DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum

+11
Bibiba
Kiya
Aetius
rubenso
metluck
Gilmak
Johnny Bravo
Admin
shark999
defragment
Erien
15 posters

Strana 2 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

Forum - Stránka 2 Empty Re: Forum

Odoslať  Johnny Bravo Po august 25, 2008 7:09 pm

Erien napísal:Ale prečo nevidím hlavičky iných ali tu na tejto stránke? To si nechali svoje staré fora, alebo to admin urobil tak, že si vidí každý iba svoje?

Jj tak to spravil Smile

Johnny Bravo

Počet príspevkov : 155
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 16.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Po august 25, 2008 7:23 pm

Tak klobúk dolu admin, to musela byť riadna makačka. o znamená, že keby som prestúpila do sestry tak tam uvidím jej vizitku? Teda affraid

Erien

Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak Po august 25, 2008 9:25 pm

mordor2 napísal:Pokial viem sem mali mat prístup len hráči našej ally ale vidim že to nieje pravda seriem na to uz sem nepojdem.... pig pig

ty blazen ja jsem ve vedeni hlavni ally ja mam pristup vsude a jsem kontrolor takze kontroluju,a nebylo to mysleny zle jen to byl vtip,ale pochopil ho kazdej jen ne ty.

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Alliancia : DET
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Po august 25, 2008 9:49 pm

Gilmak napísal:
mordor2 napísal:Pokial viem sem mali mat prístup len hráči našej ally ale vidim že to nieje pravda seriem na to uz sem nepojdem.... pig pig

ty blazen ja jsem ve vedeni hlavni ally ja mam pristup vsude a jsem kontrolor takze kontroluju,a nebylo to mysleny zle jen to byl vtip,ale pochopil ho kazdej jen ne ty.

a co take tu kontolujes ? prepáč otázku starého blázna?? tongue

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  metluck Po august 25, 2008 9:59 pm

mordor2 napísal:
Gilmak napísal:

ja si myslim ze sleduje ci nahodou nehanime ,nenadavame na vedenie (popripade ci nechceme spavit naky PUC) Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
alebo sleduje ci nenadavame na glimaka
metluck
metluck

Počet príspevkov : 55
Alliancia : KPSdeM&T

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak Po august 25, 2008 10:09 pm

metluck napísal:
mordor2 napísal:
Gilmak napísal:

ja si myslim ze sleduje ci nahodou nehanime ,nenadavame na vedenie (popripade ci nechceme spavit naky PUC) Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

pokud sis precet predpredchozi prispevek zjistil by jsi ze jsem rekl ze si muzete nadavat jak chcete.

A jinak mordore odpoved ti dam do posty psat na foru to nejde.

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Alliancia : DET
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Po august 25, 2008 10:20 pm

Gilmak napísal:
metluck napísal:
mordor2 napísal:
Gilmak napísal:

pokud sis precet predpredchozi prispevek zjistil by jsi ze jsem rekl ze si muzete nadavat jak chcete.

A jinak mordore odpoved ti dam do posty psat na foru to nejde.

konecne....

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  metluck Po august 25, 2008 10:24 pm

glimak - kontroluj nas potichu ,co nevidis ze toto je nase pieskovisko
mordor - nebud sukromnik a daj nakuknut do tej glimakovej sukromnej spravy pre teba ,celkom ma to zacalo zaujimat co takeho ti napisal ze to forko neznesie
metluck
metluck

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Po august 25, 2008 10:51 pm

metluck napísal:glimak - kontroluj nas potichu ,co nevidis ze toto je nase pieskovisko
mordor - nebud sukromnik a daj nakuknut do tej glimakovej sukromnej spravy pre teba ,celkom ma to zacalo zaujimat co takeho ti napisal ze to forko neznesie

psssssssssssss....... Cool

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Po august 25, 2008 11:03 pm

@metluck, určite mu napísal: MORDORE, KUA, NESPMUJTE TAM, KTO TO MA PORAD CIST!!! Very Happy Alebo ako to Gilmak nadáva? Very Happy

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Po august 25, 2008 11:08 pm

Erien napísal:@metluck, určite mu napísal: MORDORE, KUA, NESPMUJTE TAM, KTO TO MA PORAD CIST!!! Very Happy Alebo ako to Gilmak nadáva? Very Happy

nie tento krát to bol fakt slušné .... Wink

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Johnny Bravo Po august 25, 2008 11:19 pm

Topic ma kua názov Fórum a nie : pustme sa dpc do adminov a kontrolórov...Zasa mimo témy omg...že Vás to baví v kuse si niečo nájsť kde sa budete drbať len aby boli hádky a nezhody a neviem čo...ma to úplne prestáva baviť...

Johnny Bravo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Po august 25, 2008 11:52 pm

@Johnny Bravo, tu sa nik neháda, tu si z toho robíme všetci srandu Very Happy To len ty si neviem prečo myslíš, že sa hádame. Myslela som si, že poznáš ren náš druh humoru a berieš ho s rezervou. No ak ťa to tak naštvalo a chceš aby som s tým prestala, tak prestanem. Len som si myslela, že popritom čakaní pri stavbe dedín nemusím pozerať na to odpočítavanie a môžem si tu zašantiť. Ale ak chceš a veľmi ti to vadí, tak sorry. Len chcem jedno. Vysvetlite mi niekto, načo vlastne forum je? A vážne sa zamyslite nad tým, čo mi odpíšete. Ďakujem

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  metluck Ut august 26, 2008 12:16 am

forum je na santenie, hadanie ,stvatie, myslenie a v konecnom rade nesmieme zabudut ze je na spamovanie(pre tytch menej chytrich vyplnenie casu kym sa stavaju dediny) si myslim ja
metluck
metluck

Návrat hore Goto down

Odoslať  Johnny Bravo Ut august 26, 2008 2:56 pm

Hmm...tak keď je fórum na to "šantenie, hrajkanie" atď atď tak pardon že sem chodím;)...Zo začiatku to šlo, "odviazať sa" ale teraz sa mi nejako nechce, možno preto že sa mi rapídne zmenil život, heh...ale to Vás nezaujíma, vy sa chcete hrajkať. Tak pokračujte nechám Vás Wink Už žiaden príspevok do tejto sekcie nebojte Wink

Johnny Bravo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Ut august 26, 2008 4:25 pm

Johnny Bravo napísal:...Už žiaden príspevok do tejto sekcie nebojte Wink

aký som ja urážlivý .... monkey

Naposledy upravil mordor2 dňa Ut august 26, 2008 5:13 pm, celkom upravené 1 krát.

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  rubenso Ut august 26, 2008 5:08 pm

metluck napísal:forum je na santenie, hadanie ,stvatie, myslenie a v konecnom rade nesmieme zabudut ze je na spamovanie(pre tytch menej chytrich vyplnenie casu kym sa stavaju dediny) si myslim ja
tak forum neni na hentake blbosti je na dohodnutie sa hracov na niecoma vobec nie na spamovanie lebo potom sa to nikomu nechce citat Exclamation
rubenso
rubenso

Počet príspevkov : 64
Alliancia : det-mat
Registration date : 22.07.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Ut august 26, 2008 6:58 pm

Tak teda dobre. nebudem vám tu zavadzať a spamovať. Nechávam vám miesto na riešenie dôležitých vecí. Nech sa páči, riešte.

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Johnny Bravo St august 27, 2008 2:00 am

Viete čo?...pokračuje sa v hrajkaní atď Smile...Však to je téma Fórum...tak ju presuniem do Pokecu...a uvoľnite sa, debatujte si a keď sa bude treba baviť o niečom Vážnom...tak spravíme nový topic v "Správe vedenia" Smile

Johnny Bravo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien St august 27, 2008 9:15 am

Waw, hurá. bounce bounce Johnny, dík. Otravovala som ťa moc? Very Happy No, nemali ste pustiť cawkaa, otravovali by sme sa navzájom. Very Happy Very Happy

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Johnny Bravo St august 27, 2008 12:22 pm

cawkoo je idiot Smile...Very Happy...nemal som ho rád, nemám a ani nebudem Smile...dobre, že šiel sám...inak by som ho vyhodil Smile...

Johnny Bravo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien St august 27, 2008 12:28 pm

Ja cawkaa zbožňujem. Je to recesista. Žiadny suchar. bounce Šantíme občas spolu v RP-žltej pošte. Very Happy

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  metluck St august 27, 2008 4:20 pm

Johnny Bravo napísal:cawkoo je idiot Smile...Very Happy...nemal som ho rád, nemám a ani nebudem Smile...dobre, že šiel sám...inak by som ho vyhodil Smile...

cawko je v pohode si myslim ja, ma len typ humoru ktory nie kazdy chape alebo nechce pochopit,a s tym IDIOTOM opatrne Johny Evil or Very Mad
metluck
metluck

Návrat hore Goto down

Odoslať  Johnny Bravo St august 27, 2008 4:26 pm

metluck napísal:
Johnny Bravo napísal:cawkoo je idiot Smile...Very Happy...nemal som ho rád, nemám a ani nebudem Smile...dobre, že šiel sám...inak by som ho vyhodil Smile...

cawko je v pohode si myslim ja, ma len typ humoru ktory nie kazdy chape alebo nechce pochopit,a s tym IDIOTOM opatrne Johny Evil or Very Mad

Hmmm???...Ja viem prečo som napísal idiot!...tak láskave sa do mňa nemiešaj...nevieš čo bolo medzi nami dvoma...tak stfu...

Johnny Bravo

Návrat hore Goto down

Odoslať  metluck St august 27, 2008 8:58 pm

ja sa do nikoho nemiesam,len si neotvaram hubu na niekoho kto sa tu k tomu nemoze vyjadrit.(cawko je v pohode "a JUST" povedal chrust Just a sadol si do zihlavy!)
radsej nam vysvetli preco kompot utoci na andante kedze si diplomat Question
metluck
metluck

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Strana 2 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next