Forum
+11
Bibiba
Kiya
Aetius
rubenso
metluck
Gilmak
Johnny Bravo
Admin
shark999
defragment
Erien
15 posters
DET :: Forum DET-M&T :: Pokec
Strana 1 z 5
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Forum
Mám dotaz. Prečo je táto sekcia naša, keď máme naše forum a keď už je táto sekcia pre nás, tak prečo nie je admin náš hráč, ale hráč inej ali? Aké máme zaručené súkromie? No ja nič, aj ak mi je to jedno, keď som na pláži v plavkách. Nech sa pozre, kto chce. No nie?
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
Re: Forum
waw. Len som to sem dala a už dva prezreté.
Erien napísal:waw. Len som to sem dala a už dva prezreté.
tu aj smajly maju mikrofony a citacky
inak kto by sa pozeral na plavky... treba chodit radsej na plaze kde sa plavky nenosia
defragment- Počet príspevkov : 92
@defragment, zahalené je tajomnejšie ako odhalené. Ale ani tam by som nemala problém, nemám čo skrývať, len akosi nemám rada, keď sa na mňa niekto nepozerá priamo, ale iba tajne.
budem reagovat kedze je to moje dielo,:...1. forum na adrese www.kpsde.heavenforum.org vytvoril hrac revenge..cize on je admin a ma pravo nastavit dalsich adminov...to som momentalne aj ja pretoze jeden clovek nemoze stihat take monstrum...
2.: trosku by ste sa mali prestelovat v mysleni...projekt DET bol navrhnuty tak ze sa spoji to NAJ zo sektora +/+ kedze limit je 60 hracov a aliancie ktore do toho sli mali hracov asi 350 vytvorila sa jedna hlavna aliancia DET a dalsie sesterske akademie c,@,DG,M&T ...takze berte to tak ze sme jedna aliancia hierarchia vedenia spolocenstva je nasledovna hlavny stan tvori vedenie DET a pod nim stoja vedenia jednotlivych sestier ktore su priamo podriadene vedeniu hlavneho stanu...samozrejme ze navrhy jednotlivych vedeni mozme spolu riesit...je na to vytvorene specialne forum...od vas je v nom zatial len defragment.....takze neber to erien tak ze niekto cudzi pozera na vas...pozera na vas iba vedenie spolocenstva...cize vasi ludia
3.: toto forum bolo vytvorene specialne pre zelenych M&T sestru a to z dovodu aby ste mali vlastne pieskovisko kde mozte riesit iba vase vnutorne zalezitosti a aby sa vyhlo neziaducemu spehovaniu, napr. hrac joko pucik z DET@ je speh aliancia ...tu bohuzial nema pristup a nevie co sa tu deje...zas naopak vas hrac robin hood je spehom z emps...ale on sa nedostane na taketo iste forum ktore ma DET-DG..atd atd.....
a to ze sem mozu nahliadnut "najvyssi" nech ta neznepokojuje naopak bud rada ze sa o to budu zaujimat pretoze nas zaujima co sa deje v sestrach....narozdiel od spolocenstva kps ked ste boli jeho sucastou tak co som cital forko tak viaceri vyjadrovali pochybnosti o tom ci ma pre vas nejaky zmysel byt v tomto ich spolocenstve pretoze ziadne spolocne akcie ziadna spolocna diplomacia aktivita komunikacia atd.......proste rad by som bol aby sa tieto bariery preburali a aby sme vseci citili hrdost byt DET asi tolko k tomu vsetkemu...dufam ze som ta uspokojil odpovedou:)
2.: trosku by ste sa mali prestelovat v mysleni...projekt DET bol navrhnuty tak ze sa spoji to NAJ zo sektora +/+ kedze limit je 60 hracov a aliancie ktore do toho sli mali hracov asi 350 vytvorila sa jedna hlavna aliancia DET a dalsie sesterske akademie c,@,DG,M&T ...takze berte to tak ze sme jedna aliancia hierarchia vedenia spolocenstva je nasledovna hlavny stan tvori vedenie DET a pod nim stoja vedenia jednotlivych sestier ktore su priamo podriadene vedeniu hlavneho stanu...samozrejme ze navrhy jednotlivych vedeni mozme spolu riesit...je na to vytvorene specialne forum...od vas je v nom zatial len defragment.....takze neber to erien tak ze niekto cudzi pozera na vas...pozera na vas iba vedenie spolocenstva...cize vasi ludia
3.: toto forum bolo vytvorene specialne pre zelenych M&T sestru a to z dovodu aby ste mali vlastne pieskovisko kde mozte riesit iba vase vnutorne zalezitosti a aby sa vyhlo neziaducemu spehovaniu, napr. hrac joko pucik z DET@ je speh aliancia ...tu bohuzial nema pristup a nevie co sa tu deje...zas naopak vas hrac robin hood je spehom z emps...ale on sa nedostane na taketo iste forum ktore ma DET-DG..atd atd.....
a to ze sem mozu nahliadnut "najvyssi" nech ta neznepokojuje naopak bud rada ze sa o to budu zaujimat pretoze nas zaujima co sa deje v sestrach....narozdiel od spolocenstva kps ked ste boli jeho sucastou tak co som cital forko tak viaceri vyjadrovali pochybnosti o tom ci ma pre vas nejaky zmysel byt v tomto ich spolocenstve pretoze ziadne spolocne akcie ziadna spolocna diplomacia aktivita komunikacia atd.......proste rad by som bol aby sa tieto bariery preburali a aby sme vseci citili hrdost byt DET asi tolko k tomu vsetkemu...dufam ze som ta uspokojil odpovedou:)
shark999- Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008
ha, ha, ha, ha, na to smajlíkov používať nebudem, lebo sa smejem nahlas. A naši vedia, že keď sa smejem nahlas, tak je mi to veľmi smiešne. Vieš shark o tom, že na vojne je také pravidlo, že keď je vojak na toalete, tak nemusí salutovať? To znamená, že ho na toalete nemôže sledovať a obťažovať svojimi dotazmi a požiadavkami aja neviem čím ani sám najvyšší veliteľ. Takže, keď má niekto súkromné forum, tak to forum je iba jeho. Sorry, shark, ale u mňa je to stále rovnaké. Vedenie dohliada, keď nebudem dobrá tak bude baci, baci. Iné som tu ani nečakala.
shark999 napísal:budem reagovat kedze je to moje dielo,:...1. forum na adrese www.kpsde.heavenforum.org vytvoril hrac revenge..cize on je admin a ma pravo nastavit dalsich adminov...to som momentalne aj ja pretoze jeden clovek nemoze stihat take monstrum...
dobre ked ste to už načali aj ja zareagujem aj ja ..
K DET:kto sa vlastne rozhodol že také niečo vznikne? kto bol ten vyvolený? aké mená ?ja som vo vedení nasej ally a ja som sa to dozvedel "s novín" a to chodím poctivo na forum.TU sa niekto s niekym dohovori a dalších 50 ludí s ally len kuká jak žaba s prachu ,že čože sa to tu zasa deje.
moj názor.
Anonymný- Anonymný
Vieš mordor, bolo to tajné. A vieš prečo? Aby kukali ako žaby z prachu aj ostatné aliancie. Myslím tým aliancie "nepriateľské". Vieš si predstaviť ako si sadali na riti, keď zbadali takú silnú ali? len jedno by ma zaujímalo. Keď sa prerozdelovali ali, či vedenie aliancií myslelo aj na radových hráčov, alebo len na to, ako budú vyzerať v elitnej ali. Na radových hráčov sa mi zdá, že sa tu akosi pozabudlo, keď si aliancie museli hladať sami. No čo už. Musíme iba dúfať, že elitná ali bude posielať aj elitne suroviny na div.
tak DET vznikla hlavne z iniciativ aliancii DE a DT - vlastne preto aj to meno, z tychto dvoch aliancii je v novej DET aj najviac hracov.
o vzniku tejto ally som sa dozvedel z nasej ally ako jeden z prvych, s tym aby som vybral vhodnych hracov. oslovil som ich niekolko, a samozrejme som celu skutocnost oznamil aj niekolkym dalsim ludom vo vedeni... ked uz DET bola hotova tak som o tom pisal HS setkym clenom ally... myslim si ze informovanie o celom tomto projekte bolo primerane a dostatocne...
podla mojho nazoru nejaka sirsia diskusia o celej veci nebola potrebna kedze sme do ziadneho noveho spolocenstva nevstupovali, co sa dialo bolo to, ze vznikla vramci spolocenstva nova ally, a to ci do nej od nas niekto prestupi, bolo len osobnou zalezitostou kazdeho hraca, nemal o tom kto dalsi rokovat...
takze tak.
o vzniku tejto ally som sa dozvedel z nasej ally ako jeden z prvych, s tym aby som vybral vhodnych hracov. oslovil som ich niekolko, a samozrejme som celu skutocnost oznamil aj niekolkym dalsim ludom vo vedeni... ked uz DET bola hotova tak som o tom pisal HS setkym clenom ally... myslim si ze informovanie o celom tomto projekte bolo primerane a dostatocne...
podla mojho nazoru nejaka sirsia diskusia o celej veci nebola potrebna kedze sme do ziadneho noveho spolocenstva nevstupovali, co sa dialo bolo to, ze vznikla vramci spolocenstva nova ally, a to ci do nej od nas niekto prestupi, bolo len osobnou zalezitostou kazdeho hraca, nemal o tom kto dalsi rokovat...
takze tak.
defragment napísal:tak DET vznikla hlavne z iniciativ aliancii DE a DT - vlastne preto aj to meno, z tychto dvoch aliancii je v novej DET aj najviac hracov.
takze tak.
ake jednoduché.... Dakujem.
Anonymný- Anonymný
@defragment, ja som sa zasmiala na tom bode 2, ktorý tu napísal shark. Na ten hlavný stan sa nás nik nepýtal. nech si tvoria aliancií koľko len chcú, ale aby som bola plne podriadená, tak na to ja nie som. Ja uznávam demokraciu a v demokracii sa môžeme rozhodnúť, či budú aliancie súhlasiť s tým úplným podriadením sa hlavnému stanu. Na toto sa nás nik nepýtal. Poznáš ma, nemám rada, keď musím niekoho poslúchať a popritom si nemôžem povedať svoj názor. No, dajú rozkaz skoč do studne, a čo ja? Neskočím. Ak by poprosili a malo by to svoje opodstatnenie a nebolo by to v rozpore s mojimi zásadami, tak možno skočím.
Erien napísal:@defragment, ja som sa zasmiala na tom bode 2, ktorý tu napísal shark. Na ten hlavný stan sa nás nik nepýtal. nech si tvoria aliancií koľko len chcú, ale aby som bola plne podriadená, tak na to ja nie som. Ja uznávam demokraciu a v demokracii sa môžeme rozhodnúť, či budú aliancie súhlasiť s tým úplným podriadením sa hlavnému stanu. Na toto sa nás nik nepýtal. Poznáš ma, nemám rada, keď musím niekoho poslúchať a popritom si nemôžem povedať svoj názor. No, dajú rozkaz skoč do studne, a čo ja? Neskočím. Ak by poprosili a malo by to svoje opodstatnenie a nebolo by to v rozpore s mojimi zásadami, tak možno skočím.
To ani nepíš, lebo hned budeš musiet do studne
Anonymný- Anonymný
Erien napísal:@defragment, ja som sa zasmiala na tom bode 2, ktorý tu napísal shark. Na ten hlavný stan sa nás nik nepýtal. nech si tvoria aliancií koľko len chcú, ale aby som bola plne podriadená, tak na to ja nie som. Ja uznávam demokraciu a v demokracii sa môžeme rozhodnúť, či budú aliancie súhlasiť s tým úplným podriadením sa hlavnému stanu. Na toto sa nás nik nepýtal. Poznáš ma, nemám rada, keď musím niekoho poslúchať a popritom si nemôžem povedať svoj názor. No, dajú rozkaz skoč do studne, a čo ja? Neskočím. Ak by poprosili a malo by to svoje opodstatnenie a nebolo by to v rozpore s mojimi zásadami, tak možno skočím.
tak za cias kps-de to bolo cle dohodnute viac na spolupraci nasich aliancii ako na hierarchii velenia. to ze vznila nova ally a zmenil sa nazov, tak si myslim ze na tejto dohode sa nic podstatne nezmenilo. samozrejme ze vnimam hlavnu DET niekde na vrchu nad ostatnymi ally, ale to neznamena ze budeme teraz vsetci skakat na prikaz do studne.
co sa tyka bojov s alianciou tak faky by sme poslali vsetci aj za cias kps-de, a to ci je niekto ochotny utocit naostro tak to je individualne rozhodnutie kazdeho hraca, v dnesnej HS ziadny imperativ nebol...
ja to cele vidim skor pozitivne, kedze silu ktoru sustredujeme (mame 5 ally v top 20, kdezto KPS, EMPS aj aliancia maju len 3) tak nas robi najsilnejsie spolocnestvo na serveri, ide tu o to vyuzit silu tohto spolocenstva v prospech vsetkych.
" ide tu o to vyuzit silu tohto spolocenstva v prospech vsetkych." s týmto naozaj súhlasím tak sa toho držme!!!
Anonymný- Anonymný
@defragment vďaka za vysvetlenie. Odľahlo mi. To sa iba ten shark asi zle vyjadril. Už som si začala chystať ešte väčšie obranné vojsko. Tak sa aspoň môžem sústrediť na svoje záhradky. Idem okopávať.
Erien napísal:@defragment vďaka za vysvetlenie. Odľahlo mi. To sa iba ten shark asi zle vyjadril. Už som si začala chystať ešte väčšie obranné vojsko. Tak sa aspoň môžem sústrediť na svoje záhradky. Idem okopávať.
prídi aj ku mne mam uz velku zelinu...
Anonymný- Anonymný
Prídem k tebe a potom budú chcieť všetci. Len si pekne aj okopávajte. Ja si okopem a idem robiť army aby som mohla ísť s vami na tie manévre. Len môj cieľ by sa vám asi nepáčil.
tak mi to odpusti erien ze som neni z vasej alli a vidm vam sem a okrem vasej alli sem moc ludi nema pristup iba par spehov ale ty su monitorovany a ovladany mnou tham za spravne snurky v pravu chvilu mam plan a viem ako skonci tento serverErien napísal:Mám dotaz. Prečo je táto sekcia naša, keď máme naše forum a keď už je táto sekcia pre nás, tak prečo nie je admin náš hráč, ale hráč inej ali? Aké máme zaručené súkromie? No ja nič, aj ak mi je to jedno, keď som na pláži v plavkách. Nech sa pozre, kto chce. No nie?
ňAdmin napísal:tak mi to odpusti erien ze som neni z vasej alli a vidm vam sem a okrem vasej alli sem moc ludi nema pristup iba par spehov ale ty su monitorovany a ovladany mnou tham za spravne snurky v pravu chvilu mam plan a viem ako skonci tento serverErien napísal:Mám dotaz. Prečo je táto sekcia naša, keď máme naše forum a keď už je táto sekcia pre nás, tak prečo nie je admin náš hráč, ale hráč inej ali? Aké máme zaručené súkromie? No ja nič, aj ak mi je to jedno, keď som na pláži v plavkách. Nech sa pozre, kto chce. No nie?
Anonymný- Anonymný
Admin napísal:tak mi to odpusti erien ze som neni z vasej alli a vidm vam sem a okrem vasej alli sem moc ludi nema pristup iba par spehov ale ty su monitorovany a ovladany mnou tham za spravne snurky v pravu chvilu mam plan a viem ako skonci tento serverErien napísal:Mám dotaz. Prečo je táto sekcia naša, keď máme naše forum a keď už je táto sekcia pre nás, tak prečo nie je admin náš hráč, ale hráč inej ali? Aké máme zaručené súkromie? No ja nič, aj ak mi je to jedno, keď som na pláži v plavkách. Nech sa pozre, kto chce. No nie?
Yes
Btw: tu stáááále musí vzniknúť hádka a keď už neni o čom, už i kôli fóru ...ah....
Johnny Bravo- Počet príspevkov : 155
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 16.06.2008
@revenge, ty ako admin mi tu nevadíš, ba vitaj A špehovia? Tí už vôbec nie. A sú tu nejakí? Tak to sa musím pekne učesať a namalovať. Predsa nebudem taká strapatá reprezentovať našu ali. Tuším dám aj plavky, aby sa mali na čo aspoň pozreť, keď tu nič také dôležité nezistia. Skôr mi tu vadia paranoici.
Johnny Bravo napísal:Admin napísal:tak mi to odpusti erien ze som neni z vasej alli a vidm vam sem a okrem vasej alli sem moc ludi nema pristup iba par spehov ale ty su monitorovany a ovladany mnou tham za spravne snurky v pravu chvilu mam plan a viem ako skonci tento serverErien napísal:Mám dotaz. Prečo je táto sekcia naša, keď máme naše forum a keď už je táto sekcia pre nás, tak prečo nie je admin náš hráč, ale hráč inej ali? Aké máme zaručené súkromie? No ja nič, aj ak mi je to jedno, keď som na pláži v plavkách. Nech sa pozre, kto chce. No nie?
Yes
Btw: tu stáááále musí vzniknúť hádka a keď už neni o čom, už i kôli fóru ...ah....
ale vidis ze to jsou stale ty samy lidi,ale je to vase forum klidne si tu rozmlatte drzky roztrhejte obcanky jen co chcete:D
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Alliancia : DET
Registration date : 22.04.2008
vitaj Gilmak na našom fóre. Patríš medzi tých špehov, alebo paranoikov? Radšej by som toho špeha... budem v plavkách
GILMAK??
Pokial viem sem mali mat prístup len hráči našej ally ale vidim že to nieje pravda seriem na to uz sem nepojdem....
Anonymný- Anonymný
Mne stále nedajú pokoj tie sharkove body. Bod 2 už mi je jasný. Viac menej som to čakala a vlastne si chcem strielať z nich. Vy už ma pznáte. Idem na bod 3. Forum zelených? že by to bola narážka na staré forum? Bolo predsa dozelena. To by potom znamenalo, že shark poznal naše staré forum. No a kto ho nepoznal, že? Inak neviem prečo zelených. Ja mám rada modrú.No a prechádzam k špionom. Náš špion nevidí na forum sesterskej ali a naopak. "chudáci špioni" mohli to mať uľahčené a zase nič. Zase má každý svoje fora. Ale prečo nevidím hlavičky iných ali tu na tejto stránke? To si nechali svoje staré fora, alebo to admin urobil tak, že si vidí každý iba svoje? Ale asi ťažko. No a ak tie ali majú staré fora, tak ako potom to vedenie z bodu 2 dohliada na tie fora? Toto bola moja úvaha, snáď mi to niekto vysvetlí. To viete lama je lama.
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
DET :: Forum DET-M&T :: Pokec
Strana 1 z 5
Povolenie tohoto fóra: