DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hlasovanie dôležité

+21
astro
rosomak
babia
dajatron
keny_spss
rb1skunk
shark999
Robertus SPQR
preco
soild
turgooon
Kiya
mecenas
jojsi
gorgo
Bibiba
pirhi
olololo
Tetus
Nemo
Erien
25 posters

Strana 1 z 4 1, 2, 3, 4  Next

Goto down

Hlasovanie o Don s ***A***

Hlasovanie dôležité Vote_lcap40%Hlasovanie dôležité Vote_rcap 40% 
[ 21 ]
Hlasovanie dôležité Vote_lcap60%Hlasovanie dôležité Vote_rcap 60% 
[ 31 ]

Celkom hlasov : 52

Poll closed

Hlasovanie dôležité Empty Re: Hlasovanie dôležité

Odoslať  Erien Po september 22, 2008 2:21 pm

waw, čistka for nastala. Very Happy

Erien

Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Po september 22, 2008 2:22 pm

aj ja kukam jak puk Very Happy
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tetus Po september 22, 2008 2:30 pm

Evil or Very Mad Podla mna su to len farmy neviem kto koho farmy ale ja farmim jedneho ich hraca mozno sa ich najde viacej...
Tetus
Tetus

Počet príspevkov : 150
Alliancia : DET

Návrat hore Goto down

Odoslať  olololo Po september 22, 2008 3:52 pm

to ze nic nevidim v prispevkoch od cca vcera 21.9. do dnes 22.9. je len moj problem alebo tu mame "cenzuru" Very Happy

olololo

Počet príspevkov : 59
Alliancia : DET©

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tetus Po september 22, 2008 3:57 pm

to ma kazdy to bude asi chyba vovec netusim kto si co mysli Very Happy ale to sa vyriesi len nech pride Admin
Tetus
Tetus

Počet príspevkov : 150

Návrat hore Goto down

Odoslať  pirhi Po september 22, 2008 4:13 pm

nahodou je to stylove... tak pre istotu napisem mij nazor...ak ich nikto nefarmi, ci uz od nas alebo z inej ali, mozeme mat s nimi don...do divu bude treba kazde zrnko obilia, a hadam nieco budu mat...

pirhi

Počet príspevkov : 54
Alliancia : DET©

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Po september 22, 2008 4:35 pm

treba pockat na admina porucha nie je na vasich primacoch hi hi nejde to nikomu prave som chcel ohladne hlasovania ali A pisat takze neskor
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo Po september 22, 2008 6:03 pm

pirhi napísal:nahodou je to stylove... tak pre istotu napisem mij nazor...ak ich nikto nefarmi, ci uz od nas alebo z inej ali, mozeme mat s nimi don...do divu bude treba kazde zrnko obilia, a hadam nieco budu mat...
Ja mam v podstate ten isty nazor a ako som aj pisal, nemusime brat kazdu lamku, ked sa tal len 7 dobrych najde aj ti mozu rozsirit nase rady...
gorgo
gorgo

Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Po september 22, 2008 6:52 pm

gorgo napísal:
pirhi napísal:nahodou je to stylove... tak pre istotu napisem mij nazor...ak ich nikto nefarmi, ci uz od nas alebo z inej ali, mozeme mat s nimi don...do divu bude treba kazde zrnko obilia, a hadam nieco budu mat...
Ja mam v podstate ten isty nazor a ako som aj pisal, nemusime brat kazdu lamku, ked sa tal len 7 dobrych najde aj ti mozu rozsirit nase rady...

myslim, ze toto je aj konecny ciel .. ale bol by som rad, keby sa vyjadrili k ASTRA na fore aj shark a bibiba.
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Po september 22, 2008 7:31 pm

Neviem v čom a aká bola chyba, ale ja som dala nie a aj patričný komentár. Ale zmizol z fora. Nevadí, napíšem iba toľko, že mne sa ani trochu nepáči ten dôvod, prečo s nimo don. Myslím ten bod č. 1. No a ešte taká pikoška. Rokujeme o tom, či don, alebo nie a Johnnymu príde správa, že DET sa rozhodli don prijať. Very Happy Ak sa bude o niečom rokovať a hlasovať, tak poproím napísať, že nech sa k tomu vyjadrujú iba hráči DET. A ž aj ked sa vyjadria ako chcú, tk bude aj tak, ako sa rozhodlo vedenie.
My sme tú don dali. Zatiaľ to je všetko. A ak by ali potrebovala nejakú pomoc, tak jedine diplomatickú. Vojenskú pomoc nie. To znamená, že vojsko im na pomoc nepošleme.

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Po september 22, 2008 7:38 pm

Erien napísal:Neviem v čom a aká bola chyba, ale ja som dala nie a aj patričný komentár. Ale zmizol z fora. Nevadí, napíšem iba toľko, že mne sa ani trochu nepáči ten dôvod, prečo s nimo don. Myslím ten bod č. 1. No a ešte taká pikoška. Rokujeme o tom, či don, alebo nie a Johnnymu príde správa, že DET sa rozhodli don prijať. Very Happy Ak sa bude o niečom rokovať a hlasovať, tak poproím napísať, že nech sa k tomu vyjadrujú iba hráči DET. A ž aj ked sa vyjadria ako chcú, tk bude aj tak, ako sa rozhodlo vedenie.
My sme tú don dali. Zatiaľ to je všetko. A ak by ali potrebovala nejakú pomoc, tak jedine diplomatickú. Vojenskú pomoc nie. To znamená, že vojsko im na pomoc nepošleme.

Very Happy paci sa mi, ze diskutujeme. hlasovanie bolo spustene clenom na zaklade vole clena Smile myslim, ze je to demokraticke...

decka maju DoN docasne tak ci tak. max o 2 tyzdne DoN nebude.. ci budu potom cela ally ako farma alebo cast z nich novy clenovia DG alebo inej sestry.. to sa uvidi

ale tarame dalej pani a damy Cool
PS: nudim sa... a ked MH zacne plosny blockovat clenov DET tak to bude este horsie lol!
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Po september 22, 2008 7:49 pm

Hmm, Nemo a čo sa tak bojíš MH? Nebodaj ako čert kríža. Twisted Evil A možem spamovať? Wink Ide zima, večery budú dlhé, čo iné budeme robiť? Budeme posielať surky na div a spamovať na fore. Na sk1 počas čakania na obchodníkov sme na fore šantili. Keď budeme čakať teraz, možeme šantiť tiež. Apropos, a s ktorou ali budeme ten div ešte stavať? Dúfam, že s KPS. Skoro s našou ďaľšou sestrou. Alebo máte niekto iné návrhy? No pomaly už by sme sa mali rozhýbať a podnikať prvé kroky na prípravu.

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  jojsi Po september 22, 2008 8:01 pm

ja sa zdržím , vôbec tých hráčov nepoznám a neviem čo by bolo pre nás lepšie , možno keby sme k nám dostali pár schopních hráčov, nebolo by zlé , pripojím sa na stranu skúsenejších v našej ally Smile

tak som sa rozhodol byt za don , j dobre dat sancu aj lepsim hracom slabsej ally

Naposledy upravil jojsi dňa Po september 22, 2008 10:13 pm, celkom upravené 1 krát.

jojsi

Počet príspevkov : 137
Registration date : 09.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Po september 22, 2008 8:46 pm

Erien napísal:Hmm, Nemo a čo sa tak bojíš MH? Nebodaj ako čert kríža. Twisted Evil A možem spamovať? Wink Ide zima, večery budú dlhé, čo iné budeme robiť? Budeme posielať surky na div a spamovať na fore. Na sk1 počas čakania na obchodníkov sme na fore šantili. Keď budeme čakať teraz, možeme šantiť tiež. Apropos, a s ktorou ali budeme ten div ešte stavať? Dúfam, že s KPS. Skoro s našou ďaľšou sestrou. Alebo máte niekto iné návrhy? No pomaly už by sme sa mali rozhýbať a podnikať prvé kroky na prípravu.

takto Erien
asi pre spam pre vsetky ally navrhnem specialnu sekciu, kde sa bude moct spamovat na vselijake temy... spamu moze byt miliony suhlasim ale mimo tem kde sa diskutuje k dolezitym veciam ci hlasuje. ak sa na tomto zhodneme bude len dobre What a Face

a KPS - no oni stale hladaju spojencov co by pomahali stavat ich DS... my sme im dali vediet, ze ich mozme nechat stavat DS kvazi ako zalozny, kedze DET ma viac prostriedkov ako KPS pre potreby DS.. no a ked niekto katne DS KPS, tak by plosne presli na podporu len spolocneho DS, ktory zacalo stavat DET... lenze KPS zatial o tom nechce pocut. ak sa to zmeni a KPS bude ochotne kompromisov, dohoda je realne mozna okamzite... ale aby KPS cakalo ze cele DET bude podporovat ich DS tak to sa nikdy nestane Wink

ale to sme uz mimo temy Very Happy

pokracujme o ASTRA...
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Po september 22, 2008 9:05 pm

Ak katne nebodaj niekto div nám, a KPS div bude mať a stavať, tak ja sa pridám k nim. Komu inému už by som mala pomôcť ak nie im. A toľko som to tu nehrala, aby som tie suroviny z dedín nezužitkovala na dobrú vec. Wink

ASTRA- ok, je blbé dávať niekomu nádej. Don na 14 dní. Aké ušľachtilé. Ja navrhujem s ASTRA DoN, diplomatickú pomoc a ak bude div, tak sa možu pridať . Komplet ali, bez rozdelovania. Nezabudnite, že hrajú spolu už dlho, ako celok sa lepšie poznajú. Na záver hry už nie je dobré robiť reorganizáciu aliancií. Nechajme ich v celku. A aj ten posledný určite nejakými surkami prispeje.

Naposledy upravil Erien dňa Po september 22, 2008 9:13 pm, celkom upravené 1 krát.

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  mecenas Po september 22, 2008 9:10 pm

Tetus napísal:Evil or Very Mad Podla mna su to len farmy neviem kto koho farmy ale ja farmim jedneho ich hraca mozno sa ich najde viacej...

a ja som tahal na ten zvysok Smile tak dufam,ze to DoN dlho nevydrzi...
mecenas
mecenas

Počet príspevkov : 22

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo Po september 22, 2008 9:33 pm

Erien napísal:
ASTRA- ok, je blbé dávať niekomu nádej. Don na 14 dní. Aké ušľachtilé. Ja navrhujem s ASTRA DoN, diplomatickú pomoc a ak bude div, tak sa možu pridať . Komplet ali, bez rozdelovania. Nezabudnite, že hrajú spolu už dlho, ako celok sa lepšie poznajú. Na záver hry už nie je dobré robiť reorganizáciu aliancií. Nechajme ich v celku. A aj ten posledný určite nejakými surkami prispeje.
Oni su aj tak farmami, teraz sa snazime len vyselektovat zoar z nich s ktorymi by sa dalo spolupracovat. pozri si v analyzeri ich aktivitu, rozlozenie a populacie a povedz mi ci maju ako aiancia sancu podielat sa na stavbe divu bez toho aby nebolo znicenych 75% ich clenov.
Tu ked sa bude stavat div tak nebudeme iba spamovat na fore lebo cakame na obchodnikov, budeme aj katovat konkurancne divy, budeme nicit zasobovacie dediny konkurencie, branit sa zaskodnikom a konkurencnym stavitelom. Toto nieje sk1 kde ste bojovali iba proti natarom... Evil or Very Mad
gorgo
gorgo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Po september 22, 2008 9:44 pm

A povedz mi, prečo sa tak rýchlo teda uzatvárala s nimi DoN? Ali nanič, my hlasujeme, veľa je proti a my máme aj tak s nimi DoN. Podá mi niekto na to rozumné vysvetlenie?

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kiya Po september 22, 2008 9:53 pm

Erien napísal:A povedz mi, prečo sa tak rýchlo teda uzatvárala s nimi DoN? Ali nanič, my hlasujeme, veľa je proti a my máme aj tak s nimi DoN. Podá mi niekto na to rozumné vysvetlenie?

no presne kvoli tomu, co si tu uz spomenula - dodavatelia surovin na div sveta ... bude treba kazdu odrobinku - za tie dva tyzdne ukazu co dokazu a podla toho sa rozhodneme, sami napisali, ze oni sa o svoju obranu postaraju, ze nechcu od nas pomoc, tak uvidime ako to zvladnu - je tam par dobrych hracov, ktori popripade mozu prejst k nam, ak sa ali ako celok neosvedcia
Kiya
Kiya

Počet príspevkov : 115

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo Po september 22, 2008 9:59 pm

A DoN sa dalo na 14 dni aby sme pocas tej doby mohli z tej ''na nic ally'' vybrat ludi ktory su schopny, ci mali by sme ich najprv skatovat a pozom zobrat medzi seba?
gorgo
gorgo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Po september 22, 2008 10:27 pm

gorgo napísal:A DoN sa dalo na 14 dni aby sme pocas tej doby mohli z tej ''na nic ally'' vybrat ludi ktory su schopny, ci mali by sme ich najprv skatovat a pozom zobrat medzi seba?

Laughing po katovani by bola blbost ich brat k sebe = to by sa nam "pekne" odvdacili plus boli prd uzitocni... skor by mohli este aj skodit.. spehovanim alebo skrz zastupy.

14 dni farmarov o vela nepripravi... ked sa pozrieme na hodinovku vs lupy Wink aby lamentoval hrac kvoli 15K surovin raz za cas (dajme tomu za den) vs denna produkcia lamentujuceho hraca viac ako 240K je trosku Laughing nam ide o hracov a zastupcov ktorych je malo aj ked je nas vyse 250 clenov v sustave DET.
dali sme clenom ASTRA ulohy... aby, sme za tu kratku dobu mali sancu lahsie oddelit zrno od pliev....

co neprejde nasim sitom budu zas farmy....
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Po september 22, 2008 10:31 pm

Erien napísal:Ak katne nebodaj niekto div nám, a KPS div bude mať a stavať, tak ja sa pridám k nim. Komu inému už by som mala pomôcť ak nie im. A toľko som to tu nehrala, aby som tie suroviny z dedín nezužitkovala na dobrú vec. Wink

ehm pokial ja viem KPS este DS nestavalo Wink len o nom snivalo a kecalo.
plus Erien co myslis, da dokopy viac obrany do DS DET alebo KPS?
ja stavim na DET...
stavme sa, ze oni ako amateri daju stavat DS rimanovi? lebo pekny % bonus do obrany, ale prd odolnost hradby voci katapultom Wink atd mozme pokracovat

a pisem to preto, lebo cim viac obrany a efektivnej obrany je v DS o to horsie vysledky katovania. na zaklade tohto predpokladam vacsiu sancu pre DS DET Smile
ale ak Erien vsetkych svojich obrancov prenesie do KPS uz ked niekto posle utok na DS DET, tak to je uz pruser... to uz mozme zabalit DS DET a utekat vsetci ku KPS Laughing

sry Erien ale no .. trocha zartu treba Wink
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  turgooon Po september 22, 2008 11:26 pm

ja som tu uz pisal, ale kedze sa to nezobrazoval, tak este raz. mal som v tej ally vela fariem. Kazdu jednu vsak vyhodili a postupne zrusila ucet. ostalo zdrave jadro ktore celkom slusne spolupracuje. Nebudte vsetci chamtivy. Lepsi je spojenec co bude posielat obranu a suroviny do divu ako pardnova farma. Ak sa ku nim prida skuseny hrac, ktory ich to nauci - povedzme formou "bonifacovych vynosov" tak nam budu velmi napomocny. Na div bude treba kazde zrnko obilia a kazdeho obrancu.

turgooon

Počet príspevkov : 36
Registration date : 08.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  turgooon Po september 22, 2008 11:29 pm

Tetus napísal:Evil or Very Mad Podla mna su to len farmy neviem kto koho farmy ale ja farmim jedneho ich hraca mozno sa ich najde viacej...

Povedz co je to mozno aj viacej? Okrem Petra, ktoreho sme uz davno odzbrojili a tyzden dozadu si tam zacal chodit? Inak myslim ze tam castejsie chodi Solid.

turgooon

Počet príspevkov : 36
Registration date : 08.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Ut september 23, 2008 12:05 am

@Nemo, spoločne s KPS chceme stavať ten div. Ale teraz by som poprosila aj o vyjadrenie vedenie z bývalej ali KPSDe, aký postoj zaujímajú k tomuto. Počítá sa s tým vôbec? Počítá sa s ali KPS? Tu sa píšu argumenty ako bude užitočná pri stavbe divu "každá omrvinka" a aká nám bude ali ***A*** užitočná a ali N°1 nám nie je nanič. Je užitočná každá ali a budem rada ak budeme stavať ten div s ali KPS a zapojiť sa budú môcť aj slabšie ali. O to tu predsa ide. Ale robí sa to štýlom takým, že sa ali oslovia a dá sa im riadna ponuka na zapojenie sa do stavby divu. Chce ali DET ten div vôbec stavať?

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 1 z 4 1, 2, 3, 4  Next

Návrat hore

- Similar topics

Povolenie tohoto fóra: