-----forum-----
4 posters
Strana 1 z 1
-----forum-----
takze na poziadavku viacerych hracov som vytvoril uzavrete forum pre DETc....pre nas ako vedenie a adminov to bude znamenat len tolko ze naspodu fora bude toho trosku viac....zobrazuje sa to iba ali DETc a vedeniu....nieje nejak zapotreby sa tam nejak extra miesat v podstate koho to nezajima ani to nemusi citat...kedze rad by som pripravil take iste forum aj pre DET@, DET-M&T,a v podstate pre vsetky nase sestry....dovod je jednoduchy...1:vacsia ochrana pred spehmi...cize ked sa nachadza speh medzi DETc tak neuvidi forko DET@.....a opacne...dalsim dovodom je vacsia spolupraca hracov v ramci sestier....a skoro som zabudol....samozrejme by som chcel spravit aj uzavrete forum pre hlavnu DET.....tiez spehovia a vacsie sa zblizenie...inak este jednu OT.....trrosku som v tychto dnoch mimo...dovod : bol som vytopeny jak potkan cize teraz sa trave venujem iba v praci.....doma na to jednoducho niet cas....teda venovat sa aliancnym veciam...takze jak som vravel kedze som trosku mimo.....rad by som aby mi niekto vysvetlil oc kraci kedze som zaregistroval nejake drobenie DET-D....zaregistroval som DET-DG...a tak...dik za info...a este jednu vec predsa...prestupili uz do hlavnej ali vseci co mali?....a posledna vec treba pouvazovat ci do vedenia spol. DET neprizvat po jednom zastupcovi z kazdej sestry aby sa to cele nejak tak skoordinovalo.....
shark999- Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008
Re: -----forum-----
tak ja ti odpoviem DET-D kde je už len cca6 hracov sa musi premiestnit do DET-DG preto aj DG vznikla a D zanikne dalej sam vieš aj ostatný že som navrhol a aj pisal že rozdelenie vedenia bude 3.2.1.1 a každý o tom vie a to bolo ešte pred vytvorenim DET dalej všetci ešte neprešli teda akurat MT ony vždy boli taka vlastna komunita čo sa my na nich nikdy nepacilo a prosit sa im nemienim nebyt že je tam par dobrých hracov bol by som proti nim
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008
myslim, ze shark mal na mysli, prizvat na forum DET (uzavrete forum), po jednom hracovi z kazdej sestry ... nemal asi na mysli vedenie ... koho este dame teda do vedenia z byvalej code a m&t?
Kiya- Počet príspevkov : 115
Kiya napísal:myslim, ze shark mal na mysli, prizvat na forum DET (uzavrete forum), po jednom hracovi z kazdej sestry ... nemal asi na mysli vedenie ... koho este dame teda do vedenia z byvalej code a m&t?
pokdu prijde defragment dal bych jeho ale jemu se sem nejak nechce koukam.
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008
ked ma niekdo pristup do vedenia na forum, tak je samo že je vo vedeni aj ja som ratal defragmenta z MT a Iperitasa z Code /bývalích/
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008
TIEZ SOM ZA TAKZE POKIAL NIE JE NIKTO PROTI TAK ICH PRIDAM DO SKUPINY
shark999- Počet príspevkov : 167
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: