Útok na natarov
+14
Erien
VITTER
Bibiba
rosomak
Aetius
hps
defragment
therasto
fks2
kačička
Nemo
kubik
Mavinius Megas
Tom_SK
18 posters
DET :: Spolocne forum :: Div Sveta
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Útok na natarov
tom tu neni nikto zatlačený do uzadia každý ma nejaku ulohu a je jedno kde je v ktorej ali mne je jedno kde som môžem byť aj u vas ak chcete ide o to aby si každý plnil to čo ma a ostatný nemaju šancu je nas dosť na to aby sme to tu vyhrali teraz je prvorade obilie a surky hlavne to obilie obrana divu žerie ako diva ved je v dive
rosomak- Počet príspevkov : 124
Registration date : 07.08.2008
no treba sa prestat hadat a treba zacat makat ;-). bolo by naozaj dobre vediet co a v akych mnozstvach je treba posielat. aby sa nestalo ze tam zbytocne pretecu sklady ale ani ze tam bude nedostatok. a tiez aby sme tam zbytocne netlacili podporu ktora podochne hladom
hps- Počet príspevkov : 96
Registration date : 15.03.2008
reporty z utoku na div (divy)
Kde je/su/budu reporty z utoku/ov na zapadny div?
koka1- Počet príspevkov : 9
Alliancia : KPSdeM&T
Registration date : 02.07.2008
Mali by ste sa tešiť že ste prišli o army ved teraz mate najpotrebnejšiu surovinu na servery OBILIE a v Dive je ho nedostatok
kačička- Počet príspevkov : 38
Registration date : 09.08.2008
kačička , prve dva utoky ktore to tam prečistili su tu , potom išli ešte nejake aby bola 100% istota 2x znižovanie loajality a niekedy o trištvrte na dve rano bol div prebraty ...
Tom_SK- Počet príspevkov : 28
Registration date : 14.06.2008
Ja by som to doplnil este o otazku : Prečo Zapadny DIV ma najmenej obyvatelov? Suvisi to z desnym utokom skoro rano?koka1 napísal:Kde je/su/budu reporty z utoku/ov na zapadny div?
miso422- Počet príspevkov : 34
Alliancia : S-DET@
Registration date : 14.06.2008
Krasny den po dlhej dobe som sa tu zas dostal ... pre tych co ma poznaju ...no velmi sa tesim na stavanie divu a urcite to vyhrame. k tomu ako MaT sa natahuje o zasluhy (teda pardon niktori z nich) oni boli vzdy taky co si pametam ale nikdy to neskoncilo zle vidim v nich velmi silneho a potrebneho spojence a myslim si ze prave div na suradniciach 49/25 bude hotovy skor hlavne preto ze je to ten ktori potporujem ja osobne
P.S. Teras vam ukazeme ze v akademii sa skryva viac ako ste cakali
P.S. Teras vam ukazeme ze v akademii sa skryva viac ako ste cakali
Malkavian- Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Registration date : 14.03.2008
[rad bych videl ten report utoku od nataru at hledam jak hledam tak tu na fore neni a shark psal hs ze tu je...byl to utok na zapadni div.
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Alliancia : DET
Registration date : 22.04.2008
Strana 2 z 2 • 1, 2
DET :: Spolocne forum :: Div Sveta
Strana 2 z 2
Povolenie tohoto fóra: