DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hlasovanie dôležité

+21
astro
rosomak
babia
dajatron
keny_spss
rb1skunk
shark999
Robertus SPQR
preco
soild
turgooon
Kiya
mecenas
jojsi
gorgo
Bibiba
pirhi
olololo
Tetus
Nemo
Erien
25 posters

Strana 3 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Goto down

Hlasovanie o Don s ***A***

Hlasovanie dôležité - Stránka 3 Vote_lcap40%Hlasovanie dôležité - Stránka 3 Vote_rcap 40% 
[ 21 ]
Hlasovanie dôležité - Stránka 3 Vote_lcap60%Hlasovanie dôležité - Stránka 3 Vote_rcap 60% 
[ 31 ]

Celkom hlasov : 52

Poll closed

Hlasovanie dôležité - Stránka 3 Empty Re: Hlasovanie dôležité

Odoslať  Kiya St september 24, 2008 2:46 pm

soild napísal:
shark999 napísal:...JE MI ZLE Z NIEKTORYCH PRISPEVKOV......OBJASNIM SITUACIU........OHLADOM ASTRY...BOL TO NEZAVISLY NAPAD MNA A KIYI......MOJE DOVODY.....ASTRA BUDE CHCIET BYT PRI STAVBE DIVU.....VZHLADOM K POLOHE JADRA ALIANCIE SU NA ROZHRANI DETu A ALIANCIA......CIZE KED NIE S NAMI...TAK PROTI NAM....TERAZ SA SMEJETE A FARMITE ICH...LENZE KED VACSINA OBRANY BUDE V NATARKE A PRI PLANOCH SMIECH VAS PREJDE VAZENI FARMARI KED VAM ZACNE LAMKA Z ASTRY PREBERAT DEDINKU A BUDE FARMIT VAS....A K TOMU NAMIESTO TOHO ABY SME ZASKODNICILI NA JUHU TAK SA BUDEME JEBAT LIKLIDOVANIM ASTRY/NAMIESTO TOHO ABY PRI ZASKODNICENI POMAHALA...{UVEDIEM PRIKLAD JOHNY VS.....LAMKA JAK HOVADO A DVA DNI SME SA S NIM DRBALI......PROSTE NEBUDE CASU ZAOBERAT SA TYMITO HRACMI AKO NEPRIATELMI.......A ZE PRECO NAJPRV DON A POTOM HLASOVANIE?........JEDNODUCHO PRETOZE NATO JE VEDENIE...VECI SA SCHVALIA A KED MA NIEKTO ZAJEM MOZE DAT HLASOVANIE... POKIAL SA NIEKOMU NIECO AZ TAK NEPACI NIKTO TU NIE JE NASILIM.....STACI JEDEN KLICK A SI MIMO ROZHODOVANIA VEDENIA DET.....TOTO VLAKNO JE O ASTRE ALE RIESILA SA TU AJ OTAZKA KPS..... GARANTUJEM VAM ZE AJ KED MOMENTALNE NEBOJUJEME TAK VYCLENENI CLENOVIA INTENZIVNE RIESIA DIPLOMATICKE VECI OHLADOM DIVU.......FAKT IM HORI KLAVESNICA OD VYPISOVANIA DOHADOVANIA....ZATIAL JE SKORO HOVORIT O VYSLEDKOCH ALE JA SAM MAM Z TOHO TAKY POCIT ZE UZ LESTIM SAMPUS NA OSLAVU VYTAZSTVA........P.S: KED BUDU VYSLEDKY HOTOVE VEDENIE VAM DA SPRAVU KTO SKYM PROTI KOMU....HAWK
Tak z toho som pochopil že hlasovania su v tjeto aliancii aj tak na hovno lebo ked sa večšine niečo nepači ani to nepomôže, jedine čo tak môžme vystupiť z ali či ako si to myslel? A to bol tu už jeden taky plan jednoducho astru, vyberme schopných ostatnych budeme farmiť čiže nebudu mať aj tak žiadnych vojakov a pred prichodom natarov im skatneme všetky obilne polia a je to...
a ako chces zistit, ktori z Astry su schopní? podla mna jedine tak, ze ich bude niekto sledovat a to robi prave Nemo - zistuje ako su na tom hraci od nich - chvilku to potrva a potom urcite oznami ako to dopadlo ... netreba hned odpisovat vsetkych hracov tej ali len preto, ze su v takej ali ako su.
Kiya
Kiya

Počet príspevkov : 115
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild St september 24, 2008 2:51 pm

Celkom jednoducho pozriem off, def, počet vojakov a rozvoj-(na to je tiež tu dakde link) a nepotrebujem dalšie dva týždne ved to hrajeme dlhodobo už som spominal, a dalšia vec ked je niekto potom neaktívny po dvoch týždnoch tak ho aj tak vyhodime či nie?
soild
soild

Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kiya St september 24, 2008 3:19 pm

soild napísal:Celkom jednoducho pozriem off, def, počet vojakov a rozvoj-(na to je tiež tu dakde link) a nepotrebujem dalšie dva týždne ved to hrajeme dlhodobo už som spominal, a dalšia vec ked je niekto potom neaktívny po dvoch týždnoch tak ho aj tak vyhodime či nie?
ak sa vacsina z tej ali neosvedci, tak dame prilezitost tym schopnejsim a prestupia do nasich sestier ... v pripade ze vacsina prejde, tak vyhodia z ali tych neaktivnych
Kiya
Kiya

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba St september 24, 2008 3:32 pm

uz prosim Vas prestante s ali A, myslim ze by sa malo respektovat nazor väčšiny tak by to malo byt no niekedy sa hlasuje inaka a toz dovodu neinformopvanosti tiez som zazil hlasovanie ktore bolo proti mojmu presveceniu ale som to hracom vysvetlil potom a dal hlasovat znova a hlasovanie dopadlo podla mojho ocakavania išlo vtedy o AA, ta ali A mne osobne tiez nereže ale to je moj pocit no hrač Nemo ktorý to ma na starosti ma plne moju doveru a ked je presvecený ze tak je to spravne tak moje pocity idu bokom dôvera ludia dôvera to je dolezita vec viac ako pocity asi vsetko k tomu
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  rb1skunk St september 24, 2008 5:33 pm

shark ty si musel byt nejaky nasraty ked si to pisal.....................som ta este nezazil ako diktatora..........ak sme jedna ali a ta sa rozhodne ist nejakou cestou tak by to praveze vedenie malo respektovat a nie naopak......Sak aj pripadne vitazstvo sa bude pripisovat najma vedeniu, cize to je vasa dan za to , ze si musite vsimat aj ine veci a riesit veci co ostatny hraci neriesia......ale takisto sa musite aj podrobit nazoru vacsiny, nie? Ja teraz nerozoberam ci mat ci nemat DON ale to akym stylom sme riadeny a aky system riadenia tu funguje........

rb1skunk

Počet príspevkov : 64
Registration date : 09.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kiya St september 24, 2008 6:11 pm

rb1skunk napísal:shark ty si musel byt nejaky nasraty ked si to pisal.....................som ta este nezazil ako diktatora..........ak sme jedna ali a ta sa rozhodne ist nejakou cestou tak by to praveze vedenie malo respektovat a nie naopak......Sak aj pripadne vitazstvo sa bude pripisovat najma vedeniu, cize to je vasa dan za to , ze si musite vsimat aj ine veci a riesit veci co ostatny hraci neriesia......ale takisto sa musite aj podrobit nazoru vacsiny, nie? Ja teraz nerozoberam ci mat ci nemat DON ale to akym stylom sme riadeny a aky system riadenia tu funguje........
Musim ta opravit, ak zvitazime, tak to bude zasluha vsetkych co su clenmi spolocenstva aliancii DET ... vedenie je tu na usmernovanie, ved si predstav, ze by to tu nikto neriadil - kazdy by si tu robil co chce ... sam vies kde sme zacinali a ako, veril si mi? asi ano ... pozri kde sme to dotiahli - z malej ali az do top 10 a bola to neskutocna drina (kolko casu sme tu travili) ... kazdy tu pise preco Astra nie, ale pisete to preto, ze ste v takej ali ako je DET, keby ste boli na mieste tych hracov chceli by ste dostat sancu aj vy - ved ide len o par dni ... Nemo je skvely hrac a urcite objektivne posudi ci maju hraci Astry sancu ako celok alebo bude lepsie zachranit aspon par hracov a zobrat ich k nam. Ludia uvedomte si, ze handrkovat sa kvoli malej ali je smiesne - ale bude asi tym, ze teraz ma kazdy z vas viac casu a napatie z konfliktu s Alianciou opadlo.
Vsetci z vas sa urcitym sposobom pricinili k tomu, ze spolocenstvo DET aliancii je tam kde je a ma respekt, nikto z nas tu nedostal nic zadarmo, takze sa nemusite obavat, ze Astra len tak ziska clenstvo u nas - aj oni si to musia zasluzit
Kiya
Kiya

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild St september 24, 2008 7:18 pm

Ano ja len som si mylel že riadiť neznamena rozhodovať za všetkých...
soild
soild

Návrat hore Goto down

Odoslať  keny_spss St september 24, 2008 7:25 pm

ja neviem no podla mna by nam mohli trosku pomoct pri DSku ale tak zasa ked si to zoberiete kolko su ti hraci online do dna tak neviem ci sa to oplati,, radsej by som bral ich surky a tak doplnoval DS,,, je to moj nazor,, Very Happy Very Happy Very Happy
keny_spss
keny_spss

Počet príspevkov : 42
Alliancia : KPS-DE
Registration date : 19.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien St september 24, 2008 8:45 pm

@soild - bingo. Tiež si myslím to, čo ty. Zdá sa mi, že tu niekto zabúda, že do vedenia boli vybraní aj hráči zo spoločenstva KPSDe, ktorým dôverujeme my.

Erien

Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild St september 24, 2008 8:48 pm

Ja vedeniu dôverujem ale neviem či vedenie zaujima čo si myslia ostatny...
soild
soild

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo St september 24, 2008 8:54 pm

soild napísal:Ja vedeniu dôverujem ale neviem či vedenie zaujima čo si myslia ostatny...

myslis, ze by vedenie racilo otrcit sem nufak a pustit nejaky prispevok keby mali osem ci devat co chcu clenovia? Cool

ked toto cele skonci neuverite tomu co napisem Razz Razz Razz

a Erien : ty si nedas pokoja co? pirat
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc

Návrat hore Goto down

Odoslať  dajatron St september 24, 2008 10:06 pm

moj nazor :
1) Astra: pred 4 mesiacmi som mal vlastnú malú alianciu , vtedy det c mi ju začalo prepadať a vela hráčov porušilo účty , potom prisla ponuka od shark , turgoon ,nemo a teraz som velmi rad že som dostal šancu rozvíjat sa pod DET

2) Vedenie : má moju plnú dôveru ,na kohokoľvek s nich som sa s čomkoľvek obrátil vždy som dostal odpoveď alebo radu ,

Smile Very Happy Smile Very Happy
dajatron
dajatron

Počet príspevkov : 228

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kiya St september 24, 2008 10:26 pm

Erien napísal:@soild - bingo. Tiež si myslím to, čo ty. Zdá sa mi, že tu niekto zabúda, že do vedenia boli vybraní aj hráči zo spoločenstva KPSDe, ktorým dôverujeme my.
tak toto mi vysvetli
Kiya
Kiya

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien St september 24, 2008 10:29 pm

@Nemo, vieš, že ja mám rada aj rybyčky. Wink A nedám si pokoj. Ja si tu len tak od nudy spamujem moje názory. Dúfam, že ich nečítate. cat

Erien

Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild St september 24, 2008 10:37 pm

Nemo napísal:
soild napísal:Ja vedeniu dôverujem ale neviem či vedenie zaujima čo si myslia ostatny...

myslis, ze by vedenie racilo otrcit sem nufak a pustit nejaky prispevok keby mali osem ci devat co chcu clenovia? Cool

Tak ako mam pochopiť sharkov príspevok, vlastne ked vysledky hlasovania vyhovuju vedeniu tak je všetko ok ale ked to nieje podla ich predstav tak ja budem ten zli lebo rípem, ale ked si môšte všimnuť nielen ja mam taky nazor na take hlasovanie ale aby som nebol zlý tak hlasovanie je len na 7 dni čo je už polovica a keby sa davalo nove aj tak by vyšlo tak isto a už by bolo zbytočne lebo o 14 dni zistite že sme nič nezískali. (dúfam že nič nestratime)
soild
soild

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo St september 24, 2008 10:40 pm

shark asi myslel novym hlasovanim... za pri tomto bolo povodne asi 20 proti a 2 za

a akosi tych za hlasov rapidne pribudlo a proti nie.
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo St september 24, 2008 10:45 pm

soild napísal:
Nemo napísal:

Tak ako mam pochopiť sharkov príspevok, vlastne ked vysledky hlasovania vyhovuju vedeniu tak je všetko ok ale ked to nieje podla ich predstav tak ja budem ten zli lebo rípem, ale ked si môšte všimnuť nielen ja mam taky nazor na take hlasovanie ale aby som nebol zlý tak hlasovanie je len na 7 dni čo je už polovica a keby sa davalo nove aj tak by vyšlo tak isto a už by bolo zbytočne lebo o 14 dni zistite že sme nič nezískali. (dúfam že nič nestratime)
A coho sa bojite vt taky velky farmari? Ze budete aj trosku krvacat ked bude treba znovu sfarmovat dediny? Vsetci sa tu ohanate tym ako ich farmite, ale kto z vas do nich investoval armadu pri prvych sfarmovacich utokoch? Lebo ja mam pocit ze toho sa bojite, ze vam par jednotiek padne ked budete rozposielat jednotky na tradycny lup. Ved sa s nimi pohrame. Vela z vas sa stale potrebuje naucit ako neprist o viac ako 10% z armady pri utoku, tak budete mat sancu trenovat na neaktivnych farmach...
gorgo
gorgo

Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild St september 24, 2008 10:49 pm

gorgo napísal:
soild napísal:
Nemo napísal:

A coho sa bojite vt taky velky farmari? Ze budete aj trosku krvacat ked bude treba znovu sfarmovat dediny? Vsetci sa tu ohanate tym ako ich farmite, ale kto z vas do nich investoval armadu pri prvych sfarmovacich utokoch? Lebo ja mam pocit ze toho sa bojite, ze vam par jednotiek padne ked budete rozposielat jednotky na tradycny lup. Ved sa s nimi pohrame. Vela z vas sa stale potrebuje naucit ako neprist o viac ako 10% z armady pri utoku, tak budete mat sancu trenovat na neaktivnych farmach...
Chceš dam ti linky zo sfarmovania všetkych fariem ano tie ktore nezrušili účet si väčšinou odkladam lebo čakam kto ma prvy osoči že nemam žiadne straty a každa jednotka je dobra (hlavne z časoveho hladiska výrobe) pri utočení aby som si ich ničil pri farmení nanovo a nanovo
soild
soild

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo St september 24, 2008 10:54 pm

verim ti (tie travilogy tu uz boli),ale o ake straty ide? 100-500 jednotiek na utok? No a co? hlavne ze sa hrdina expi ja som az rad ked najdem niekde konecne neaky odpor. Ved ked je niekto problemovy, dam mu dole hlavnu budovu, kasarne, ked ani to nepomoze, tak mu dam dole obylne polia a sypku, trhovisko a mas cistu farmu....
gorgo
gorgo

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild St september 24, 2008 10:57 pm

gorgo napísal:verim ti (tie travilogy tu uz boli),ale o ake straty ide? 100-500 jednotiek na utok? No a co? hlavne ze sa hrdina expi ja som az rad ked najdem niekde konecne neaky odpor. Ved ked je niekto problemovy, dam mu dole hlavnu budovu, kasarne, ked ani to nepomoze, tak mu dam dole obylne polia a sypku, trhovisko a mas cistu farmu....
obilne polia a sypku dole nedavam lebo som trošku v mínuse z obilim a som od tých prebitočnych fariem zavysli
soild
soild

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo St september 24, 2008 11:01 pm

Tak mas na vyber, bud budes davat dole obylne polia a menit cez obchodnika surky za obylie, alebo obylne polia nedas, budes mat straty na vojakoch, takze vlastne na surkach ale o to viac obylia takze to mas to iste skoro...
gorgo
gorgo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba St september 24, 2008 11:15 pm

boha ja už toho mam dost najrozsirenejsia, tema co tu vsetko sa nedozviem totalne ma boli hlava ale to snad neni mozen co ste tu popisal odo beda tak soild a rb1skunk tak zasluhy na vitazstve budu mat predovsetkým týá z vedenia? tak si to skuste ked sa bojuje a písem aby ste zorganizovali nieco dali sa dokopy a neutocil samostatne tak bohove ticho ked sa jedna o farmy tak rušno ako na Václaváku a ked sa vam nepaci ako pisete tu ze vas tu vedieme tak co tu teda robite? kdo chce ako viest kazdý podla seba že? takze nespokonci pripravte plan na spojenectava a plany na srtavbu divu kdo s kým a ako zaroven zacnite jednat s potencionalnymi partnermi a nepridte ze ideme stavat samy alebo ze budem e len dodavatelia surovin niekomu zacne dalsie vojna hned dostanete funkciu generala a chcem vidiet prebrate a skatovane dediny nepriatela s minimalnymi nasimi stratamy ak chces vediet co sme a koho sme my znicili rad ti dam zoznam ked som napisal naobed ze Nemovi verim a bude ako chcel on ked solid alebo iny pridete s nejakým napadom a budete presvecený ze je to spravne dostanete sancu takze bude ako je ide o 2 týzdne a uz dost snazime sa vyhoviet vsetkým no niekedy sa neda a dôvod? vidite len seba precitajte si este raz co som napisal naobed kdo to nepochopi s tým ja osobne končim fakt viete nasrat co chcete hlasovat o dovere vedenia? tak si ho dajte sam som zvdavý s kým som tu rok bojoval a pre koho nespal cele noci, myslim ze polovica ali vie ako som kazdemu z nich osobne pomohol a ak klamem zruste ma hlasovanim HOWG
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  babia St september 24, 2008 11:37 pm

to soild: celkom trefne si to opisal....

soild napísal:
Nemo napísal:

babia

Počet príspevkov : 83

Návrat hore Goto down

Odoslať  rosomak Št september 25, 2008 7:29 am

bibiba super reč vy sa tu hadate o farmach ja ich obdivujem že sa držia ako sa držia a ešte sa aj rozvýjaju popri tom ako ich lupia ja na ich mieste už som tu davno neni klikol by som na zrušebie učtu

rosomak

Počet príspevkov : 124

Návrat hore Goto down

Odoslať  Robertus SPQR Št september 25, 2008 9:14 am

ale chlapci čo sa rozčulujete
ved je to ako v živote ak treba do spoločného tak sa každý vytratí
ale ak sa berie decku zmrzlinka tak je plaču ajajajaja
ja už nefarmím dobre tri týždne lebo v okolí nieje čo
a aj to trochu som nechal tým ktorí sú ochotný stavať skoro ráno len nech je to ich
takže som zvedavý či tý ktorý tak bojujú o svoje farmičky tak budú posielať aj na
stavbu divu
nuž čo nakoniec držte sa a nedajte sa
Robertus SPQR
Robertus SPQR

Počet príspevkov : 54

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 3 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next