DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

aliančna armada

+23
cikulkovo
vajda
WaterFox
Londyn
Tom_SK
melanche
zigmund
meee...
Kanek
Gilmak
Malkavian
defragment
soild
majdzo
Iperitas
Aetius
Mischou
Erien
miso422
Marecek201555
puTTy
Admin
Bibiba
27 posters

Strana 3 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Goto down

ste za aliančnu armadu?

aliančna armada - Stránka 3 Vote_lcap38%aliančna armada - Stránka 3 Vote_rcap 38% 
[ 20 ]
aliančna armada - Stránka 3 Vote_lcap62%aliančna armada - Stránka 3 Vote_rcap 62% 
[ 32 ]

Celkom hlasov : 52

Poll closed

aliančna armada - Stránka 3 Empty aa

Odoslať  Anonymný Po jún 23, 2008 2:09 pm

Tiez som za AA.

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

aliančna armada - Stránka 3 Empty Re: aliančna armada

Odoslať  Gilmak Po jún 23, 2008 3:46 pm

Londyn napísal:je pekne, ze uvazujete kto ma potencial, rad by som upozornil, ze sekera nie je imperian ani len sermiar..., ze imperatoris nie je teuton a ceasaris je pomerne drahy a zere vela. nvm preco,ale osobne by som AA nerobil z germanov...
zase pomer ceny a utoku bych ja udelal germany.

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Alliancia : DET
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Marecek201555 Po jún 23, 2008 3:50 pm

ja by som spravil bud 2 germanou alebo germana a rimana napr by som to chcel tak ze gilmak by bol za germana a Bibiba za rimana

Marecek201555

Počet príspevkov : 63
Alliancia : KPS-DE
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... Po jún 23, 2008 4:06 pm

marekpitak@centrum.sk napísal:ja by som spravil bud 2 germanou alebo germana a rimana napr by som to chcel tak ze gilmak by bol za germana a Bibiba za rimana

nemozme ich nutit ked oni sami nebudu chciet. uz sa tu aj putty ozyval. preco neuvazujeme aj nad nim? bol ako prvy co napisal ze by to urobil pre ally.
meee...
meee...

Počet príspevkov : 218
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Iperitas Po jún 23, 2008 4:42 pm

defragment napísal:aj ked niesom nadsenec pre spolocnu army, uznavam ze v niektorych pripadoch ma svoje opodstatnenie, no je velmi podstatne komu sa zveri...

ked ste tu zacali debatu o narodoch, ze ktory by bol pre spolocnu armadu najvhodnejsi tak som skusil preratat niektore cisla..
vychadzal som z toho ze prisun suriek by nemal byt problem, podstatnym faktorom je postavit co najsilnejsiu army za co najkratsi cas.

pri nonstop vyrobe je mozne vyrobit v kasarnach resp stajniach na lvl 20:

jednotka cas vyroby (s.) pocet jednotiek za 24 h útok útok za 24 h
pálkar 122 708,20 40 28 327,87
sekerník 203 425,62 60 25 536,95
teuton 500 172,80 150 25 920,00
imperián 324 266,67 70 18 666,67
e. imperatoris 462 187,01 120 22 441,56
e. caesaris 594 145,45 180 26 181,82
šermiar 243 355,56 65 23 111,11
t. blesk 419 206,21 90 18 558,47
haeduan 527 163,95 140 22 952,56

je to trochu neprehladne, ale ked pozriem lepsie tak jasne vidiet za navecsiu silu za 24 hodin da german ked bude vyrabat palkara (28 327) a teutona (25 920) druhy je gal (sermiar - 23 111, haeduan - 22 952) a az treti je riman, a to hlavne kvoli dlhemu casu na vyrobu imperiana (imperian - 18 666, e. caesaris - 26 181)

u germana sa da uvazovat miesto palkara alternativa vyroba sekernika (25 534) - utok bude za 24 hodin o 3000 slabsi ale bude potrebnych takmer 300 hodinovych jednotiek obilia menej.

podstatnym faktom je aj cena za nepretrzitu vyrobu:
palkar + teuton = 440 000
sekernik + teuton = 472 000
imperian + ec = 475 000
sermiar + haeduan = 512 000

cize ked sa bude prispievat po 1k suriek z kazdej, tak na nonstop vyrobu je potrebnych vyse 100 prispevkov denne, co je tiez dost, navyse je potrebne este aj stavat obilne polia... takze ziadna lacna zalezitost...

Mohol si dat rovno odkaz k topicu Informacie/hra...
http://kpsde.heavenforum.org/forum-f5/topic-t4.htm
Je tam toho vela ale oplati sa to docitat.
A hadam by si nechel stavat AA v obycajnych kasarnach, bude sa ti na nu skladat cela aliancia tak velke kasarne na 20. leveli su nutnost Exclamation Exclamation Exclamation pripadne aj stajne... pirat
Iperitas
Iperitas

Počet príspevkov : 47
Registration date : 20.05.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  vajda Po jún 23, 2008 5:33 pm

Ja sa priklanam k Erien...V MaT som prispievala a nic s toho nemam,ale to je nepodstatne.Osobne si myslim ze ked budeme drzat spolu tak nam ju vobec netreba.

vajda

Počet príspevkov : 1
Registration date : 23.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Iperitas Po jún 23, 2008 5:42 pm

vajda napísal:Ja sa priklanam k Erien...V MaT som prispievala a nic s toho nemam,ale to je nepodstatne.Osobne si myslim ze ked budeme drzat spolu tak nam ju vobec netreba.
radsej ti to napisem ja lebo za toto ta zlyncuju... Evil or Very Mad Precitaj si vsetky prispevky este raz, study najme tie kde su neake rozumne argumenty, potom sa nad tym zamysli (zober si aj kalkulacku a prerataj par cisiel), porozmyslaj aj preco existuje tvoj ucet este a ty niesi farmou a preco to hras a ked ti to stale nedojde tak si nainstaluj setlers4 alebo radsej fakt sim-city a bavkaj sa doma sam... Exclamation Exclamation Exclamation
meee... napísal:a aj ked sa ta army rozbije, urcite bude ovela rychlejsie postavena ako ked sa mne alebo komukolvek z vas cela army rozbije a budete si ju stavat sami.
Mna osobne presvedcil tento nazor a chcel by som vidiet tu ochotu s akou posle niekto 50k imperianov 20k EC 5k baranov a 8k katov na istu smrt, ked si tuto armadu neprestajne ''pestoval'' 7 mesiacov sam...
Iperitas
Iperitas

Návrat hore Goto down

Odoslať  defragment Po jún 23, 2008 6:09 pm

Iperitas napísal:
A hadam by si nechel stavat AA v obycajnych kasarnach, bude sa ti na nu skladat cela aliancia tak velke kasarne na 20. leveli su nutnost Exclamation Exclamation Exclamation pripadne aj stajne... pirat

a hadam by si chcel stavat army vo velkych kasarnach? takze miesto pol mega suriek treba za rovnaku army denne vyzbierat 1,5 mega... pripadne 4,5 mega ak by si chcel stavat army nonstop... to vychadza na 20k suriek na hlavu... obavam sa ze to tu neprejde...
a navyse vo vedlajsej dedine ti pusti polia len do lvl 10...
ked uz chcete spolocnu army, tak by to mal byt v mc, ktory bude zaroven hlavnou dedinou...
defragment
defragment

Počet príspevkov : 92
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Iperitas Po jún 23, 2008 6:31 pm

defragment napísal:
Iperitas napísal:

a hadam by si chcel stavat army vo velkych kasarnach? takze miesto pol mega suriek treba za rovnaku army denne vyzbierat 1,5 mega... pripadne 4,5 mega ak by si chcel stavat army nonstop... to vychadza na 20k suriek na hlavu... obavam sa ze to tu neprejde...
a navyse vo vedlajsej dedine ti pusti polia len do lvl 10...
ked uz chcete spolocnu army, tak by to mal byt v mc, ktory bude zaroven hlavnou dedinou...
Ja som si to zratal takto: Nonstop vystavba imperianov na ded v normalnych kasarnach cca: 160k suriek denne. Ked budem staviat aj vo velkych to znamena 10x160k=1,6M suriek denne. ked sa bude skladat 150 ludi tak to vychadza cca 10.000 suriek na jedneho denne, co trosku viac ale bez velkych kasarni to nema podla mna vyznam, u rimanov sa da jazda postavit dost rychlo aj v normalnych stajniach, iba imperiani su kriticky. Momentalne staviam nonstop imperianov v 2 malych kasarnach co su na 20. leveli a od nikoho mi surky nechodia!!! Dokonca ani farmit nemam co a da sa to!
A co sa tyka vyzivy tak by si to vyzivoval v hlavnej v megacrope a na utok by ti potom cela aliancia zas musela plnit sypky v dedine odkial by to slo...
Iperitas
Iperitas

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... Po jún 23, 2008 6:43 pm

meee... napísal:a aj ked sa ta army rozbije, urcite bude ovela rychlejsie postavena ako ked sa mne alebo komukolvek z vas cela army rozbije a budete si ju stavat sami.
Mna osobne presvedcil tento nazor a chcel by som vidiet tu ochotu s akou posle niekto 50k imperianov 20k EC 5k baranov a 8k katov na istu smrt, ked si tuto armadu neprestajne ''pestoval'' 7 mesiacov sam...[/quote]

dakujem, dakujem... v pripade AA si myslim ze to bolo vsetko zhrnute v tom mojom prispevku a ten kto tu este stale riesi ci ano alebo nie AA tak nech si precita ten prispevok, pretoze ho urcite necital. kazdy kto ho citam presiel z nie na ano Wink AA sa oplati ak sa vie ako na nu a ako s nou. takze nevahajme a hor sa do prace na AA
meee...
meee...

Návrat hore Goto down

Odoslať  Mischou Po jún 23, 2008 10:03 pm

ja som hlasovala "ano". uz stacia iba suradnice a suroviny su na ceste Very Happy

Mischou

Počet príspevkov : 24
Alliancia : DET@
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Po jún 23, 2008 10:30 pm

Netreba vravet kto ako hlasoval v piatok dam nove hlasovanie akko som slubil len čakam kto sa ešte prihlasi na stavanie utočnej AA zatial su dvaja čo sa prihlasili a ešte jedna vec je doležita do piatku vyriešit kolko AA ideme robit ja by som navrhoval 1 v KPS-CoDE 1 v KPSDE možno 1 v KPSdeMT viac ako 3 sa my zda vela no ide tu teryz o akademiu kde vas zaradit aby zase ste neboli ukrivdený. Ide totiz prave o hlasovanie tak tuto debatu rozvinte a ešte jedna vec bola tu navrhnuta dobra myšlienka a to MAL BY MAT DOTYCNY ZLATKY . No zlatky je dobra vec tažšie sa ziskavaju to my ale dalo myšlienku že kto by založil učet v prospech toho čo ma AA a ziskal by tých 20 zlatiek /pop75/ nemusel by 10 dni posielat žiadne suroviny vieme že je to praca stavat niekde zbytočne dedinu a tie zlatky maju ozaj velku hodnotu
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244

Návrat hore Goto down

Odoslať  majdzo Po jún 23, 2008 10:42 pm

a nebude ten dotycny riskovat bloknutie uctu zalozenim noveho v poradi druheho uctu?
majdzo
majdzo

Počet príspevkov : 15
Registration date : 15.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Iperitas Po jún 23, 2008 10:50 pm

majdzo napísal:a nebude ten dotycny riskovat bloknutie uctu zalozenim noveho v poradi druheho uctu?
Na inom serveri zalozi...
Iperitas
Iperitas

Návrat hore Goto down

Odoslať  puTTy Po jún 23, 2008 10:57 pm

Alebo pouzije proxy.... Twisted Evil Twisted Evil Zlatky sa siknu, ale hlavne +25% obilia sposobuje strasnu zavislost, kedze v momente ako sa vam tych 25% skonci pocitujete akutny nedostatok obilia a tych 25% proste uz povazujete za samozrejmost....Ja som dokopy minul nieco cez 100 zlatych a este mam 28...vsetko zarobene cez refeerer system ludmi co ani nepoznam...

puTTy

Počet príspevkov : 68

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Po jún 23, 2008 11:03 pm

pre majzo : bud v obraze prosim ta ta ty nevieš ako sa získavaju zlatky? Založiš novu dedinu ale na odkaz ktorý ma každý hrač a samozzrejme že na inom servri -možeš na každom servri mat 1učet a ked dosiahneš popku 75 tak dotyčný dostane na učet 20 zlatých ked to naraz
založíš na 5 servroch po 1 učte tak to bude 5x20 jest 100 zlatých a ty nemusíš 50 dni posielat ani šurku,Pre Putty nemal som zrovna na mysli 25% ale možnost okamžite dostavat budovy a výzkum /2zlatky/
Bibiba
Bibiba

Návrat hore Goto down

Odoslať  majdzo Po jún 23, 2008 11:20 pm

bibiba viem ako sa zarabaju zlatky len som nevedel ze sa da regnut aj na inom serveri nez z ktoreho pochadza link, opytat sa hadam mozem a teraz to uz viem, diki
majdzo
majdzo

Počet príspevkov : 15
Registration date : 15.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... Ut jún 24, 2008 12:35 am

no o +25% obilia mi nic nehovorte. dnes pridem a pozeram ze kazda dedina v minuse s obilim cyclops cumel som na tu prvu a neslo mi do hlavy ze tam mam -615 ked cez den som mal len -10... az potom ked som pozrel na zvysok dedin som to pochopil Smile a co sa tyka zlatiek tak som ich uz minul cez 900 Smile
meee...
meee...

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Ut jún 24, 2008 10:31 am

Tak už viem kde zaradit akademiu , jasne že k nam kedže je naša spolu s namy sa bud podielat na tej AA a kedže nas vlastne bude raz tolko možme znížit posielanie o polovicu takže stači po 500 šuriek z každeho čo je už ozaj nie vela
Bibiba
Bibiba

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... Ut jún 24, 2008 10:46 am

ne ne... 1000 je podla mna akurat. nieje to moc a a ni malo. presne akurat. 4k surovin spolu za den je pohoda. hlavne v tejto faze hry.
meee...
meee...

Návrat hore Goto down

Odoslať  cikulkovo Ut jún 24, 2008 11:18 am

12.7. odchadzam, ak sa tu dovtedy dohodnete, mozem sa regnut a nahrat Vam dake zlatky na sk6 queen

cikulkovo

Počet príspevkov : 153
Alliancia : KPS.{DE}

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... Ut jún 24, 2008 2:43 pm

cikuliatko ty si zlata babena. skoda ta bude.
pre zvysok: asi by sme to mali zvazit kedze je tu taka ponuka
meee...
meee...

Návrat hore Goto down

Odoslať  13Eagle Ut jún 24, 2008 3:38 pm

ja by som bol ochotny spravit ten ucet (aj viacej, keby bolo treba) na inom servery tak mi potom poslite ref. odkaz na email: 13eagle@azet.sk.

PS: tie surky budem platit aj ked nebudem muset

13Eagle

Počet príspevkov : 21
Registration date : 29.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  puTTy Ut jún 24, 2008 6:55 pm

No zatial sa nevie kto to bude robit a najprv bude v piatok nove hlasovanie zevraj..., ale zatial sa moc ludi oto neprihlasilo...som myslel ze AA bude chcet mat na starost viacej ludi

puTTy

Počet príspevkov : 68

Návrat hore Goto down

Odoslať  13Eagle Ut jún 24, 2008 7:10 pm

ved ja viem, ja som pisal len kvoli tomu aby ste potom so mnou ratali s tymi zlatkami

13Eagle

Počet príspevkov : 21
Registration date : 29.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 3 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: