DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Div Sveta

+68
olololo
dzami
Sigo
Vigora100g
Valhala
djander
svinka
kubik
fishbone666
Killer-BOSS
Masko555
metluck
Shingen
Berbo
Londyn
Kiya
babia
midleton
URNA
MikeKnight
kačička
Robertus SPQR
elbi
dajatron
jojsi
janci jr
geronimus
astro
rosomak
marso
razor svk
fks2
Ok.tam
Tetus
.jjj.
turgooon
gorgo
shark999
Nemo
rubenso
pirhi
BigT
cikulkovo
Hoshimaru
defragment
hps
Mischou
meee...
puTTy
keny_spss
Surko
Mavinius Megas
woodoo panenka
Iperitas
katka-1977
Kanek
Gilmak
miso422
Darckol
soild
therasto
Tom_SK
LyoN
Erien
WaterFox
Bibiba
Malkavian
Admin
72 posters

Strana 4 z 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Next

Goto down

Div Sveta - Stránka 4 Empty Re: Div Sveta

Odoslať  defragment Po júl 14, 2008 11:06 am

Malkavian napísal:ras jak sim videl ked kamos stval div mali stranku na nete kde zadali kolko obili amozu poslat a ako su daleko...ono im to napisali kedyho maju poslat optymalen to vypocitavalo to aby nepretekali sklady ale aby prezila armada...a dalo s atm pozriet kedy uz je spyka plna ktore hodiny akde su dieri v zasobovani a tak ... neveim ci o tom niekto pocul pripadne ci by to vedel spravit Smile

jasne, videl som na webe stranku chlapikov co to predavaju, program ti spojazdnia za nejake 4 stovky, a ono ti to rata vsetky prispevky co su videne na trhu, a hned to obrati do sypky, ze kedy dojde kolko obilia a tam potom pekne vidiet, kde su diery, a na kedy treba este obilie poslat..
inak taky program si myslim ze spravi kazdy priemerny programator, takze ak sa niekto na to citi, tak to mozme mat zadara..
defragment
defragment

Počet príspevkov : 92
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Malkavian Po júl 14, 2008 9:03 pm

zarobim mu za to nejake tei zlatky Smile

Malkavian

Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  LyoN Po júl 14, 2008 10:03 pm

mi sme mali taki program ked sme stavaly bolo to dobre bolo tam vydiet stav sipki na jeden dem bolo to tusim po 10min, ale neviem odkial ho mali Crying or Very sad

LyoN

Počet príspevkov : 15
Registration date : 26.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Hoshimaru Ut júl 15, 2008 2:38 am

mno temu som necital..ale ani ju citat nebudem....sa mi nechce zabijat cas...takze sa ani nebudem vyjadrovat..len kecajte Very Happy..aspon niekto.....mno videl som posledne posty a ja som naposledy pouzival toto

http://gosty.php5.sk/p.php

otvoris si trh das Alt+A (oznaci celu stranku) a potom Alt+C nahodis to hentam natukas cojaviem 10hodin a presnost grafu a vidis kedy klesa obilie a kedy stupa a podla toho sa posiela dalsie.....vzdy sa posiela z vacsej dialky a cim blizsie k DS tym sa dorovnava...takze takto musi mat nocnu aspon 2-3 ludia..jeden co dozera na DS plus dalsi co maju ucty pri DS a zastupy na dalsie pri nich a dorovnavaju obilie..takto to musi ist 24hodin denne....7 dni v tyzdna...DS sa stava asi ....hmm 3 tyzdne najviac aj z komplikaciami myslim.....takze si zratajte kolko to musi robit ludi aby sa aj ty co to strazia cez noc vyspali..a podotykam ze so MUSI stale takto niekto strazit...
Hoshimaru
Hoshimaru

Počet príspevkov : 96
Alliancia : DET

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... Ut júl 15, 2008 10:31 am

no kedze toto je najpravdepodobnejsie moj posledny server, pretoze som na to namotany jak deges, chcel by som aby sme sa aspon pokusili o stavbu divu. uz som bol v ally na speede nie tom poslednom kde to vyhrali zZz ale na tom predtym a skoncili sme s divom na lvl88. strasne cislo Smile ak ho prekoname budem rad a s radostou skoncim. takze planujte, stavajte, budujte army... ideme stavat div, aspon dufam. a nie ako sesterska ally KPS ktora bude stavat a my ju budeme podporovat, ale ako KPSDE ktora bude tiez stavat Wink
meee...
meee...

Počet príspevkov : 218
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  keny_spss Ut júl 15, 2008 11:49 am

no ja by som dal o obehu este ktory hrac obsadi natarku....neviem ci je to uz urcene, ale osobne by som dal Bibibu je dost aktivny buduje AA army a je to Riman... ak by to nechcel robit on tak moze byt aj Putty ktory tiez splna vsetky poziadavky... neviem sak sa vyjadrite aj ostatni... Keny_spss Very Happy Very Happy Very Happy
keny_spss
keny_spss

Počet príspevkov : 42
Alliancia : KPS-DE
Registration date : 19.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  puTTy Ut júl 15, 2008 12:14 pm

Jo no tu je problem ze kanditati su len sa nato nikto nehlasi Cool Ja by som stym nemal problem, ved kto by nechcel byt napisany ako vyherca servera Laughing Len ten cas...sediet pritom tie posledne tyzdne vkuse nieje bohvieco.
Ale urcovat by sa to malo cim skorej, viem ze je casu este dost, len aby sme potom nezostali zaskoceni...takto sa to bude len odkladat a potom to bude blamaz, narychlo sa nic poriadne nezorganizuje.

puTTy

Počet príspevkov : 68

Návrat hore Goto down

Odoslať  defragment Ut júl 15, 2008 1:38 pm

okruh ludi ktori budu dobijat natarske dediny na stavbu divu a plany by sa uz mal pomaly krystalizovat, ale urcite by to nemalo byt zverejnene na fore, kedze sa jedna o citlivu vec, tak radsej nech sa rozhodne za zatvorenymi dverami... ved nepriatel nikdy nespi Smile
defragment
defragment

Počet príspevkov : 92

Návrat hore Goto down

Odoslať  keny_spss Ut júl 15, 2008 2:37 pm

OK to si myslim aj ja ale o army AA vie kazdy z ally preto som nepisal nikoho dalsieho.... viem ze aj v nasej ally a aj sestrach ma par hracov dost velke army,,,, pred nedavnom som pisal ze treba zbrojit a nie sa zaoberat pop pretoze je to strasne klamlivy ukazovatel... bol by som zato nech sa napise aj nejaka HS sprava, lebo forko nie je take navstevovane...a ak aj nezacne nietko zbrojit off army tak aspon deff a vsetci hadam vedia co maju stavat.. Very Happy Very Happy Very Happy
keny_spss
keny_spss

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba St júl 16, 2008 10:10 pm

suhlasim s defragmentom forum je derave v každej ali a myslim že vo velkom sa sa začne o dive a nan pripravovat po dovolenkach to je v septembri a ak to výde čo planujem budete milo prekvapený teda len tý aktývny až sa na to teším zaroven musim povedat že sa to u nas celkom dobre rozbieha ta spolupraca myslel som teda vyzeralo to že to bude horšie nie je to síce 100% ale je to dobre a myslim že to v septembri na tých 100% vyskočí tak vam všetkým dakujem za cele vedenie a Hossimarovi dakujem zvlášt že znova začal ako dakedy tvrdo pracovat na chode tejto ali som rad že som s Vamy Váš služobníček Bibiba
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo So júl 19, 2008 4:15 pm

toto mi ukázal frajko https://www.youtube.com/watch?v=g1GKu2Zab7c tak ako waw queen

cikulkovo

Počet príspevkov : 153
Alliancia : KPS.{DE}

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak Ne júl 20, 2008 2:36 am

cikulkovo napísal:toto mi ukázal frajko https://www.youtube.com/watch?v=g1GKu2Zab7c tak ako waw queen

jj tohle je stary videjko ale je fajn,ale jde o to ze je to speed,a tech jednotek je tak 5x-10x vic nez budem tady potrebovat.

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Ne júl 20, 2008 1:54 pm

NO pekne videjko .....

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  keny_spss Po júl 21, 2008 11:32 pm

je pekne ale uz som ho videl a je tam toho omnoho viac... dufam ze podobne dopadneme aj my... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
keny_spss
keny_spss

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Ut júl 22, 2008 11:59 am

No to by som bol rad keby sme tak dopadli.....Ale musime sa este dost snazit

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  keny_spss Pi júl 25, 2008 11:40 am

podla mna ak budeme drzat spolu ako vcera pri utokoch na Sosmiho tak tento server nemoze vyhrat nikto iny.. ale treba este co to vylepsit... hlavne co sa tyka casov kedy dorazia jednotky a podobne
keny_spss
keny_spss

Návrat hore Goto down

Odoslať  BigT So august 09, 2008 5:59 pm

Mna nezaujima kto bude stavat div , ale uz teraz viem , ze na div prispejem obr. jednotkami - myslim si , ze falanxovia ur. 20 + druidi ur. 20 su celkom dobra kombinacia...

BigT

Počet príspevkov : 30

Návrat hore Goto down

Odoslať  pirhi So august 09, 2008 11:32 pm

BigT napísal:Mna nezaujima kto bude stavat div , ale uz teraz viem , ze na div prispejem obr. jednotkami - myslim si , ze falanxovia ur. 20 + druidi ur. 20 su celkom dobra kombinacia...

hej je to celkom fajn, ale ako iste viete nema to na kombuinaciu pretosov a osteparov...i ked ako riman mozem poskytnut len tych pretosov...ale pri dive je to dost jedno co tam napchas...hlavne ze to ma celkom slusnu obranu...

pirhi

Počet príspevkov : 54
Alliancia : DET©
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný So august 09, 2008 11:51 pm

Ved kazdy Narod ma dve obranne jednotky jedna proti jazde a druha pochote....A vs obranne jednotky su dobre....

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Darckol Ne august 10, 2008 7:35 pm

Ja si myslim ze by mal kazdy narod dat iba tie jednotky co zeru jednu na hodinu - german osteparov, gal falangov a riman pretorianov. Podla mna je zbytocne tam tlacit druidov aine podobne def. jednotky ked moze byt za nich kvalitnejsia nahrada. Druidov, rytierov a pod. by som posielal az nakoniec. Bolo by to vyhodnejsie ohladom na obilie. Teda aspon podla mna Smile

Hej a samozrejmostou by bola 20 uroven Smile
Darckol
Darckol

Počet príspevkov : 53

Návrat hore Goto down

Odoslať  rubenso Ne august 10, 2008 7:53 pm

druidov treba najviac lebo sa utoci prevazne s pechotov a zere iba 2 obko ale rytierov uz netreba What a Face
rubenso
rubenso

Počet príspevkov : 64
Alliancia : det-mat
Registration date : 22.07.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Ne august 10, 2008 10:20 pm

DS- linky na obilie by nemal byt problem zohnat, v aprili cena takehoto toolu bola 400 CZK, ten o ktorom viem ja. Spravit tool neni lahke, kedze to skusalo vela ludi, a uz sa stalo, ze tool bol pekny vycackany ale rovnako mal aj statistiku a nepriatel podla nej katoval najvacsich dodavatel obilia.

DS - stavitel, ja preferujem pockat kde sa natarske dediny objavia, to bude hlavne co rozhodne, kedze bude treba rychlo preberat a nemozme predsa cakat 2-3dni kym preberie natarku jeden vyvoleny. Co sa tyka naroda, preferujem zvolit galov, sice vsetci asi chcete rimanov, ale zabudate, ze v DS stavba budov trva o polovicu menej, v DS nejde pouzit zlatky, rimanska vyhoda dvojitej stavby je naprd asi tak po prvych 3. dnoch - stavia sa 3. tyzdne a hlavne rimska hradba dava krasny bonus, ale aj krasne lahko pada... galska palisada, je len o nieco slabsia v bonuse no ma o tolko viac vacsiu odolnost voci baranidlam, ked uz chcete aj nominovat, napr. Shark hrava uz teraz 16 hodin denne, zlatky mu tecu v zilach atd. dla mna jeden z vhodnych kandidatov na stavitela.

DS- vojsko: ostepar, praetorian a falanx, hej su najefektivne, ale aj najpomalsie, ked sa natarka prebere bude to treba hned betonovat, takze ako prve jednotky dojdu druidi a rytieri, ci sa paci abo nie. az ked bude zakladny beton hotovy, mozno prejst posielat hlavne praet/falanx/ostep a vpripade avizovanych silnych utokov narvat do okraj druidmi a rytiermi...

Btw. mozte mi pls vysvetlit, ci sa uz nieco spravilo s tym, ze som mohol na tomto fore citat prispevky este predtym, nez som bol regnuty? a taka vec, kto prispieva pod nickom anonymny? nezda sa vam teda bezpecnost tohto fora slaba? affraid
kym nebude jasne, ze sem nema pristup nikto iny, len registrovani hraci, ziadne detaily nema zmysel pisat a tak sa aj dost na H diskutuje...
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 Po august 11, 2008 12:45 am

budem reagovat iba na tie posledne veci....anonym je od byvalych clenov fora ktori boli zruseni....prispevky ostali ale system nevie najst autora preto vypisuje anonym....dalsia vec: vizibilitu fora som odstranil....uz nikto okrem clenov nevidi nic....poprosim kedze je to OT....nereagujte na moj prispevok v tejto teme, mozte o tom zalozit novu temu napr. v pokeci....vdaka
shark999
shark999

Počet príspevkov : 167

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo Po august 11, 2008 1:55 am

Nemo napísal:
DS - stavitel, ja preferujem pockat kde sa natarske dediny objavia, to bude hlavne co rozhodne, kedze bude treba rychlo preberat a nemozme predsa cakat 2-3dni kym preberie natarku jeden vyvoleny. Co sa tyka naroda, preferujem zvolit galov, sice vsetci asi chcete rimanov, ale zabudate, ze v DS stavba budov trva o polovicu menej, v DS nejde pouzit zlatky, rimanska vyhoda dvojitej stavby je naprd asi tak po prvych 3. dnoch - stavia sa 3. tyzdne a hlavne rimska hradba dava krasny bonus, ale aj krasne lahko pada... galska palisada, je len o nieco slabsia v bonuse no ma o tolko viac vacsiu odolnost voci baranidlam, ked uz chcete aj nominovat, napr. Shark hrava uz teraz 16 hodin denne, zlatky mu tecu v zilach atd. dla mna jeden z vhodnych kandidatov na stavitela.
No takze percenta obrany su: hlineneho valu 49% palisady 64% a rimanskych hradien 81%, (viem ze som neobjavil ameriku, len si to tu davam aby bol prehlad) pirat Takze treba zvazit, ci budeme vediet zabezpecit div natolko aby sme si mohli dovolit vatsi bonus s tym ze ziadne barany neprejdu ani ked dorazi stotisicova armada, alebo radsej mensi bonus aby tie obranne struktury nieco vydrzali aj ked ta armada bude mat silu len 2 % z nasej obrannej sily lebo to by potom znamenalo ze 1% prezije prvu bitku a ked posle niekto 5000 baranov tak prejde 50, ked tomu dobre rozumiem a tie vela toho nezburaju vsak? Ja som videl takyto utok len na poslednom speede, kde sarapatil vandal, ktory na nasom serveri uz ma ''odtrhnutu hlavu'' o co sa postarali hraci z DB, ale mozno sa najdu aj iny jemo nasledovnici ktori sa budu takto chciet zapisat do pamate travianistov, takze co myslite, aku armadu tu mozeme cakat a aku armadu stihneme do divu dat, kolko percent prezije prvu bitku?
A k tomu kt to bude staviat asi tolko, kazdy by si to mal zvazit, kto by sa hlasil ako dobrovolnik. Bude to velmi tazka uloha a bude vas to stat vela nervov, ked budete musiet neustale ''spamovat'' zeby ludia nezabudali posielat obylie a sypky musia byt plne nielen doobedu a poobede ale aj o polnoci aj rano o stvrtej a proste stale.... nehovoriac o obrane ktora musi byt obnovovana po utokoch, ktorych bude na stovky denne.
No a ti ktorich taketo veci neodradia a vedia ze tu budu 16 hodin denne si musia najst este kamosov aspon dvoch ktory tu tiez budu aspon 16 hodin denne a ti kamosi ale nebudu hrat uz na povodnych uctoch a budu 100% verny nasemu zoskupeniu aliancii, dalej budu disponovat velkou armadov a dostatkom obsadzovacov, ze ked sa vyskytne natarka pri nich tak ju musia vediet s pomocou 1-2 hracov prebrat okamzite a okamzite poslat do nej podpory a obylie, co uz vdaka nahodnym poziciam natariek nebude az take lahke. Suspect
Takze mili dobrovolnici, ak si stale myslite ze na to mate, hlaste sa! cheers Bude vas treba viacej, lebo natarky sa objavia nahodne takze aj tak sa potom vyberie ten kto to bude mat najblizsie. monkey
gorgo
gorgo

Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG

Návrat hore Goto down

Odoslať  turgooon Po august 11, 2008 6:30 pm

mozno je to len dohad, ale velmi by ma zaujimalo preco pri nahodnych suradniciach EMPs obostavava suradnice 0,-6?

turgooon

Počet príspevkov : 36
Registration date : 08.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 4 z 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Next

Návrat hore

- Similar topics

Povolenie tohoto fóra: