DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

aliančna armada

+23
cikulkovo
vajda
WaterFox
Londyn
Tom_SK
melanche
zigmund
meee...
Kanek
Gilmak
Malkavian
defragment
soild
majdzo
Iperitas
Aetius
Mischou
Erien
miso422
Marecek201555
puTTy
Admin
Bibiba
27 posters

Strana 4 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Goto down

ste za aliančnu armadu?

aliančna armada - Stránka 4 Vote_lcap38%aliančna armada - Stránka 4 Vote_rcap 38% 
[ 20 ]
aliančna armada - Stránka 4 Vote_lcap62%aliančna armada - Stránka 4 Vote_rcap 62% 
[ 32 ]

Celkom hlasov : 52

Poll closed

aliančna armada - Stránka 4 Empty Re: aliančna armada

Odoslať  Kanek Ut jún 24, 2008 8:33 pm

Vždyť většina hlasovlo za NE! Tak proč hned chystáte plány?
Kanek
Kanek

Počet príspevkov : 41
Registration date : 22.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  miso422 Ut jún 24, 2008 8:52 pm

Kanek napísal:Vždyť většina hlasovlo za NE! Tak proč hned chystáte plány?
Malo by byt dalsie hlasovanie, lebo viacero ludi dalo NIE pre armadu, ale postupne ich presvedcili ze spolocna armada bude lepsia. Wink

miso422

Počet príspevkov : 34
Alliancia : S-DET@
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild Ut jún 24, 2008 9:06 pm

Rovno dajťe hlasovať u koho sa bude stavať a o kandidatoch napíšte všetky potrebne informácie ako stupeň kasárni a stajní, alebo aky narod a dalej stupne obilnych poli a polohu atd. teraz my viac nenapada no a sklady a sýpky ešte môžu byť
soild
soild

Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Ut jún 24, 2008 10:52 pm

Hlasovanie dam v piatok čakam ešte kto ju chce stavat z KPSDE su 2 kandidati dufam že sa ešte prihlasia nejaký a hlavne by som bol velmi rad keby sa prihlasili z KPS-CoDE a KPSdeMT. Ako som pisal najlepšie by boli 3 AA v každej z týchto adnoži jedna -neviem si totiž dobre predstavit ako by sme donutili posielat suroviny z týchto 2 ali pr. k nam , takže hlasovat budu KPSDE a jej akademia za AA u nas a kto to bude ,pre mna ako som pisal je ta AA priorita lebo je to a hlavne tu nutnost kedže je tu malo ozaj silných a nebojacnych hračov , keby tu boli všetci ako tých par napr. Gilmak tak by sme žiadnu AA napotrebovali nie je jedinný viem a neznamena že viac nemusíme zbrojit no určite tý slabši nemusia vražat do utočnej ali ale sa možu zamerat na obranne jednotky tý silnejši naopak lebo 1 AA všetko a sama nevyrieši bude to len najsilnejši tank ktorý musí mat aj pomocne utočne tanky ako bolo napísane proti 20.000 podpore nam nepomože 10 10.000 jednotiek ale jedna 30.000 a 10 10.000 to je už ine vojsko jasne že časom to budú vyššie čisla asi tak takže tak D . PS preave preto že som si všimol že hlavne nie bolo z týchto 2 ali som sa rozhodol takto vid Kana a ak ma sklamú vlastný tak dodržím čo som slúbil
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... St jún 25, 2008 9:53 am

Bibiba napísal: z týchto 2 ali som sa rozhodol takto vid Kana a ak ma sklamú vlastný tak dodržím čo som slúbil

tomuto som nejak neporozumel. skus mi to objasnit.
meee...
meee...

Počet príspevkov : 218

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba St jún 25, 2008 10:38 am

No to Kana malo byt skor bolo to mienene že proti AA su hlavne z tých 2ali /KPS-CoDE,KPSdeMT/ a vid Kana je príklad
Bibiba
Bibiba

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... St jún 25, 2008 10:41 am

Bibiba napísal:No to Kana malo byt skor bolo to mienene že proti AA su hlavne z tých 2ali /KPS-CoDE,KPSdeMT/ a vid Kana je príklad

asi si myslel kaneka, pretoze kanaa je z nasej ally Smile a je za AA
meee...
meee...

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild St jún 25, 2008 10:42 am

Aj tak tu hlasovalo minimum ludi ved to je len 52 hlasov to tu len tolky chodia Question
soild
soild

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... St jún 25, 2008 10:52 am

soild napísal:Aj tak tu hlasovalo minimum ludi ved to je len 52 hlasov to tu len tolky chodia Question

chodi sem velmi malo ludi na to kolko nas je. a to je tiez dost na picu sa potom dohodnut ked sem nechodia vsetci
meee...
meee...

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba St jún 25, 2008 10:54 am

Tak je Kaneka som myslel tie mena su si podobne sry
Bibiba
Bibiba

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien St jún 25, 2008 2:09 pm

Takže aby sa táto téma konečne zrealizovala, navrhujem aby sa urýchlene dotiahli do konca detaily a my sme už začínali posielať suroviny tam, kam bude treba.

Erien

Počet príspevkov : 444

Návrat hore Goto down

Odoslať  Malkavian St jún 25, 2008 6:19 pm

najprv cem sa ospravedlnit uz par dni som nebol na forku tak budem reagovat aj na stare temy...

po prve k tomu aky narod bude mat aliancnu army...a co tak dvaja traja hraci a kazdemu yb sme posielali po 1000 denne vychadza to tak 8-12K suriek denne co je preboha minimum ja patrim medzi stredne silnych hracou a to mi urobi jedna dedina za 3-4 hodky ved to je nic...ale ide o to ze by sme mali viac AA a kazda by mala nejake ine zameranie (proti pechote,proti jazde,katovacia...prosto nieco). a preboha musite uznat ze aj 10K denne je proste nic skoro

treba co najskor prehodnotit kto by to fakt robil (ja urcite nie) a potom zacat ju budovat .... zlatky sa tomu cloveku budu zarabat mal by kazdy tyzden dostat 1-2 ludia zalozit mu dedinu a zarobit zlatky proste aby mal vzdy.

dalsia vec je pravidlo kto neprispeje bez jasneho dvovodu povedzem 2-3 dni po sebe von z ali okamzite a dat mu tyzden aby sa ozval a potom vyfarmit. takze by si mal ten co orbi aj sledovat kto posiela Smile

posledna vec...cikulkovo je mi luto ze koncis fakt ta bude skoda Crying or Very sad

Malkavian

Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild St jún 25, 2008 6:40 pm

Malkavian napísal:najprv cem sa ospravedlnit uz par dni som nebol na forku tak budem reagovat aj na stare temy...

po prve k tomu aky narod bude mat aliancnu army...a co tak dvaja traja hraci a kazdemu yb sme posielali po 1000 denne vychadza to tak 8-12K suriek denne co je preboha minimum ja patrim medzi stredne silnych hracou a to mi urobi jedna dedina za 3-4 hodky ved to je nic...ale ide o to ze by sme mali viac AA a kazda by mala nejake ine zameranie (proti pechote,proti jazde,katovacia...prosto nieco). a preboha musite uznat ze aj 10K denne je proste nic skoro

treba co najskor prehodnotit kto by to fakt robil (ja urcite nie) a potom zacat ju budovat .... zlatky sa tomu cloveku budu zarabat mal by kazdy tyzden dostat 1-2 ludia zalozit mu dedinu a zarobit zlatky proste aby mal vzdy.

dalsia vec je pravidlo kto neprispeje bez jasneho dvovodu povedzem 2-3 dni po sebe von z ali okamzite a dat mu tyzden aby sa ozval a potom vyfarmit. takze by si mal ten co orbi aj sledovat kto posiela Smile

posledna vec...cikulkovo je mi luto ze koncis fakt ta bude skoda Crying or Very sad
Tie 2-3 armady suhlasim, ani tých 3000 surovin by nebolo veľa, ale asi si si neuvedomil že nemam 100 obchodnikov a ked ich miniem zo všetkých dedín naviše na 5až20 hodin tak my budu chýbať, lebo ako si budem sam posielať surky a obchodovať Question Idea
soild
soild

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien St jún 25, 2008 6:45 pm

@soild, ak sa jedná o alianciu, tak na také veci sa nepozerám, či si budem mať ja čím posielať suroviny. A tomu, že nehľadíme na seba sa hovorí obeta pre alianciu. Niečo, čo robím aj v prospech svojich spoluhráčov, nielen v prospech svoj.

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  miso422 St jún 25, 2008 6:51 pm

soild napísal:
Malkavian napísal:
Tie 2-3 armady suhlasim, ani tých 3000 surovin by nebolo veľa, ale asi si si neuvedomil že nemam 100 obchodnikov a ked ich miniem zo všetkých dedín naviše na 5až20 hodin tak my budu chýbať, lebo ako si budem sam posielať surky a obchodovať Question Idea
keby to bolo 3000 tak by som to este prezil, ale on mysli po tisicke z kazdeho = 8 000 až 12 000. To si neviem predstavit za co by som si ja robil nieco v dedine. Shocked
1000 je akurat, ak chces aby sa platilo viac tak to treba rozdelit podla popky Exclamation

miso422

Počet príspevkov : 34
Alliancia : S-DET@

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild St jún 25, 2008 6:56 pm

Erien napísal:@soild, ak sa jedná o alianciu, tak na také veci sa nepozerám, či si budem mať ja čím posielať suroviny. A tomu, že nehľadíme na seba sa hovorí obeta pre alianciu. Niečo, čo robím aj v prospech svojich spoluhráčov, nielen v prospech svoj.
Dobre ty na seba nehlad a je my to jedno ešte raz si prečitaj čo som napisal napr. do dediny Bibiba II
by išli moji obchodnici 9 hodin späť dalšich 9 to je 18 hodin ked budem prispievať každy den po 1000 suriek zo všetkeho tak to mam 4000 suriek a to je 8 obchodnikov čo je v pohode, ale ked budem posielať 12000 suriek a možno ešte dalej tak to nebudem asi stihať lebo to mam 24 obchodnikov a ano pozeram sa aj na svoj učet aj na alianciu a mam aj SVOJE DEDINY (to počas komunizmu išlo všetko do moskvy) a už sa my zda, že tu pišeš same hluposti čo všetko urobiš ty pre alianciu pre alianciu atd. a skoro nikde nič k téme
soild
soild

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien St jún 25, 2008 7:14 pm

Tak keď je problém posielať suroviny na AA, tak potom sa nemusíme snažiť ani ju robiť a rovno to tu zabaliť, lebo ak nebudete schopní posielať na AA, tak ako budete schopní posielať suroviny do dediny s divom? A tam sa nebude posielať po 1000.
A ak sa povie, že sa bude denne posielať tolko a toľko surovín, tak sa to aj bude dodržiavať.

A diskusiu o AA už prosím veďte v štýle kto sa na ňu podujme a kde sa bude stavať.

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild St jún 25, 2008 7:17 pm

Erien napísal:Tak keď je problém posielať suroviny na AA, tak potom sa nemusíme snažiť ani ju robiť a rovno to tu zabaliť, lebo ak nebudete schopní posielať na AA, tak ako budete schopní posielať suroviny do dediny s divom? A tam sa nebude posielať po 1000.
A ak sa povie, že sa bude denne posielať tolko a toľko surovín, tak sa to aj bude dodržiavať.

A diskusiu o AA už prosím veďte v štýle kto sa na ňu podujme a kde sa bude stavať.
to je tvoj ciel od začiatku "mrkva na snehu" a ine výroky nie ja hovorim, že ked budu napriklad dve army tak sa rozdelime na dve polky podla polohy čiže času trvania obchodnikom a surky sa budu posielať tak.
soild
soild

Návrat hore Goto down

Odoslať  Malkavian St jún 25, 2008 7:25 pm

nie nerozdelime!!! dobre ked na to nemas posielaj na jednu army ja mam viac ako 100 obchodnikou a v dvcoh dedinach maju nosnost cez 1000 a bude v dlasej tolko...proste nieje to problem a posielat na 3 army chcem preto aby sa to vyuzivalo ked na to nemas posli an jednu ale co ty co pislai ze kludne poslu aj viac proste nemozu kovli MH ... tak preto chcem posielat na 3 miesta po 4000 suriek denne...ak na to nema sposli co mozes aby is sa neoslabil...a uprimne ked ta oslabi 10K suriek denne...no co ja viem :/

Prosto ten navrh bol kvoli tym co chcu posielat dalej a k otmu ze treba s aobetovat cela tato hra je o obetovani sa pre ali bez ali kazda tvoja dedinak skonci jka farma uvedom si to ze ali je primarna a ked tak budu mysliet vseci bude silna a ver mi ostane kazdemu dost na vlastny rozvoj

inak ten vyrok ze "mrkva v zime" sa mi paci Smile

Malkavian

Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild St jún 25, 2008 7:35 pm

nie surky by ma neoslabili lebo denne nakradnem okolo 260000 ale mne vadia ty obchodnici
soild
soild

Návrat hore Goto down

Odoslať  Admin St jún 25, 2008 7:47 pm

hadate sa o AA a to sa vani nikam este neposiela Smile no neviem si predstavit ze by ju naozaj dakde trebalo
Admin
Admin
Admin

Počet príspevkov : 105
Alliancia : DET-DG
Registration date : 11.03.2008

http://kpsde.heavenforum.com

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... St jún 25, 2008 8:31 pm

treba si postavit kancelara a budes mat nosnost viac ako 500 Wink btw: ak mas v kazdej dedine trh na 20 tak ti jedna dedina bez kancelara unesie (teda obchodnici v nej) 10k a to je jedna dedina a s ostatnimi obch. mozes obchodovat Wink solid, prepac ale toto nebola dobra vyhovorka na neposielanie surovin Wink
meee...
meee...

Návrat hore Goto down

Odoslať  soild St jún 25, 2008 8:52 pm

Dobre však som nehovoril že posielať nebudem...ale niečo ine...obchodny kancelar na toho nemam miesto... je 20 miest a ja nemam čo zburať už.... A to je jedno no už dajte hlasovanie kde ta AA bude
soild
soild

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba St jún 25, 2008 10:12 pm

Do prdele s Vami snad neni vec za ktorú.by ste sa nehadali ked som pisal o 3 AA zaroven som pisal že by mala mat každa ali / DE/ svoju AA akurat KPSDE by mala spolu s KPSDE-A a preto by sa posielala len polovica t.je po 500x4 t.j. 2000 čo je aj u rimana 4 obchodníci u germana len 2 obchodíci a tu padajú strašne čísla a je potom hromadna panika, zo zasady všade hladate protirečenie klud je aj ine riešenie spravime tu ešte jednu reorganizaciu /posilnenie/ a nastane to čo som piasl nebude treba ani AA lebo ju bude mat väčšina a nerobte z toho zas katastrofu verte že budete spokojný či už bude vybratý jeden alebo druhý smer, nie je to take jednoduche tak sa nehašterte napište sem nejaké vtpy nech sa zasmejeme a kto da najlepši tak mu dobijeme nejaku Sosmiho alebo Alaricovu dedinu alebo koho si vyberie dohodnuté?
Bibiba
Bibiba

Návrat hore Goto down

Odoslať  Malkavian St jún 25, 2008 10:21 pm

Riaditeľ na porade pracovníkov obchodného oddelenia: ... a tých čo prichádzajú do priameho kontaktu so zákazníkmi chcem upozorniť, že slovné spojenie "kadejaké pičoviny" nie je práve najvhodnejším spôsobom na popis nášho sortimentu

Co znamená "jeden Cigán na Mesiaci"?
- Nápad.
- A "vsetci Cigáni na Mesiaci"?
- Riesenie...

Dispečer, mající přeplněný letový prostor, navedl 727 na další okruh.
Pilot 727: Víš o tom, že každý okruh navíc nás stojí 2 tisíce dolarů?
Věž: Rozumím a žádám o 4 tisíce!

Věž: Halo, let 56, jestli mně slyšíte, zamávejte křídly...
Pilot: OK, věži, jestli mně slyšíte, zamávejte věží!

Věž San José - Pilot DC1, který to neubrzdil kvůli vysoké přistávací rychlosti:
"American 751, na konci dráhy zatoč doprava, pokud to půjde. Pokud ne, najdi
Exit směr "Guadeloupe" na dálnici 101 a u semaforů doprava, aby ses zase vrátil na letiště..."

Pilot: Věži, co dělá vítr?
Věž: Vane (smích v pozadí)

Lufthansa (německy): Kontrolo, sdělte čas povolení startu.
Kontrola (anglicky): Když chceš odpověď, musíš mluvit anglicky!
Lufthansa (anglicky): Jsem Němec v německém letadle v Německu, proč bych
měl mluvit anglicky?
Neznámý hlas s anglickým přízvukem: Protože jste prohráli tu zasranou válku!
(Odposlechnuto mechanikem z Pan Am 727 v Mnichově)

Pilot k věži: Prosím o sdělení času, stačí jen přibližně
Věž: Je úterý, prosím!

Věž: Byl jsi při přistání trochu vlevo od středové čáry ranveje...
Pilot: Vím, a můj druhý pilot trochu vpravo!

Neznámý důstojník letadlové lodi k pilotovi po jeho šestém nepovedeném
pokusu o přistání na palubě: Máš poslední pokus o přistání, pak na tebe
kašlu, za deset minut tu končí výdej obědů!

Pilot vrtulníku: Jsem na hladině 3000 stop
Druhý hlas na téže frekvenci: NÉÉ, to nemůžeš, na té letové hladině jsme MY!
Chvíli ticho a pak pilot hlasitě: Kreténe, vždyť jsi můj druhý pilot!

BOAC: "Heathrow Centre, tady British Airways Speedbird let 723"
Heathrow Centre: "British Airways Speedbird let 723, tady Heathrow Centre,
slyším!"
BOAC: "Heathrow Centre, British Airways Speedbird let 723 chce předat zprávu."
HC: "British Airways Speedbird let 723, Heathrow Centre připraven přijmout
zprávu"
BOAC: "Heathrow Centre, British Airways Speedbird let 723, předávám zprávu:
Mayday, Mayday, Mayday..."

Dispečer: "USA353, ohlas se na frekvencii 135,60, Cleveland Center."
Pauza
Dispečer: "USA353, ohlas se na frekvencii 135,60, Cleveland Center."
Pauza
Dispečer: "USA353, jsi jak moje žena, nikdy se neozveš."
Pilot: "Věži, tu USA553, kdyby sis nepletl jméno svojí ženy, tak by se také
ozvala!"

Dispečer: "Odkládáme start, viditelnost je nula!"
Pilot: "V metrech nebo stopách?"

Věž: "Airline XXX, vypadá to, že máte otevřené dveře zavazadlového prostoru!"
Kapitán (po rychlém pohledu na kontrolky): "Díky, věži, ale díváte se na naše
dveře od APU!*"
Věž: "OK, Airline XXX, máte povolení ke startu!"
Kapitán: "Povolení ke startu, Airline XXX"
Věž: (když letadlo roluje ke startu): "Airline XXX, eee.... vypadá to, že tvoje APU
trousí zavazadla!"
*APU, (Auxiliary Power Unit - jednotka pomocného napájení) = pomocný motor
dodávající na ploše elektrickou, popř. hydraulickou či pneumatickou energii.

American 702: "Věži, přepínáme na Odlety. Ještě poznámka: Když jsme se
vznesli, viděli jsme na konci dráhy jakési zvíře!"
Věž: "Continental 635, máte povolení ke startu, přejděte na Odlety na 124,7.
Slyšeli jste, co hlásil American 702?"
Continental 635: "Continental 635, povolení ke startu zrušeno, slyšeli jsme
American 702 a upozornili už naši catheringovou firmu!" (=zásobuje letadla jídlem)

Odposlechnuto na frekvenci BNA (letiště Nashville, Tennessee):
Člen posádky: "Moment, udali jste nám hodnoty, jako bysme byli 15 stop pod zemí!"
Věž: "Tak vysuňte periskop a koukejte plavat směr rampa!"

Cessna 152: "Moje letová hladina je tři tisíce sedmset (370 tisíc stop)."
Dispečer: "V takovém případě se zkontaktuj s kosmickým centrem v Houstonu!"
* Pozn. Z nepochopitelných důvodů počítají po stovkách!

Dispečer: "HPO, stoupej čtyři tisíce o šest tisíc a tam se drž."
Pilot: "Stoupám na hladinu 100."
Dispečer: "Jdi na hladinu 60 a tam zůstaň!"
Pilot: "No, ale čtyři plus šest je deset, ne?"
Dispečer: "Ty nesečítej, ty jenom stoupej!"
* Pozn. Z nepochopitelných důvodů počítají po stovkách!

První let raketoplánu Columbia - přelet nad Španělskem:
Columbia: "Věži Saragossa, tady Columbia. Slyšíte mně?"
Věž Saragossa: "Slyším vás velmi výrazně. Jaké je vaše volací jméno?"
Columbia: "COLUMBIA"
Věž Saragossa: "A v jaké výšce jste?"
Columbia: "Jedna, nula, nula, nula, nula, nula, nula, nula..."

Byl jeden výborný pilot, ale vyjadřování mu jaksi nešlo.
Jednou letadlu přistávajícímu před ním praskla pneumatika a její kusy se
rozletěly po přistávací dráze, takže musel létat okolo a čekat, až ty zbytky
uklidí a musel to nějak vysvětlit cestujícím.
Učinil tak slovy: "Dámy a pánové, obávám se, že budeme mít určité zpoždění v
příletu. Dole uzavřeli letiště až do doby, než se podaří odklidit to, co tam
zbylo z letadla, které přistávalo před námi!"

Pěkný sluneční den poblíž letiště Billund v Dánsku:
Věž: "Piloti 82 i D5, jaká je vaše pozice a výška?"
Pilot 82: "Nad jezerem, 6400 stop."
Pilot D5: "Stejná pozice, stejná výška!"
Dispečer: "Takže mám začít hledat formulář Hlášení o srážce?"

Pilot přistál velmi tvrdě. Vedení jeho aerolinek tvrdě vymáhalo, aby se po
přistání objevil ve dveřích pilotní kabiny se slovy:
"Děkujeme, že jste letěli se společností XYZ."
Příliš se mu nechtělo, protože čekal nadávky, ale vstala jen nějaká babička o
holi se slovy:
"Synku, mohu se tě na něco zeptat?"
"Jistě, oč jde?"
"To jsme přistávali nebo jsme byli sestřeleni?"

Pilot: "Radare, jsme v řadě s dvěma A10, vlastně nad vámi a, eéé, to...
zapomněli jsme, jaká máme volací jména..."
Dispečer: "Žádný problém, přidělím vám náhradní jména: Tupec 1 a Tupec 2!"

Pilot: "V jaké jsme vzdálenosti od jiného letadla?"
Dispečer: "Tři míle."
Pilot: "Nám se ta vzdálenost tři míle nezdá!"
Dispečer: "Jste od něho půldruhé míle, on od vás půldruhé míle, dohromady
tedy tři míle!"

Pilot malého letadla: "Hm, kontrolo, potvrďte, že chcete, abych letěl před 747."
Dispečer: "Teď by to šlo, už je nažraný!"

Po velmi tvrdém přistání v bouři s blesky v Memphise, steward linky Northwest
ohlásil:
"Dávejte velký pozor, až budete otevírat skříňky na příruční zavazadla nad vámi,
protože se tam po té šupě všechno promíchalo a spadne vám to
zcela určitě na hlavy!"

Věž: "Jaká je vaše výška a pozice?"
Pilot: "Mám 180 centimetrů a sedím vlevo vpředu!"

Věž: "Máte dost paliva či ne?"
Pilot: "Ano."
Věž: "Ano - co?"
Pilot: "Ano, pane!"

Věž: "Cessna N1234, pozor na turbulence za UA 737"
Cessna: "Věži San Jose, Cessna je před 737!"
(delší přestávka)
Věž: "UA 737, pozor na turbulence za Cessnou 172!"