Husite
+9
turgooon
dajatron
Bibiba
marso
Tetus
sobik33
babia
fks2
Nemo
13 posters
DET :: Spolocne forum :: WORLD OF WAR
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Husite
Aliancia, ktorej sme ponukli spojenectvo pri stavbe DS, aliancia ktorej booss nam neracil ani dat vediet, ze nemaju zaujem, aliancia ktorej sestra utoci na nasich hracov aj ostrymi utokmi.
Ja som uz po ostrej slovnej prestrelke dostal oznam, budem do konca servera zniceny...
Tak len tak btw, kedze som pocul, ze je to nasa vina (rozumej hracov DETc) by som sa rad vopred podakoval, ze je to teda len nasa vina.
Zelam zvysnym prezivsim sestram vela uspechu pri stavbe DS.
DETc ide bojovat, sice same ale nicit sa len tak pasivne nenechame.
Ja som uz po ostrej slovnej prestrelke dostal oznam, budem do konca servera zniceny...
Tak len tak btw, kedze som pocul, ze je to nasa vina (rozumej hracov DETc) by som sa rad vopred podakoval, ze je to teda len nasa vina.
Zelam zvysnym prezivsim sestram vela uspechu pri stavbe DS.
DETc ide bojovat, sice same ale nicit sa len tak pasivne nenechame.
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008
Re: Husite
Nemo ma 100% pravdu. Sila vychadza s konfliktu a v traviane to plati 2 nasobne. Zbytocne chcete cakat na div, natarov a setrit armady. Pritom sa toho ani nemusime dozit pokial neukazeme silu a jednotu.
Je tu prilis vela spojenectiev zalozenych nie na spolupraci hracov, ale ako priprava na div a aj mrte spehov.
Je tu prilis vela spojenectiev zalozenych nie na spolupraci hracov, ale ako priprava na div a aj mrte spehov.
fks2- Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008
tiez sa pripajam... a pozdravujem spiace ruzenky a snehulienky z DET.... dufam ze princ k vam dorazi vcas... a dakujem aj za odpovede hracov z DET na moje spravy.... odpisali dvaja...
babia- Počet príspevkov : 83
Nemo mozes tu aj pre ostatnych vysvetlit co si chcel povedat tym tvojim prispevkom? v ktorom si hovoril ako keby vsetci vedeli o co sa jedna no davaj!
sobik33- Počet príspevkov : 250
Alliancia : DET
Registration date : 28.04.2008
Ani ja tomu nerozumiem ale dufam ze medzi tymi dvomi som aj ja..
Tetus- Počet príspevkov : 150
Tetus napísal:Ani ja tomu nerozumiem ale dufam ze medzi tymi dvomi som aj ja..
teraz ta nechapem tetus ak nemo kritizuje DET tak s nim nesuhlasim mne sa DET pozdava na 100% doverujem vedeniu na 200% a som si na 300% isty ze nevikonavame nic co by nebolo prospesne pre DET a aj vsetky ich sestry!
sobik33 napísal:Tetus napísal:Ani ja tomu nerozumiem ale dufam ze medzi tymi dvomi som aj ja..
teraz ta nechapem tetus ak nemo kritizuje DET tak s nim nesuhlasim mne sa DET pozdava na 100% doverujem vedeniu na 200% a som si na 300% isty ze nevikonavame nic co by nebolo prospesne pre DET a aj vsetky ich sestry!
Ja som pisal oladom toho co napisal babia spominal tam dvoch hracov co mu odpisali aj mne nieco napisal ale niesom si isty ze to bolo ono..
sobik33 napísal:Tetus napísal:Ani ja tomu nerozumiem ale dufam ze medzi tymi dvomi som aj ja..
si si isty, ale nevies co sa deje... zaujimava kombinacia... navyse vies vobec, kto kazdy je clenom vedenia? lebo podla toho co si pisal:
Mi na 200% doverujes
Tetus napísal:sobik33 napísal:Tetus napísal:Ani ja tomu nerozumiem ale dufam ze medzi tymi dvomi som aj ja..
Ja som pisal oladom toho co napisal babia spominal tam dvoch hracov co mu odpisali aj mne nieco napisal ale niesom si isty ze to bolo ono..
tak ten chlapec babia nech mi napise este raz ja mu rad odpisem aspon si precvicim prstoklad len ak to je niaka spravicka ako sa mas co robis tak to mu hadam nebudem odpisovat :D neviem aspon ja o niakej sprave od neho idem to este pozriet v starych spravach ale ak to nenajdem tak sa za nic nejdem ospravedlnovat!
Nemo napísal:sobik33 napísal:Tetus napísal:Ani ja tomu nerozumiem ale dufam ze medzi tymi dvomi som aj ja..
si si isty, ale nevies co sa deje... zaujimava kombinacia... navyse vies vobec, kto kazdy je clenom vedenia? lebo podla toho co si pisal:
Mi na 200% doverujes
no hej ale vedenia DET tam kde som ja ty si inde netvrdim ze nevrim ostatnym ale s tymi si nepisem tak ja doverujem ale preverujem.... s tebou som este nemal ziadny konflikt ani som si s tebou samizda nepisal neviem teraz presne tak ta nesudim podla toho...
takto ty si clen ally DET, a tiez clen sustavy DET.
kazda sestra ma vedenie, teda aj DET, ale tieto vedenia spolu tvoria vedenie sustavy DET, ktore ma najvysie slovo
okis?
kazda sestra ma vedenie, teda aj DET, ale tieto vedenia spolu tvoria vedenie sustavy DET, ktore ma najvysie slovo
okis?
Ale aj tak si este nenapisal o co ti v tej sprave islo...
Nemo napísal:takto ty si clen ally DET, a tiez clen sustavy DET.
okis?
ved hej a uz my vysvetlis prosimta co to bolo za spravu na zaciatku terto rubriky?
bolo by spravne, aby clovek o ktorom pisel, racil sa vyjadrit sam. som zvedavy cim bude svoje tvrdenie obhajovat
Nemo napísal:bolo by spravne, aby clovek o ktorom pisel, racil sa vyjadrit sam. som zvedavy cim bude svoje tvrdenie obhajovat
o kom pises? mozem vediet?
sobik33 napísal:Nemo napísal:bolo by spravne, aby clovek o ktorom pisel, racil sa vyjadrit sam. som zvedavy cim bude svoje tvrdenie obhajovat
Co mas s toho ked nevies o co ide v tom prispevku...
Tetus napísal:sobik33 napísal:Nemo napísal:bolo by spravne, aby clovek o ktorom pisel, racil sa vyjadrit sam. som zvedavy cim bude svoje tvrdenie obhajovat
Co mas s toho ked nevies o co ide v tom prispevku...
no lebo ak sa ta osoba sama nevyjadri sem aj ked neviem o co sa jedna ... tak sa tej osoby nato spitam cez travian nie?
No ano..Ale aj tak chceme to vediet vsetci o co sa jedna
Tetus napísal:No ano..Ale aj tak chceme to vediet vsetci o co sa jedna
samozrejme ze chceme no ja pockam do vecera ak nic tak si to zistim svojou cestou cafte
Predpokladam, ze nemo vravel o aliancii Husite (domnienka). Ich sesterska alinacia na nas utoci (Husite Q). DET sa zrejme do toho nechce zapojit a o tom Nemo pise. Kazdemu je jasne, kto formuje DETc, kto tvori vedenie koordinuje alianciu. Staci zrusit par hracov z vedenia a armady su nekoordinovane. DETc je sucastou zoskupenia DET, ak zrusite jednu sestru, oslabi sa cele DET. Tym padom bude jednoduchsie znicit dalsich a dalsich konkurentov pri vyhre na serveri.
To mi vyplynulo z prispevku :-)
P.S. Len pripomeniem ze nedavno, nie jedneho vojaka stratilo DETc (a ine sestry) u hracov DET (co povazujem za spravne), mozno je cas nieco opatovat ...
To mi vyplynulo z prispevku :-)
P.S. Len pripomeniem ze nedavno, nie jedneho vojaka stratilo DETc (a ine sestry) u hracov DET (co povazujem za spravne), mozno je cas nieco opatovat ...
marso- Počet príspevkov : 135
Alliancia : DET©
Registration date : 08.08.2008
tak rano som chcel odpísat na tuto temu no nestihol som /práca/ a vidím podla množstva príspevkov ze je tu žhava tema, takže podla príspevkov myslím tých prvých je možné sa len dohadovat komu o čo ide ani ja to teda ozaj neviem ,-je jasné že sa jedná o ali HusitéQ nedavno som bol upozornený že su tu nejake boje medzi DTc a HusitéQ ale zaroven my bolo napisane že DTc farmí pár hráčov od nich čo sa na pomer sily zdalo logické po mojej otázke či do toho zasahuje hlavna ali Husite odpoved bola NIE takže som to pokladal že to vyhovuje DTc /farmenie/, preto je pre mna prekvapujúce že vidím linky útokov na DTc a opačne ani jeden, takže vedenie DTc by malo reagovat /riešit to /a nie že tu píšu hrači z DTc a to ešte narážkamy ktorým rozumejú asi len zainteresovaný dik
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008
xixi no trosku som pozeral aktivitu utokov a obran na husitov Q a teraz skor vidim ked na nas utocia s 10k pandrlakmi co je uplne smiesne + utocia hlavne trubicky co maju ako hlavne dedinky nie MC, ale iba obycajne co spravili vojsko za 1 mesiac simcitenia. Nemo ako jediny si pisal HS pre ally dalsie vedenie nevyvinulo ziadnu aktivitu.
Nemo skor prehodnot ostatne vedenie v Det C a pokial nemaju cas tak na to reaguj a skor by sme si teraz s tym mali poradit my ako Det C a neplakat uz Det na fore a v poste. Pokial ide malo utokov na Husitov Q tak je to zalezitost vedenia nasej ally (popripade vzdialenosti a toho, ze ete nase utoky nedorazili). Takze nech sa ostatne vedenie, ktore nebudem menovat
Guverner fanusikfoh kontrolor overlord666 kontrolor Zafira zobudi popripade tam ako generala supnite babiu nech si to pekne zorganizuje, kedze ma zaujem nech setci z Det c sa zapoja a potom bude klud.
Nemo skor prehodnot ostatne vedenie v Det C a pokial nemaju cas tak na to reaguj a skor by sme si teraz s tym mali poradit my ako Det C a neplakat uz Det na fore a v poste. Pokial ide malo utokov na Husitov Q tak je to zalezitost vedenia nasej ally (popripade vzdialenosti a toho, ze ete nase utoky nedorazili). Takze nech sa ostatne vedenie, ktore nebudem menovat
Guverner fanusikfoh kontrolor overlord666 kontrolor Zafira zobudi popripade tam ako generala supnite babiu nech si to pekne zorganizuje, kedze ma zaujem nech setci z Det c sa zapoja a potom bude klud.
fks2- Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008
no ja len krátko ak mame ist do niečoho samy ako det c tak som zvedavý ako dopadne utok,kolky s det c sa pridali ja som poslal aj čistiaci aj všetky katy
Naposledy upravil dajatron dňa Št október 16, 2008 8:11 am, celkom upravené 1 krát.
dajatron- Počet príspevkov : 228
fks2 napísal:xixi no trosku som pozeral aktivitu utokov a obran na husitov Q a teraz skor vidim ked na nas utocia s 10k pandrlakmi co je uplne smiesne + utocia hlavne trubicky co maju ako hlavne dedinky nie MC, ale iba obycajne co spravili vojsko za 1 mesiac simcitenia. Nemo ako jediny si pisal HS pre ally dalsie vedenie nevyvinulo ziadnu aktivitu.
aj k tejto casti by sa mali vyjadrit z vedenia DET. personalne zmeny vo vedeni DETc su podla dohod mozne len so suhlasom DET = DETc riadia ti ludia, ktorych DET vybralo.
Ja osobne nemam problem okamzite odovzdat svoju funkciu a mat svaty pokoj.
Tetus napísal:Ani ja tomu nerozumiem ale dufam ze medzi tymi dvomi som aj ja..
amo si ... a este rosomak...no musim sa opravit komunikoval aj Turgoon
jojsi ... bohuzial neodpoveda... uz ma asi za sebou nejake skolenie
Naposledy upravil babia dňa Št október 16, 2008 12:12 am, celkom upravené 1 krát.
babia- Počet príspevkov : 83
Strana 1 z 2 • 1, 2
DET :: Spolocne forum :: WORLD OF WAR
Strana 1 z 2
Povolenie tohoto fóra: