Forum
+11
Bibiba
Kiya
Aetius
rubenso
metluck
Gilmak
Johnny Bravo
Admin
shark999
defragment
Erien
15 posters
DET :: Forum DET-M&T :: Pokec
Strana 2 z 5
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Forum
Erien napísal:Ale prečo nevidím hlavičky iných ali tu na tejto stránke? To si nechali svoje staré fora, alebo to admin urobil tak, že si vidí každý iba svoje?
Jj tak to spravil
Johnny Bravo- Počet príspevkov : 155
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 16.06.2008
Tak klobúk dolu admin, to musela byť riadna makačka. o znamená, že keby som prestúpila do sestry tak tam uvidím jej vizitku? Teda
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
mordor2 napísal:Pokial viem sem mali mat prístup len hráči našej ally ale vidim že to nieje pravda seriem na to uz sem nepojdem....
ty blazen ja jsem ve vedeni hlavni ally ja mam pristup vsude a jsem kontrolor takze kontroluju,a nebylo to mysleny zle jen to byl vtip,ale pochopil ho kazdej jen ne ty.
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Alliancia : DET
Registration date : 22.04.2008
Gilmak napísal:mordor2 napísal:Pokial viem sem mali mat prístup len hráči našej ally ale vidim že to nieje pravda seriem na to uz sem nepojdem....
ty blazen ja jsem ve vedeni hlavni ally ja mam pristup vsude a jsem kontrolor takze kontroluju,a nebylo to mysleny zle jen to byl vtip,ale pochopil ho kazdej jen ne ty.
a co take tu kontolujes ? prepáč otázku starého blázna??
Anonymný- Anonymný
mordor2 napísal:Gilmak napísal:mordor2 napísal:Pokial viem sem mali mat prístup len hráči našej ally ale vidim že to nieje pravda seriem na to uz sem nepojdem....
ja si myslim ze sleduje ci nahodou nehanime ,nenadavame na vedenie (popripade ci nechceme spavit naky PUC)
alebo sleduje ci nenadavame na glimaka
metluck- Počet príspevkov : 55
Alliancia : KPSdeM&T
metluck napísal:mordor2 napísal:Gilmak napísal:mordor2 napísal:Pokial viem sem mali mat prístup len hráči našej ally ale vidim že to nieje pravda seriem na to uz sem nepojdem....
ja si myslim ze sleduje ci nahodou nehanime ,nenadavame na vedenie (popripade ci nechceme spavit naky PUC)
pokud sis precet predpredchozi prispevek zjistil by jsi ze jsem rekl ze si muzete nadavat jak chcete.
A jinak mordore odpoved ti dam do posty psat na foru to nejde.
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Alliancia : DET
Registration date : 22.04.2008
Gilmak napísal:metluck napísal:mordor2 napísal:Gilmak napísal:mordor2 napísal:Pokial viem sem mali mat prístup len hráči našej ally ale vidim že to nieje pravda seriem na to uz sem nepojdem....
pokud sis precet predpredchozi prispevek zjistil by jsi ze jsem rekl ze si muzete nadavat jak chcete.
A jinak mordore odpoved ti dam do posty psat na foru to nejde.
konecne....
Anonymný- Anonymný
glimak - kontroluj nas potichu ,co nevidis ze toto je nase pieskovisko
mordor - nebud sukromnik a daj nakuknut do tej glimakovej sukromnej spravy pre teba ,celkom ma to zacalo zaujimat co takeho ti napisal ze to forko neznesie
mordor - nebud sukromnik a daj nakuknut do tej glimakovej sukromnej spravy pre teba ,celkom ma to zacalo zaujimat co takeho ti napisal ze to forko neznesie
metluck napísal:glimak - kontroluj nas potichu ,co nevidis ze toto je nase pieskovisko
psssssssssssss.......
Anonymný- Anonymný
@metluck, určite mu napísal: MORDORE, KUA, NESPMUJTE TAM, KTO TO MA PORAD CIST!!! Alebo ako to Gilmak nadáva?
Erien napísal:@metluck, určite mu napísal: MORDORE, KUA, NESPMUJTE TAM, KTO TO MA PORAD CIST!!! Alebo ako to Gilmak nadáva?
nie tento krát to bol fakt slušné ....
Anonymný- Anonymný
Topic ma kua názov Fórum a nie : pustme sa dpc do adminov a kontrolórov...Zasa mimo témy omg...že Vás to baví v kuse si niečo nájsť kde sa budete drbať len aby boli hádky a nezhody a neviem čo...ma to úplne prestáva baviť...
@Johnny Bravo, tu sa nik neháda, tu si z toho robíme všetci srandu To len ty si neviem prečo myslíš, že sa hádame. Myslela som si, že poznáš ren náš druh humoru a berieš ho s rezervou. No ak ťa to tak naštvalo a chceš aby som s tým prestala, tak prestanem. Len som si myslela, že popritom čakaní pri stavbe dedín nemusím pozerať na to odpočítavanie a môžem si tu zašantiť. Ale ak chceš a veľmi ti to vadí, tak sorry. Len chcem jedno. Vysvetlite mi niekto, načo vlastne forum je? A vážne sa zamyslite nad tým, čo mi odpíšete. Ďakujem
forum je na santenie, hadanie ,stvatie, myslenie a v konecnom rade nesmieme zabudut ze je na spamovanie(pre tytch menej chytrich vyplnenie casu kym sa stavaju dediny) si myslim ja
Hmm...tak keď je fórum na to "šantenie, hrajkanie" atď atď tak pardon že sem chodím;)...Zo začiatku to šlo, "odviazať sa" ale teraz sa mi nejako nechce, možno preto že sa mi rapídne zmenil život, heh...ale to Vás nezaujíma, vy sa chcete hrajkať. Tak pokračujte nechám Vás Už žiaden príspevok do tejto sekcie nebojte
Johnny Bravo napísal:...Už žiaden príspevok do tejto sekcie nebojte
aký som ja urážlivý ....
Naposledy upravil mordor2 dňa Ut august 26, 2008 5:13 pm, celkom upravené 1 krát.
Anonymný- Anonymný
tak forum neni na hentake blbosti je na dohodnutie sa hracov na niecoma vobec nie na spamovanie lebo potom sa to nikomu nechce citatmetluck napísal:forum je na santenie, hadanie ,stvatie, myslenie a v konecnom rade nesmieme zabudut ze je na spamovanie(pre tytch menej chytrich vyplnenie casu kym sa stavaju dediny) si myslim ja
rubenso- Počet príspevkov : 64
Alliancia : det-mat
Registration date : 22.07.2008
Tak teda dobre. nebudem vám tu zavadzať a spamovať. Nechávam vám miesto na riešenie dôležitých vecí. Nech sa páči, riešte.
Viete čo?...pokračuje sa v hrajkaní atď ...Však to je téma Fórum...tak ju presuniem do Pokecu...a uvoľnite sa, debatujte si a keď sa bude treba baviť o niečom Vážnom...tak spravíme nový topic v "Správe vedenia"
Waw, hurá. Johnny, dík. Otravovala som ťa moc? No, nemali ste pustiť cawkaa, otravovali by sme sa navzájom.
cawkoo je idiot ......nemal som ho rád, nemám a ani nebudem ...dobre, že šiel sám...inak by som ho vyhodil ...
Ja cawkaa zbožňujem. Je to recesista. Žiadny suchar. Šantíme občas spolu v RP-žltej pošte.
Johnny Bravo napísal:cawkoo je idiot ......nemal som ho rád, nemám a ani nebudem ...dobre, že šiel sám...inak by som ho vyhodil ...
cawko je v pohode si myslim ja, ma len typ humoru ktory nie kazdy chape alebo nechce pochopit,a s tym IDIOTOM opatrne Johny
metluck napísal:Johnny Bravo napísal:cawkoo je idiot ......nemal som ho rád, nemám a ani nebudem ...dobre, že šiel sám...inak by som ho vyhodil ...
cawko je v pohode si myslim ja, ma len typ humoru ktory nie kazdy chape alebo nechce pochopit,a s tym IDIOTOM opatrne Johny
Hmmm???...Ja viem prečo som napísal idiot!...tak láskave sa do mňa nemiešaj...nevieš čo bolo medzi nami dvoma...tak stfu...
ja sa do nikoho nemiesam,len si neotvaram hubu na niekoho kto sa tu k tomu nemoze vyjadrit.(cawko je v pohode "a JUST" povedal chrust Just a sadol si do zihlavy!)
radsej nam vysvetli preco kompot utoci na andante kedze si diplomat
radsej nam vysvetli preco kompot utoci na andante kedze si diplomat
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
DET :: Forum DET-M&T :: Pokec
Strana 2 z 5
Povolenie tohoto fóra: