ZPRAVA VSEM
+15
Kanek
astro
Londyn
Aetius
Johnny Bravo
melanche
Admin
cikulkovo
Bibiba
rubenso
WaterFox
Malkavian
Erien
gorgo
Gilmak
19 posters
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: ZPRAVA VSEM
NO ta co .....Ale ved do dolezitych sekcii ani chodi...Kde sa pise o utokoch a tak ...TAm by si nam pomohol...Ked budeme na nekho utocit.....Abo tak....
Anonymný- Anonymný
Nathaniel22 napísal:NO ta co .....Ale ved do dolezitych sekcii ani chodi...Kde sa pise o utokoch a tak ...TAm by si nam pomohol...Ked budeme na nekho utocit.....Abo tak....
ak ti to uslo...o utokoch sa dohadujeme cez PM;)...nie na forku...je verejne zname ze su tu spehovia...vsade su spehovia...
Pls fakt by ste mohli prestat rozoberat tu temu...
Johnny Bravo- Počet príspevkov : 155
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 16.06.2008
A VSIMLI STE SI ZE CAWKOO DAKO STICHOL ALE DUFAM ZE TOTO HO NEVYPROVOKUJE A SOM RAD ZE SA OVLADA A NESPAMUJE TOLKO
Gilmak
Gilmak je kto?
Je to taky super hrac, strateg a vodca aliancie?
Co som si cital prispevky (inak tento je moj prvy), tak niektore veci neboli az take aby na ne reagovat tak ako reagoval.
Podla mna ozaj sa tu vyplakava, ked nieco nie je po jeho. A nadavky ozaj nemusi aj ked v skratkach.
Co som si cital prispevky (inak tento je moj prvy), tak niektore veci neboli az take aby na ne reagovat tak ako reagoval.
Podla mna ozaj sa tu vyplakava, ked nieco nie je po jeho. A nadavky ozaj nemusi aj ked v skratkach.
.jjj.- Počet príspevkov : 9
Registration date : 04.08.2008
Najprv si prečitaj všetky prispevky tato tem je uzavreta, a potom prispievaj prispevky.jjj. napísal:Gilmak je kto?
soild- Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008
Revi už by si mohol zavrieť túto tému?????...Ľudia čo vedia KOK o gilmakovi tu píšu kktiny;)...myslím že zbytočné kktiny...iba to robia horším...
Pani, pekne som sa opytal, tak pekne odpiste. Ako viete ze viem KKKK o G?
Nie ste nejaky nafukany. Bol som v KPS na sk2 ale tam vedeli aspon normalne odpisat!
Nie ste nejaky nafukany. Bol som v KPS na sk2 ale tam vedeli aspon normalne odpisat!
.jjj.- Počet príspevkov : 9
Registration date : 04.08.2008
.jjj. napísal:Pani, pekne som sa opytal, tak pekne odpiste. Ako viete ze viem KKKK o G?
A co ze si hral v KPS ???...tu nieje sk2!!...podla príspevkow usudzujes ze sa tu vyplakava...naco ta otázka??? "Je to taky super hrac, strateg a vodca aliancie?"????????...sa ti nepaci jeho funkcia a co robi pre ali????....tusis co wobec gilmak sprawil pre KPS DE????...myslim ze som presne napisal ze wjes KOK o gilmakowi...a mi nehowor ze ho poznas...ak poznas hraca podla prispewkow tak si frajer;)...a nafúkany???? to ze obranujem hraca ktoreho tu rozoberate ako baby na trhu je nafukanost????..sa trocha zamysli....
jjj
a kdo jsi ty?ja te tu vidim poprvy asi dlouho v ally nebudes a pochybuju ze jsi si precet vsechny moje prispevky...jinak jsem normalni kluk co ma momentalne problemy a zalozil tot tema jen pro to ze jsem chtel vsechny informovat o tom ze nebudu prispivat na foru ale tvuj prispevek mi neda a musim reagovat.napsal jsem to na foru abych nepsal HS a stejne by to hs nevideli lidi z MaT...neco proti?pokud ne rad jsem te potkal treba se zase potkame u nejakyho utoku,hm?
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Alliancia : DET
Registration date : 22.04.2008
nemam rad tieto temy, preto som sa k nej doteraz nevyjadroval. ale teraz musim, aby sa to tu nevyostrovalo...
jjj - ak ti nikto slusne neodpovedal, skusim to ja. GILMAK je pan hrac (aspon podla mna) neviem co bolo v ally LEGENDS a ani ma to netrapi. aj ked bol tam, registroval som iba neho. hra velmi dobre, s rozvahou a planovanim. pre nasu ally toho tiez urobil vela a robi doposial. tento imaginarny svet mu ide a to ze ma (alebo mal) problemi v realnom, nieje nasa starost ak sa on sam na nas s tym neobrati. kazdy ma svoje dni a kazdy ma obcas velmi zle obdobie. ani velky imaginarny hrac gilmak, zial nieje vynimkou. v zlych casoch povedal par tvrdsich slov, neobhajujem tie slova, skor naopak, ale ako hrac ma u mna velke plus.
gilmak - netreba hned kazdeho slovne atakovat (dufam ze nenalozis teraz aj mne na hlavu) a to ze je tu jjj prvy krat je mozno aj tym ze je DET... ci nie???
bravo - na slusnu otazku slusnu odpoved... ja tiez obhajujem gilmaka, ale v slusnom, vysvetlujucom podani. a v tom ze ja tato tema uz pasé a mala by sa zamknut mas pravdu nech sa tu zasa nerozducha uz dufam vyhasnuty ohen
PS: teraz mi mozte vsetci nalozit na hlavu, ze co to tu ja pisem za KKTiny, ale citil som potrbu sa k tomu vyjadrit. ADMIN lock this tema pls. thanks a lot
jjj - ak ti nikto slusne neodpovedal, skusim to ja. GILMAK je pan hrac (aspon podla mna) neviem co bolo v ally LEGENDS a ani ma to netrapi. aj ked bol tam, registroval som iba neho. hra velmi dobre, s rozvahou a planovanim. pre nasu ally toho tiez urobil vela a robi doposial. tento imaginarny svet mu ide a to ze ma (alebo mal) problemi v realnom, nieje nasa starost ak sa on sam na nas s tym neobrati. kazdy ma svoje dni a kazdy ma obcas velmi zle obdobie. ani velky imaginarny hrac gilmak, zial nieje vynimkou. v zlych casoch povedal par tvrdsich slov, neobhajujem tie slova, skor naopak, ale ako hrac ma u mna velke plus.
gilmak - netreba hned kazdeho slovne atakovat (dufam ze nenalozis teraz aj mne na hlavu) a to ze je tu jjj prvy krat je mozno aj tym ze je DET... ci nie???
bravo - na slusnu otazku slusnu odpoved... ja tiez obhajujem gilmaka, ale v slusnom, vysvetlujucom podani. a v tom ze ja tato tema uz pasé a mala by sa zamknut mas pravdu nech sa tu zasa nerozducha uz dufam vyhasnuty ohen
PS: teraz mi mozte vsetci nalozit na hlavu, ze co to tu ja pisem za KKTiny, ale citil som potrbu sa k tomu vyjadrit. ADMIN lock this tema pls. thanks a lot
meee...- Počet príspevkov : 218
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008
ja to len zhrniem:
ad1: tato tema je v sekcii informacie - avsak v ziadnom prispevku som sa nedocital nic podstatne co by mi prospelo ci uz do travianu alebo do zivota...
ad2: obsah prispevkov sa da zjednodusene zadelit do dvoch skupin: bud to bolo o nadavkach, alebo potom tie nadavky boli komentovane...
ad3: uz na prvej strane sa zacalo surovo nadavat, na tretej bola prva ziadost o zatvorenie temy, momentalne sa nachadzame na strane c.5
napada mi len jedna otazka: kde je admin?
ad1: tato tema je v sekcii informacie - avsak v ziadnom prispevku som sa nedocital nic podstatne co by mi prospelo ci uz do travianu alebo do zivota...
ad2: obsah prispevkov sa da zjednodusene zadelit do dvoch skupin: bud to bolo o nadavkach, alebo potom tie nadavky boli komentovane...
ad3: uz na prvej strane sa zacalo surovo nadavat, na tretej bola prva ziadost o zatvorenie temy, momentalne sa nachadzame na strane c.5
napada mi len jedna otazka: kde je admin?
defragment- Počet príspevkov : 92
Registration date : 14.06.2008
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 3 z 3
Povolenie tohoto fóra: