Husite Q
+12
tajfun1
shark999
Tulkas
kompoti
marso
svinka
Ok.tam
fks2
dajatron
rb1skunk
Nemo
babia
16 posters
DET :: Forum DET© :: Utoky
Strana 2 z 4
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Husite Q
svinka napísal:ej, ale rozbehli sa haluskovo s alloykom... fejkujú ostošesť... už ich ku mne ide na návštevu vyše 20.....
ale to asi väčšina má tú česť, že?
ano aj na mna ide cca 20 utokov
babia- Počet príspevkov : 83
Registration date : 07.08.2008
no, toto nevyzerá pre Zafiru dobre
http://travilog.org.ua/sk/7724719/f099f43f23ee0820bee014aaa42aaed8
svinka- Počet príspevkov : 86
Alliancia : DETc
svinka napísal:no, toto nevyzerá pre Zafiru dobre
no co uz ...
aj straty musia byt
babia napísal:svinka napísal:ej, ale rozbehli sa haluskovo s alloykom... fejkujú ostošesť... už ich ku mne ide na návštevu vyše 20.....
no veru rozbehli sa. ku mne sice len 10, ale idu. a pridali sa aj Marsman a Okun1
kompoti- Počet príspevkov : 72
Alliancia : DET©
svinka napísal:no, toto nevyzerá pre Zafiru dobre
no to je fakt smola
kompoti napísal:babia napísal:svinka napísal:ej, ale rozbehli sa haluskovo s alloykom... fejkujú ostošesť... už ich ku mne ide na návštevu vyše 20.....
no veru rozbehli sa. ku mne sice len 10, ale idu. a pridali sa aj Marsman a Okun1
ku mne ide hrac D.rik
povedal by som ze Husite vojensky zautocili na DB a idu aj na nas ... jednoznacne sa teda Husite spojili s EMPs kvoli stavbe DS
maju vyhodu prvych utokov.. akurat netusia kolko armad sme uz prichystali.
Nemo- Počet príspevkov : 626
Nemo napísal:kompoti napísal:babia napísal:svinka napísal:ej, ale rozbehli sa haluskovo s alloykom... fejkujú ostošesť... už ich ku mne ide na návštevu vyše 20.....
ku mne ide hrac D.rik
povedal by som ze Husite vojensky zautocili na DB a idu aj na nas ... jednoznacne sa teda Husite spojili s EMPs kvoli stavbe DS
maju vyhodu prvych utokov.. akurat netusia kolko armad sme uz prichystali.
moja otazka znie ... a co DB? Komunikoval s nimi niekto.... alebo to budu pri Dive len nepriatelia?
ja by som ti vedel skor poslat podporu
Tulkas- Počet príspevkov : 42
a ja som si po dlhom čase trochu zafarmárčila, hehe:
http://travilog.org.ua/sk/6342324/f8ddc6665d10c0eec07fa09f991c4800
svinka- Počet príspevkov : 86
moja otazka znie ... a co DB? Komunikoval s nimi niekto.... alebo to budu pri Dive len nepriatelia?
========================================================================
ANO JA AJ KIYA........ NEUNUVALI SA VYJADRIT....
BOLA IM PONUKNUTA JASNA, SPECIFIKOVANA A Z ICH HISTORICKEHO POHLADU SI MYSLIM LUKRATIVNA PONUKA......A NO ANSWER....
BOLA IM PONUKNUTA JASNA, SPECIFIKOVANA A Z ICH HISTORICKEHO POHLADU SI MYSLIM LUKRATIVNA PONUKA......A NO ANSWER....
shark999- Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
tajfun1- Počet príspevkov : 2
shark999 napísal:moja otazka znie ... a co DB? Komunikoval s nimi niekto.... alebo to budu pri Dive len nepriatelia?
Shark som tu 2 mesiace a kazda lama co pozre top 20 a pop ally a ich spojencov tak vidi, ze allyancia a EMPs maju navrch (populacne) je tu zbytocne vela spojenectiev a pokial citam prispevky od Erien pocas vojny s Allyanciou tak ona to bere asi tak, ze velmi rychlo prebehne v nim pokial sa Det nebude darit. Jej styl hry je "sak ma niekto velky a silny ochrani bo som, zenska a v poste ho ukecam".
Skor by som poveda, ze teraz padne (bude obetovanych) par nepotrebnych sestier a ostanu iba vacsie a silnejsie ally.
Aspon bude fun.
fks2- Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008
shark999 napísal:moja otazka znie ... a co DB? Komunikoval s nimi niekto.... alebo to budu pri Dive len nepriatelia?
veci sa menia mmt sam vies ze maju boje s EMPs aj Husite, takze nikoho nezabije odlozit pychu a spytat sa ich zas...
Nemo len si pekne zabojujme sak nic sa nestane pokial sa trosku obuchame popripade zacneme viac zbrojit poniektori aspon bude fun a pokial nas to nezabije tak iba posilni
No len aby nebolo ze utocit budu 3-5 len.
Ja osobne som vyslal fake aj ostre utoky. ti hraci su exfarmy takze bolo by dooost od veci keby ich tych par mini armad co maju mohlo poletovat hore dole k nam.
taktiez poprosim hracov aby sa snazili a riesili si obranu a podpory
Ja osobne som vyslal fake aj ostre utoky. ti hraci su exfarmy takze bolo by dooost od veci keby ich tych par mini armad co maju mohlo poletovat hore dole k nam.
fks2 napísal:shark999 napísal:moja otazka znie ... a co DB? Komunikoval s nimi niekto.... alebo to budu pri Dive len nepriatelia?
Shark som tu 2 mesiace a kazda lama co pozre top 20 a pop ally a ich spojencov tak vidi, ze allyancia a EMPs maju navrch (populacne) je tu zbytocne vela spojenectiev a pokial citam prispevky od Erien pocas vojny s Allyanciou tak ona to bere asi tak, ze velmi rychlo prebehne v nim pokial sa Det nebude darit. Jej styl hry je "sak ma niekto velky a silny ochrani bo som, zenska a v poste ho ukecam".
Skor by som poveda, ze teraz padne (bude obetovanych) par nepotrebnych sestier a ostanu iba vacsie a silnejsie ally.
Aspon bude fun.
Musim uznat, ze politiku Erien si prekukol - je to tak, ale ona inklinuje skor ku KPS a aj sa tak vyjadrila ... ako tak pozeram na utoky mam skor pocit, ze Husite nas chcu oslabit, kedze s hlavnou ali Husite mame spojko oni ho neporusia, ale ich sestry utocit mozu a tym oslabovat o to im ide - obetuju jednu sestru na oslabenie nas ... je to nieco podobne ako sosmi a Sachmat (Aliancia a EMPs) ... vsetky tieto ali vidia v spolocenstve DET velku konkurenciu, tak nas teraz cca mesiac pred prichodom natarov oslabuju a provokuju ... zamerne nezverejnuju s kym idu na div, ale myslim ze ich politika je jednoznacna - s nami nie
Jednali sme s Husitmi, s EVE, s DB aj C-Valley (jedine posledna ali sa ozvala, ze si to premysli)
Kiya- Počet príspevkov : 115
riadne sa brani
kompoti napísal:
riadne sa brani
no nie je "sranda" zivit podpory
olololo- Počet príspevkov : 59
Kiya Erien mala byt davno vykatovana na 0 aby nerobila zlu krv a netahala za sebov lamy (decka) co si myslia, ze to nejako ukecaju a usimcitia + nechapem naborovu politiku DET-M&T na tohto hraca som zacal utocit su tam aj utoky od mna stale a zahadne po 2 mojich utokoch ho zobrali do DET-M&T.
Síleš (162|14) Národ: Germáni
Aliancia: DET-M&T
Majiteľ: Peter king
Obyvatelia: 666
Ako moze byt prospesny? + stale vyraba utocnu armadu. Pri jeho popke a tom co ma mu bude jedine na to aby farmil mozno niekedy v buducnosti mna ked si armadu obucham. Inak nevidim ziadnu logiku v jeho prijati do nasej sestry. Nechapem viacero veci na tomto servry, ale co uz.
Ako moze byt prospesny? + stale vyraba utocnu armadu. Pri jeho popke a tom co ma mu bude jedine na to aby farmil mozno niekedy v buducnosti mna ked si armadu obucham. Inak nevidim ziadnu logiku v jeho prijati do nasej sestry. Nechapem viacero veci na tomto servry, ale co uz.
Nemo napísal:No len aby nebolo ze utocit budu 3-5 len.
Nemo myslim, ze kazdi normalni kto ma trosku casu posle ostre utoky aj ked to mam ja osobne na 36-50 hodin. + Skor by sme mali tvrdo ist po ich hlavnych dedinkach kde maju utocne armady. Tie obrany a pandrlakov co tam maju budeme musiet skor ci neskor tak ci tak vyzabijat pretoze HUSITI s nami nepojdu cize je zbytocne ich setrit a setrit si aj svoje admady na div a natarov.
olololo napísal:kompoti napísal:
riadne sa brani
no nie je "sranda" zivit podpory
no to je pravda
S M&T komunikuje Bibiba a uz vysondoval ako to tam chodi - ja s nimi neudrziavam kontakty prave kvoli Erien a ona sa zas drzi dalej odo mna - ma politku vzdy byt ta najlepsia a zit vecne v mieri za kazdu cenu ... ja som viac v kontakte s vami a priebezne aj s vedenim DET-DG a DET@ ... ked ti m&t zobralo farmu mal si mi napisat a hned by som jednala, nestiham sledovat kazdeho jedneho hraca po zluceni a vzniku DET som sa podujala ze budem viac v kontakte s vami ako s inymi sestrami, lebo DTc je moja materska ali a srdcova zalezitost - Erien som preto s radostou prenechala Bibibovi, ktoreho ona akceptuje.fks2 napísal:Kiya Erien mala byt davno vykatovana na 0 aby nerobila zlu krv a netahala za sebov lamy (decka) co si myslia, ze to nejako ukecaju a usimcitia + nechapem naborovu politiku DET-M&T na tohto hraca som zacal utocit su tam aj utoky od mna stale a zahadne po 2 mojich utokoch ho zobrali do DET-M&T.
Kiya- Počet príspevkov : 115
Kiya napísal:S M&T komunikuje Bibiba a uz vysondoval ako to tam chodi - ja s nimi neudrziavam kontakty prave kvoli Erien a ona sa zas drzi dalej odo mna - ma politku vzdy byt ta najlepsia a zit vecne v mieri za kazdu cenu ... ja som viac v kontakte s vami a priebezne aj s vedenim DET-DG a DET@ ... ked ti m&t zobralo farmu mal si mi napisat a hned by som jednala, nestiham sledovat kazdeho jedneho hraca po zluceni a vzniku DET som sa podujala ze budem viac v kontakte s vami ako s inymi sestrami, lebo DTc je moja materska ali a srdcova zalezitost - Erien som preto s radostou prenechala Bibibovi, ktoreho ona akceptuje.fks2 napísal:Kiya Erien mala byt davno vykatovana na 0 aby nerobila zlu krv a netahala za sebov lamy (decka) co si myslia, ze to nejako ukecaju a usimcitia + nechapem naborovu politiku DET-M&T na tohto hraca som zacal utocit su tam aj utoky od mna stale a zahadne po 2 mojich utokoch ho zobrali do DET-M&T.
Neva ete som sa iba na neho chystal a iba 2x som ho presiel cize ziadna velka skoda. Pokial by robil OS army tak ale chapem. No nerobil cize nechapem. Kia skor dodzub nase vedenie okrem Nema nech sa hecnu a zacnu sa trosku starat o tuto malicku zalezitost s Husitmi Q. Kedze sme tvoja srdcovka tak vies, ze na deticky musis byt prisna aby boli dobre a hlavne poslusne + samostatne
musim k Vam vstupit kedže vidím že sa trápite v spoločnom fore som už vysvetlil prečo sa o to z DET nik bližšie nezaujímal, zastavit to možme to sa dohodnem s Nemom či to tak chcete je už na Vas ale ked už niečo idete podnikat nikdy nepiste po forach na koho kedy a kto ostre utoky a podobne, dalej kedže len podla linkov vidím ze 2 su najaktývnejši a to Allyko a Haluškovo tak aj ocakavaju ze sa prave na ich 2 vrhnete to by bola ale chyba síce možte ale nie normalnou cestou /nebudem to na fore rozoberat/ takže najdite si ine ciele nie týchto dalej vynal som 3 linky z vasho fora
http://travilog.org.ua/sk/8789119/eaa8c341e408d6d060d44b8dc0965390
http://travilog.org.ua/sk/5896342/9482ccc247382b8d926aefa19074fbdf
http://travilog.org.ua/sk/8452433/d318bf1125429ba355b5bece6ad01c49
ked sa pozrete šli po sebe po 2-3 sekundách je 90% ze taketo utoky su ostre takže tam mala byt obrana, je treba brat v uvahu aj odkial utoci z akej dediny atd myslím že tato ali aj podla sili utoku je slabá no asi nemate niekoho kdo by organizoval nejake akcie aj ked sa to da aj v ramci dohody medzi sebou ale nie po forach žltou poštou je to najlepsie ked 3-5 daju dole sýpky /najdôlezitejsie /a nejake polia obilne az vtedy dajte HS a zapojit sa mozu ostatný a skatovat to na 0 lepsí sposob je prebratie dediny pokial nie je daleko od Vas, ked sa pozrem na pomer sili vy ste mačka a ony myš no organizacia je dôležitejsia ako velkost preto mate problemy
http://travilog.org.ua/sk/8789119/eaa8c341e408d6d060d44b8dc0965390
http://travilog.org.ua/sk/5896342/9482ccc247382b8d926aefa19074fbdf
http://travilog.org.ua/sk/8452433/d318bf1125429ba355b5bece6ad01c49
ked sa pozrete šli po sebe po 2-3 sekundách je 90% ze taketo utoky su ostre takže tam mala byt obrana, je treba brat v uvahu aj odkial utoci z akej dediny atd myslím že tato ali aj podla sili utoku je slabá no asi nemate niekoho kdo by organizoval nejake akcie aj ked sa to da aj v ramci dohody medzi sebou ale nie po forach žltou poštou je to najlepsie ked 3-5 daju dole sýpky /najdôlezitejsie /a nejake polia obilne az vtedy dajte HS a zapojit sa mozu ostatný a skatovat to na 0 lepsí sposob je prebratie dediny pokial nie je daleko od Vas, ked sa pozrem na pomer sili vy ste mačka a ony myš no organizacia je dôležitejsia ako velkost preto mate problemy
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008
znovu peknesvinka napísal:a ja som si po dlhom čase trochu zafarmárčila, hehe:
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
DET :: Forum DET© :: Utoky
Strana 2 z 4
Povolenie tohoto fóra: