Div Sveta
+68
olololo
dzami
Sigo
Vigora100g
Valhala
djander
svinka
kubik
fishbone666
Killer-BOSS
Masko555
metluck
Shingen
Berbo
Londyn
Kiya
babia
midleton
URNA
MikeKnight
kačička
Robertus SPQR
elbi
dajatron
jojsi
janci jr
geronimus
astro
rosomak
marso
razor svk
fks2
Ok.tam
Tetus
.jjj.
turgooon
gorgo
shark999
Nemo
rubenso
pirhi
BigT
cikulkovo
Hoshimaru
defragment
hps
Mischou
meee...
puTTy
keny_spss
Surko
Mavinius Megas
woodoo panenka
Iperitas
katka-1977
Kanek
Gilmak
miso422
Darckol
soild
therasto
Tom_SK
LyoN
Erien
WaterFox
Bibiba
Malkavian
Admin
72 posters
DET :: Spolocne forum :: Div Sveta
Strana 2 z 18
Strana 2 z 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
zlatky
tak co sa toho tyka, najradsej aby to staval riman... 2 stavania naraz su 2 stavania....
a zlatky sa mi zda pri dive "nefunguju".... v natarskych dedinach je polovicna vyziva pre podporu, tak treba stavat obranu, lebo natari nie su sracky.... a potom mega sypky a sklady, ktore zeru suroviny na vystavbu divu.
a k tomu este treba ziskat "plany" na vystavbu divu... ked jednu cast ziska nejaka ina ali.... zase boj alebo dohoda.
tak na zlatky by som nespoliehal a skratka div MUSI zacat stavat riman
a zlatky sa mi zda pri dive "nefunguju".... v natarskych dedinach je polovicna vyziva pre podporu, tak treba stavat obranu, lebo natari nie su sracky.... a potom mega sypky a sklady, ktore zeru suroviny na vystavbu divu.
a k tomu este treba ziskat "plany" na vystavbu divu... ked jednu cast ziska nejaka ina ali.... zase boj alebo dohoda.
tak na zlatky by som nespoliehal a skratka div MUSI zacat stavat riman
katka-1977- Počet príspevkov : 2
Alliancia : DET@
Registration date : 20.05.2008
Re: Div Sveta
No u nás staval gal. A bolo to v pohode. A čo sa týka tých natarských útokov, tak to bolo v pohode tiež. Najväčšou hrozbou sú vždy silné aliancie, ktoré útočia na dedinu. Také skatovanie sýpiek a skladov zastaví stavbu aj na pár dní, nakoľko je treba stavať skatované sklady. Mne osobne sa nepáči ani stratégia získania pre jednu ali viac dedín a stavať aj dva divy naraz a miasť tak nepriateľov. Myslím, že to zbytočne oslabuje ali a suroviny. Ide o to, čo najskôr postaviť div. A na to sú prvoradé suroviny a obranné jednotky. Preto je potrebné, aby mali hráči vyvinutých obchodných kancelárov tiež na maximálny lvl. A vlastne by sa to dalo zhrnúť do úmery: bude veľa hráčov- bude veľa surovín a obchodníkov pendlovať do dediny s divom- v dedine s divom bude veľa surovín, má sa z čoho stavať div.
Čo sa týka army, tak najlepšie sa v obrane prejavili pretoriáni. Tam by bolo najlepšie, keby všetci, čo majú rimanov vyzbrojili pretoriánov na maximum. Samozrejme aj galovia a germáni. Každý vojačik tam bude dobrý.
Čo sa týka army, tak najlepšie sa v obrane prejavili pretoriáni. Tam by bolo najlepšie, keby všetci, čo majú rimanov vyzbrojili pretoriánov na maximum. Samozrejme aj galovia a germáni. Každý vojačik tam bude dobrý.
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
Najlepšia obrana je pretorian + oštep lebo sa treba pripraviť aj na jazdu pomer tak 3:2 lebo konikov je vždy menej ...
soild- Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008
Bolo to v pohode? to znamena, ze ste nevyhrali?Erien napísal:No u nás staval gal. A bolo to v pohode. A čo sa týka tých natarských útokov, tak to bolo v pohode tiež. Najväčšou hrozbou sú vždy silné aliancie, ktoré útočia na dedinu. Také skatovanie sýpiek a skladov zastaví stavbu aj na pár dní, nakoľko je treba stavať skatované sklady. Mne osobne sa nepáči ani stratégia získania pre jednu ali viac dedín a stavať aj dva divy naraz a miasť tak nepriateľov. Myslím, že to zbytočne oslabuje ali a suroviny. Ide o to, čo najskôr postaviť div. A na to sú prvoradé suroviny a obranné jednotky. Preto je potrebné, aby mali hráči vyvinutých obchodných kancelárov tiež na maximálny lvl. A vlastne by sa to dalo zhrnúť do úmery: bude veľa hráčov- bude veľa surovín a obchodníkov pendlovať do dediny s divom- v dedine s divom bude veľa surovín, má sa z čoho stavať div.
Samozrejme ze by mal stavat riman. Sme predsa skveli popkari
A urcite treba obsadit viac divov, bolo to tu uz spominane preco, tak davajte pozor...
Je to proste a logicke: Samozrejme ze budeme mat vymaxovane jednotky, obchodnikov a plno suriek na div ale kde to chces popchat prve dni po obsadeni divu? Aj tak sa tam budu podpory a surky hromadit postupne aby zbytocne nekapali a sklady nepretekali a tak sa budu dat v pohode rozostavat aj 4 natarky, ta najschopnejsia potom ostane...
Nieje to zbytocne, aj preto ze budu mat moznost viaceri stavat div a ten najsikovnejsi (alebo najlepsi spamer co sa tyka ziadosti o obylie a jednotky) to ustrazi a vystavia
A ty si teraz objavil Amerikusoild napísal:Najlepšia obrana je pretorian + oštep lebo sa treba pripraviť aj na jazdu pomer tak 3:2 lebo konikov je vždy menej ...
_______________________________________________________________________________________________________________________
Neviem co mi dnes je (som podrazdeny neaky) ale asi uz nema kto do vas rypat, ked cikulka odysla tak ju zastupujem, sory...
Iperitas- Počet príspevkov : 47
Alliancia : DET
@Iperitas . No stavali aj rimani. A vyhrávali a mali aj tri rozostavané divy. Ale stratégia zlyhala v tom najneočakávanejšom bode. Spojenci zradili a pekne krásne všetci do jedneho zaútočili na ten div a jednoducho ho ukradli No a to už tie rozostavané tri divy ani vo sne nedobehli stavať.
oisoben by som bol skor za taktiku jedneho divo dobre strazeneho a namiestío na natarou by sme utocili na divi inych aliancii budu oslabeny hlaven ak napriklad oni zaberu dva tri divi ...
Malkavian- Počet príspevkov : 140
Registration date : 14.03.2008
Taky bych se připojila k názoru stavět jeden div. Ubránit a hlavně zásobovat obilím dva divy by bylo dost náročné
woodoo panenka- Počet príspevkov : 21
Registration date : 23.06.2008
a ako dlho trva nez sa postavi DS?
Mavinius Megas- Počet príspevkov : 15
Alliancia : DET-M&T
Vies ako lahko sa rozbije 50-tisicova armada na podpore divu kde da 50 ludi po tisic jednotiek??? Kus rozmyslajte Ci chceme rozbijat alebo branit... Lebo treba aj rozbijat, ale preco nemat na vyber z 3-4 natariek a vybrat tu nalepsie zabehnutu aby sa v nej dostaval div, ja nehovorim ze musime v kazdej vystavat div na 50 uroven, staci ak budu obsadene a budu v nich sklady vystavane, vystavat niekolko velkych skladov a sypiek dajaky ten piatok trva...Malkavian napísal:oisoben by som bol skor za taktiku jedneho divo dobre strazeneho a namiestío na natarou by sme utocili na divi inych aliancii budu oslabeny hlaven ak napriklad oni zaberu dva tri divi ...
mne ide skor o to dobijanie je plitvanie vojska dobijat dediny msuime dobit natarku a dalsie tri na plany vojsko budem potrebovat preto s ami nepaci rozbijat tolko natarskych dedin...a ako sa tu pisalo mozeme cakat utoky od slabsich ali lebo budeme oslabeny tak nejaku tu utocnu silu aby sme mohly strasit by sme si mali nechat porste rozbit - natarky je prislis podla mna jedn staci a zachovat si silu na boj proti inym necem potom len sediet a tlacit podpori cme vediet vratit utok ak niekto bude dobiedzat !!!
Tak si stavaj 3 a viac armad, 2 obetujes na natarky a jednu a viac si nechas na farmenie... No problem...Malkavian napísal:mne ide skor o to dobijanie je plitvanie vojska dobijat dediny msuime dobit natarku a dalsie tri na plany vojsko budem potrebovat preto s ami nepaci rozbijat tolko natarskych dedin...a ako sa tu pisalo mozeme cakat utoky od slabsich ali lebo budeme oslabeny tak nejaku tu utocnu silu aby sme mohly strasit by sme si mali nechat porste rozbit - natarky je prislis podla mna jedn staci a zachovat si silu na boj proti inym necem potom len sediet a tlacit podpori cme vediet vratit utok ak niekto bude dobiedzat !!!
podal mna by mal div stavat riman ale nie preto, ze moze stavat dve budovy naraz, ale preto, ze moze mat mestsku hradbu s obranou 81% a to je dost vysoke percento
Surko- Počet príspevkov : 3
Registration date : 04.06.2008
co k tomu dodat.... niekto si mysli ze ked uz niekedy staval div tak ho musi postavit aj tu... ja som videl hlasenia kde boli aj po 2 mega z kazdej obrannej jednotky ale to bol svetovy speed no ratajte ze ak bude nejaky DS fakt na vyssej urovni, tak tam treba mat poriadnu obranu.... som videl hraca "Vandal" co mal za army na speede.. a hra aj tu a takych je tu viac.. preto ak zautoci niekto ako on, tak aby man nesli sklady ani sypky dole na nizsi lvl..fakt to zdrzuje a strasne spomaluje.. neviem ci viac divov to nechajme na vedenie ale podla mna sme silnejsi spolu... ale to je iba moj nazor.... este jedna vec natarske dediny su dane predom a niektore ally si stavaju dedinu okolo hned na zaciatku.. a to bude tiez potom problem dik za pochopenie Keny_spss
keny_spss- Počet príspevkov : 42
Alliancia : KPS-DE
Registration date : 19.03.2008
A povedz mi jak natrepes do natarky 2 megove podpory ked bude kapacita sypky okolo 80k zita???kenny322@azet.sk napísal:ja som videl hlasenia kde boli aj po 2 mega z kazdej obrannej jednotky ale to bol svetovy speed no ratajte ze ak bude nejaky DS fakt na vyssej urovni, tak tam treba mat poriadnu obranu.... som videl hraca "Vandal" co mal za army na speede.. a hra aj tu a takych je tu viac.. preto ak zautoci niekto ako on, tak aby man nesli sklady ani sypky dole na nizsi lvl..fakt to zdrzuje a strasne spomaluje.. este jedna vec natarske dediny su dane predom a niektore ally si stavaju dedinu okolo hned na zaciatku..
A si predstavte situaciu: V natarke mame postavene 2 velke sklady a sypky, polia tiez uz su vystavane, pride neaky ''vandal'' a zrusi nam sypky, lebo obrana natarky sa pohybuje len na urovni 100 - 200 tisic z kazdeho druhu obrannej jednotky, lebo aj tak to mame problem uzivit zatial, kym sa sypky nedostavaju... A mozme stavat odznova... uspechom vandala cislo jedna je budu posmeleny aj dalsi ''vandali'' a preco by nam nerozbili natarku este raz alebo aj uplne, kedze ju mame len jednu a strata stotisicovej armady za to stoji ked odstavi spolocenstvo kps od stavania divu a my popkari kedze mame len neakych 20 30-40 tisicovych armad si ich mozeme zacat zufalo rozbijat o 3 natarky konkurencnej aliancie, kde oni bez problemov naskladaju aspon tu stotisicovu obranu aby sme my o armady prisli KEDZE VZDY SA LEPSIE BRANI AKO ROZBIJA KED MATE ESTE AJ BONU Z HRADIEB!!! A ked nam raz uspesne rozbiju sypky a armada podochne od hladu, lebo podpory dochadzaju vkuse aj keby ich niekto obracal spat tak moze take 2-3 dni stravit len posielanim armad naspat ak teda nam nezkatuju aj bod stretnutia a dalsia koordinacia a stavanie nam zaberie minimalne 2 tyzdne ak by sme neakym zazrakom tu natarku aj ubranili...
A ESTE JEDNA VEC: NATARKY SA NEOBJAVIA NA PREDOM ZADANYCH SITUACIACH A PLATI TO UZ NA TOMTO SERVERI!!!! TAK KUS SLEDUJTE CO SA NA FORE PISE A NEPISTE TIE OTREPANE MUDROSTI KTORE UZ NIESU AKTUALNE DOOKOLA!!!
sak si potom asi nevidel stevovy speed kto to vyhral... to nebolo Slovensko a okolie...som ti posielal aj nejake archivy a si mi napisal, ze travilog sa da upravit, mne je to jedno ci tomu veris alebo nie ... dobre tie natarky som si cekol ale aj tak to bude dost problematicke obsadit viac ako 2 natarky.. treba na to dost velku army a takych hracov je tu malo medzi nami ktori budu schopni ju postavit.. ja by som mal mat na konci asi tak 45 000 pesich a 10 000teutonov ak pojde vsetko podla planov... viem ze aj Ty mas dost velku army a z celeho spojenectva asi tak 20 - 25 hracov...myslis ze to bude stacit.. ved je tu strasne vela popkarov
keny_spss- Počet príspevkov : 42
Alliancia : KPS-DE
Registration date : 19.03.2008
No ja by som nerad zazil situaciu co sa stala aliancii LIONS na slovenskom speede aj tuto kedze po tomte servery uz travian hrat nebudem, ti co tam hrali vedia co sa stalo. Iperitas, na travian forum moc nechodim, ale co som tam bol naposledy tak pred mesiacom bolo pisane ze na sk6 budu natarky po starom, mohol by si mi hodit odkaz na info kde otom pisu ze budu nahodne?
puTTy- Počet príspevkov : 68
Registration date : 15.03.2008
aj tak som za jednu natarku je to lachsie a ubranis to...lebo ty hovoris o tom ze si o nas rozbiju army ale odkial ich zoberie niekto kto ma 3 natarky?...ak budeme mat natarkulen ejdnu znamena to ze nas autocna armada bude silnejsie ako niekoho kto ma 3 natarky...a sypka nebude na 80K...dufam ze to bol len priklad .... ved tam budu len sypky a sklady nic ine tak budu podstatne vecie dokonca sa v natarke stavaju velke sklady a sypky ....v pohode tam uzivis aj 500K jendoetiek ak to bude dobre zasobovane ved ked kazdy by zasobovalô len to co poslal tak je to pohoda...ved ked to uzivil doma musi mat aj an vyzivu v natarke
Ak si dobijeme natarku, tak do doby keď prídu natari s plánmi máme čas postaviť veľké sklady a veľké sýpky pre podpory( je to myslím cca 2 týždne). A samozrejme obranný múr. No a postupne tam budeme posielať podpory. Ak tú dedinu budú napádať, tak podpory sa stále budú doplňať. To je samozrejmé. Ako som už spomýnala, v čase ked už bude dobitá natarka, tak sa už stavať nebude nič. je to už zbytočné. Jedine kto nebude mať obchodných kancelárov, tak tých. Suroviny sa využijú do natarky a na obranné army. Ak bude v natarke kľúd, tak bude dosť surovín aj na útočné army.
mali bi sme mat aspom dve natarki jednu v ktorej budeme stavat naplno a druhu len tak keby nam ju rozbili abi sme mali este aku taku sancu je pravda ze moc ludi tu je popkarov ale v prvej top ally 20 bude mat aspom v kazdej ally 15 ludi dost silnu armu nato aby dobily natarku .... na s1 som zazil ako slavny g-kru prisli o svoju natarku a takisto ju rozbyli aj ony nam mali sme ale druhu ktora isla troska pomensie ale nakoniec sme postavyli a ty ktory si myslia ze je tazke dobyt natarku ked je tam nasukana podpora tak ich hned vyvediem z omylu neny to az take tazke dobre try schopne utoky a skoncili sme
LyoN- Počet príspevkov : 15
Registration date : 26.06.2008
uz sa tu nedohadujte kolko natariek budeme mat
1. prichod natarov je este daleko
2. dobijeme tolko dedin na kolko budeme mat potom vojakov
miso422- Počet príspevkov : 34
Alliancia : S-DET@
No práve som našla na fore odpoveď MH na otázku koľko trvá server.
speed: 100 dní
normal: 300 dní
Ešte my povedz kolko už ide naš serverErien napísal:No práve som našla na fore odpoveď MH na otázku koľko trvá server.
suhlasim s tymto nazorom..je zbytocne hovorit o tom ci sa dobije jedna dve alebo tri...myslim si ze cas ukaze...miso422 napísal:uz sa tu nedohadujte kolko natariek budeme mat
therasto- Počet príspevkov : 14
Alliancia : S-DET©
Registration date : 23.06.2008
soild napísal:Ešte my povedz kolko už ide naš serverErien napísal:No práve som našla na fore odpoveď MH na otázku koľko trvá server.
od 14.1.2008
meee...- Počet príspevkov : 218
Registration date : 15.03.2008
ja som tu od februara takže to nam ostava ešte 120 dni a to su 3 mesiace ked sa nemilim nieje to dajak krátkomeee... napísal:soild napísal:Ešte my povedz kolko už ide naš serverErien napísal:No práve som našla na fore odpoveď MH na otázku koľko trvá server.
od 14.1.2008
Strana 2 z 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
DET :: Spolocne forum :: Div Sveta
Strana 2 z 18
Povolenie tohoto fóra: