DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Div Sveta

+68
olololo
dzami
Sigo
Vigora100g
Valhala
djander
svinka
kubik
fishbone666
Killer-BOSS
Masko555
metluck
Shingen
Berbo
Londyn
Kiya
babia
midleton
URNA
MikeKnight
kačička
Robertus SPQR
elbi
dajatron
jojsi
janci jr
geronimus
astro
rosomak
marso
razor svk
fks2
Ok.tam
Tetus
.jjj.
turgooon
gorgo
shark999
Nemo
rubenso
pirhi
BigT
cikulkovo
Hoshimaru
defragment
hps
Mischou
meee...
puTTy
keny_spss
Surko
Mavinius Megas
woodoo panenka
Iperitas
katka-1977
Kanek
Gilmak
miso422
Darckol
soild
therasto
Tom_SK
LyoN
Erien
WaterFox
Bibiba
Malkavian
Admin
72 posters

Strana 12 z 18 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next

Goto down

Div Sveta - Stránka 12 Empty Re: Div Sveta

Odoslať  dajatron St december 24, 2008 12:52 am

Ked to vidím som úprimne rad že som skončil v spoločenstve DET .........ten rok času za pc sa oplatil Smile
už iba vyhrat

Krásne Vianoce pre všetkých Smile
dajatron
dajatron

Počet príspevkov : 228
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Div Sveta - Stránka 12 Empty KPS vs Bubusko

Odoslať  Nemo St december 24, 2008 10:49 am

Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc

Návrat hore Goto down

Odoslať  rosomak St december 24, 2008 1:16 pm

spravne nemo s natlačenim obranných vojsk nebude problem ale to naše obilie takže pre všetkých obilie obilie obilie obilie obilie aj ja už konečne môžem riadne posielať Twisted Evil a verte že budem

rosomak

Počet príspevkov : 124

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kiya St december 24, 2008 11:39 pm

marso napísal:
Robertus SPQR napísal:moja hlboka poklona páááni skvelý ťah na bránu
Robertus zabudol na dragon lady :-). Takze poklona aj nasej prvej dame ...
Dakujem Marso Smile vsetci sme sa velmi snazili a oplatilo sa, teraz budeme pomahat obilim a samozrejme obranou ... dufam, ze tato akcia povzbudila aj ostatnych nasich hracov, a ze nezaspia na vavrinoch, ale teraz v zavere pridaju
Kiya
Kiya

Počet príspevkov : 115
Alliancia : DET

Návrat hore Goto down

Odoslať  fks2 Št december 25, 2008 2:51 pm

rosomak napísal:
spravne nemo s natlačenim obranných vojsk nebude problem ale to naše obilie takže pre všetkých obilie obilie obilie obilie obilie aj ja už konečne môžem riadne posielať Twisted Evil a verte že budem

Osobne si myslim,ze bola chyba aj v nacasovani a allyancia proste poslala vsetky svoje jednotky o divu, pretoze za 2 hodky im to uz prstalo kapat.
No druha vec je ze snazit sa zhodit hradbu s 3.5M utokom je skutocne skor utopia ako realita. Aj ked si myslim, ze hradba mala ist aspon o 10-12 lvl dole po vsetkych tych utokoch. Mozno tam naposielali aj utocne vojska.

fks2

Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Londyn Št december 25, 2008 5:57 pm

Pekny sviatocny den...moze mne/nam niekto z vedenia vysvetlit ako to je zo spamovanim icq a skype clena husitskeho vedenia? ja osobne som proti, nevyznam sa tej politickej sachovej partii , kt ste rozohrali. nemame o tom ziadne info, mozno je to pre dobro veci, ale viem, ze husitov nepotrebujeme a nerad by som ich mal napisanych ako spolubojovnikov ked to dokoncime.
Dalsia vec, kt xem poprosit...moze byt kazda ali zaspamovana hned po objaveni hromadnych utokov na pesi pluk( viem fakuje sa, ale snad vedenie ma prehlad, kto utoci...atd) s PRESNYM CASOVYM ROZMEDZIM kedy tie utoky dorazia...a zo ziadostou o zvysenie podpor v tom case? Nvm ako to funguje, ci sa podpory posielaju postupne, ale urcite sa dospeje do stadia, kt nebude unosne koli obiliu a podpory sa stopnu. a bol by som rad keby dalsie utoky narazali do toho isteho obranneho valu ako narazil 1 prerazaci utok.
Dakujem a rad si vypocujem niekoho s vacsimi skusenostami.

Londyn

Počet príspevkov : 64
Registration date : 23.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  marso Št december 25, 2008 7:10 pm

Pokial sa nemylim tak od 28.12.2008 od 00:00 nam zacnu opat umierat jednotky kvoli nedostatnu obilia. Preto na to treba pripravit vsetkych clenov zoskupenia HSkami, aby boli pripraveni na tento cas zasa zacat zasobovat vsetky Divy, ktore sa podporuju. Tyka sa to "nasich divov" u Mecenasa aj Sklicka ako aj u Kwetinarky. Predpokladam, ze vacsina ostrych utokov na divy, hlavne ten TOP pridu prave tesne po polnoci na 28.12.

Pomaly sa blizi obdobie, kedy zacinaju startovat vsetky katovacie armady superov, ako aj nase :-). Podla mna by bolo dobre mat nie len ludi, ktori organizuju utoky, ale urceneho jedneho cloveka, ktory nerobi nic ine len organizuje obranu a logistiku obilia. Co sa tyka zasobovania obilia u Kwetinarky tam sa v spicke musime spoliehat na KPS, kedze tam nemame ziadne zasobovacky na vykrytie vykyvov. ak sa to ale dobre nacasuje tak by k vykyvom nemuselo dochadzat. radsej nech obilie sustavne preteka, ako nechat podpory pokapat, kedze tych su tam uz teraz miliony. Myslim si ze spolocenstvo DET ukazalo, ze ma asi najlepsich startegov na serveri, tak by sme si to na zaver nemali pokaslat.

Chapem, ze teraz vsetci sviatkuju, ale netreba zabudat ze cert nikdy nespi :-). Trosku info by som poprosil, presne ako pisal hrac Londyn. dakujem za pozornost a nazory...

Pekny zvysok sviatkov prajem rendeer

marso

Počet príspevkov : 135
Alliancia : DET©
Registration date : 08.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  fks2 Št december 25, 2008 9:10 pm

marso napísal:Pokial sa nemylim tak od 28.12.2008 od 00:00 nam zacnu opat umierat jednotky kvoli nedostatnu obilia. Preto na to treba pripravit vsetkych clenov zoskupenia HSkami, aby boli pripraveni na tento cas zasa zacat zasobovat vsetky Divy, ktore sa podporuju. Tyka sa to "nasich divov" u Mecenasa aj Sklicka ako aj u Kwetinarky. Predpokladam, ze vacsina ostrych utokov na divy, hlavne ten TOP pridu prave tesne po polnoci na 28.12.

Pekny zvysok sviatkov prajem rendeer

Marso ciry nerozum poslat tesne po ochrane ostre utoky. Skor tak 1-2 po zacani umierania jednotiek. Zo zaciatku tam budu plne stavy pretoze nie kazdi si stiahne jednotky a posielat podpory z divus5 to je podla mna nadludska praca kedze tam je z mrte dediniek po par panacikoch.
Aj ked dufam, ze by tie ostre mohli hned dorazit v co neverim pretoze by to bola siucide.

fks2

Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Št december 25, 2008 9:14 pm

Caute:

pokial viem, nik nema icq kontakt na JR z Husite z vedenia DET. Kedze vidim, ze vedenie si poctivo sviatkuje tak si myslim, ze ani mu nepisali nieto este aby v kuse vypisovali. Ako sa napisalo, Husite nepotrebujeme, Husite potrebuje juh na doplnenie poctu utocnych armad.. a obrany v dive Bubusko. Sice juh opovrhuje Husitmi ale ich vojska sa im hodia.
Bol jeden medzialiancny pokec sefov, kde boli 2 za Husite, 2 za C-valley, za KPS 2 aj za DET 2. Avsak JR sa pochytil najskor so C-valley (ktore chat zvolalo) a nasledne s KPS... takze to po asi hodine skoncilo. Ucastnici si vytkli co mohli a preto ako je jasne, SEVER nijak nekomunikuje s Husitmi. Minimalne, pokial ja viem.

Na obilie bude treba pozor veru v 3 divoch - 9.pp, sklicko a mecenas. Hlavny beton sa robi u 9.pp kedze tento div teraz vedie a ma sancu ak zabrani katovaniu aj vyhrat server. Pre kazdy pripad sa pokracuje v dostavbe DET divov.

Chystaju sa utocne akcie, ale je dolezite aby ste plnili HS o utoceni aj fakovani... cim viac utokov sa u supera zobrazi, o to tazsie bude pre ich vedenie zistit kam ideme udriet ostrymi utokmi a kam len fakujeme.
Mozno vas to potesi, ale toto medzisviatkove obdobie nebude ani zdaleka nudne. Naopak ak sa budeme snazit, mozno budeme mat dalsie dovody spokojne oslavovat nielen Vianoce (katnuty veduci div sk6 bez moznosti dostavat) ale aj Stastny Novy rok.
Prosim budte aktivny a snazivi, nasetrite si obilie, vyrabajte odusu obranu a tiez snazte sa mat co najvyssi lvl obchodnych kancelarov Smile
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Londyn Št december 25, 2008 11:26 pm

Takze bubusko a mohykan su v novej aliancii AFEBE, kt zahrnuje A+fenix+emps+bnx+eve. Ako to funguje este s nasimi dohodami? mool by tu nasi vyjednavaci dat spravu abo aspon HSkom objasnit co a ako? je lepsie vediet, ze je moznost utoku(nemat DoN), ako dostat kudlu do chrbta. Je mi absolutne jasne, ze nakoniec sa to zrusi, ale ide o to oto aby sme to ocakavali.

Londyn

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Pi december 26, 2008 1:26 am

Londyn napísal:Takze bubusko a mohykan su v novej aliancii AFEBE, kt zahrnuje A+fenix+emps+bnx+eve. Ako to funguje este s nasimi dohodami? mool by tu nasi vyjednavaci dat spravu abo aspon HSkom objasnit co a ako? je lepsie vediet, ze je moznost utoku(nemat DoN), ako dostat kudlu do chrbta. Je mi absolutne jasne, ze nakoniec sa to zrusi, ale ide o to oto aby sme to ocakavali.

aha diplomati asi zaspali ale hej cely juh moze kedykolvek zautocit... my zatial neutocime a nikto ani nema povolenie na utoky. vyckava sa v zakopoch Wink

juh ma uz len jednu nadej bubusko. ak padne. rozpadne sa aj nadej juhu, preto sever sa musi spravat rozumne a nie zivelne.
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Berbo Pi december 26, 2008 1:51 am

hm, sever proti juhu pirat
Berbo
Berbo

Počet príspevkov : 39
Alliancia : DET@
Registration date : 19.07.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  hps Pi december 26, 2008 3:47 am

no naposledy to vyhral sever Very Happy

hps

Počet príspevkov : 96
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  marso Pi december 26, 2008 12:43 pm

hps napísal:no naposledy to vyhral sever Very Happy

No to hej, ale bolo to pred 150 rokmi takmer.

marso

Návrat hore Goto down

Odoslať  Shingen Pi december 26, 2008 1:22 pm

marso napísal:

Vtedy boli na juhu iba farmy. Very Happy Very Happy
Shingen
Shingen

Počet príspevkov : 21
Registration date : 21.11.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Pi december 26, 2008 1:28 pm

Shingen napísal:
marso napísal:

a teraz sever nefarmi juh?
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  rosomak Pi december 26, 2008 3:47 pm

Nemo napísal:
Shingen napísal:
marso napísal:

a teraz sever nefarmi juh?
farmi farmi a dokonca juh živý aj utočnu armi severu hhahahahha lol! sam som sa o to postaral hahahahahah cele sviatky čiže 3 dni to krasne živý a ani si to nevšimol lol!

rosomak

Počet príspevkov : 124

Návrat hore Goto down

Odoslať  dajatron Pi december 26, 2008 10:36 pm

no neviem čo sa deje ale už na mna ide cca 40 útokov od Eve Rolling Eyes Rolling Eyes
dajatron
dajatron

Návrat hore Goto down

Odoslať  Berbo So december 27, 2008 2:07 am

dajatron napísal:no neviem čo sa deje ale už na mna ide cca 40 útokov od Eve Rolling Eyes Rolling Eyes
Eva je tvoja bývalá?? drunken
Berbo
Berbo

Počet príspevkov : 39
Alliancia : DET@
Registration date : 19.07.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  dajatron So december 27, 2008 2:20 am

Berbo napísal:
dajatron napísal:no neviem čo sa deje ale už na mna ide cca 40 útokov od Eve Rolling Eyes Rolling Eyes
Eva je tvoja bývalá?? drunken

Very Happy Very Happy EVU SOM EšTE NEMAL Smile
dajatron
dajatron

Návrat hore Goto down

Odoslať  URNA So december 27, 2008 3:41 am

9pp sa nam nejak v tabulke divov posunul smerom dolu.chytam paniku (to bude asi tými omamnymi latkami),asi budem menej pit.co dalej????

URNA

Počet príspevkov : 7
Registration date : 06.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo So december 27, 2008 4:03 am

URNA napísal:9pp sa nam nejak v tabulke divov posunul smerom dolu.chytam paniku (to bude asi tými omamnymi latkami),asi budem menej pit.co dalej????
Podla mna si malo pil/a ak chytas paniku, daj si este jeden. Ten ta ukludni Sleep
gorgo
gorgo

Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  hps So december 27, 2008 4:07 am

preco paniku. bolo jasne ze ten div pojde dole. a ak maju rozum katnu aj vychodny a zapadny. a my im budeme musiet katnut ich divy
na servery je este moc velkych armad.

hps

Počet príspevkov : 96
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  marso So december 27, 2008 4:10 am

Veru kwetinarka isla vcelku pekne dolu. zase sa nam trosku otacaju priority tak sa mi zda. utoky neskoncili. Som zvedavy ako nase armady pohladia Bubuska. Teda ale musim povedat, ze podla statistik to boli riadne armady uz teraz som zvedavy na logy

marso

Návrat hore Goto down

Odoslať  Londyn So december 27, 2008 6:33 am

Londyn napísal:
Dalsia vec, kt xem poprosit...moze byt kazda ali zaspamovana hned po objaveni hromadnych utokov na pesi pluk( viem fakuje sa, ale snad vedenie ma prehlad, kto utoci...atd) s PRESNYM CASOVYM ROZMEDZIM kedy tie utoky dorazia...a zo ziadostou o zvysenie podpor v tom case? a bol by som rad keby dalsie utoky narazali do toho isteho obranneho valu ako narazil 1 prerazaci utok.
Dakujem a rad si vypocujem niekoho s vacsimi skusenostami.

Tak sa musim quotnut, nvm preco, ale kazdy na tuto spravu spravu sral....nedostali sme ani len 1 zltu ohladom utokov...vojaci neumieraju este 24 HODIN a mi sme vobec nereagovali...toto povazujem za totalne zlyhanie... osobne sa priznam, ze som neocakaval utok, ak mozme mat v dive neobmedzeno obrany, ale stalo sa...neda mi pochopit tento pristup. Preco tam kua nebolo 2x tolko obrany? Preco sa nepytalo o extra podpory ak sa videli vlaciky utocnych hracov? Doprdele to nam dakto naozaj zaspal...nechat katnut popku o 300 a div o 30 lvlov. je mi luto, ale musim napisat..hanba.

Londyn

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 12 z 18 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next

Návrat hore

- Similar topics

Povolenie tohoto fóra: