Útok na natarov
+14
Erien
VITTER
Bibiba
rosomak
Aetius
hps
defragment
therasto
fks2
kačička
Nemo
kubik
Mavinius Megas
Tom_SK
18 posters
DET :: Spolocne forum :: Div Sveta
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Útok na natarov
takže páni a dámi už sa to začalo
http://sezop.it-pro.sk/utok-Tom_SK.png
http://sezop.it-pro.sk/utok-Tom_SK.png
Tom_SK- Počet príspevkov : 28
Registration date : 14.06.2008
Mavinius Megas- Počet príspevkov : 15
Alliancia : DET-M&T
Re: Útok na natarov
ps: ponukam obilie za ostatne suroviny 1:1. kto je blizsie ma prednost
Mavinius Megas- Počet príspevkov : 15
Prečo nemá natarku defragment, ako bolo avizované? Okolo sú hráči M&T, zaslúžia si, aby ho staval ich člen, to nie je fér voči defragmentovi, našej ally..... však aj ja som si ju mohol prebrať a neurobil som to
kubik- Počet príspevkov : 69
Alliancia : DET - M&T
kubik napísal:Prečo nemá natarku defragment, ako bolo avizované? Okolo sú hráči M&T, zaslúžia si, aby ho staval ich člen, to nie je fér voči defragmentovi, našej ally..... však aj ja som si ju mohol prebrať a neurobil som to
pokial viem defragment a sklicko sa tak dohodli, defragment je stavitel za M&T ... asi vas defragment nechcel opustit
PS: asi to je aj preto ze degrament hra germanov a sklicko rimanov.. hradba a na zaciatku vyhoda stavby poli aj budov
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008
pridavam http://travilog.org.ua/sk/8748451/c17ca0c397c6c1c2fc43e5055106e5f8 a dakujem sharkovy že to poslal za mna len som zabudol ešte stiahnuť konikov
kačička- Počet príspevkov : 38
Registration date : 09.08.2008
nech je to akokoľvek, cítim sa oklamaný a nie som sám s podobnými pocitmi, nevzalo sa do úvahy, že sklíčko ako staviteľ bude demotivujúci pre členov ally M&T, že to nebude pre nich radosť ale iba povinnosť mu pomáhať, že sa im zoberie vzrušenie, odhodlanie, vytrvalosť..... horkosť v ústach sa len tak ľahko nestratí ani po umytí zubov.... sklíčkovi gratulujem, že mu naši chlapci vyčistili cestu v dobrej viere, že div bude náš... áno,možno bude, ale len spolovice a taká bude aj pomoc, lebo tento ťah priotrávil viacerých a niektorí to ani nestrávili
Ahojte
Chcel by som napisat pre tych co uz utocili popripade prisli o hlavnu armadu. Nic tym nekonci. Pokial sa da zacnite vyrabat obranne jednotky, ktorych bude strasne vela treba pri obrane nasich divov. Skuste sa si pripravit (dostavat) dedinky aspon 2-3 kde budete mat obranne vojsko vylevelovane na 20 lvl a posielat si suroviny a vyrabat obranu hlavne tam. Ak mate malo casua plne sklady taksamozrejme vyrabajte aj inde, ale hlavne nonstop vyrabajte obranu. Pokial chcete vyrabat v hlavnych utok prosim skuste sa obetovat a uvedomyt, ze to uz nebudemat dany efekt a ucinok kedze server konci a za mesiac vela utocnej armady v 1 dedinke nespravite( Velke kasarne a stajne su riesenie ale velmi nakladne na suroviny).
K predchadzajucemu prispevku. Div staviame ako spolocna allyancia DET a delit sa na frakcie popripade mensie casti je cisty nerozum a egoizmus. Je NAS v zoskupeni DET vela a preto sme zacali stavat 2 divy (aj ked by bolo lepsie mat iba jeden). Ziadna allyancia sama o sebe div nepostavi potrebuje strasne vela podpor a snad hraci Det M&T to chapu a nezacneme tu zbytocne rozbroje.
Chcel by som napisat pre tych co uz utocili popripade prisli o hlavnu armadu. Nic tym nekonci. Pokial sa da zacnite vyrabat obranne jednotky, ktorych bude strasne vela treba pri obrane nasich divov. Skuste sa si pripravit (dostavat) dedinky aspon 2-3 kde budete mat obranne vojsko vylevelovane na 20 lvl a posielat si suroviny a vyrabat obranu hlavne tam. Ak mate malo casua plne sklady taksamozrejme vyrabajte aj inde, ale hlavne nonstop vyrabajte obranu. Pokial chcete vyrabat v hlavnych utok prosim skuste sa obetovat a uvedomyt, ze to uz nebudemat dany efekt a ucinok kedze server konci a za mesiac vela utocnej armady v 1 dedinke nespravite( Velke kasarne a stajne su riesenie ale velmi nakladne na suroviny).
K predchadzajucemu prispevku. Div staviame ako spolocna allyancia DET a delit sa na frakcie popripade mensie casti je cisty nerozum a egoizmus. Je NAS v zoskupeni DET vela a preto sme zacali stavat 2 divy (aj ked by bolo lepsie mat iba jeden). Ziadna allyancia sama o sebe div nepostavi potrebuje strasne vela podpor a snad hraci Det M&T to chapu a nezacneme tu zbytocne rozbroje.
fks2- Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008
co sa tyka stavitela divu s tebou uplne suhlasim a je uplne jedno kto to robi hlavne aby sa to postavilo...myslim ze to nieje o sklickovy alebo defragmentovy ale o DET a to je hlavne...fks2 napísal:Ahojte
therasto- Počet príspevkov : 14
Alliancia : S-DET©
Registration date : 23.06.2008
DS na uzemi M&T bol prebraty schvalne rimanom, prakticky hlavny stavitel, ktory aj teraz stavia je defragment.
dnes som uz odpovedal na viacero sprav podobneho razu, ktore ma na jednej strane tesia, ale na druhej strane ich citim ako ohrozenie vystavby divbu.
chcem preto ozrejmit, ked bol vypisasny konkurz na stavitela, tak som sa donho neprihlasil, a vedel som preco som tak spravil... a ani dnes necitim potrebu vlasntit natarku na svojom ucte. avsak som rad ze tento div staviam, a myslim ze je to vhodne aj z toho dovodu, ze vela hracov z m&t je v tesnej blizksoti tohto divu, preto v pripade potreby rychlo zareagovat mame navrch... a vobec, umiestnenie natarky uprostred nasej najhustejstejsej koncentracie nas oproti inym divom zvyhodnuje v rozvinutych dedinach v tesnej blizksoti... uz je len na nas ci to vyuzijeme naplno, alebo budeme bazirovat na malichernostiach, a to, preco sme tu skoro rok budovali svoje imperia, nam unikne...
chcem preto ozrejmit, ked bol vypisasny konkurz na stavitela, tak som sa donho neprihlasil, a vedel som preco som tak spravil... a ani dnes necitim potrebu vlasntit natarku na svojom ucte. avsak som rad ze tento div staviam, a myslim ze je to vhodne aj z toho dovodu, ze vela hracov z m&t je v tesnej blizksoti tohto divu, preto v pripade potreby rychlo zareagovat mame navrch... a vobec, umiestnenie natarky uprostred nasej najhustejstejsej koncentracie nas oproti inym divom zvyhodnuje v rozvinutych dedinach v tesnej blizksoti... uz je len na nas ci to vyuzijeme naplno, alebo budeme bazirovat na malichernostiach, a to, preco sme tu skoro rok budovali svoje imperia, nam unikne...
defragment- Počet príspevkov : 92
áno, to je pravda, ale mali sme byť informovaní, ako to naozaj bude..... tak by sa predišlo zbytočným vášňam, nedorozumeniam a spamu...
natarov hodili na server vo stvrtok doobeda, vtedy sa dohodlo ze ktoru dedinu kto prevezme a kto bude spolustavitelom. takze ja osobne som sa to dozvedel den pred zaciatkom utokov, avsak vzhladoim na hladky priebeh si situacia vyzadovala co najvyssie utajenie, preto ani samotni utocnici, nevedeli kto dalsi utoci, kedy sa utoci, kedy sa prebera a kto prebera... je mi luto ze niektori ste z toho sklamani, ale verim ze nebude problem sa cez celu vec preniest, a pokracovat dalej tak aby sme sa to dotiahli co najdalej..
defragment- Počet príspevkov : 92
kedy a kolko surovin mame do divu posielat?
hps- Počet príspevkov : 96
Registration date : 15.03.2008
defragment napísal:natarov hodili na server vo stvrtok doobeda, vtedy sa dohodlo ze ktoru dedinu kto prevezme a kto bude spolustavitelom. takze ja osobne som sa to dozvedel den pred zaciatkom utokov, avsak vzhladoim na hladky priebeh si situacia vyzadovala co najvyssie utajenie, preto ani samotni utocnici, nevedeli kto dalsi utoci, kedy sa utoci, kedy sa prebera a kto prebera... je mi luto ze niektori ste z toho sklamani, ale verim ze nebude problem sa cez celu vec preniest, a pokracovat dalej tak aby sme sa to dotiahli co najdalej..
aj vdaka tomuto pristupu sa ma natarka lepsie...
naozaj treba vedieť koľko surovín a podpôr posielať, to snáď tajné nie je a poslal som svojich na natarku 13/-8...neviete náhodou komu som pomohol?
kua sa uvedomte , kto sa rozbil na nataroch , kto to tam všetko vyčistil ,kto znižoval loajalitu , kto tu čakal do druhej aby boli hned po prebrani v natarke podpory a mali čo jesť,kto tam posielal prvé suroviny aby sa hned dalo začať stavať ?? no kto boli to hráči M&T takže po tomto je jedno kto vlastní natarku , pretože za toto ma tolko podcenovana M&T zatial najväčšiu zásluhu na dive , a nemusíme to nehať len na tých začiatkoch , defragmet ma do natarky prístup takže ak sa niečo stane prvý kto môže rýchlo reagovať je zas M&T ....
Sa teda nehadajte a radšej plnte inštrukcie ktore Vam budu zasielane cez HS
Chcem tu ukoncit pojednavanie a tuto absolutne zbytocnu debatu tym, ze natarka 49/25 ktoru maju na starosti defragment a sklicko moze ratat s plnou (ci uz vojenskou alebo surovinovou) podporou aliancie M&T. O tom sa uz nebude diskutovat, to je holy fakt!!!
Kto by snad mal s tym nejaky problem alebo dotaz, tak nech sa paci, nech mi napise hoci aj do sukromnej posty a ja mu to vysvetlim polopatisticky!
Howk, dohovoril som.
Kto by snad mal s tym nejaky problem alebo dotaz, tak nech sa paci, nech mi napise hoci aj do sukromnej posty a ja mu to vysvetlim polopatisticky!
Howk, dohovoril som.
Aetius- Počet príspevkov : 54
Tom_SK napísal:kua sa uvedomte , kto sa rozbil na nataroch , kto to tam všetko vyčistil ,kto znižoval loajalitu , kto tu čakal do druhej aby boli hned po prebrani v natarke podpory a mali čo jesť,kto tam posielal prvé suroviny aby sa hned dalo začať stavať ?? no kto boli to hráči M&T takže po tomto je jedno kto vlastní natarku , pretože za toto ma tolko podcenovana M&T zatial najväčšiu zásluhu na dive , a nemusíme to nehať len na tých začiatkoch , defragmet ma do natarky prístup takže ak sa niečo stane prvý kto môže rýchlo reagovať je zas M&T ....
no Tom_SK ta tvoja sprava neni jedna s najšťastnejších píšeš akoby ste tu boli len vy maš pravdu vyčistili ste ju ale to neni problem vyčistiť ved tam je len par vojačikov sme nejaký ten celok a taketo spravy tomu len škodia prebratie natarky je podla mňa to najlachšie, horšie ju bude udržať a hlavne konkurencii zbrzdiť stavanie divu tam budu potom mať niektorý hrači 100% straty to je viac ako iste robia armi len na jeden utok a take spravy ako ta tvoja ta len škodí mohol si si ju odpustiť
rosomak- Počet príspevkov : 124
ospravedlňujem sa za svoju reakciu, tým aj zbytočný rozruch a spam, stavitelia divu majú moju 100% podporu
fakt človek sa sem nedostane stale lebo je tu kopec roboty o ktorej vedia len clenovia vedenia, ale ked sa sem dostanem tak sa len rozčúlim, vždy sa najdu 2-3 nespokojný ktorý začnú štvat,vyčítat a poukazovat a je to ako v politike madari versus slovaci, takže Kubik pomohol si ali ALIANCIA s tvojim utokom ked uz sa pýtaš a prestan tu štvat ludi proti sebe ake MT? meno nie je rozhodujuce, ja co viem hodne dlho sme ali DET... frakcie, osobne dakujem frakcii DET-MT za spolupracu pri prebrani Divu čo zvladli na jednotku a nebyt štvavcov ktorý si myslia že postavit DIV je ako postavit si dedinu na svojom učte vladla by tu harmonia ktora je tak nutna aby sa dostavil výsledok, prečo tý čo tu najviac niečo spravili pre spoločenstvo neplacú, nenadávaju a neštvú kamoša proti kamošovi? no preto lebo nemaju čas ,majú kopec prace s organizovaním, nik tu nevykrikoval že sme zbavili nasej sestry DET-MT pre nich skoro neriesitelný problem ako bol Sosmi a Bornagar a nechcel za to nikto nič,Nebolo lepšie rozhodnutie ako stavanie Divu v zastupeni vsetkých frakcii ktore mali zaujem, som rad že defragment sa na to tiež podujal a ked mu chcete pomôct tak tu neštekajte ale spýtajte sa ho ako mu môžte v tažkom ukole pomôct, Na listine vítazov bude /dúfam/ vitazstvo ziskalo DET zoskupenie zlozene s frakcii DET, DET-MT, DET-C, DET-DG, DET@ a ich spojencov..........Tak pani štvači zapojte sa do prace je jej vela a nechajte aby tý čo chcú a musia pracovat tu nemuseli zhášat ohne vášne ktoré vy zakladáte. dik za pochopenie
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008
@rosomak:
Ta Tomova sprava mi pride v pohode, hlavne kvoli tej poslednej vete, je dost jasna a rozumna. Kedze obetavo slahol svoju armadu ako prvy proti natarom (vid reporty), podla mna ma pravo sa k tomu vyjadrit. A je to teamovy hrac, ktory neprebera dedinky svojim aliancnym kolegyniam....
Ta Tomova sprava mi pride v pohode, hlavne kvoli tej poslednej vete, je dost jasna a rozumna. Kedze obetavo slahol svoju armadu ako prvy proti natarom (vid reporty), podla mna ma pravo sa k tomu vyjadrit. A je to teamovy hrac, ktory neprebera dedinky svojim aliancnym kolegyniam....
VITTER- Počet príspevkov : 66
Registration date : 23.06.2008
to ano prišiel o armi neboj aj ja pridem a ja by šiel po nataroch len mam inu ulohu s nspíšem to na rovinu mne osobne sa nepačilo to ako opísal že len MT vyčistilo dedinu vitter mal si mi napísať ja by ju vyčistil a polka armi by sa mi vratilaVITTER napísal:@rosomak:
rosomak- Počet príspevkov : 124
nikoho som neccel zhadzovať , ja som len pisal pre tých ktor simmyslia že MT zas bola zatlačena do uzadia že nieje to pravda a že MT bola do toho celeho zatiahnuta vo velkom ...
No a teraz všetci spoločne tie divy musíme ubrániť.
Erien- Počet príspevkov : 444
Strana 1 z 2 • 1, 2
DET :: Spolocne forum :: Div Sveta
Strana 1 z 2
Povolenie tohoto fóra: