DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Husite

+9
turgooon
dajatron
Bibiba
marso
Tetus
sobik33
babia
fks2
Nemo
13 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Husite - Stránka 2 Empty Re: Husite

Odoslať  babia St október 15, 2008 10:50 pm

sobik33 napísal:
Tetus napísal:Ani ja tomu nerozumiem ale dufam ze medzi tymi dvomi som aj ja..

teraz ta nechapem tetus ak nemo kritizuje DET tak s nim nesuhlasim mne sa DET pozdava na 100% doverujem vedeniu na 200% a som si na 300% isty ze nevikonavame nic co by nebolo prospesne pre DET a aj vsetky ich sestry!

no ved to je dobre ze si DET pozitiv, nikto ti to neberie...

babia

Počet príspevkov : 83
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  babia St október 15, 2008 10:52 pm

sobik33 napísal:
Tetus napísal:
sobik33 napísal:
Tetus napísal:Ani ja tomu nerozumiem ale dufam ze medzi tymi dvomi som aj ja..

teraz ta nechapem tetus ak nemo kritizuje DET tak s nim nesuhlasim mne sa DET pozdava na 100% doverujem vedeniu na 200% a som si na 300% isty ze nevikonavame nic co by nebolo prospesne pre DET a aj vsetky ich sestry!

Ja som pisal oladom toho co napisal babia spominal tam dvoch hracov co mu odpisali aj mne nieco napisal ale niesom si isty ze to bolo ono..

tak ten chlapec babia nech mi napise este raz ja mu rad odpisem aspon si precvicim prstoklad len ak to je niaka spravicka ako sa mas co robis tak to mu hadam nebudem odpisovat Very Happy:D lol! neviem aspon ja o niakej sprave od neho idem to este pozriet v starych spravach ale ak to nenajdem tak sa za nic nejdem ospravedlnovat!

tebe som nepisal, lebo ta ani nepoznam...

babia

Návrat hore Goto down

Odoslať  babia St október 15, 2008 10:55 pm

marso napísal:Predpokladam, ze nemo vravel o aliancii Husite (domnienka). Ich sesterska alinacia na nas utoci (Husite Q). DET sa zrejme do toho nechce zapojit a o tom Nemo pise. Kazdemu je jasne, kto formuje DETc, kto tvori vedenie koordinuje alianciu. Staci zrusit par hracov z vedenia a armady su nekoordinovane. DETc je sucastou zoskupenia DET, ak zrusite jednu sestru, oslabi sa cele DET. Tym padom bude jednoduchsie znicit dalsich a dalsich konkurentov pri vyhre na serveri.

To mi vyplynulo z prispevku :-)

P.S. Len pripomeniem ze nedavno, nie jedneho vojaka stratilo DETc (a ine sestry) u hracov DET (co povazujem za spravne), mozno je cas nieco opatovat ...
To PS je spravne...

babia

Návrat hore Goto down

Odoslať  babia St október 15, 2008 10:57 pm

dajatron napísal:no ja len krátko ak mame ist do niečoho samy ako det c tak som zvedavý ako dopadne útok v piatok ráno ,kolky s det c sa pridali ja som poslal aj čistiaci aj všetky katy Shocked Shocked
nemusel si sem pisat kedy ide utok

babia

Návrat hore Goto down

Odoslať  babia St október 15, 2008 11:10 pm

Som rad ze sa tu rozprudila diskusia ... to som chcel.... myslim ze to moze len pomoct.
K DET... ste fakt ruzenky a snehulienky tak ako som pisal.... a hlavne hrac Bibiba ci ako sa vola. Ako si moze dovolit vyhodit hraca bez diskusie .... proste urobi klick a hotovo .... Co sem miesa sukromne problemy? Do obycajnej hry?

babia

Návrat hore Goto down

Odoslať  turgooon St október 15, 2008 11:28 pm

je velmi zaujimave sledovat kolko ludi riesi situaciu v DETc (aj z ich vedenia) a kolko ludi z hlavneho vedenia.. pamatam si podobny pristup pri sachmat..

turgooon

Počet príspevkov : 36
Registration date : 08.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  fks2 St október 15, 2008 11:37 pm

babia napísal:
dajatron napísal:no ja len krátko ak mame ist do niečoho samy ako det c tak som zvedavý ako dopadne útok v piatok ráno ,kolky s det c sa pridali ja som poslal aj čistiaci aj všetky katy Shocked Shocked

Sak aj ja som zvedavy a ak sa nepodari tak to je hlavne problem v komunikacii medzi nami to je Det c a nasou organizaciu. Nemozeme sa ist predsa vzdy vyplakat a cakat ze nam nasa sestra pomoze.
Nemo nerob cecky si jediny z vedenia co komunikuje a vela si spravil tak sa neurazaj. Pravdepodobne na teba su ine naroky, kedze pises zjavne rozumne a aj tomu nejaky ten cas venujes. Nechapem preco prave ty by si mal skladat funkciu. Aktivnych treba podporit.
Babia skor teba som chcel pretlacit do vedenia, kedze si mal aspon snahu tak sa tiez ako Nemo nerob cecky. Urazeni by mali byt skor fanusikfoh, overlord666 . Teda pokial nemaju vlastne skupinky (co asi nie) ak hej tak treba viac ludi do vedenia Det c aby sa to rozhybalo. Ako myslim, ze nikomu nebude vadit ked dostane denne 2-3 HS aj ked spam abo somarinu.

fks2

Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  babia St október 15, 2008 11:42 pm

fks2 napísal:
babia napísal:

Sak aj ja som zvedavy a ak sa nepodari tak to je hlavne problem v komunikacii medzi nami to je Det c a nasou organizaciu. Nemozeme sa ist predsa vzdy vyplakat a cakat ze nam nasa sestra pomoze.
Nemo nerob cecky si jediny z vedenia co komunikuje a vela si spravil tak sa neurazaj. Pravdepodobne na teba su ine naroky, kedze pises zjavne rozumne a aj tomu nejaky ten cas venujes. Nechapem preco prave ty by si mal skladat funkciu. Aktivnych treba podporit.
Babia skor teba som chcel pretlacit do vedenia, kedze si mal aspon snahu tak sa tiez ako Nemo nerob cecky. Urazeni by mali byt skor fanusikfoh, overlord666 . Teda pokial nemaju vlastne skupinky (co asi nie) ak hej tak treba viac ludi do vedenia Det c aby sa to rozhybalo. Ako myslim, ze nikomu nebude vadit ked dostane denne 2-3 HS aj ked spam abo somarinu.

preco by sa mali citit urazeni overlord666 a fanusikfoh? Neviem pricinu.... Myslim ze DET moze byt rado ze sa tu o to Nemo stara, ze si nici nervy, hoci mu asi nikto z DET nepomaha.... vlastne tie ruzenky mu nepomahaju...

babia

Návrat hore Goto down

Odoslať  fks2 St október 15, 2008 11:46 pm

overlord666 a fanusikfoh sa mi zda ze pixu robia. Asi su dlhodobo na dovolenke. Inak pliz vysvetli mi to ako nase vedenie Det c nie je svojpravne? Teda okrem Nema ten sa jediny stara. Aspon podla mojho nazoru. Travian je stale iba hra a pokial nan nie je cas treba to nejako napisat oznamit a urcite sa medzi 60 ludmi najde niekto kto prave viac casu ma.

fks2

Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  sobik33 Št október 16, 2008 9:06 am

babia napísal:
fks2 napísal:
babia napísal:

preco by sa mali citit urazeni overlord666 a fanusikfoh? Neviem pricinu.... Myslim ze DET moze byt rado ze sa tu o to Nemo stara, ze si nici nervy, hoci mu asi nikto z DET nepomaha.... vlastne tie ruzenky mu nepomahaju...

tomu never ja som poslal tiez utok lenze ide o to ze ako som mohol poslat skor utok ked sa o tom nediskutovalo ?? ja som s huste q nemal ziadne problemy tak som neutocil priznam sa som ani nevedel ze taka aly existuje lol! pre mna su to len dalsie farmi Very Happy
sobik33
sobik33

Počet príspevkov : 250
Alliancia : DET
Registration date : 28.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  woodoo panenka Št október 16, 2008 10:23 am

Stejně se tady na serveru nic neděje, tak pojď me bojovat a zbavíme se jedné z konkurenčních alianicií pirat

woodoo panenka

Počet príspevkov : 21
Registration date : 23.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kiya Št október 16, 2008 12:17 pm

babia napísal:
fks2 napísal:
babia napísal:

musim ta opravit v tvojom tvrdeni, ze mu nikto z DET nepomaha - to mas odkial? opytaj sa Nema a potom nieco vypusti z ust - ja som v kontakte s Nemom kazdy den a len si spomen pri prvom utoku na teba kto ti poslal podpory z DET? shark a ja, takze svoju osobnu nevrazivost odloz nabok a nemysli len na seba ale na celu ali DETc
... okrem toho Babia je aktivny teraz preto, ze prvy utok na HusiteQ bol prave od neho a tym sa to zacalo - doteraz hral aj on mrtveho chrobaka ... netreba sa tu hadat, ale mysliet, ze akekolvek jednanie jednotlivca ovplyvni celu ali
pre informaciu: v DETc je vo vedeni Zafira (ucet zmenil majitela) teraz hra z uctu moja kamoska a cez den ju zastupujem ja, takze mam informacie z prvej ruky ohladom DETc
Kiya
Kiya

Počet príspevkov : 115

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Št október 16, 2008 12:34 pm

rad by som videl travilog o utoku od babia na Husite Q

uz len preto ze mam tyzden stary log o utoku na nasho hraca Ok.tam
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc

Návrat hore Goto down

Odoslať  sobik33 Št október 16, 2008 1:27 pm

aby ste videli ze tiez pomaham Very Happy

http://travilog.org.ua/sk/6572069/5b7108b38d2ae68934de9cb224bfb4a7

ked sa mi jednotky vratia tak poslem zas take iste mnozstvo nebojte sa Very Happy
sobik33
sobik33

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Št október 16, 2008 1:43 pm

sobik33 napísal:aby ste videli ze tiez pomaham Very Happy

ked sa mi jednotky vratia tak poslem zas take iste mnozstvo nebojte sa Very Happy

hm sobik ale kay mas z toho uzitok ked ani hrdinu si neposlal? :/
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  sobik33 Št október 16, 2008 3:10 pm

Nemo napísal:
sobik33 napísal:aby ste videli ze tiez pomaham Very Happy

hm sobik ale kay mas z toho uzitok ked ani hrdinu si neposlal? :/

hrdina je naexpeny dost Very Happy heh ale nemam ho doma on sa expi u kebrosa na podpore Very Happy ale idem si ho akurat stahovat tak aj s nim budem behat no ale to potom nebudem mat ziadne straty lebo moj hrdina "chuck noris" by to tam vilomil aj saaam Very Happy
sobik33
sobik33

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Št október 16, 2008 3:11 pm

to by sa mi pacilo viac ako sledovat ze si vybija vojsko.. predsa len gal nevyraba vojsko hyper rychlo Wink
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  sobik33 Št október 16, 2008 3:12 pm

Nemo napísal:to by sa mi pacilo viac ako sledovat ze si vybija vojsko.. predsa len gal nevyraba vojsko hyper rychlo Wink

je to pravda ale som aj tak rad ze som tam mal straty lebo problemy z obylilm boli fakt neskutocne Very Happy aj ked teraz to stale nieje o nic lepsie ... Very Happy
sobik33
sobik33

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tetus Št október 16, 2008 5:13 pm

S tým obilim mi nice nevrav Smile neviem ako to robim ale ste vcera som ma -7777 ez katov a teraz mam minus nad 9000 bez katov.. fakt sa potreujem zbavit tej obrany teraz je u kerberosa ale straty som zatial mal Po 6 vojakov..Dufam ze mi ich kerberos neposle domov...
Tetus
Tetus

Počet príspevkov : 150

Návrat hore Goto down

Odoslať  sobik33 Št október 16, 2008 6:40 pm

Tetus napísal:S tým obilim mi nice nevrav Smile neviem ako to robim ale ste vcera som ma -7777 ez katov a teraz mam minus nad 9000 bez katov.. fakt sa potreujem zbavit tej obrany teraz je u kerberosa ale straty som zatial mal Po 6 vojakov..Dufam ze mi ich kerberos neposle domov...

mne sa tiez uz vracaju ide namna utok od Husite q tak dufam ze mi tam cosi skape Very Happy ale bude to len fake lebo to ide asi 18 hodin
sobik33
sobik33

Návrat hore Goto down

Odoslať  kačička Pi október 17, 2008 9:28 am

fks2 napísal:overlord666 a fanusikfoh sa mi zda ze pixu robia. Asi su dlhodobo na dovolenke. Inak pliz vysvetli mi to ako nase vedenie Det c nie je svojpravne? Teda okrem Nema ten sa jediny stara. Aspon podla mojho nazoru. Travian je stale iba hra a pokial nan nie je cas treba to nejako napisat oznamit a urcite sa medzi 60 ludmi najde niekto kto prave viac casu ma.
No tak na to by mali byť urobene tie legie a ked už sa ti zda, že nič nerobia som zvedavy čo by si robil ty...
kačička
kačička

Počet príspevkov : 38
Registration date : 09.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... Pi október 17, 2008 4:25 pm

spiace ruzenky??? Very Happy Very Happy Very Happy lol! lol! lol!
ved pokial viem vy ste to zacali a nie ally husite q. ci nie? ja som videl utoky kde farmite vy ich, tak sa necudujte ze im pretiekol pohar Wink takze nejpr pozerajte na svoje chyby az potom hladajte chyby na ostatnych.

ps: nemo ty robis pre vasu ally a pre zoskupenie DET velmi vela. obdivujem ludi ako si ty, ale co zvysok? Smile
meee...
meee...

Počet príspevkov : 218
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Pi október 17, 2008 8:33 pm

S alianciou Husite bol uzavretý DON medzi DTc a husiteQ tak hrači DET neutočte viac ani vy na nich treba sa sustredit na DIV, dik
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  turgooon Pi október 17, 2008 10:22 pm

kačička napísal:
fks2 napísal:overlord666 a fanusikfoh sa mi zda ze pixu robia. Asi su dlhodobo na dovolenke. Inak pliz vysvetli mi to ako nase vedenie Det c nie je svojpravne? Teda okrem Nema ten sa jediny stara. Aspon podla mojho nazoru. Travian je stale iba hra a pokial nan nie je cas treba to nejako napisat oznamit a urcite sa medzi 60 ludmi najde niekto kto prave viac casu ma.
No tak na to by mali byť urobene tie legie a ked už sa ti zda, že nič nerobia som zvedavy čo by si robil ty...

ved legie ste si odhlasovali uz davno, len ich nikto - ich navrhovatel vuobec nepreviedol do praxe... ja sa pytam preco? a mimochodom, tebe vyhovuju ludia vo vedeni, ktory neposlu jedinu HS, nepohnu pre ally ani prstom? neorganizuju podpory, utoky? zrazu to nemal kto robit a bolo vidiet komu na aliancii zalezi a kto to robil miesto nich.

turgooon

Počet príspevkov : 36
Registration date : 08.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  kačička Pi október 17, 2008 11:07 pm

turgooon napísal:
kačička napísal:

ved legie ste si odhlasovali uz davno, len ich nikto - ich navrhovatel vuobec nepreviedol do praxe... ja sa pytam preco? a mimochodom, tebe vyhovuju ludia vo vedeni, ktory neposlu jedinu HS, nepohnu pre ally ani prstom? neorganizuju podpory, utoky? zrazu to nemal kto robit a bolo vidiet komu na aliancii zalezi a kto to robil miesto nich.
ja to vždi primam olololo ved inak večna vdaka za zastup ( olololo a zed02)
kačička
kačička

Počet príspevkov : 38
Registration date : 09.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Návrat hore

- Similar topics