aliančna armada
+23
cikulkovo
vajda
WaterFox
Londyn
Tom_SK
melanche
zigmund
meee...
Kanek
Gilmak
Malkavian
defragment
soild
majdzo
Iperitas
Aetius
Mischou
Erien
miso422
Marecek201555
puTTy
Admin
Bibiba
27 posters
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 1 z 6
Strana 1 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
ste za aliančnu armadu?
aliančna armada
Chcem sa informovat aký by bol zaujem spravit tu al. armadu a to sposobom že by hrač ktoreho by sme spoločne vybrali spravil jednu velku armadu na ktoru by sa mu skladala cela aliancia šurkamy povecme 1000 suriek z každeho každý hrač denne /spolu cca50.000,den/ Tuto armadu by ale dotyčný použil výhradne na spoločný ciel ktorý by mu bol daný. Po väčšinovom súhlase by som napisal bližšie podmienky prosim o Vašom nazore na to a napisani ano nie ak bude zaujem spravime riadne hlasovanie
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008
Re: aliančna armada
podla mna je to onicom cela AA lebo niektory su strasne daleko a neviem ako by sa vyberali ciele niekomu je zbytocne aby sa AA armada rozbila od neho 20 hodin a boli by tu iba hadky ze koho s nou znicit a kazdy by potom vykrikoval ze on posiela surky a jeho ciele sa nenicia aj ked to potrebuje. no to je moj nazor
A co aliancna DEF armada?? Mali by sme hraca, ktoremu by sme povinne posielali surky a ten by mal jednu MC dedinu plnu napr. pretorianov a na poziadanie by bol povinny poslat ich na obranu nasmu clenovi.
puTTy- Počet príspevkov : 68
Ja som za aliancnu armadu mali sme to na inom servery a bolo to dobre takze ja stym suhlasim
Marecek201555- Počet príspevkov : 63
Alliancia : KPS-DE
Registration date : 14.03.2008
ja som proti spolocnej armade. Nemam s nou dobre skusenosti z ineho servera.
Tesim sa na dalsiu diskusiu k tejto teme . Pred vstupom do KPS, boli hraci s MT3 skor proti armade a z MT ju chceli. Zas sa tu asi niekto pohada.
Tesim sa na dalsiu diskusiu k tejto teme . Pred vstupom do KPS, boli hraci s MT3 skor proti armade a z MT ju chceli. Zas sa tu asi niekto pohada.
miso422- Počet príspevkov : 34
Alliancia : S-DET@
Registration date : 14.06.2008
Nechcela som sa vyjadrovať k tejto téme, ale keď to miso422 načal, tak sa prikloním k nemu. Hlasovala som proti AA. Podľa mňa je AA ľahkým terčom pre ostatné ali. No a hráč, ktorý ju bude mať na starosti, bude otrokom travianu. A keď už by teda mala byť, tak som za útočnú AA.
Erien- Počet príspevkov : 444
Ja sa pridam k vacsine. Ak budu za- rada prispejem, ale Erien ma pravdu, ze clovek, ktory sa na to podujme bude otrok Travianu, a ci by sa niekto taky nasiel a hlavne- nasledne neopustil ally. (vsice verim, ze by bol potrestany ) A ak bude vacsina proti- tak bude proti a AA nebude
Mischou- Počet príspevkov : 24
Alliancia : DET@
Ak AA, tak jedine utocnu, pretoze clenovia su dost roztruseni a podpora by k niekomu mohla ist velmi dlho, co by mohlo byt uz neskoro, podpory sa daju krasne organizovat medzi hracmi, ktori su blizko.
Ale k tejto teme by sa nam mohol najerudovanejsie vyjadrit kompot
Momentalne predbezne hlasujem "ano", potom to preberieme podrobnejsie a rozhodne sa ci ano alebo nie.
Ale k tejto teme by sa nam mohol najerudovanejsie vyjadrit kompot
Momentalne predbezne hlasujem "ano", potom to preberieme podrobnejsie a rozhodne sa ci ano alebo nie.
Aetius- Počet príspevkov : 54
Alliancia : DET-M&T
Dal som návrch na hlasovanie AA no zabudol som dat svoje stanovisko tak ja som osobne za AA ale len utočnú čitam tu odpovede na ktore su aj odpovede tak kto by to bol -teraz nie je doležite ak hlasovanie bude uspešne tak to sa bude riešit potom tiež odpoved na to že by boli hadky kam poslat tuto armadu no poviem to hned navrh kam poslat može dat každý ale rozhodlo by velenie /väčšina/ dalej že by bol otrokom Travianu to už viacerý z nás sú ,že by bola lahko napadnutelná? nezmysel lahko sa da poslat preč a nahradit obranou dotyčný by sam s touto army nemohol utočit /bez suhlasu/ dalej by musel dat osobny kontak na mobil. tel. čislo pre pripad že by sa s nim niečo stalo /kvoli heslu/ atd všetko a da doriešit teraz len hlasujeme a pridavame nazory ale bez otazok dik
Preco ma ignorujete?!?!?!?!??! uz som na viac krat spominal ze mali by sme mat aspon 3 clenov (oprimum 10) zo vsetkych aliancii, ktory by sa sustredili cisto na obrovsku armadu! Pomalicky by ju staviali cely cas, boli by samozrejme utajeny aby sa nevedelo o koho ide. Proste by sme si mali porozdelovat, kto co bude robit, niekto zasobovat natarku surkami a def. armadou a niekto bude mat utok na starosti. Postavit armadu sa da aj z vlastnych suriek, lebo to aj tak dlho trva kym sa tie jednotky nakotia... (jediny problem je uzivit to, o to sa mozu postarat zasobovaci, u torych by si vybrany ludia poodkladali jednotky a pri utoku by ich zasobovali s obylim) A co sa tyka defenzivnej armady, tak tu by mal mat kazdy aku taku, nespoliehat sa len na podpory aby si udrzal dediny kym tie pridu svojpomocne. (defenzivnu armadu predsa mozete postavit rychlo ak vyrobu spustite v kazdej zasobovacej dedine ) Inak nerad, ale nemozem si odpustit toto este: Defenzivnou armadou sa neutoci!!!! Mozno na zaciatku serveru, ale ide ma porazit ked i teraz vidim ako niekto posiela pretorianov, alebo phalanxov na farmenie!!!
Iperitas- Počet príspevkov : 47
Registration date : 20.05.2008
Iperitas napísal:Preco ma ignorujete?!?!?!?!??! uz som na viac krat spominal ze mali by sme mat aspon 3 clenov (oprimum 10) zo vsetkych aliancii, ktory by sa sustredili cisto na obrovsku armadu! Pomalicky by ju staviali cely cas, boli by samozrejme utajeny aby sa nevedelo o koho ide. Proste by sme si mali porozdelovat, kto co bude robit, niekto zasobovat natarku surkami a def. armadou a niekto bude mat utok na starosti. Postavit armadu sa da aj z vlastnych suriek, lebo to aj tak dlho trva kym sa tie jednotky nakotia... (jediny problem je uzivit to, o to sa mozu postarat zasobovaci, u torych by si vybrany ludia poodkladali jednotky a pri utoku by ich zasobovali s obylim) A co sa tyka defenzivnej armady, tak tu by mal mat kazdy aku taku, nespoliehat sa len na podpory aby si udrzal dediny kym tie pridu svojpomocne. (defenzivnu armadu predsa mozete postavit rychlo ak vyrobu spustite v kazdej zasobovacej dedine ) Inak nerad, ale nemozem si odpustit toto este: Defenzivnou armadou sa neutoci!!!! Mozno na zaciatku serveru, ale ide ma porazit ked i teraz vidim ako niekto posiela pretorianov, alebo phalanxov na farmenie!!!
toto vsetko beriem len si neviem predstavit ako chces tych 3 clenov udrzat v tajnosti? jedina moznost, ktora ma napada je, ze by si tu armadu vyrabali zo svojich suriek, ale v tom pripade sa neda hovorit o AA...
majdzo- Počet príspevkov : 15
Registration date : 15.06.2008
Nikto nič neignoruje iba ten čo nečita forum a o zvyšku sa hlasuje tak je to najlepšieIperitas napísal:Preco ma ignorujete?!?!?!?!??! uz som na viac krat spominal ze mali by sme mat aspon 3 clenov (oprimum 10) zo vsetkych aliancii, ktory by sa sustredili cisto na obrovsku armadu! Pomalicky by ju staviali cely cas, boli by samozrejme utajeny aby sa nevedelo o koho ide. Proste by sme si mali porozdelovat, kto co bude robit, niekto zasobovat natarku surkami a def. armadou a niekto bude mat utok na starosti. Postavit armadu sa da aj z vlastnych suriek, lebo to aj tak dlho trva kym sa tie jednotky nakotia... (jediny problem je uzivit to, o to sa mozu postarat zasobovaci, u torych by si vybrany ludia poodkladali jednotky a pri utoku by ich zasobovali s obylim) A co sa tyka defenzivnej armady, tak tu by mal mat kazdy aku taku, nespoliehat sa len na podpory aby si udrzal dediny kym tie pridu svojpomocne. (defenzivnu armadu predsa mozete postavit rychlo ak vyrobu spustite v kazdej zasobovacej dedine ) Inak nerad, ale nemozem si odpustit toto este: Defenzivnou armadou sa neutoci!!!! Mozno na zaciatku serveru, ale ide ma porazit ked i teraz vidim ako niekto posiela pretorianov, alebo phalanxov na farmenie!!!
soild- Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008
Aha, este som sa zabudol zmienit, ze podla mna je AA blbost...majdzo napísal:Iperitas napísal:Preco ma ignorujete?!?!?!?!??! uz som na viac krat spominal ze mali by sme mat aspon 3 clenov (oprimum 10) zo vsetkych aliancii, ktory by sa sustredili cisto na obrovsku armadu! Pomalicky by ju staviali cely cas, boli by samozrejme utajeny aby sa nevedelo o koho ide. Proste by sme si mali porozdelovat, kto co bude robit, niekto zasobovat natarku surkami a def. armadou a niekto bude mat utok na starosti. Postavit armadu sa da aj z vlastnych suriek, lebo to aj tak dlho trva kym sa tie jednotky nakotia... (jediny problem je uzivit to, o to sa mozu postarat zasobovaci, u torych by si vybrany ludia poodkladali jednotky a pri utoku by ich zasobovali s obylim) A co sa tyka defenzivnej armady, tak tu by mal mat kazdy aku taku, nespoliehat sa len na podpory aby si udrzal dediny kym tie pridu svojpomocne. (defenzivnu armadu predsa mozete postavit rychlo ak vyrobu spustite v kazdej zasobovacej dedine ) Inak nerad, ale nemozem si odpustit toto este: Defenzivnou armadou sa neutoci!!!! Mozno na zaciatku serveru, ale ide ma porazit ked i teraz vidim ako niekto posiela pretorianov, alebo phalanxov na farmenie!!!
toto vsetko beriem len si neviem predstavit ako chces tych 3 clenov udrzat v tajnosti? jedina moznost, ktora ma napada je, ze by si tu armadu vyrabali zo svojich suriek, ale v tom pripade sa neda hovorit o AA...
majdzo napísal:
no ono by sa to dalo... vsetci by posielali surky jednemu hracovi (hlavnemu surkoskladnikovi), ten by ich potom posielal do troch predrozdelovni, ktore by boli samozrejme tajne, mali by ich hraci ktori by o tom nevedeli, a od nich nasledne cez zastup by tie surky posielal sef logistiky zasobovania aliancnej armady do vopred urcenych dedin - najlepsie fariem, ale tak aby sa ti hraci (co posielaju, aj tie farmy) o tom nedozvedeli. no a uz sa blizime ku koncu retazca: do tych fariem by si po surky chodili hraci ktori by stavali tie army. ale kedze farma by nebola v aliancii, tak nikto by sa nedozvedel ktoze si to po surky chodi a ktoze len moze tu spolocnu armadu stavat.....
defragment- Počet príspevkov : 92
podla man to nieje dobre...hlaven arymje vizana na hraca...a co ak prebhne zrusi ucet?...neorbil by som to
Malkavian- Počet príspevkov : 140
Registration date : 14.03.2008
aj ja pozeram sincefiction a ten skladnik bude mat 200 obchodnikov s rýchlosťou svetladefragment napísal:majdzo napísal:
no ono by sa to dalo... vsetci by posielali surky jednemu hracovi (hlavnemu surkoskladnikovi), ten by ich potom posielal do troch predrozdelovni, ktore by boli samozrejme tajne, mali by ich hraci ktori by o tom nevedeli, a od nich nasledne cez zastup by tie surky posielal sef logistiky zasobovania aliancnej armady do vopred urcenych dedin - najlepsie fariem, ale tak aby sa ti hraci (co posielaju, aj tie farmy) o tom nedozvedeli. no a uz sa blizime ku koncu retazca: do tych fariem by si po surky chodili hraci ktori by stavali tie army. ale kedze farma by nebola v aliancii, tak nikto by sa nedozvedel ktoze si to po surky chodi a ktoze len moze tu spolocnu armadu stavat.....
soild- Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008
ja JSEM sice za,ale jedine za utocnou aliancni armadu obrana je k nicemu obrany ejdnotky ma mit kazdej ktery se daj rozposilat.Ale chtelo by to najit nejakej MC a tan ji udelat a mel by to hold clovek ktery by se opravdu stal otrokem toho(jak rikala erien),ale chtelo by to cloveka ktery by byl ochotny tomu dat i zlatky tipuju ze by to vydalo tak 150-200 zlatek na vybudovani.
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008
V podstate všetci čo sú proti, majú dokopy dobré argumenty ja som tiež zásadne proti.
myslím že keby, si každý postavil denne za tých 1000 suriek svoju obranu, tak to by bola na tom ally docela dobre (teda aspon zozaciatku) a potom este je tu hrozba banu od MH za velky prijem surovin. to sa mi skorej páči myšlienka od Iperitas s rozdelením si úloh.
a hlavne vzdy je tu moznost ze majitel AA dostane zajacie umysly
myslím že keby, si každý postavil denne za tých 1000 suriek svoju obranu, tak to by bola na tom ally docela dobre (teda aspon zozaciatku) a potom este je tu hrozba banu od MH za velky prijem surovin. to sa mi skorej páči myšlienka od Iperitas s rozdelením si úloh.
a hlavne vzdy je tu moznost ze majitel AA dostane zajacie umysly
Anonymný- Anonymný
pre trulo: Každý tu ma pravo na svoj nazor ale ked už pišem ten nazor tak k veci po prve BAn ked posielaš väčšiu ako hod. produkciu a teraz už ma každý normalny hrač dokopy /rataju sa všetky dediny/ viac ako 1000suriek/hod. a bavýme sa tu hlavne o utočnej armade a ked si každý postavý za 1000šuriek utočnu army tak bude len mala a nie každý ked treba tu pomaha /zapaja sa do spoločných akcii/ atd atd tak ako maju spravne argumenty tý čo su proti tak isto ich maju tý čo sú za
Zásadně proti, bez komentáře
Kanek- Počet príspevkov : 41
Registration date : 22.03.2008
Erien napísal:Nechcela som sa vyjadrovať k tejto téme, ale keď to miso422 načal, tak sa prikloním k nemu. Hlasovala som proti AA. Podľa mňa je AA ľahkým terčom pre ostatné ali. No a hráč, ktorý ju bude mať na starosti, bude otrokom travianu. A keď už by teda mala byť, tak som za útočnú AA.
velky suhlas prva dama s tvojim nazorom....
Anonymný- Anonymný
som proti AA radsej sa drzme dobre koordinovanych utokov podla lokalit na mape kde sme roztruseni.
Anonymný- Anonymný
ja som za utocnu aliancnu armadu. nikomu z krasy neubudne ked posle denne 1000 z kazdeho. nieje to tak vela, ale aka sa to posle od kazdeho tak to dokopy robi celkom slusnu cast surovin. zo slusnej casti surovin sa da postavit rychlejsie slusna armada. a aj ked sa ta army rozbije, urcite bude ovela rychlejsie postavena ako ked sa mne alebo komukolvek z vas cela army rozbije a budete si ju stavat sami. co sa tyka koordinovanych utokov: NIKTO NECH MI NEPOVIE, ZE KED POSLE DENNE 1000 Z KAZDEJ SUROVINY, NEMA NA TO ABY SI ROBIL VLASTNU ARMADU!!!!!!! A TO SA ROVNA ZE MOZE TAK CI TAK ROBIT KOORDINOVANE UTOKY AJ DALEJ. VED VAM NIKTO NEZAKAZUJE ROBIT SI UTOCNU ARMY A POKRACOVAT V ROVNAKEJ HRE AKO DOTERAZ. ROZDIEL JE LEN V TOM ZE NAMIESTO 40K SURIEK Z KAZDEHO DENNE DATE DO VASEJ VLASTNEJ UTOCNEJ ARMADY LEN 39K DENNE. LUDIA VED SA SPAMATAJTE. a ked uz sme pri koordinovanych utokoch, ktore vam nikto tym ze sa bude robit utocna AA nikto tak ci tak nebude zakazovat, budete pri nich moct pocitat s velkou a silnou AA. a to pri takych koordinovanych utokoch nieje k zahodeniu kedze sa vzdy hlada odvazlivec ktory ide na istu smrt a ide prvy do utoku. napr. v pripade sosmiho by sla ta velka army v koordinovanom utoku ako prva.
hrac ktory bude mat AA musi byt stopercentne verny!!! taktiez ako bolo povedane, bude pouzivat AA len pre ucely ally. bude na neho kontakt na mob., icq a skype. bude musiet byt velmi aktivny a mat dvoch velmi aktivnych zastupcov. mal by mat MC 1/1/1/15 ako hlavnu dedinu a v nej len stajne, kasarne, zbrojnicu a veela skladou a sypiek. ak by mal este nejaky MC to by tiez nebolo zle.
to je moj nazor a ak sa vam na nom neco nepaci, nereagujte a precitajte si to este raz. a ak sa vam zasa nebude nieco pacit precitajte si to znova a znova az pochopite ze to co som napisal je dobre.
dakujem za pozornost a som jednoznacne za utocnu AA aj koli tym koordinovanym utokom!
hrac ktory bude mat AA musi byt stopercentne verny!!! taktiez ako bolo povedane, bude pouzivat AA len pre ucely ally. bude na neho kontakt na mob., icq a skype. bude musiet byt velmi aktivny a mat dvoch velmi aktivnych zastupcov. mal by mat MC 1/1/1/15 ako hlavnu dedinu a v nej len stajne, kasarne, zbrojnicu a veela skladou a sypiek. ak by mal este nejaky MC to by tiez nebolo zle.
to je moj nazor a ak sa vam na nom neco nepaci, nereagujte a precitajte si to este raz. a ak sa vam zasa nebude nieco pacit precitajte si to znova a znova az pochopite ze to co som napisal je dobre.
dakujem za pozornost a som jednoznacne za utocnu AA aj koli tym koordinovanym utokom!
meee...- Počet príspevkov : 218
Dooobre si napisal, aj ty si poldeci zasluzis
Meee: konecne niekto kto to chce ja si myslim to iste
Marecek201555- Počet príspevkov : 63
Alliancia : KPS-DE