podpora
5 posters
DET :: Forum DET© :: Obrana
Strana 1 z 1
Re: podpora
zdravím, chcem sa poďakovať všetkým, čo ma podporili, bol to síce len fake, ale aj tak vrelá díky, za takú krátku dobu toľko podpory som nečakal (nečakal som vlastne žiadnu) ... takže ešte raz, díky ...
KVP- Počet príspevkov : 10
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008
aj na mna idu utoky, ale nakolko dojdu do hodiny je zbytocne ziadat podporu...utoci prepac bo som sa mu trochu prplal v oazach... utoky idu na viac dedin...hadam fake...
pirhi- Počet príspevkov : 54
Alliancia : DET©
uf, nakoniec podpor až až, tak ak by sa ešte našli nejaký dobráci, tak aj nejaké to obilie ... díky ...
hmm
zdravím ally. Útočí na mňa hráč (dedina PATRIA) minopb z dediny Minovo (ally NALI). Všimol som si útok teraz o 21:38 a kedže je u mňa za 8 hod. 40 min., tak neviem či má zmysel dávať žiadosť o podporu ... Viem, že neútočí s katmi a baranidlami, bo to by šiel dlhšie ... útočí na mňa z niečim dosť rýchlym, bo akurát tak moji špióni by to zvládli za takú dobu ísť k nemu (naposledy som kukal travian okolo piatej, takže útok ide na mňa max. 12 hodín, čo akurát zvládajú moji špióni). Ak mi niekto stihne poslať podporu, tak by som bol rád, ak nie, tak idem do toho sám ... Hradby mám na dvacine a obilia tiež dosť, ale asi to je nejaký fake len (dúfam). Však zajtra dám vedieť, ako dopadlo ...
poprosim hracov pupkac a Ok.tam doplnit logy o podporach co sme in nedavno dali.
Nemo- Počet príspevkov : 626
BABIA NAPISAL:
Zdravim vsetkych,
chcem sa podakovat za podporu ktoru ste mi poslali, ked bude niekto nieco potrebovat nech napise. Pripajam link k utoku
babia
http://travilog.org.ua/sk/4621862/b90b73552aad5b200c42ce48709d3e16
Zdravim vsetkych,
chcem sa podakovat za podporu ktoru ste mi poslali, ked bude niekto nieco potrebovat nech napise. Pripajam link k utoku
babia
http://travilog.org.ua/sk/4621862/b90b73552aad5b200c42ce48709d3e16
shark999- Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
podpora
ahoj nema niekto linky na utok Aliancie na hraca BABIA , ?
dajatron- Počet príspevkov : 228
DET :: Forum DET© :: Obrana
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: