA SA TU AJ OTAZKA KPS..... GARANTUJEM VAM ZE AJ KED MOMENTALNE NEBOJUJEME TAK VYCLENENI CLENOVIA INTENZIVNE RIESIA DIPLOMATICKE VECI OHLADOM DIVU.......FAKT IM HORI KLAVESNICA OD VYPISOVANIA DOHADOVANIA....ZATIAL JE SKORO HOVORIT O VYSLEDKOCH ALE JA SAM MAM Z TOHO TAKY POCIT ZE UZ LESTIM SAMPUS NA OSLAVU VYTAZSTVA........P.S: KED BUDU VYSLEDKY HOTOVE VEDENIE VAM DA SPRAVU KTO SKYM PROTI KOMU....HAWK
shark999
shark999

Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien St september 24, 2008 9:13 am

@shark, pekná reč, ale predsa by som chcela reagovať na jednu vec. Obranné vojsko sa do divu všetko z dedín určite nepošle. Predsa neurobíme takú chybu, aby sme ostali bez vojakov. Ak bude dedina s divom, tak sa bude vyrábať už iba obranné vojsko a posielať podľa potreby do dediny. Samozrejme dostatok obranných jednotiek bude musieť mať aj každý v dedinách. A vedenie by malo začať lanáriť aj iné slabšie ali. Tiež budú radi, keď budú môcť stavať div. To s tým klikom vedenia som nepochopila. To bolo bu bu bu?

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo St september 24, 2008 10:09 am

Erien napísal: To s tým klikom vedenia som nepochopila. To bolo bu bu bu?
Myslim ze to bolo skor o tom: Ak sa ti nepaci, mozes ist... geek
gorgo
gorgo

Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo St september 24, 2008 11:10 am

Erien napísal:@shark, pekná reč, ale predsa by som chcela reagovať na jednu vec. Obranné vojsko sa do divu všetko z dedín určite nepošle. Predsa neurobíme takú chybu, aby sme ostali bez vojakov. Ak bude dedina s divom, tak sa bude vyrábať už iba obranné vojsko a posielať podľa potreby do dediny. Samozrejme dostatok obranných jednotiek bude musieť mať aj každý v dedinách. A vedenie by malo začať lanáriť aj iné slabšie ali. Tiež budú radi, keď budú môcť stavať div. To s tým klikom vedenia som nepochopila. To bolo bu bu bu?

tak 2 veci:

ak chces mat obranu doma - aspon vacsinu, kolko obilia planujes posielat do DS??? uvazujeme Idea

vec druha: ako to, ze zrazu ma vedenie nahanat mensie ally, aby nam pomahali??? ved tyzdne tu hubujete, ze sa snazime zdrave jadro Astra, ktore je aspon kus od nas zachranit...
ake ine male ally mame riesit? piste sem take, ktore nie su pod nosom A ci EMPs (teda ich my nefarmime) pls a teda nas jasne poslu do P
okrem mudrovania a bedakania, ze som prisiel o minifarmu, kolki sledujete co robia konkurencne ally? vsimol si niekto nieco?
Rolling Eyes to tu ludia menia retoriku jak sa im hodi
Suspect
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien St september 24, 2008 11:59 am

No práve, že uvažujeme Nemo. Wink Obilia budem posielať toľko, koľko mi unesú obchodníci. Takže tú obranu doma si kľudne uživíme.
No a zapojiť aj iné slabšie ali chcem preto, lebo keď sa môže zapojiť slabšia ASTRA, tak sa môžu aj ostatné, ktoré budú chcieť. Alebo, tie nesplnia taký účel ako ASTRA? Neboj, aj oni budú mať dosť surovín na posielanie do divu. Každá omrvinka dobrá.
Alebo, že by ten účel, prečo chcete tak ali ASTRA bol úplne iný. To, že leží na hraniciach s ali A ma nevzalo. cat

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild St september 24, 2008 2:41 pm

shark999 napísal:...JE MI ZLE Z NIEKTORYCH PRISPEVKOV......OBJASNIM SITUACIU........OHLADOM ASTRY...BOL TO NEZAVISLY NAPAD MNA A KIYI......MOJE DOVODY.....ASTRA BUDE CHCIET BYT PRI STAVBE DIVU.....VZHLADOM K POLOHE JADRA ALIANCIE SU NA ROZHRANI DETu A ALIANCIA......CIZE KED NIE S NAMI...TAK PROTI NAM....TERAZ SA SMEJETE A FARMITE ICH...LENZE KED VACSINA OBRANY BUDE V NATARKE A PRI PLANOCH SMIECH VAS PREJDE VAZENI FARMARI KED VAM ZACNE LAMKA Z ASTRY PREBERAT DEDINKU A BUDE FARMIT VAS....A K TOMU NAMIESTO TOHO ABY SME ZASKODNICILI NA JUHU TAK SA BUDEME JEBAT LIKLIDOVANIM ASTRY/NAMIESTO TOHO ABY PRI ZASKODNICENI POMAHALA...{UVEDIEM PRIKLAD JOHNY VS.....LAMKA JAK HOVADO A DVA DNI SME SA S NIM DRBALI......PROSTE NEBUDE CASU ZAOBERAT SA TYMITO HRACMI AKO NEPRIATELMI.......A ZE PRECO NAJPRV DON A POTOM HLASOVANIE?........JEDNODUCHO PRETOZE NATO JE VEDENIE...VECI SA SCHVALIA A KED MA NIEKTO ZAJEM MOZE DAT HLASOVANIE... POKIAL SA NIEKOMU NIECO AZ TAK NEPACI NIKTO TU NIE JE NASILIM.....STACI JEDEN KLICK A SI MIMO ROZHODOVANIA VEDENIA DET.....TOTO VLAKNO JE O ASTRE ALE RIESILA SA TU AJ OTAZKA KPS..... GARANTUJEM VAM ZE AJ KED MOMENTALNE NEBOJUJEME TAK VYCLENENI CLENOVIA INTENZIVNE RIESIA DIPLOMATICKE VECI OHLADOM DIVU.......FAKT IM HORI KLAVESNICA OD VYPISOVANIA DOHADOVANIA....ZATIAL JE SKORO HOVORIT O VYSLEDKOCH ALE JA SAM MAM Z TOHO TAKY POCIT ZE UZ LESTIM SAMPUS NA OSLAVU VYTAZSTVA........P.S: KED BUDU VYSLEDKY HOTOVE VEDENIE VAM DA SPRAVU KTO SKYM PROTI KOMU....HAWK
Tak z toho som pochopil že hlasovania su v tjeto aliancii aj tak na hovno lebo ked sa večšine niečo nepači ani to nepomôže, jedine čo tak môžme vystupiť z ali či ako si to myslel? A to bol tu už jeden taky plan jednoducho astru, vyberme schopných ostatnych budeme farmiť čiže nebudu mať aj tak žiadnych vojakov a pred prichodom natarov im skatneme všetky obilne polia a je to...
soild
soild

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 2 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Návrat hore

- Similar topics